GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Hát igen.. Pont ezért nem értem én sem..

Direct x9 van fent .

1.1 us Patch. a GTR2 is eredeti.
Stb..
a Gt modot letöltöm szépen megjelennek e jármûvek, látszik a mod minden.
egy gyári pályával akartam kipróbálni Magny Course, ahogy eléri a töltés felét. Hiba üzi.. GTR2 exe hibát eszlelt bla bla..

Szóval pasz. Van fent egy protoype mod megy. Fent a v8 supercars megy. De se az a gt mod amit a multkor linkeltél (ami a te oldaladon van) Se ez nem megy..

Nem hiszem hogy benne van a hiba hiszen neked müködik.. De nem értem nálam miért nem.

Nagyon idegesítõ😄

Downhill!!

SimaSuna
GTR2
1.1Us patch
WTCC mod v GT mod

(DirectX-et frissítsd!)

nemértem miért nem jó neked..
gordon 24
Szia!

Gondoltam megnézem ezt a modot.. De ezzel is kilép a windows ba hogy a gtr2 hibát észlelt stb..

Ti nektek jó? Hogy a francba van ez?? Eredeti a Gtr2 1.100 a versio száma. De ha a HRC-rõl vagy a te oldaladról letöltök bármit mindig kidob.

Nem tudsz valami ellen szert? Tök jó modokat dobsz össze és egyiket sem tudom használni..

Kérlek segits! persze ha van megoldás erre..

Üdv.

Downhill!!

SimaSuna
Szeptember 6-án rajtol a HRC WTCC87es bajnokság! Most jelentkezz! Le Ne Maradj Róla!!
SimaSuna
anderstoop?
SimaSuna
van a TopGear test track..vagy LeMans 1979 / 2004
totti10
olyan oályát tudtok mondani ahol nagyon hosszu egyenes van pl reptér vagy vmi teszt pálya

hajrá,lilák!

Dietrich
ja mert én letöröltem már

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

totti10
köszi

hajrá,lilák!

SimaSuna
Surfers_2004
Melbourne
Detroit
PORTO
05Denver
Adelaide
STDetroit
LongBeach
5macau
MONTREAL_GP
Norisring
StPetersburg
Vancouver
07Monaco
Pau

nogripracing.com-on fentvannak
totti10
hi

tudnátok nekem utcai pályákat mondani? linket is adhatok
thx

hajrá,lilák!

Dietrich
ez a tiéd a régi ott van a neved 😊
csak most került fel.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Ez az en regi, feltoltott verziom, vagy mar bele lett nyulva?😊

Amugy koszi, kozben megtalaltam😉 Megprobalom megcsinalni a hatso dimbes dombos reszt (kisimogatom😄), aztan feltoltom ujra.
Dietrich

Alexease
Azt sem tudod, hogy mi ez, de mar kell?!😊)))
N o N a m e
áhh, csak 1 screenshot megmodifikálva 😊
MaSzKa
<#eljen> ez mi? mod? honnan?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

SimaSuna
na majd csinálok ezzel képet 😊
N o N a m e
jó kép:
pointer4
Azt nem mondta hogy GTR lemez volt daemonba 😄
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni?
Olyan gondom van , hogy a Peugeot 407 mód, illetve az Alfa 147 mód nem megy.
mit tegyek?
A játék fel ismeri a módot bele is tudok lépni de amikor autót akarok választani, akkor nem jelenik meg az autó és van hogy le fagy.
Dietrich
ha warezolsz legalább ne bénázz <#szomoru1>

SimaSuna
...pedig eredeti...

akkor minek volt daemon-ba a képfájl ha eredeti?...

ezt már nem magyarázod ki 😊
LaszloLedzenyi
-.-

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

na most rájöttem h mi a baja vegyem ki a mountot a daemon toolsból kivettem elindult 😄 azért köszi 😊

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

"Emulator Detected! Please deactivate virtual drive and emulation softvare" ezt írja ki egy olyan ablakban mint ha crack kellene neki

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

SimaSuna
mijen crack-rõl beszélsz?

ha eredeti nem kér "krekket"..
csak a sorozat/széria számot..

NODVD exét fellehet tenni a lemez karcmentesítése végett...
másról nemtudok..
-nem

Hellósztok! van egy kis problémám. Az a bajom h amikor felrakom a játékot meg megpatch-elem akkor meg kell crackel-nem mert máshogy nem indul el pedig eredeti.....felraktam egy másik gépre is ott nem kérte a crack-et hanem elindult:S mi lehet ez?

Dietrich
ez a jó link
motorhang nem volt a kvalin nem tudom miért..utána rendben volt.
Így felvételrõl visszahallgatva nagyon zsír a corvette hangja 😊

HRC - Lemans Videó

reggelig már biztos fel lesz töltve.. 😄

trogerzsiger
átmentem ^^ fú most már várom a válaszokat😄

majd kapsz jobbat 😛
(logót)
csak gyere át a saját fórumokba lévõ HRC topikba :p

trogerzsiger
az nem akármilyen kanapé hanem egy klobo! és mégis solstát vettem 😞

LaszloLedzenyi
kanapé a lokód?<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

trogerzsiger
Na letöltöttem a módot, most telepíem a tst, mikrofonom az nincs 😄 elég volt annyi hogy kicsomagoltam a könytárba a módot?

trogerzsiger
Na megvan! Regelek a oldalatokra.

trogerzsiger
ja oké leesett, vsak a boltban nézem meg^^

trogerzsiger
ezt nem értem😄 mindenesetre mindjárt felpattanok a bicóra és megyek.

SimaSuna
ma lesz verseny...ha te nem mész õk ma már nem szállítanak..
trogerzsiger
a hát 576-ban is 3k ott is meg tudom nézni. Cool games már nem?

SimaSuna
még van 4 órád 😄
trogerzsiger
me akkor lesz

trogerzsiger
hete néztem hogy van-e gtr2 de nem volt. kéne kunyiznom egy ezrest😄

SimaSuna
pff...
ha van 3k-d szaladj a médiamárktba 😄

de szeptemberben BMW vs Alfa Romeo WTCC 87-es bajnokság 😊
trogerzsiger
nem akartam a fõ okot mondani, mert nem vagyok büszke rá,de ami a legjobban visszatart hogy nem eredetia játék<#falbav>

8-ig van idõd gyakorolni :p

SimaSuna
csak próbáld ki...
veszteni valód nincs 😊
leho94
hamar meglehet tanulni ^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"