GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Direct x9 van fent .
1.1 us Patch. a GTR2 is eredeti.
Stb..
a Gt modot letöltöm szépen megjelennek e jármûvek, látszik a mod minden.
egy gyári pályával akartam kipróbálni Magny Course, ahogy eléri a töltés felét. Hiba üzi.. GTR2 exe hibát eszlelt bla bla..
Szóval pasz. Van fent egy protoype mod megy. Fent a v8 supercars megy. De se az a gt mod amit a multkor linkeltél (ami a te oldaladon van) Se ez nem megy..
Nem hiszem hogy benne van a hiba hiszen neked müködik.. De nem értem nálam miért nem.
Nagyon idegesítõ😄
Downhill!!
Gondoltam megnézem ezt a modot.. De ezzel is kilép a windows ba hogy a gtr2 hibát észlelt stb..
Ti nektek jó? Hogy a francba van ez?? Eredeti a Gtr2 1.100 a versio száma. De ha a HRC-rõl vagy a te oldaladról letöltök bármit mindig kidob.
Nem tudsz valami ellen szert? Tök jó modokat dobsz össze és egyiket sem tudom használni..
Kérlek segits! persze ha van megoldás erre..
Üdv.
Downhill!!
hajrá,lilák!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Melbourne
Detroit
PORTO
05Denver
Adelaide
STDetroit
LongBeach
5macau
MONTREAL_GP
Norisring
StPetersburg
Vancouver
07Monaco
Pau
nogripracing.com-on fentvannak
csak most került fel.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amugy koszi, kozben megtalaltam😉 Megprobalom megcsinalni a hatso dimbes dombos reszt (kisimogatom😄), aztan feltoltom ujra.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Valaki tudna segíteni?
Olyan gondom van , hogy a Peugeot 407 mód, illetve az Alfa 147 mód nem megy.
mit tegyek?
A játék fel ismeri a módot bele is tudok lépni de amikor autót akarok választani, akkor nem jelenik meg az autó és van hogy le fagy.
akkor minek volt daemon-ba a képfájl ha eredeti?...
ezt már nem magyarázod ki 😊
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
ha eredeti nem kér "krekket"..
csak a sorozat/széria számot..
NODVD exét fellehet tenni a lemez karcmentesítése végett...
másról nemtudok..
motorhang nem volt a kvalin nem tudom miért..utána rendben volt.
Így felvételrõl visszahallgatva nagyon zsír a corvette hangja 😊
(logót)
csak gyere át a saját fórumokba lévõ HRC topikba :p
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
ha van 3k-d szaladj a médiamárktba 😄
de szeptemberben BMW vs Alfa Romeo WTCC 87-es bajnokság 😊