10998
  • Toby0501
    Nem vagyok benne biztos, de vagy a frissítési gyakoriságot kell állítani, vagy a függőleges szinkronizálást, vagy ablakban kell futtatni.
  • Alexease
    Meg az elejen volt hasonlo - talan - masnak is. Nem mondom, hogy olvass vissza (), de esetleg valakinek beugrik a megoldas.
  • egyhengerBt
    helló!
    tegnap cdgalaxisban megvettem a gtr2-öt. ha verseny hévégét vagy bajnokságot akarok indítani tölés után újraindítja a gépem. A gyakorlás+time trial működik.
    Mi lehet a hiba??
  • lacica
    Menüben néhány kivétellel megjelennek az autók,de amikór tőlti be a pályát,a vége előtt kiszáll,hogy a W.hibát észlelt,ezért próbálkozzam máshol.Van fönnt több mód is azokkal nincs semmi gond.Erre pedig cuppantam mert szeretem Nord-ot.
  • Dietrich
    ez alap hiba miután a GTR2 jellemző hibája nem igazán szereti az addon modokat..a V8 kivételével.
  • Game Hunter
    Nalam nehany auto nem jelent meg, ha kivalasztottam a menuben!:(
    Meg aztan, szet is k*rt* a GTR 2-met, mert felul is irt par dolgot, azt elfelejtettem biztonsagi masolatot kesziteni!
  • Alexease
    "Nekem nem jó." Ha kifejtened bovebben, talan tudna valaki segiteni:) Nem tudod letolteni, ekicsomagolni, elinditani, nem indul az auto?! Mi tortent?:)
  • lacica
    Sziasztok!Vki próbálta már a VLN 2008 módot??
    Nekem nem jó.Kiváncsi lennék,hogy másnál mi újság?
  • Game Hunter
    ITT lehet olvasni rola, ha esetleg valakit erdekel.:)
  • Game Hunter
    Azt tudom, de megzavart, hogy kulon konyvtarba is lehet telepiteni, meg a GTR 2 konyvtarba is. Szerintem eleg jo a mod!:) Erdemes volt feltenni!:) Habar, azt nem ertettem, hogy miert kellett ennek a modnak is az origi GTL cd, mint a Historic GT & Touring Cars modnak.
  • redbull0304
    GTR 2 könyvtárba kell általában telepíteni a módokat! Vagy bemásolni az adott könyvtárba, ha nincs exe.-s telepítője!
  • Game Hunter
    Reggelt!) A Power & Glory 2.0 modot, hogy erdemes telepiteni? Mert felajal 3 telepitesi modot. Kulon, vagy a GTR 2 konyvtarba? THX
  • redbull0304
    Nem tudsz valahol ilyesmi autókat? Azaz ilyen 800-1000Hp-s tuningautókat!?
  • redbull0304
    Köszi! Már működik is nekem! :)
  • Alexease
    Versenyhetvegen mukodik, max 2 auto, 1 "kor". Az ISI engine nem kezeli le a Drag Race modokat (A-bol B-be), igy mindig ujra kell inditani a versenyt.
  • redbull0304
    Motopark DRAG STRIP v1.0

Valaki próbálta már ez a módot?

"Tested:

race weekend mode

Max Vehicles = 2
    RaceLaps = 1

NOTE! GTR2 doesn't support Drag Racing Mode so there isn't any time for
    burnouts etc. Every time you want race you must start/restart race. When race
    started, car located on the startingline. Just wait until green light.
    "
    Ezt valaki elmagyarázná, hogy mit is jelent Magyarul?! :D

• meduzatomi
    Sziasztok!
    GTR2 Lobby-ban egyre több olyan host-ot látok, aminek a neve GP-vel végződik. Lehet ezekről tudni valamit?
    Legutóbb Interlagos GP volt amibe be szerettem volna csatlakozni, de még csak nem is találok ilyen nevű, letölthető pályát.
    Ha tudnátok, mi hogy van, s el s mondjátok, ritka boldog leszek :D

Köszi
    T.
  • Hecker007
    BUÉK!
  • Alexease
    BUÉK!!!
  • lac coo
    BUÉK !!!
  • SimaSuna #9975
    vagy 1 slot fent van tartva másnak :D
  • VRSDM
    valószínű hogy tele van, csak mikor neked frissített még üres volt. de közbe megtelt mire te csatizni akarnál...
  • haflac
    Pls Help!

Olyan problémám van ,hogy beakarok lépni egy olyan szerverre ahol 27/28 a játékosok száma(27 a bent lévő/28 a max fogadható"pilsbierbude")és azt írja ki ,hogy a szerver full.Hogy a kurva annyába lehet 27/28-nál full több percen kerestül?Mit lehet csinálni,hogy hasonló szitunál beengedjen és ne azt írja,hogy megtelt a szerver,mert nincs tele.Természetesen eredeti a game(csak no cd crack van).

thx
  • Hecker007
    neked volt igazad :) felraktam az XP SP3-at és működik a játék, köszi a segítséget :)
  • Hecker007
    lehet hogy az lesz, megpróbálom még a legújabb dx-el hátha azzal megy, köszi a segítséget
  • batihu
    Vista le,XP SP3 föl! És már működik is!
  • Hecker007
    Hello!
    Ma megvettem a játékot végre eredetiben, boldogan hazahoztam felraktam, de valamiért nem indul el, kiírja a win hogy a program működése hiba miatt leállt, már újraraktam, felraktam a dx9-et is a lemezről de nem megy. Vista van a gépemen minden driver a legfrissebb, ha valakinek esetleg van valami ötlete hogy mit lehetne még megpróbálni az pls írja le.
    Köszi!
  • bardocz
    Én ott egy időben egész estéket töltöttem el:D Lassan lesz új gépem,és tudok menni vissza a ligába;)
  • batihu
    Dávid, nyomtad te is a GTL-t Altbierbude-n, lehet, hogy már ott is találkoztunk! Tavaly mentem pár futamot én is!
  • bardocz
    Majd belejössz,én is így kezdtem;)
    Aztán altbiersen riverside gp-n a BMW CSL-el kb 10 másodperc előnnyel élrtem célba,csak át kellett állítanom a váltóáttételt a hosszabbra,csak régen az volt a mániám,hogy a kynarból gyorsítsak ki jól:D
  • Dietrich
    cseréld már le a háttered mert olvashatatlan a szöveg rajta..vagy a betüket feketére ;)
  • Richardix
    sikerült beindítani a kicsikét :P
    nemmondom ha én ebbe futamot nyerek akkor büszke leszek magamra :P Spec. egy kört nemtok megtenni kicsúszás nélkül még :S
  • Dietrich
    GTL-el sokat mentünk a GTR elött. Főleg caprival..azok jó bulik voltak és 4 ezreddel vert csak meg Taky engem watkinson egy 20 körös versenyen ;)
    meg néhányszor itt is késöbb pár versenyt mentem, de a német karattyolást nem értettem inkább hagytam a fenébe :p http://www.altbierbude.de/index.php?lang=en
  • neilszab
    Sztem butáság lenne erről elmélkedni, hogy melyik az izgalmasabb, vagy nehezebb, meg mi nagy szam, meg mi nem.. :S
    (Pláne, hogy a GTR2, RACE, GT Legends gyakorlatilag ugyan az a játék más kocsikkal az ISI 2.0 engine-re...)

Nyilván mindenkinek az az izgalmassabb, melyben szereplőként ő is ott volt, és lehet hogy halálra izzadod magad, miközben 15 körön keresztül vki fenekébe autózol fél mp-vel, egy kívülálló meg közbe azt lájta, hogy egymás után körözget 2 kocsi, nem nagy szám... ;)

Szóval, ne ebbe kössünk bele. A GTL sokat szerint egy rettentő jól eltalált, hangulatos és szerethető komoly autószimulátor, és érdemes arra, hogy mindenki vessen rá egy pillantást legalább.

Ha a demó nem megy:
    A játék a Starforce védelem-et használja (a demo is), ezért nálad lehet frissíteni kell a Windows-t ennek a védelemnek a legújabb driverével. Talán ez segít (a teljes játéknál nincsenek ilyen problémák, a demonál gyakori)
    Vagy grafikus driver frissítés.
  • SimaSuna #9961
    itt találsz videókat

és Gerzson barátomnál is :)
  • Richardix
    leszedtem a demoját de nem indul el :S elmondja vki h milyen?
  • Dietrich
    tegyél bele 40-60-100-150 kg + súlyt egy kis fájl segitségével tereld őket szűk utcai pályákra és utána már nem mondasz ilyet :)
  • bardocz
    Azt a kocsit nem egy nagy szám elvezetni:)
  • SimaSuna #9957
    valószinü :)
  • leho94
    biztos irigy :DDDD