GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, de melyik lépésnél van ez a lehetõség? Mikor indítok egy bajnokságot, enged választani a GT és az NGT kategóriából is autót és csak utána tudok léptetni, hogy GT kategóriát mutasson, vagy NGT-t, vagy mindet. Kiválasztom, hogy mondjuk 37 ellenfelem legyen. Ez esetben ad kb 12 GT autót, 20 NGT-t és 5 GT2 autót ellenfélnek, ahelyet, hogy adna 37 GT-t és egy kalapban indít és pontoz futamonként.
Sziasztok!

Az lehet, hogy az Official Championship 2004-ben csak részlegesen lehetséges a beállítás?
SimaSuna
mivel eredeti a gaméd ajánlom ezt az oldlat 😊 HRC-Team

mikor választod h GT v NGT ott a nyilakkal jobbra balra lehet váltani az osztályok között 😊
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a GTR2-vel kapcsolatban. Megvettem az eredeti verziót, és próbáltam beállítani a "Championship"-on belül, hogy a bajnokságban ne vegyesen induljanak a különbözõ kategóriás autók (GT, NGT, GT2), hanem ki lehessen választani, hogy csak GT, vagy csak NGT autók induljanak. Sajnos nem sikerült.
Egyedül a "Race Weekend"-ben tudtam ezt megcsinálni, de ez sajnos egy verseny hétvégére vonatkozik és nem egy bajnokságra.

Állítólag az "Official Championship" alatt van egy Setup opció, ahol ezt be lehetne állítani, de nem találtam.

Kérlek ha tudtok, segítsetek ebben a kérdésben!

Elõre is köszönöm!

Üdv,
Király László
Dietrich
a masters már tavaly tudott az sstv lehetõségrõl sõt idén januárban Honk felajánlotta a közvetitést is..
link
majd a reagálások:
Eredeti szerzõ sancyy
Lehetõség szerint a HGTLM bajnokság is igényt tartana a futamok közvetítésére

Eredeti szerzõ Pál Ferenc
Beszéljük még ezt át elõtte. Kösz.

Eredeti szerzõ Pechnig Rezsõ
Mit kellene átbeszélni?
Megy a szekér,sokan vagyunk,mindenki lelkes és jol érzi magát,szerintem semmi akadálya a dolognak!
Azon szerintem nincs mit beszélni,ha valaki felajál egy plussz extra lehetõséget,ráadásul mindenki örül neki.
Vagy valamit nemtudok?
Tegye fel a kezét,aki nem örülne egy élõ közvetitésnek!

Persze,hogy mindenki szeretné Rezseszke,de azért ez nem olyan egyszerû.Ferivel és Attilával meg fogjuk vizsgálni az esetleges élõ közvetítés lehetõségét

miután szarakodtak így f1..F1..F1..néha mi..F1..F1..F1 van csak...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Suna már válaszolt erre.
Ha megnéznéd a banner alatt a linkeket megtaláltad volna..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Köszi Dietrich.Azt nem tudnád hogy 2006/2007wtcc honnan tudnám a pályákat leszedni bajnoksághoz
Dietrich
'87-es wtcc mod egyéni skinekkel..

Dietrich
az oldalunkon..wtcc mod +10 utcai pálya.
hrc-team.hu

köszi a gyors választ azokon az oldalokon keresgéltem nem találtam mindent.Valaki aki játszik wtcc modal gtr2-ön nem tudna segiteni konkrétan hol találnák mindent meg
SimaSuna
SimaSuna
magon válaszoltam már 😊
a nogripracing
a gtr4u.de
esport-racing.de

itt találsz apróságokat 😊
hello.gtr2 szeretnék egy wtcc modot.Találtam modot abban csak autók vannak.Honnan tudnám a pályákat beszerezni hogy tudjak rendes bajnokságot játszani?Köszi
SimaSuna
de leszek...elõtted <#mf2>
Dietrich
ma este gyanitom nem leszel sehol sem <#mf2>

SimaSuna
tuggya...este kipróbálom a F1es gumcsicserét 😊
autoszimulator
tiednek<#vigyor3>

.: mobilize.hu :.

Dietrich
ajajj 😉

SimaSuna
tiednek vagy az enyimnek? 😄
nah jah.. eltelt legalább 2 év mire mentünk vmire... most egyik tag Seat kuprázik a ringen... 😄

autoszimulator
szólok asszonynak meglásd

.: mobilize.hu :.

SimaSuna
adom a címem:

[email protected]
felvennél msnre?
SimaSuna
most nem azért a 20fillérért...DE

vagytok 4en, és ligát indítassz...
MO-n eddig 2 GTR2es szerverrõl tudok.
ez a GTR-Masters és a HRC.Mind2 helyen 100/100M-os kapcsolat van...
nálatok nem láttam szerverféleséget...gondolod a saját neteddel ezt megoldod?
a GTR-Masters a profik ligája, míg a HRC 1 baráti társaság alapján összejöt "kicsiny" banda, ahol a gyengébb pilóták is szerepet kapnak a Hendicap lévén.
nem lenne 1xübb valamelyikhez hozá szegõdni?

amíg 1 ligát beindítasz, és emberek is belépnek, addig megõszülsz...
tudom mivel jár,a HRC 1ik alapítótagja vagyok...

a másik ami nagyon húzza a számat, az a "novice" kezdõ mód...
se a GTR-Mastersen, se a HRCben nincs segítség (kivéve az autómata kuplung), és mindezek ellenére nagyon tudnak egymásra vigyázni az emberek...

ha gondoljátok most 7végén nézzétek a simsporttv.com-on ÉLÕben a HRC 79s Monaco-i WTCC87-es versenyét...vagy jelentkezzetek Október 11-én tartandó HRC Hungaroring GT FUN versenyre...vagy látogassatok el a
HRC website-ra 😊
igyekszünk,ha gondolod próbálj ki minket
eddig 4
Eddig 4 ember van a ligába, de tegnap indult. A név csak úgy jött, amikor még nem néztem köröl, hogy vagy hasonló nevû liga is. Szeretnénk felnõni a feladathoz igen és ehhez keresek pilótákat! msn címem: [email protected] liga készülõ oldala: GTR2MASTERS
pointer4
Én csak azt nem értem, hogy nem az amatõrök autóznak határokon, hanem a pro-k, de amatõr ligának van hírdetve 😊
bosco05
Nem akarlak megbántani tényleg, de engem is érdekelne hányan vagy a ligába. Márcsak azért is, mert ugye két GTR2-es Magyar liga is mûködik és mindkettõ elég népes. Sztem egyszerûbb lenne az egyikbe belépned és egy már régóta összetartó segítõkész társasággal versenyezni, mintsem embereket hajkurászni. http://www.hrc-team.hu/ vagy http://www.gtr-masters.hu/. Véleményem szerint nem fognak elhajtani, ha szeretnél csatlakozni bármelyikhez is. Ha nem játszol olyan régóta, vagy nem vagy annyira profi akkor elõbbit, ha nagyon megy akkor utóbbit javaslom. Ha pedig ezekhez nem volna kedved, akkor sok sikert egy új liga beindításához, bár én nevet azt azért váltanék 😛
bosco05
Ha amatõr liga miért masters? 😊 , meg ha az emlékezetem nem csal ilyesmi mintha már vóna 😊 http://gtr-masters.hu/
SimaSuna
hány tagot számlál a bajnokságod?
Sziasztok! Új GTR2 amatõr liga indul a jövõhéten. Ugyan a weblap félkész állapotú, ám a regisztráció üzemel : http://www.gtr2masters.cwi.hu
Jelentkezzetek mielõbb! Okt.6 indulás. futamok hetente estéként 22órakor.
Mi határokon autózunk!
SimaSuna
HRC WTCC Versenyzõk...
SimaSuna
nogripracing.com
vki adna linket az összes idei f1-es pályához?

Dietrich
1 kör elõnyötök volt a carsh miatt..aztán majdnem kaptatok 1 kört tölem a végére..fiatalok <#mf2>

SimaSuna
csak mert nem gyakoroltam rá...amúgy meg simán lenyomtalak volna..vén róka 😄<#mf2>
Dietrich
én lenyomtalak mindkettõtöket különösebb erõlködés nélkül <#mf2>

bardocz
Ugyan ez van gtl-ben,meg nehezebb rFactor modokban,csak ott könnyebb eldobni a vasat :-) RBR-ben meg pár szakasz után még most is leizzadok...
VRSDM
hiába a rossz grafika, hiába a sok apró kis bosszantó dolog, ezektõl független úgy bele tudom élni magam néha egy-egy versenybe hogy izzad a tenyerem a végére, " csak most ne rontsd el " 😊

u dont have to listen anybody else but me

SimaSuna
az biztos...

mostis Long Beachen...

utcsó helyért vívtam Tommal..de a célegyenesre ráfordítón belsõ íven ment...hiába nyomtam át a padlólemezen a pedált, gyorsabb volt tom...feneaszáját 😊
Dietrich
keményebb mint ami átjön tévén 😊

batihu
Azt leszedtem, de a versenyre még nem jelentkeztem, mostanában rFactor ment nálam, a GTR2-õt most telepítettem újra.Régen megvolt nekem az összes track pack, de nem írtam ki, és elveszett.A versenyek kemények? <#wave>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Dietrich
HRC oldalról leszedted az utcai pályákat? mert azt láttam regeltél.

lacica
1 próbát megérTrack pack

batihu
Sziasztok!

Tudna nekem valaki mûködõ tracks pack-hez linket adni, mert a banner alattiak nekem nem mûködnek!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

SimaSuna
nogripracing.com
Sziasztok!

Melyik a legjobb Hungaroring-i track pack? Letöltést tud valaki?

Köszi,
SimaSuna