GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lehet, hogy az Official Championship 2004-ben csak részlegesen lehetséges a beállítás?
mikor választod h GT v NGT ott a nyilakkal jobbra balra lehet váltani az osztályok között 😊
Lenne egy kérdésem a GTR2-vel kapcsolatban. Megvettem az eredeti verziót, és próbáltam beállítani a "Championship"-on belül, hogy a bajnokságban ne vegyesen induljanak a különbözõ kategóriás autók (GT, NGT, GT2), hanem ki lehessen választani, hogy csak GT, vagy csak NGT autók induljanak. Sajnos nem sikerült.
Egyedül a "Race Weekend"-ben tudtam ezt megcsinálni, de ez sajnos egy verseny hétvégére vonatkozik és nem egy bajnokságra.
Állítólag az "Official Championship" alatt van egy Setup opció, ahol ezt be lehetne állítani, de nem találtam.
Kérlek ha tudtok, segítsetek ebben a kérdésben!
Elõre is köszönöm!
Üdv,
Király László
link
majd a reagálások:
Eredeti szerzõ sancyy
Lehetõség szerint a HGTLM bajnokság is igényt tartana a futamok közvetítésére
Eredeti szerzõ Pál Ferenc
Beszéljük még ezt át elõtte. Kösz.
Eredeti szerzõ Pechnig Rezsõ
Mit kellene átbeszélni?
Megy a szekér,sokan vagyunk,mindenki lelkes és jol érzi magát,szerintem semmi akadálya a dolognak!
Azon szerintem nincs mit beszélni,ha valaki felajál egy plussz extra lehetõséget,ráadásul mindenki örül neki.
Vagy valamit nemtudok?
Tegye fel a kezét,aki nem örülne egy élõ közvetitésnek!
Persze,hogy mindenki szeretné Rezseszke,de azért ez nem olyan egyszerû.Ferivel és Attilával meg fogjuk vizsgálni az esetleges élõ közvetítés lehetõségét
miután szarakodtak így f1..F1..F1..néha mi..F1..F1..F1 van csak...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha megnéznéd a banner alatt a linkeket megtaláltad volna..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
hrc-team.hu
vagytok 4en, és ligát indítassz...
MO-n eddig 2 GTR2es szerverrõl tudok.
ez a GTR-Masters és a HRC.Mind2 helyen 100/100M-os kapcsolat van...
nálatok nem láttam szerverféleséget...gondolod a saját neteddel ezt megoldod?
a GTR-Masters a profik ligája, míg a HRC 1 baráti társaság alapján összejöt "kicsiny" banda, ahol a gyengébb pilóták is szerepet kapnak a Hendicap lévén.
nem lenne 1xübb valamelyikhez hozá szegõdni?
amíg 1 ligát beindítasz, és emberek is belépnek, addig megõszülsz...
tudom mivel jár,a HRC 1ik alapítótagja vagyok...
a másik ami nagyon húzza a számat, az a "novice" kezdõ mód...
se a GTR-Mastersen, se a HRCben nincs segítség (kivéve az autómata kuplung), és mindezek ellenére nagyon tudnak egymásra vigyázni az emberek...
ha gondoljátok most 7végén nézzétek a simsporttv.com-on ÉLÕben a HRC 79s Monaco-i WTCC87-es versenyét...vagy jelentkezzetek Október 11-én tartandó HRC Hungaroring GT FUN versenyre...vagy látogassatok el a
HRC website-ra 😊
Jelentkezzetek mielõbb! Okt.6 indulás. futamok hetente estéként 22órakor.
Mi határokon autózunk!
u dont have to listen anybody else but me
mostis Long Beachen...
utcsó helyért vívtam Tommal..de a célegyenesre ráfordítón belsõ íven ment...hiába nyomtam át a padlólemezen a pedált, gyorsabb volt tom...feneaszáját 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Tudna nekem valaki mûködõ tracks pack-hez linket adni, mert a banner alattiak nekem nem mûködnek!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Melyik a legjobb Hungaroring-i track pack? Letöltést tud valaki?
Köszi,