GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Osztálytársam nyitot itt egy gip-es topikot,majd pár nap múlva szomorúan közölte,hogy eltûûûnt :-D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De akármilyen olcsó is azért szokott mûködni rendesen, FFB-vel van néha baj .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Bezzeg régen, még én is tartottam lanparty-t, fõleg amikor szülõk üdülni voltak 😄 Earthquakerõl meg társairól nem is szólva.
Azt utáltam a legjobban pl, ha reggeli szétszéledésnél hazakellett vinni a gépet, és összerakni 😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Gyalog mi?
Ha elviszed a monitoromat, a gépemet (kompletten), a kormányomat a vasútállomásra gyalog, akkor beülök a kocsiba, és elmegyek a lanpartyra...
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
u dont have to listen anybody else but me
..december végén lan party-t szervezünk kõszegen, vas megyében. mivel több éves kutakodás után sem sikerült 4-6 embernél többet GTR 2 -höz összetrombitálni, talán itt az egyik legnagyobb GTR-es fórumon több szerencsénk lesz..tehát aki szeretne jelentkezni, és részt venni, kérem bátran jelezze privátban..ez egy tóparti ház, ottalvás simán akár 20 fõnek is, felár nélkül, a 2 napos móka alig lesz több az elfogyasztott áram költségén kívül..
köszi, ON
remélem jót tippeltem 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
tudom hogy fel kell rakni a WSGT modot
de pontosan milyen mappába kell kicsomagolni ezt? Gamedata/
csak azért kérdem mert az útvonalra vagyok kiváncsi
de a gtr2 nincs fent a gépemen
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ez a race07 topikba való😄
gondolom virágbolti verzió..
nekem is megvan amúgy, és simán megy mindenfajta autó mindenfajta pályával... eredeti, steam-es verzió..
szóval szerintem vedd meg 😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
thx
.: mobilize.hu :.
Te vagy az elsõ. Kösz mégegyszer!
Megköszönném az NGT-set is! : - ))
Másold be a "GTR2\GameData\Championships\Official" mappába!
Ha kell, csinálok NGT-set is...
Vamos Argentina!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy haverokkal játszanánk a játékkel neten ill. hamacsin csak valamiért nem látja a játék a "servert", ez mitõl van?
Elõre is köszi
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.