10998
  • N o N a m e
    kevesebb fpst aszem... de nem biztos
  • kaposi1
    Viszont ha jobban csikorogna, abból lehetne visszavenni a beállításokban.
    A majdnem nincsből sajna nem lehet.
    Most nézem hogy a Beállítás/hangoknál nekem az effektek 16-ra volt állítva.
    Most feltettem 32-re,bár fogalmam sincs hogy ez mit takar.
  • N o N a m e
    engem az már idegesit, ha sokat csikorog a gumi, élőben sem szoktak csikorogni...
  • kaposi1
    Gyermekem most épp Griddel játszik és hát sokkal jobb így a játék élmény.
    És emlékszem a Toca 3-ban is nagyon meg van csinálva a gumicsikorgás.
  • N o N a m e
    thx!
    kanyarokban kicsit dobd meg a seggét és máris fognak csikorogni :D
  • kaposi1
    HRC 2008
    Nem tudsz véletlenül olyan módot ,vagy kiegészítést amivel jobban csikorognak a gumik a kanyarokban?
    Nekem ez hiányzik nagyon a GTR2-böl.
  • kaposi1
    Huh....
    49%
  • N o N a m e
    én is köszi!
  • SimaSuna #10107
    HRC2008.rar-ra gondoltam :)
  • kaposi1
    Suna!
    Mond hogy a képen a HRC2008.rar file gondoltál,és nem a HRC BMWm 3v 1.5.rar-ra mert előbbit töltöm.!!!!!!
  • SimaSuna #10105
    nagyon köszönöm! :)
  • kaposi1
    Hali!
    El kezdtem feltölteni,csak győzd kivárni.
  • SimaSuna #10103
    csoki!

megvan a HRC GT mod?

töltsd már fel lécci valahova! Nagyon kellene :D
    köszi!
  • kaposi1
    Szia!

Milyen autót szeretnél betenni?
    Pl: ha egy Aston Martin DBR9-et, akkor nyilván kell lennie GTR2/GameData/Teams/GT/AstonMartin DBR9 mappádnak. Ahová adott esetben a Scorpyo Racing autóját kicsomagoltam.
    Nézd meg a képet!!!
    És így tovább.
    Minden autót a saját osztályába kell kicsomagolni.
  • SimaSuna #10101
    nincs benne ablaktörlő...
  • Hosszas
    sziasztok! lenne egy kerdesem meg pedig az h melyik gombal lehet bekapcsolni az ablaktorlot? vagy egyaltalan van ilyen funkcio?
  • SimaSuna #10099
    miért mit vártál h 66 gumigyártó fel lesz sorolva?
    ez nem F1 :)
  • James33
    üdv mindenkinek. Még mindig nem jöttem rá hogyan lehet a játékba új autókat telepíteni. Valaki esetleg ha leírná pontosan mit hogyan akkor azt megköszönném. Ja ,és gumi gyártót hol lehet választani, mert én csak a sima és vizes között tudok változtatni? A választ előre is köszönöm.
  • batihu
    Két serial van, az egyik az online, ha azt írtad be akkor működnie kell!
  • SlaCker
    Üdv néktek!Ma megvettem a gammát feltettem minden megvan ami kell.Elindítom a multit(neten) beírom a serialt.Ahztán registrálni kell!beírok mindent kitöltök mindent és ennyi.Majd mikor kéri a nevet és jelszót,én beírom mindkettőt és aztán kiírja hogy hibás felhasználónév/jelszó!Hol vagy hogyan kell ezt regelni?
  • aradi13
    amiokor a verseny vége felé csak azt figyeltem már hogy mogy izzik a féktárcs aaaaa de visszamennék oda -.-
  • Dietrich
    nekem megvan még mobilon a felvétel ;)
  • VRSDM
    detto. célegyenes vége :] jaj de jó is volt :)
  • aradi13
    az egy kicsit jobb mint az a szám :D hasonlít a Felpörgetve című filmben arra a számra mikor készülnek a versenyre... valaki? :D
  • SimaSuna #10091
    volt vagy 2,5éve... mi a célegyenes végén álltunk. Nekünk a Porsche, az Aston, a Murci és a Saleen muzsikált :)
  • aradi13
    helló mindenki!
    2006 okt.1-én amikor az fia gt itt volt a hungaroringen a rajt előtt amikor odaálltak a rajtrácsra meg minden, ment 1 szám a rádióban ami akkor nekem nagyon megtetszett.nem tudja valaki hogy mi a szám címe?
    előre is köszönöm
  • laci 700
    Vagy verseny előtt beállítod hogy kimész tankolni és az 1. tankolásnál hány litert tankoljanak stb... vagy kérsz verseny közben pit stopot és akkor beállítod hogy mennyit tankoljanak, gumit cseréljenek-e vagy mit javítsanak az autón. Asszem valahogy így van... már rég játszottam. :D
  • Dietrich
    azért nem mindegy mikor kéri mert ez mp-ben jelentkezik. Beállitani én is az egyenesbe vagy ha hoszú a box utca akkor ott amig a helyemre érek.
    rf-ban sem mindegy, hogy 6mpő vagy 15mp oválon a tankolás ;)
  • bardocz
    Jah és nem,monte carloban nem megyek boxba,vagy ha igen,akkor csúnyán összetrötem a gépet,és van időm a gyökkettes kanyarokban is állítgatni:D
  • bardocz
    Én mindig a hosszú egyenesben kérem,mert ott van időm beállítani,hogy mennyi bezint rakjanak bele,meg gumicsere,meg hasonlók
  • Dietrich
    nem mindegy mikor kéri!
    én anno mindig abban a pillanatban kértem ahogy áthaladtam a rajt/cél volnalon és nem akkor amikor kimenten a boxsávba.
  • Hecker007
    én nem szoktam a motort se leállítani :):)
  • bardocz
    De akkor is nyomni kell,hogy kész boxkiállást,pit request talán,hogy felkésüljenek,pont mint igaziban:)
  • haflac
    az emberkék mindig kint vannak
  • bardocz
    Kérjél pit stopot amíg a pályán vagy,így a szerelőid fel tudnak készülni,és időt nyersz:)
  • haflac
    pls help:arról lenne szó,hogy amikor online versenyeket nyomok(pilsbierbude) és elfogy az üzemanyag,kimek tankolni, azt veszem észre hogy akik velem egyidőben jöttek ki(+.- 1,2 hellyel előttem mögöttem), a tankolás után komoly előnnyel vannak előttem,ez miért van,vagy mitől lehet,nem tankolnak csak 5 körre való naftát mert sokáig kint vannak.Van valami technikája annak ahogyan a játékban a tankolást végre kell vagy lehet hajtani,hogy az gyors is legyen?nekem átlagban 50-60 másodperc egy boxkiállás és ez így nagyon lassú,mert amit megszerzek előnyt,vagy ledogozok hátrányt rendszerint elveszítem emiatt.Ti hogyan tankoltok?én
    1.pitlimiter a zöldlámpa előtt
    2.beállok a helyre(mindig visszatolat az a köcsög gép,időtvesztek1)
    3.motor leállít
    4.üzemanyag be
    5.motor beindít a kerékcsere alatt
    6.ki a box-ból

thx
  • Dietrich
    GTR 2 - FIA GT 2008
  • SimaSuna #10078
  • Toby0501
    De Suna restartokkal együtt írta.
  • Dietrich
    a körszám 41 az téves ami a képen van ;)