GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
én jó 1évig anélkül fórumiztam :$

u dont have to listen anybody else but me

blory
Szerintem mindenkinek eltelt egy par nap amig rajot az elejen hogy mi is az. En is nagyot neztem mikor ott oldalt megjelent egy valami de mar nem emlekeztem hogy sikerult oda rakni 😊

N o N a m e
én is mikor ide regisztráltam, egy darabig minden topikot betettem a könyvjelzõbe és úgy fórumoztam kb 1 hónapig, mire rájöttem hogy van egy szép narancs csillag aminek nagy hasznát venném 😄
bardocz
Tipikus kezdõ fórumozó hiba😄
Osztálytársam nyitot itt egy gip-es topikot,majd pár nap múlva szomorúan közölte,hogy eltûûûnt :-D
Alexease
Az FFB erosseg csuszkajan lehet plusz es negativ iranyba is allitani, probalgatsd (A Logitechnel altalaban negativ).
lac coo
Azóta is azt keresi, vajon melyik topikba írta be a kérdést ......😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

leho94
<#idiota>😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

pointer4
....vaaaagy fordíts kevesebbet... 😄
lac coo
Játékban jól kalibráltad? Esetleg valamit a kormány driverében próbálj piszkálni,érzékenység vagy valami , bár nem tudom milyenrõl van szó ....
De akármilyen olcsó is azért szokott mûködni rendesen, FFB-vel van néha baj .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

N o N a m e
nekem is van kormányom és nekem tökéletesen müködik. Esetleg vegyél egy másik kormányt, lehet ha az a baja <#gonosz1>
autoszimulator

.: mobilize.hu :.

hali nekem kormányom van és nem tom irábyitani mert elforditom ak ormányt és egybõl nagyon élesnek veszi

uHs Gerzson
CSak mondjuk élõben mégiscsak más azokkal versenyezni akiknek csak a hangját hallod 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

LaszloLedzenyi
az vót a legrosszab mindig pakolni. de én is imádtam a régi 2-3 napos lanpartikat hol a garázsba boltba szobába 6 embertõl 20-22 emberig. de mosmá minden este lanozhatsz ugyanennyi emberrel neten is

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

pointer4
Nehéz a Lanparty manapság. A fejlõdõ internet teljesen antiszocializálódásra kényszeríti az embereket, de persze csak valós érintkezéssel kapcsolatban. 😄 A chat, VoIP az megy ezerrel, úgy haverokat mindig ellehet érni. De ha most játszani szeretnék, akkor szólok neki azt jön 😄 Vagy ha õ nem akkor több száz vadidegen.
Bezzeg régen, még én is tartottam lanparty-t, fõleg amikor szülõk üdülni voltak 😄 Earthquakerõl meg társairól nem is szólva.
Azt utáltam a legjobban pl, ha reggeli szétszéledésnél hazakellett vinni a gépet, és összerakni 😄
látom csak az alföldi gtr-es kollegák aktívak<#smile>, érthetõ hogy szolnokról nem szivesen cuccolsz végig magyarországon gép-monitor-kormány + hozzávalókkal, de a vonattal érkezõ elszánt versenyzõknek, a vasútállomás - lanparty fuvart a kedves helyi kollegák megoldják<#integet2>
uHs Gerzson
Annyi ember nem is fér az autódba amivel talin voltál, vagy van valami más is? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

sztoncsi
Sõtt aki szolnokról útba esik, felveszem, és õket is elviszem... (max 6fõ)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

sztoncsi
Nagy vagy!
Gyalog mi?
Ha elviszed a monitoromat, a gépemet (kompletten), a kormányomat a vasútállomásra gyalog, akkor beülök a kocsiba, és elmegyek a lanpartyra...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

N o N a m e
gyalog is lehet menni 😄 jah akkor kopik a cipõ... áhh hadjátok a fenébe 😄
blory
Szerintem nem a 6 ora a gond hanem a km, s hogy azt legyozd kel egy auto abba meg uzemanyag s igy tovabb, egyszoval a $ 😊

pointer4
És ebból a 6 ból 4 óra Budapesten átvágni 😄
N o N a m e
Mit beszéltek, Magyarországon semmi sincs messze max 500 km lehet Kõszegtõl Békéscsabáig, ami autóval 6 óra, szóval ha reggel 6-kor indulsz, déli 12-kor megérkeztél és mehet a Lan party 48 órában 😄
leho94
mibõl tart onnan eljönni? Semmibõl.. akkor meg ?😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

csak a kifogások hogy miért nem<#idiota>..elsõsorban dunántúliakra gondoltam, nem hiszem el hogy a 3 szomszédos megyébõl (zala, gyõr-moson, veszprémbõl senki sem fórumozik?..mindegy, még odébb van a december vége
Dietrich
Gröndlandról meg ne is beszéljünk..én nyertem 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

LaszloLedzenyi
Békéscsabáról se

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

SimaSuna
Miskóczról ne is beszéljünk 😊
VRSDM
messzevan... pest megye okésasos,de ez messze van igy...

u dont have to listen anybody else but me

remélem nem túl offtopic

..december végén lan party-t szervezünk kõszegen, vas megyében. mivel több éves kutakodás után sem sikerült 4-6 embernél többet GTR 2 -höz összetrombitálni, talán itt az egyik legnagyobb GTR-es fórumon több szerencsénk lesz..tehát aki szeretne jelentkezni, és részt venni, kérem bátran jelezze privátban..ez egy tóparti ház, ottalvás simán akár 20 fõnek is, felár nélkül, a 2 napos móka alig lesz több az elfogyasztott áram költségén kívül..

köszi, ON
MaSzKa
Gamedata/Teams/Ferrari FXX Teams

remélem jót tippeltem 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=14431

tudom hogy fel kell rakni a WSGT modot

de pontosan milyen mappába kell kicsomagolni ezt? Gamedata/
csak azért kérdem mert az útvonalra vagyok kiváncsi
de a gtr2 nincs fent a gépemen

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

semennyire sem tartozik ez ide 😄
ez a race07 topikba való😄

gondolom virágbolti verzió..
nekem is megvan amúgy, és simán megy mindenfajta autó mindenfajta pályával... eredeti, steam-es verzió..

szóval szerintem vedd meg 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

autoszimulator
nemtudom mennyire tartozik ide, de van egy GTR Evo-m, ami ugye a Race07-re épül. Ezen lkívül van egy STCC-m is, ami pedig szintén a Race07-re épül. És van egy pálya az Evo-ban, ami nekem tetszik, és mondom áttenném STCC-be is. Berakom a parasztos kopi pászte módszerrel, látja is a játék ,be is tölti, de csak feketeség van :S Valamit még át kellene tenni? El nem hiszem hogy nem kompatibilis egymással, hisz mindkettõ csak egy addon a race07-hez...

thx

.: mobilize.hu :.

Mennék szívesen, de olyan az idõbeosztásom jelenleg, hogy nem tudom mikor tudok idõt szakítani a játékra. Van, hogy heti egyszer tudok leülni 2 órát molyolni vele. :-(
SimaSuna
gyere a HRC-be versenyezni (hrc-team.hu) 😊
Nem, úgy általában. Kérdeztem mindenkit aki GTR2-zik, próbálkoztam fórumokon, de nem tudtak segíteni. Vagy nem is értették mit akarok. :-))

Te vagy az elsõ. Kösz mégegyszer!
Toby0501
Mióta feltetted itt a kérdést? 😛

Nagyon köszi! Mûködik! : - )) Tudod mióta vártam erre? ;-))
Toby0501
FIA (N)GT 2004 (GT autók nincsenek benne, a többi viszont igen)

Köszi!!!!!

Megköszönném az NGT-set is! : - ))
Toby0501
FIA GT 2004 csak GT autókkal
Másold be a "GTR2\GameData\Championships\Official" mappába!
Ha kell, csinálok NGT-set is...

chalezlopez
Jahh már látom mi a probléma...sztem az úgy nem fog menni.

Vamos Argentina!

chalezlopez
Ki van jelölve az összes autó gondolom. Na most a nem GT osztályúakat vedd ki a kijelölésbõl. Valahova ott a környéken bele kell mászni...

Vamos Argentina!

Dietrich
http://www.gtr4u.de/jgs_db.php?action=show&eintrags_id=2435&sid=

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
tess 😊

igaz elirtam 1.0.1.5 😊
ClassicArmy
Hát elõször kipróbáljuk, hogy milyen ill. csak szeretnénk, mert sehol sem találjük az 1.1.0.5-ös hamachit. Esetleg tudnál adni egy linket a hamachihoz?

This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.

SimaSuna
1.1.0.5ös hamachi-t használjátok!

egyébként inkább vegyétek meg 😊 azt HRC-Team.hu 😊
ClassicArmy
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy haverokkal játszanánk a játékkel neten ill. hamacsin csak valamiért nem látja a játék a "servert", ez mitõl van?

Elõre is köszi

This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.

SimaSuna
az az igazság h ijet soha nem próbáltam...offline "bajnokság" indítása soha nem volt célom 😊