10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
kevesebb fpst aszem... de nem biztos -
Viszont ha jobban csikorogna, abból lehetne visszavenni a beállításokban.
A majdnem nincsből sajna nem lehet.
Most nézem hogy a Beállítás/hangoknál nekem az effektek 16-ra volt állítva.
Most feltettem 32-re,bár fogalmam sincs hogy ez mit takar.
-
engem az már idegesit, ha sokat csikorog a gumi, élőben sem szoktak csikorogni... -
Gyermekem most épp Griddel játszik és hát sokkal jobb így a játék élmény.
És emlékszem a Toca 3-ban is nagyon meg van csinálva a gumicsikorgás. -
thx!
kanyarokban kicsit dobd meg a seggét és máris fognak csikorogni :D -
HRC 2008 
Nem tudsz véletlenül olyan módot ,vagy kiegészítést amivel jobban csikorognak a gumik a kanyarokban?
Nekem ez hiányzik nagyon a GTR2-böl.
-
Huh....
49% -
én is köszi! -
HRC2008.rar-ra gondoltam :) -
Suna!
Mond hogy a képen a HRC2008.rar file gondoltál,és nem a HRC BMWm 3v 1.5.rar-ra mert előbbit töltöm.!!!!!! -
nagyon köszönöm! :) -
Hali!
El kezdtem feltölteni,csak győzd kivárni.
-
csoki!
megvan a HRC GT mod?
töltsd már fel lécci valahova! Nagyon kellene :D
köszi! -
Szia!
Milyen autót szeretnél betenni?
Pl: ha egy Aston Martin DBR9-et, akkor nyilván kell lennie GTR2/GameData/Teams/GT/AstonMartin DBR9 mappádnak. Ahová adott esetben a Scorpyo Racing autóját kicsomagoltam.
Nézd meg a képet!!!
És így tovább.
Minden autót a saját osztályába kell kicsomagolni. -
nincs benne ablaktörlő... -
Hosszas #10100 sziasztok! lenne egy kerdesem meg pedig az h melyik gombal lehet bekapcsolni az ablaktorlot? vagy egyaltalan van ilyen funkcio? -
miért mit vártál h 66 gumigyártó fel lesz sorolva?
ez nem F1 :) -
James33 #10098 üdv mindenkinek. Még mindig nem jöttem rá hogyan lehet a játékba új autókat telepíteni. Valaki esetleg ha leírná pontosan mit hogyan akkor azt megköszönném. Ja ,és gumi gyártót hol lehet választani, mert én csak a sima és vizes között tudok változtatni? A választ előre is köszönöm. -
Két serial van, az egyik az online, ha azt írtad be akkor működnie kell! -
SlaCker #10096 Üdv néktek!Ma megvettem a gammát feltettem minden megvan ami kell.Elindítom a multit(neten) beírom a serialt.Ahztán registrálni kell!beírok mindent kitöltök mindent és ennyi.Majd mikor kéri a nevet és jelszót,én beírom mindkettőt és aztán kiírja hogy hibás felhasználónév/jelszó!Hol vagy hogyan kell ezt regelni? -
aradi13 #10095 amiokor a verseny vége felé csak azt figyeltem már hogy mogy izzik a féktárcs aaaaa de visszamennék oda -.- -
nekem megvan még mobilon a felvétel ;) -
detto. célegyenes vége :] jaj de jó is volt :) -
aradi13 #10092 az egy kicsit jobb mint az a szám :D hasonlít a Felpörgetve című filmben arra a számra mikor készülnek a versenyre... valaki? :D -
volt vagy 2,5éve... mi a célegyenes végén álltunk. Nekünk a Porsche, az Aston, a Murci és a Saleen muzsikált :) -
aradi13 #10090 helló mindenki!
2006 okt.1-én amikor az fia gt itt volt a hungaroringen a rajt előtt amikor odaálltak a rajtrácsra meg minden, ment 1 szám a rádióban ami akkor nekem nagyon megtetszett.nem tudja valaki hogy mi a szám címe?
előre is köszönöm -
Vagy verseny előtt beállítod hogy kimész tankolni és az 1. tankolásnál hány litert tankoljanak stb... vagy kérsz verseny közben pit stopot és akkor beállítod hogy mennyit tankoljanak, gumit cseréljenek-e vagy mit javítsanak az autón. Asszem valahogy így van... már rég játszottam. :D -
azért nem mindegy mikor kéri mert ez mp-ben jelentkezik. Beállitani én is az egyenesbe vagy ha hoszú a box utca akkor ott amig a helyemre érek.
rf-ban sem mindegy, hogy 6mpő vagy 15mp oválon a tankolás ;) -
Jah és nem,monte carloban nem megyek boxba,vagy ha igen,akkor csúnyán összetrötem a gépet,és van időm a gyökkettes kanyarokban is állítgatni:D -
Én mindig a hosszú egyenesben kérem,mert ott van időm beállítani,hogy mennyi bezint rakjanak bele,meg gumicsere,meg hasonlók
-
nem mindegy mikor kéri!
én anno mindig abban a pillanatban kértem ahogy áthaladtam a rajt/cél volnalon és nem akkor amikor kimenten a boxsávba. -
én nem szoktam a motort se leállítani :):) -
De akkor is nyomni kell,hogy kész boxkiállást,pit request talán,hogy felkésüljenek,pont mint igaziban:) -
haflac #10082 az emberkék mindig kint vannak -
Kérjél pit stopot amíg a pályán vagy,így a szerelőid fel tudnak készülni,és időt nyersz:) -
haflac #10080 pls help:arról lenne szó,hogy amikor online versenyeket nyomok(pilsbierbude) és elfogy az üzemanyag,kimek tankolni, azt veszem észre hogy akik velem egyidőben jöttek ki(+.- 1,2 hellyel előttem mögöttem), a tankolás után komoly előnnyel vannak előttem,ez miért van,vagy mitől lehet,nem tankolnak csak 5 körre való naftát mert sokáig kint vannak.Van valami technikája annak ahogyan a játékban a tankolást végre kell vagy lehet hajtani,hogy az gyors is legyen?nekem átlagban 50-60 másodperc egy boxkiállás és ez így nagyon lassú,mert amit megszerzek előnyt,vagy ledogozok hátrányt rendszerint elveszítem emiatt.Ti hogyan tankoltok?én
1.pitlimiter a zöldlámpa előtt
2.beállok a helyre(mindig visszatolat az a köcsög gép,időtvesztek1)
3.motor leállít
4.üzemanyag be
5.motor beindít a kerékcsere alatt
6.ki a box-ból
thx -
GTR 2 - FIA GT 2008 -
-
De Suna restartokkal együtt írta.
-
a körszám 41 az téves ami a képen van ;)