10998
  • solo
    PedÍg nekem tökéletesen megy 64 bites vistán.
  • MarcelloLippi
    Sziasztok. :)

Lannal próbálkozott már valaki? Nekünk nem jön össze... :)
  • Hecker007
    Ettől függetlenül simán megy 32-es és 64-es Vistán is
    legalábbis nekem meg a haveroknak se volt vele gondja
  • Me0w
    Ne haragudj, van a jatek dobozan Windows Vista 32/64 supported game matrica? Nincs. Akkor pedig hatrabb az agarakkal.
  • MaverickSXT
  • Sabee01
    Nem kérdőjelezem meg hogy te vagy itt a "csucsu" Snake:) , én a tudást elismerem , és nem szégyellek tanácsot kérni ha vmi nem megy:).Remélem még fordulhatok hozzád (hozzátok) bizalommal , én befogadom a kritikát is , és a jó tanácsokat is. thx
  • Laceee
    van miből osztanom..., nem vagyok irigy, általában inkább azzal a van a probléma, hogy nemtudják befogadni a páciensek :)
  • Sabee01
    Észosztásban marha jó vagy Snake , attól függetlenül igazad van. Nem a türelmemről vagyok híres , elég vehemens természetem van. De hát ez van , eddig egy játékkal sem volt bajom , minddel megbírkóztam , ez az egy fogott ki rajtam , de majd nekifeszülök újra , ha olyanom lesz , most nincs olyanom......
  • Sabee01
    Maradjunk a tényeknél , a lemezem eredeti , kézikönyvvel , reg. kóddal , dobozban mindennel együtt. Nemtom ez miért olyan hihetetlen. A PC-dome online-nál rendeltem , igaz a Ford-Land Rover Off Road-dal együtt , ami egy igen ratyi játék. Tényleg , az volt 1990 , de hülye vok , akkor a GTR 3990 , jó , bocsi , benéztem.
  • Laceee
    Ezt nem hiszem el..., ha XP-n jól műkődőtt akkor miért a játékot, játékfejlesztőket szidod? Talán előszőr magadba nézzél, ha már Vista-t raksz felsz akkor szenvedj nyugodtan magadban, hozzáállásodból az látszik, hogy pénzért nem lehet venni tudást.
  • pointer4
    Azért ha ennyire szerted az Atarit, akkor sose volt dolgod a TDU-val. Az aktív játékosok 90%-a szó nélkül felgyújtaná az épületet ahol vannak. :)
  • Dietrich
    hát januárban sem 7K volt az ára..annyiért még én vettem 2007 decemberében..
    amúgy tavaly augusztusban már 3000 volt a cd galaxisban..

maradjunk a tényeknél nem eredeti a játék ami nem is fog működni online szervereken..
  • Sabee01
    Rendeltem a neten , 5990 volt + PK. De nem az ára számít , hál istennek , nem azon a pár ezer forinton múlik az életem:).
  • kaposi1
    "Az XP-n még volt minden , drájving szkúl is."
    Akkor viszont a játékodnak semmi baja .
    Akkor a Vista-t nem szeresse.
    Mondjuk ezt olyantól kellene megtudnod aki Vista alatt játszik vele.
    De csak úgy halkan jegyzem meg ha Januárba vetted a Game-t a nevezett összegért,akkor is k...a drágán vetted.
    Én tavaly tavasszal vettem meg eredetiben 4990-ért.
    Most meg már 2990-ért hozzá lehet jutni.
  • Sabee01
    Köszi mcmoha.
  • mcmoha
    Ha megis ujra megprobalod itt talalsz hasznos segitseget.
  • Sabee01
    Nem most vettem , még januárban , akkor még egy SP3-as XP volt a gépemen , aztán lehasalt a videokártyám(7900GS) , vettem egy újat(8800GTS OC) , és újrahúztam a rendszert (VIsta Ultimate SP1) , na azóta kuka a játék. Az XP-n még volt minden , drájving szkúl is. Megcsináltam 1 csomó versenyt , már a PRO futamokig eljutottam , amikor elköszönt a kártyám. A mentéseimet átraktam a D-re ahogy azt kell , kicseréltem a kártyát , és felraktam a Vistát(mert ugye hardware cserénél ajánlatos formázni) , na és akkor kezdődött a GTR rémálom:DD. Azóta semmi nem volt jó vele , pedig az összes többi játék hibátlanul fut. Lehet hogy teszek majd még 1 próbát , ha lehiggadtam:D. thx
  • kaposi1
    "másik meg lenyűgöz , szórakoztat , és még harmadszorra is leesik tőle az állam , "
    Na ez nekem a GTR2!!!
    Ha rám hallgatsz teszem még egy próbát és felteszed az 1.1 es Patch-et.
    Anélkül az online nem fog menni.
    Mond hogy nem most vetted a játékot 7000 ft-ért.
  • Sabee01
    Online regisztráltam , és már nem is mehettem senki ellen. Na mindegy , nálam már kifutotta magát ez a játék , nem fogok eret vágni ha kimarad az életemből. Nyilván nem "úgy" hasonlítottam össze , csak az egyikkel csak a bajom volt , a másik meg lenyűgöz , szórakoztat , és még harmadszorra is leesik tőle az állam , ennyi , nem kell túlspirázni. Köszönöm mindenkinek aki normálisan próbált meg segíteni.
  • Sabee01
    Ja , és az idiótázást mellőzzük kedves leho , én sem sértegettem senkit!
  • SimaSuna #10215
    nehéz volt megkérdezni vkit h mit kell...

lemez be, feltelepít, patchel...és mehetsz játszani a "Drájving szkúlba"...
    Online regisztrálsz és már mehetsz az ellenfelek ellen...

teszentgránátalma...az Assasin Creedet miért hasonlítod össze a GTR2vel?..pff
  • Sabee01
    Na látod kígyó , én vagyok az az 1%:) , a lemez nem volt karcos , vigyázok a dolgaimra.A "hamar feladásról" meg annyit hogy 1 hónapja küzdöttem vele , 100-szor telepítettem újra , ezalatt a leg türelmesebb embernek is teleszaladna a töke. Amúgy meg nem nagyon érdekel. Inkább harmadszor is nekiugrottam az Assassin's Creed-nek:D. Altair-ban legalább nem csalódok:D , igaz hogy nem olyan gyors mint 1 Lambo , és nincs olyan hangja mint 1 Ferrarinak , de jól bánik a karddal , és mindenhová felmászik:DDD. A grafikájáról meg ne is beszéljünk , iskolapélda. Szóval Merda GTR2!! Forza Assassin's Creed!!!:DD
  • leho94
  • Laceee
    Azért az érdekes, hogy az emberek 99%-nak műkődik, csak neked nem. Az is lehet, hogy karcos a lemez, töltsd le a netről, valószinüleg műkődni fog.
  • LaszloLedzenyi
    elég hamar föladtad ember
  • Sabee01
    A játékot letöröltem , a lemezt meg odaajándékoztam az öcsémnek.Lesz..om , majd keresek vmi másik hasonló játékot , van még 1 - 2 jó.:D Már eleve a driving school hiánya felidegesített , annak alapból települnie kellett volna , és mégsem. Na ennyit a GTR2-ről. Csak a bajom volt vele. Azért köszi a segítséget.:)
  • laci 700
    régen megvlt torrentről és még az is működött:D
    küll most kb 3000Ft-ért lehet kapni.
    Telepítsd újra és tedd fel a Patch-t.
  • Laceee
    :D, miért, a tudatlanságodért?
  • MaverickSXT
    Patchet felraktad?ha nem akkor probalkozz azzal,csak egy otlet
  • Sabee01
    Sziasztok! Miért van az hogy ha online akarok versenyezni , és kiválasztok 1 versenyt , azt írja ki hogy "rossz játékverzió"?? Eredeti a lemezem , kiborulok! Vettem 7000 ft-ért egy játékot amit nem tudok használni!? Se driving school , se online játék???? Be fogom perelni a SIMBIN-t!!!!!!
  • eds7
    Sziasztok.

Holnap, azaz 04.17.-én 18.30-tól Monza verseny az autoklub.lapunk.hu MFR szerveren.

Információ a

http://autoklub.lapunk.hu/

oldalon.
  • Sabee01
    Köszi kaposi1! Sajna nem jött össze , azért köszönöm.
  • Kishawer
    oooh! sikeült! köszönöm szépen a segítséget!!!
  • Kishawer
    köszi
  • Laceee
    portforward.com kikeresed a routered tipusát és végrehajtod a látottakat :)
  • Kishawer
    és nem tudod mit kéne beállítanom, hogy működjön? portot kell neki nyitni?
  • Hecker007
    igen
  • Kishawer
    Sziasztok! Ha indítok egy dedikált szervert, lehet hogy azért nem tud senki csatlakozni hozzá rajtam kívül, mert routerem van???
  • kaposi1
    Tessék hátha sikerül belevarázsolni .
  • kaposi1
    És ha megnyitod a GTR2/GameData mappát abban sincs?

Klikk
    Lehet hülye ötlet, és ha elküldöm az én játékomból azt a mappát?