10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
PedÍg nekem tökéletesen megy 64 bites vistán. -
MarcelloLippi #10234 Sziasztok. :)
Lannal próbálkozott már valaki? Nekünk nem jön össze... :) -
Ettől függetlenül simán megy 32-es és 64-es Vistán is 
legalábbis nekem meg a haveroknak se volt vele gondja -
Ne haragudj, van a jatek dobozan Windows Vista 32/64 supported game matrica? Nincs. Akkor pedig hatrabb az agarakkal. -
-
Sabee01 #10230 Nem kérdőjelezem meg hogy te vagy itt a "csucsu" Snake:) , én a tudást elismerem , és nem szégyellek tanácsot kérni ha vmi nem megy:).Remélem még fordulhatok hozzád (hozzátok) bizalommal , én befogadom a kritikát is , és a jó tanácsokat is. thx
-
Laceee #10229 van miből osztanom..., nem vagyok irigy, általában inkább azzal a van a probléma, hogy nemtudják befogadni a páciensek :) -
Sabee01 #10228 Észosztásban marha jó vagy Snake , attól függetlenül igazad van. Nem a türelmemről vagyok híres , elég vehemens természetem van. De hát ez van , eddig egy játékkal sem volt bajom , minddel megbírkóztam , ez az egy fogott ki rajtam , de majd nekifeszülök újra , ha olyanom lesz , most nincs olyanom...... -
Sabee01 #10227 Maradjunk a tényeknél , a lemezem eredeti , kézikönyvvel , reg. kóddal , dobozban mindennel együtt. Nemtom ez miért olyan hihetetlen. A PC-dome online-nál rendeltem , igaz a Ford-Land Rover Off Road-dal együtt , ami egy igen ratyi játék. Tényleg , az volt 1990 , de hülye vok , akkor a GTR 3990 , jó , bocsi , benéztem. -
Laceee #10226 Ezt nem hiszem el..., ha XP-n jól műkődőtt akkor miért a játékot, játékfejlesztőket szidod? Talán előszőr magadba nézzél, ha már Vista-t raksz felsz akkor szenvedj nyugodtan magadban, hozzáállásodból az látszik, hogy pénzért nem lehet venni tudást. -
Azért ha ennyire szerted az Atarit, akkor sose volt dolgod a TDU-val. Az aktív játékosok 90%-a szó nélkül felgyújtaná az épületet ahol vannak. :) -
hát januárban sem 7K volt az ára..annyiért még én vettem 2007 decemberében..
amúgy tavaly augusztusban már 3000 volt a cd galaxisban..
maradjunk a tényeknél nem eredeti a játék ami nem is fog működni online szervereken.. -
Sabee01 #10223 Rendeltem a neten , 5990 volt + PK. De nem az ára számít , hál istennek , nem azon a pár ezer forinton múlik az életem:). -
"Az XP-n még volt minden , drájving szkúl is."
Akkor viszont a játékodnak semmi baja .
Akkor a Vista-t nem szeresse.
Mondjuk ezt olyantól kellene megtudnod aki Vista alatt játszik vele.
De csak úgy halkan jegyzem meg ha Januárba vetted a Game-t a nevezett összegért,akkor is k...a drágán vetted.
Én tavaly tavasszal vettem meg eredetiben 4990-ért.
Most meg már 2990-ért hozzá lehet jutni. -
Sabee01 #10221 Köszi mcmoha.
-
Ha megis ujra megprobalod itt talalsz hasznos segitseget. -
Sabee01 #10219 Nem most vettem , még januárban , akkor még egy SP3-as XP volt a gépemen , aztán lehasalt a videokártyám(7900GS) , vettem egy újat(8800GTS OC) , és újrahúztam a rendszert (VIsta Ultimate SP1) , na azóta kuka a játék. Az XP-n még volt minden , drájving szkúl is. Megcsináltam 1 csomó versenyt , már a PRO futamokig eljutottam , amikor elköszönt a kártyám. A mentéseimet átraktam a D-re ahogy azt kell , kicseréltem a kártyát , és felraktam a Vistát(mert ugye hardware cserénél ajánlatos formázni) , na és akkor kezdődött a GTR rémálom:DD. Azóta semmi nem volt jó vele , pedig az összes többi játék hibátlanul fut. Lehet hogy teszek majd még 1 próbát , ha lehiggadtam:D. thx -
"másik meg lenyűgöz , szórakoztat , és még harmadszorra is leesik tőle az állam , "
Na ez nekem a GTR2!!!
Ha rám hallgatsz teszem még egy próbát és felteszed az 1.1 es Patch-et.
Anélkül az online nem fog menni.
Mond hogy nem most vetted a játékot 7000 ft-ért.
-
Sabee01 #10217 Online regisztráltam , és már nem is mehettem senki ellen. Na mindegy , nálam már kifutotta magát ez a játék , nem fogok eret vágni ha kimarad az életemből. Nyilván nem "úgy" hasonlítottam össze , csak az egyikkel csak a bajom volt , a másik meg lenyűgöz , szórakoztat , és még harmadszorra is leesik tőle az állam , ennyi , nem kell túlspirázni. Köszönöm mindenkinek aki normálisan próbált meg segíteni. -
Sabee01 #10216 Ja , és az idiótázást mellőzzük kedves leho , én sem sértegettem senkit! -
nehéz volt megkérdezni vkit h mit kell...
lemez be, feltelepít, patchel...és mehetsz játszani a "Drájving szkúlba"...
Online regisztrálsz és már mehetsz az ellenfelek ellen...
teszentgránátalma...az Assasin Creedet miért hasonlítod össze a GTR2vel?..pff -
Sabee01 #10214 Na látod kígyó , én vagyok az az 1%:) , a lemez nem volt karcos , vigyázok a dolgaimra.A "hamar feladásról" meg annyit hogy 1 hónapja küzdöttem vele , 100-szor telepítettem újra , ezalatt a leg türelmesebb embernek is teleszaladna a töke. Amúgy meg nem nagyon érdekel. Inkább harmadszor is nekiugrottam az Assassin's Creed-nek:D. Altair-ban legalább nem csalódok:D , igaz hogy nem olyan gyors mint 1 Lambo , és nincs olyan hangja mint 1 Ferrarinak , de jól bánik a karddal , és mindenhová felmászik:DDD. A grafikájáról meg ne is beszéljünk , iskolapélda. Szóval Merda GTR2!! Forza Assassin's Creed!!!:DD -
-
Laceee #10212 Azért az érdekes, hogy az emberek 99%-nak műkődik, csak neked nem. Az is lehet, hogy karcos a lemez, töltsd le a netről, valószinüleg műkődni fog. -
elég hamar föladtad ember
-
Sabee01 #10210 A játékot letöröltem , a lemezt meg odaajándékoztam az öcsémnek.Lesz..om , majd keresek vmi másik hasonló játékot , van még 1 - 2 jó.:D Már eleve a driving school hiánya felidegesített , annak alapból települnie kellett volna , és mégsem. Na ennyit a GTR2-ről. Csak a bajom volt vele. Azért köszi a segítséget.:) -
régen megvlt torrentről és még az is működött:D
küll most kb 3000Ft-ért lehet kapni.
Telepítsd újra és tedd fel a Patch-t. -
Laceee #10208 :D, miért, a tudatlanságodért? -
Patchet felraktad?ha nem akkor probalkozz azzal,csak egy otlet -
Sabee01 #10206 Sziasztok! Miért van az hogy ha online akarok versenyezni , és kiválasztok 1 versenyt , azt írja ki hogy "rossz játékverzió"?? Eredeti a lemezem , kiborulok! Vettem 7000 ft-ért egy játékot amit nem tudok használni!? Se driving school , se online játék???? Be fogom perelni a SIMBIN-t!!!!!! -
eds7 #10205 Sziasztok.
Holnap, azaz 04.17.-én 18.30-tól Monza verseny az autoklub.lapunk.hu MFR szerveren.
Információ a
http://autoklub.lapunk.hu/
oldalon.
-
Sabee01 #10204 Köszi kaposi1! Sajna nem jött össze , azért köszönöm.
-
oooh! sikeült! köszönöm szépen a segítséget!!! -
köszi -
Laceee #10201 portforward.com kikeresed a routered tipusát és végrehajtod a látottakat :) -
és nem tudod mit kéne beállítanom, hogy működjön? portot kell neki nyitni? -
igen -
Sziasztok! Ha indítok egy dedikált szervert, lehet hogy azért nem tud senki csatlakozni hozzá rajtam kívül, mert routerem van???
-
Tessék hátha sikerül belevarázsolni .
-
És ha megnyitod a GTR2/GameData mappát abban sincs?
Klikk
Lehet hülye ötlet, és ha elküldöm az én játékomból azt a mappát?