GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
BAXIK elindulni a jatek........
loller.. a gepem nincs huzva.. nincs teli mittom en milyen programokkal.. es meg demok es jatekok sincsenek feltelepitve...

egyedul battlefieldezni szoktam.
Alexease
Minden "autos" topic bannerja ala be kellene tenni alapbol a HSW linkjet. Aki nem ismeri-hasznalja, az szegyelje magat! 😊
Istencsászár
Mielõtt még jönne a letámadás h honnan lehet leszedni õket 😄😄

Nürburgring Nordschleife v1.1.2
Thruxton

( Az eredeti Barcelona könyvtárat mentsd ki a Locations könyvtárból és a helyére másold be az új pálya könyvtárát. )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pajti
thx! 😉

pajti
köszi a segítséget! 😉

Alexease
Meg nem neztem semmit, az alap palyan is jo ha 2-3 kort mentem tegnap delutan😊 De Nord az erdekel, az mindig jo😛
Nordschleife elég korrekt lett ahogy néztem, Thruxton viszont nekem annyira nem tetszett.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
De mielott meg valaki nagyon raizgulna a lehetosegre: tukrozodo aszfalt NEM lesz a palyakon😊))))) Ahoz meg egy kicsit modellezgetni kellene rajtuk😊
Alexease
Ahogy elneztem, nemsokara jonnek a nem hivatalos plusz palyak a GTR2-hoz is😉))) Bar csak egyszerre lehet majd hasznalni (csak Barcelona adatokkal indulnak el), de hat a "menet" elott egy-egy masolgatast meger😉)) Akinek van turelme irkaljon, akinek nincs az varja a linkeket😉)))
volt abban is, vagyis belehetett valahogy állítani a plusz súlyt..
Alexease
Nem voltam egy nagy GTR-es, de ilyenrol nem tudtam a GTR-ben:

SIM_GT_WeightPenalty
{
Maximum = 80
FirstPlace = 40
SecondPlace = 30
ThirdPlace = 20
FourthPlace = -20
FifthPlace = -30
Default = -40
}

Ez ujdonsagnak szamit, vagy az elozoben is volt?!
Istencsászár
DEMO,DEMO,DEMO nincs benne 10 pálya, nincs benne 20 kocsi nincs semmise, mer ez CSAK DEMO, korlátozott.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Barcelonai pályán hogy lehet teljes futamot menni?
Nálam csak vagy 15kör vagy 25perc!
aesirbaba
Valami maradék mindig marad a szellemkocsiból. Ha viszont nem Time Trialt mész, hanem kvalit, akkor nincs szellemkutya.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Istencsászár
GTR2Demo/UserData/Neved/neved.PLR ( total commander, f4 és tudod szerkeszteni )

a PLR-ben
pajti
ALEXEASE! ezt melyik file-ban van?
Ghost min alpha distance="0.50000"
Ghost max alpha distance="50.00000"
Ghost min alpha value="0.00000"
Ghost max alpha value="0.00000"

k8bal
8? napi 32!<#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

de csak azért mert amikor te 13 voltál még nem lógtál napi 8órát neten..../on.
akkor még nem is volt net 😊)))))))
Alexease
<#wow1><#idiota><#zavart1>
Szerintem nem vagyok egyedul, de nekem 13 evesen mar kifejlodott az agyam😊 <#idiota><#zavart1><#vigyor5>
sokmindent el_írt már 😛P
HPt
"És 13 éves vagyok csak regnél el írtam !" <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Alexease
<#szomoru1>
Ja bocs. És mikor fog.???.

lac coo
PRL-ben melyik is az a file, ami nem rak ki az autóbol kerékcsere közben ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

megvárod mig megjelenik és megveszed
A többi autot hogyan lehetne használni,ne csak ezt a kettöt?
Elolvastad a mail-t?

Istencsászár
Amugy nézz utánna, a forgalmazók oldalain... ( nem jelent meg, nincs ára )

Alexease
<#wow2><#szomoru1><#zavart2><#wow3><#duma><#wilting>
Biztos csak screenshot-gyártásnál állítja így be, hogy látható legyen az összes grafikai kütyü, mert meg akarja mutatni a szépet<#vigyor1>

Hi, amúgy pontosan mikor is jelent meg és most mennyi az ára ???

mint a kisgyerekekenek

k8bal
jobban tetted volna nem linkelsz semmit... hogy lehet egy ilyne játékot úgy játszani, hogy kívülrõl nézed és be vannak kapcsolva a kanyar jelzõk?!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

mer õ a témaindító 😊)))
ForceWare 91.31 driver iszonyat bugos egyes gépeken adatvesztés is elõfordulhat még az nVidiánál is a következö beta állapotu drivert ajánlják
Istencsászár
Minek FAQ és mirõl?

Duddits
Lassan majd lehetne készíteni F.A.Q-t... <#nyes> Majd összedobok egyet valamelyik nap.

ne itt kérdezd!

AlieN911
Hali!! Ha jol tudom akkor a GTR hez kiadtak egy demot majd kiadtak egy multis demot! Remélem ittis lesz multis demo ameddig ki nem jön😊)

Honda - The Power of Dreams

Istencsászár
Van warez GTR 1 topik miért nem lehet ott osztani az észt?

Istencsászár
Hát igen , mer ez sim nem nfs... játszd egérrel, ha nincs komrányod, azzal még a billnél is ezereszer élvezetesebb.

Istencsászár
Alex 😊 tégy rendet, légy házigazdi 😄DDDDDDD elszabadult a pokóól ^^

mi bajodtok van??????

nyugi...
Djemba tolj egy mailcímet, elküldöm, csak nyugizzál már...

k8bal
újrek takarodsz!

Kéretik egy megbízható házigazda!!!

én a gtr 1 kérdeztem ne ma gtr 2!!!!!!csak egy crack kéne a GTR 1 HA VALAKI TUDNA ADNI EGY NORMÁLISAT MEGKÖSZÖNNÉM

zolo
Capslock off!

Miért írsz hülyeségeket?Mér menne az 1 imagefájlával?Még meg se jelent , az ilyeneket tartsd magadban!!

http://flickr.com/photos/zolika90/