GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, ez nem kritika, mert barmi is legyen alatta, szamomra elvezetesebben vezetheto es hangulatosabb mint a GTR volt. Mar ezzel tobb versenyt mentem, mint azzal, pedig meg van ~1 eve (vagy tobb?!) dobozosban😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mellesleg a teljes verzióban lesz egy olyan feature, hogy az animált pitcrew egy tagja külön gáztartályos disznóperzselõvel melegíteni fogja a fehérizzásig, ha kéred, és ezt a kamera mindenféle szögbõl (még lassítva is) meg fogja mutatni. Éjszaka pedig csillagszóróval indít a garázsból a pitstarter.
Természetesen a teljesebb képi hatás kedvéért egyes pályákon két napot is lehet majd az égre tenni mint a Tatooinon volt, hogy legalább kétféle árnyékot vessen az izzó féktárcsa. Mindehhez éjszaka kék és zöld színû Holdak is választhatók.
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Ha kissebb a hûtés melegszik, ha melegszik izzani fog ....<#idiota>#idiota>
De ha túl kicsire veszed a hûtést akkor meg tönkre mennek a fékek, igaz akkor szépen fog neked világítani 😊))
Nem emlékszem mi a radiátor neve itt pontosan de a setupban a fékerõ-fékeloszlás felett van..Állítsd 3.ra...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hol lehet beállítani ,hogy a féktárcsa izzon<#wilting>#wilting>
kerestem mindenhol de sehol nem találtam<#shakehead>#shakehead>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én a kasztni rázkódásra gondolok amit rF-ben ki szoktak kapcsolni ...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De mi, neked nincs meg a demo? Azt ingyen adják különben... >😉
Nagyon-nagyon igényes !!!!
"Az egész grafika nekem olyan rajzosnak tûnik"... - nem, nem rajzos, valamit nagyon elnéztél. Tocához semmi, de semmi köze, az egy konzol átirat, ez pedig egy pcre fejlesztett, a toca látványánál sokkal sokkal szebb játék. A hud teljesen jó, bár használata számomra értelmetlen... talán aki külsõ nézetbõl szenved annak jó lehet.
Szerintem te sx7ben nézted, ajánlom a dx9et ugy szebb... ha meg nem akkor NFS MW your best choise ^^
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Melyik infót kell meghagyni hogy megjelenjenek?
http://flickr.com/photos/zolika90/
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
En mar amugy dontottem "ebben a helyzetben"😊 Veszek meg ket 19"-os TFT es egy TripleHead-et, es nem csak megoldodnak ezek problemak, hanem meg elvezetes is lesz dolog😉 Mar csak a penz hianyzik hozza😉))
Mert sem GTL-ben sem it nem látszanak még véletlenül sem rendesen a tükrök 😊)))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Csak a GTL-hez megjelent plusz palyak mukodnek, csak a TRK file-t kell atirogatni, egyszerubben nem lehet leirni.
Írja már le valaki pontosan a pályák berakásának a menetét (mit, mire kell átnevezni stb). Néztem az elõzõ oldalakat, de nem értem teljesen. 😊
Mert né nem török!!!
Forca Barca
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Egyszerüen nem értem hogy miért kapok defektet.Amikor az elsõ defekt után jövök ki a pályára utána megint kaptam a friss gumikkal.Nagyon érdekes!
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB