GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Olyan nincs benne😊 Most vagy csak a SimBin nem hasznalja, vagy valoban nincs naluk az uj motor?! Amugy is, tele a GTR2 konyvtara 2003-as es 2004-es file-okkal😊 Az osszes hang 2004-es😊 Azota nem nyultak hozza😉 Mondjuk jok, vagyis nem is nagyon kell😉 De a Credit-ben az ISI-nel is meg csak 2005-os datum van. Most vagy nem irtak at, vagy valoban meg mindig a GTL-hez kapott csomagot barkacsolja tovabb a SimBin?!

Persze, ez nem kritika, mert barmi is legyen alatta, szamomra elvezetesebben vezetheto es hangulatosabb mint a GTR volt. Mar ezzel tobb versenyt mentem, mint azzal, pedig meg van ~1 eve (vagy tobb?!) dobozosban😊
Alexease
Ez a fektarcsa izzas engem sose izgatott😊 belulrol ugy sem latok semmit az egeszbol (erdekes is lenne😄), visszajatszast meg nagyon ritkan nezek, mert bosszantoan idetlenul mozognak az autok😊) Bar az F1C-nel azert mar jobb, de meg mindig koze nincs a felfuggesztesnek es a kasztninak ahoz, ahogy mozogna igazan az auto😉

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

aesirbaba
Ez így bonyolult.
Mellesleg a teljes verzióban lesz egy olyan feature, hogy az animált pitcrew egy tagja külön gáztartályos disznóperzselõvel melegíteni fogja a fehérizzásig, ha kéred, és ezt a kamera mindenféle szögbõl (még lassítva is) meg fogja mutatni. Éjszaka pedig csillagszóróval indít a garázsból a pitstarter.
Természetesen a teljesebb képi hatás kedvéért egyes pályákon két napot is lehet majd az égre tenni mint a Tatooinon volt, hogy legalább kétféle árnyékot vessen az izzó féktárcsa. Mindehhez éjszaka kék és zöld színû Holdak is választhatók.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Igen 😊))
Ha kissebb a hûtés melegszik, ha melegszik izzani fog ....<#idiota>

De ha túl kicsire veszed a hûtést akkor meg tönkre mennek a fékek, igaz akkor szépen fog neked világítani 😊))
Nem emlékszem mi a radiátor neve itt pontosan de a setupban a fékerõ-fékeloszlás felett van..Állítsd 3.ra...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
jakewyler
legnagyobb grafon van,amúgy minek ne legyen akkora a hûtése?féktárcsának?

lac coo
Állítsd magas grafikára és utána setupban vedd lejjebb a brake radiator-t, hogy ne legyen akkora a hûtése ...<#idiota>

jakewyler
Jó estét
Hol lehet beállítani ,hogy a féktárcsa izzon<#wilting>
kerestem mindenhol de sehol nem találtam<#shakehead>

lac coo
PRL-ben néztem, de ott sem találom ..😞(Tiszta vicces ahogy a Lambo 280 -al vajsimán siklik a "levegõben" 😊)))

Istencsászár
Akkor szerintem játékból nem állítható...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Az nem az ..Az a fék-gáz kanyarodás hatására "dõlsz"valamerre a fülkében.

Én a kasztni rázkódásra gondolok amit rF-ben ki szoktak kapcsolni ...

aranyba kéne önteni téged... forró aranyba <#idiota><#wilting>
Istencsászár
G-simulatton az... nem valami óriási a hatás maxon... ( ha te az erõhatásokra gondolsz és a csopik mozgására...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo

de mi, de mi.... nem vagyok a jáccós gépem mellett..<#wilting>.. van most itt két laptop(amiken alapból felejtõs) meg két gép amin futna is csak általában nem szoktam magammal cipelni a kormányt..<#idiota>...szal...tõccsééééééé<#hehe>
lac coo
töltsek fel párat?

De mi, neked nincs meg a demo? Azt ingyen adják különben... >😉

kafa <#idiota>
lac coo
hogyne lenne 😊))
Nagyon-nagyon igényes !!!!

spotter(vagy mi a rák) van? rádión közölnek verseny alatt sok információt? pl: lackó a szélárnyékodban..szorítsd le!..ilyenek... 😊))
lac coo
Viszont nem látok pilótafülke vibráció állítást! Az kimaradt ? 😞

lac coo
Na..Most látom csak, hogy itt már állítható a LOD ! <#eljen>

Na jo lehet csak kicsit furcsa és szokni kell. Azért azt nem mondtam sose h nem tetszik, meg nem érdekel.<#ejnye1><#vigyor1> Jo lesz biztos a full, én is várom. De akkor se teszik a murcielago belülrõl. A középkonzol hasonló, de a kormány meg a mûszerfal sokkal jobb az 1-ben.<#vigyor3> De ez legyen a legnagyobb gond<#eljen>
Tudom, h semmi köze a toca-hoz csak vhogy nekem az jutott eszembe róla. De mind1, ez lényegtelen. De nekem az 1 jobban tetszik. Amugy néztem dx9-el is. Bár biztos lehet még variálni a graffal.
Istencsászár
"Csalódás volt"... vártam hogy kifejtsed miben nem tetszik a fizika a realitása 😊

"Az egész grafika nekem olyan rajzosnak tûnik"... - nem, nem rajzos, valamit nagyon elnéztél. Tocához semmi, de semmi köze, az egy konzol átirat, ez pedig egy pcre fejlesztett, a toca látványánál sokkal sokkal szebb játék. A hud teljesen jó, bár használata számomra értelmetlen... talán aki külsõ nézetbõl szenved annak jó lehet.

Szerintem te sx7ben nézted, ajánlom a dx9et ugy szebb... ha meg nem akkor NFS MW your best choise ^^

Kaszi46
forece feedback reverse-n legyen? hiába állítgatom nem veszek észre különbséget😛

*Posse*T.W.D*

Megoldva.

A graf. több mindentõl függhet. Beállítások, VGA driver.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

zolo
Én a hockenheimet próbáltam meg a Trois-Rivierest, de a játékban meg se jelennek 😞((
Melyik infót kell meghagyni hogy megjelenjenek?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Na, autóválasztás OK, de a pályák közül csak a Bugatti megy. Watkins Glen, Le Mans a töltésnél kidob. Utóbbi 2 innen van: link A gtl file-okat átírtam gtl-re. Mit csinálok rosszul?

Kipróbáltam a demót. Hát... Nekem nagy csalódás volt. Az egész grafika nekem olyan rajzosnak tûnik, tök fura, a Toca jut eszembe az egészrõl. A hud-ról is. Meg jó, hogy a csávónak van keze, de az a váltás... Bár azt lehet kijavítják, de akkor is nekem nagyon fura az egész graf... Direkt kipróbáltam utána az egyet, hát olyan mintha az lenne az uj, sokkal jobban néz ki sztem. Biztos kipróbálom a 2-t mert szeretem a játékot, de ez a demo kicsit lelombozott, pedig vártam, mint állat. Na de ez csak az én véleményem.
lac coo
<#idiota>

b-type
<#finom>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
<#idiota><#zavart1>

En mar amugy dontottem "ebben a helyzetben"😊 Veszek meg ket 19"-os TFT es egy TripleHead-et, es nem csak megoldodnak ezek problemak, hanem meg elvezetes is lesz dolog😉 Mar csak a penz hianyzik hozza😉))
lac coo
A SimBin "szerzõdében " áll a TrackIR-el ? 😊))
Mert sem GTL-ben sem it nem látszanak még véletlenül sem rendesen a tükrök 😊)))

Alexease
Mennenek, de ahoz mar nagyon bele kell nyulni😉 Mas a MAS csomagolas, masok a GMT kodolasok, a Sky es SkyBox hsznalat, mas a CommonMaps, stb. Magyarul konvert, annyit meg - nekem - nem er az egesz😉) A GTL palyak meg teljesen ugyan azok, csak ket-ket file atnevezes, es a TRK-ban 2-2 sor atiras😉 Es azert ahoz is van mar vagy 40 plusz palya, a lenyeg elerheto😉
JuanG
rF pályák nem mennek? próbáltad?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
#669, #677
Csak a GTL-hez megjelent plusz palyak mukodnek, csak a TRK file-t kell atirogatni, egyszerubben nem lehet leirni.
Üdv!
Írja már le valaki pontosan a pályák berakásának a menetét (mit, mire kell átnevezni stb). Néztem az elõzõ oldalakat, de nem értem teljesen. 😊

Ebola75
Köszönöm szépen!

buldozer99
Csá!Hogyan lehet beálítani azt hogy én is törjek ne csak az ellenfél!!!!
Mert né nem török!!!

Forca Barca

keresgess az rFACTOR topicban vagy ott kérdezõsködj, olyan mintha ott már csinált volna vki home-made váltót és mintha linkelt is volna pár képet
Ebola75
Hello mindenki....othon öszeszerelhetõ kézi váltóra vki linket vagy leírást nem tudna valaki belinkelni???...megköszönném!

ne bántsál..<#rinya>
Csiaki
Biztos te voltál...

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Csiaki
Te, neked csend legyen...<#ejnye1><#mf2>

<#wilting> valami õsi ellenséged lehet az egyik kanyarban és teleszórta a pálya azon részét 100as szögekkel..<#nemtudom><#whatever>
Csiaki
Nekem is Sim mod meg normal sérülés sõt ha ki van véve a sérülés akkor is kapok defektet.A setup meg alap, úgyhogy nem tudom!
Egyszerüen nem értem hogy miért kapok defektet.Amikor az elsõ defekt után jövök ki a pályára utána megint kaptam a friss gumikkal.Nagyon érdekes!