GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Megneztem, de nem lattam semmi kulonoset:/
Bar ha a napszak valtozas fel van gyorsitva, puha gumit hasznalsz, a gumi kopas es a mechanikai serules is idoaranyos beallitasokon van, akkor lehet igy defektet kapni. Az edzesen/idomeron 5-6 kor alatt kaptad, es azert volt par csuszas, sodrodas, elfekezes benne, es a versenyen is voltak lokdosodesek, ahol szanolhat meghibasodast, es attol jobban kopik.
Szerintem nezd at a beallitasokat.

Bar eddig nem sok versenyt mentem, de en 10-20 koros sprint versenyeket futok, es eddig meg nem volt gondom a gumival. Defektet egyaltalan nem kaptam. Termeszetesen full szim mod, minden serules Normal.
Csiaki
Majd elemzést lécci!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

lac coo
Szvsz fizikában abszolit semmi különbség...Szal lehet ez a demo még mindig a régivel megy :))) De hozzáteszem egy fél kört mentem csak vele ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ezeknek a GTL-be valo GTR2-es autok portolasanak, mar szerintem semmi ertelme;) Talan, ha lehet hasznalni online, akkor meg igen. De elvileg, a GTL alatt meg regi fizika volt, vagyis sokat nem nyer az ember vele:) de kitudja:))
Alexease
THX! Megnezem, kivancsi vagyok;)
Csiaki
Alex!!!

Itt vannak a replayek!
Defekt

lac coo
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

lackó féle gumicsikorgást is ha kérhetném....
lac coo
Ok , rajta vagyok....Rakok alá LFS fizikát is ha nem baj..... ;)))

nekem f1c alá kéne a gtl pálya gtr2 kocsikkal rF menüvel, ha kész szójjatok : )))
Istencsászár
nekem gtl kocsi kell gtr2 demo alá<#idiota><#vigyor2><#buck><#vigyor5>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
<#idiota><#vigyor3>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
A kép nem az enyém , csak felraktam :)))

De lagalább nyerhetnék egyszer én is ! :)))))

Egyébként van GTL installer is ami az összes GTR2 DEMO autót berakja GTL alá !!!!!!!
Csak ahová feltöltötték CRC-s lett majd ha javítja szólok ...

oszt most nagynak érzed magad egy zsír új szálínnal az õskövületek között? :)))
lac coo

lac coo
Na, ne gonoszkodjunk tovább :))))

Istencsászár
De az nfsben az agyon tunningolt pözsó 206 jobb utfekvéssel és sebességgel, leszorító erõvel rendelkezik mint egy gt kocsi :DDDD valóban lehet igaza van a tagnak :D::DD:D:D:DD::D:D

lehet rájöttek hogy itt nem lehet más spoliereket, hood-okat felrakni, hupikéklila nitro füstöt sem tudnak kicsalni a kocsiból és hagyták az egészet<#zavart1><#wilting>
lac coo
"...az NFS sokkal reálisabb, egy ilyen sportautó nem csúszkál így mint egy rossz Trabi!...."

Ja, és TÉK ;))))

Alexease
Vegre... <#idiota>
Istencsászár
vagy nagyon elvannk vele, vagy 1 napos körözés után ment a kukába :))))

lac coo
Nah...Vége a rohamnak ! ;)))

atenza
Menet közben gondoltam...garázsban mi értelme lenne??

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Bízzunk benne! ;) Mindenesetre a "próba" verzió biztos elérhetõ lesz megjelenés után 1-2 nappal.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Most nem tudni, biztos valtozott a helyzet, mert Europaban majd az Atari "segitsegevel" terjesztik. Talan annyi elonye lesz, mivel az Atari erosebb penzugyileg, es tapasztaltabb is, hogy nagyobb a lehetosege, hogy idejeben megjelenik itthon is;)
10tacle -nek, vajon ki a hiv. Magyar forgalmazója?

Alexease
De NE Novice-on menjel! Tedd Simulation-re es annyi.
De mondom Novicen is mar kikapcsoltam a stability-t...
Alexease
Foldrajzilag igen <#idiota> De masban attol meg messze vagyunk;))
Pl. mint kiado a Codies-nek ezek a szamitasban levo teruletei:))
JuanG
miért? M.o. nem európa? :))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Nem tudok rola. Lehet, hogy a "GetReal" miatt nincs benne;)) Bar tele van arkados cuccokkal a jatek, elvileg az is beleferhetett volna.:))
Alexease
Hivatalosan szeptember 30, de a Magyarorszagi megjelenes 2-3 honapot is csuszhat, szokas szerint;)
Istencsászár
2 hónap kb, most jobb ?:) ( de ez nem Magyarországra vonatkozik )

Szerintem nem tudja senki.

gamerboy91
Lenne egy kérdésem:
Mikor jelenik meg a full game?
Légyszi írja le valaki a választ!
Azt tom h nyáron

Én menet közben szeretném látni a gumi hõmérsékleteket, de nem az LCD-n, úgy mint az rFactorban. Azt nem lehet?

Alexease
A garazsban, az autorajzon. De nem hiszem el, hogy eddig nem talaltad meg?! <#wow2>
atenza
#764?

Csiaki
Oké! De majd csak este mert most mennem kell dolgozni.

Alexease
Kuld el a replay-t, kivancsi vagyok ra:)
Alexease
De. Be kell kacsolni az Options-ben (Options/Game):) Lehet valasztani Real, Virtual es Off kozott.
Met
Belsõnézetbe a tükröt nem lehet belevarázsolni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Csiaki
orvosság?

Istencsászár
nem:)

Csiaki
az is normális ha kijövök a boxbol elsõ jobbos majd balos és kész defekt???

Istencsászár
Mer a stability sokat számít, ha azt bekapcsolod, akkor sínautó mod on:)

<#lama> kerdes, de lehetseges az h novicen konnyebb vezetni a kocsit mint mondjuk semi pron? Novicen kikapcsoltam a steering meg a stability helpet, hogy kiprobaljam magam, ami viszonylag jol is ment, aztan atruccantam semi proba es itt igy tunik sokkal nehezebb az uton tartani a jarganyt. Valamint elegge idegesito, h novicen magatol megy ki a boxbol, nem lehet ezt valahol kikapcsolni?
MaverickSXT
igazabol azert kerdeztem mert a gtl ben van online opcio es akkor lehetne jatszani neten egy gtr 1.5 el