GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amiokor a verseny vége felé csak azt figyeltem már hogy mogy izzik a féktárcs aaaaa de visszamennék oda -.-

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

Dietrich
nekem megvan még mobilon a felvétel 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

VRSDM
detto. célegyenes vége :] jaj de jó is volt 😊

u dont have to listen anybody else but me

az egy kicsit jobb mint az a szám 😄 hasonlít a Felpörgetve címû filmben arra a számra mikor készülnek a versenyre... valaki? 😄

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

SimaSuna
volt vagy 2,5éve... mi a célegyenes végén álltunk. Nekünk a Porsche, az Aston, a Murci és a Saleen muzsikált 😊
helló mindenki!
2006 okt.1-én amikor az fia gt itt volt a hungaroringen a rajt elõtt amikor odaálltak a rajtrácsra meg minden, ment 1 szám a rádióban ami akkor nekem nagyon megtetszett.nem tudja valaki hogy mi a szám címe?
elõre is köszönöm

laci 700
Vagy verseny elõtt beállítod hogy kimész tankolni és az 1. tankolásnál hány litert tankoljanak stb... vagy kérsz verseny közben pit stopot és akkor beállítod hogy mennyit tankoljanak, gumit cseréljenek-e vagy mit javítsanak az autón. Asszem valahogy így van... már rég játszottam. 😄

Dietrich
azért nem mindegy mikor kéri mert ez mp-ben jelentkezik. Beállitani én is az egyenesbe vagy ha hoszú a box utca akkor ott amig a helyemre érek.
rf-ban sem mindegy, hogy 6mpõ vagy 15mp oválon a tankolás 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Jah és nem,monte carloban nem megyek boxba,vagy ha igen,akkor csúnyán összetrötem a gépet,és van idõm a gyökkettes kanyarokban is állítgatni😄
bardocz
Én mindig a hosszú egyenesben kérem,mert ott van idõm beállítani,hogy mennyi bezint rakjanak bele,meg gumicsere,meg hasonlók<#buck>
Dietrich
nem mindegy mikor kéri!
én anno mindig abban a pillanatban kértem ahogy áthaladtam a rajt/cél volnalon és nem akkor amikor kimenten a boxsávba.

Hecker007
én nem szoktam a motort se leállítani 😊😊

bardocz
De akkor is nyomni kell,hogy kész boxkiállást,pit request talán,hogy felkésüljenek,pont mint igaziban😊
az emberkék mindig kint vannak

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

bardocz
Kérjél pit stopot amíg a pályán vagy,így a szerelõid fel tudnak készülni,és idõt nyersz😊
pls help:arról lenne szó,hogy amikor online versenyeket nyomok(pilsbierbude) és elfogy az üzemanyag,kimek tankolni, azt veszem észre hogy akik velem egyidõben jöttek ki(+.- 1,2 hellyel elõttem mögöttem), a tankolás után komoly elõnnyel vannak elõttem,ez miért van,vagy mitõl lehet,nem tankolnak csak 5 körre való naftát mert sokáig kint vannak.Van valami technikája annak ahogyan a játékban a tankolást végre kell vagy lehet hajtani,hogy az gyors is legyen?nekem átlagban 50-60 másodperc egy boxkiállás és ez így nagyon lassú,mert amit megszerzek elõnyt,vagy ledogozok hátrányt rendszerint elveszítem emiatt.Ti hogyan tankoltok?én
1.pitlimiter a zöldlámpa elõtt
2.beállok a helyre(mindig visszatolat az a köcsög gép,idõtvesztek1)
3.motor leállít
4.üzemanyag be
5.motor beindít a kerékcsere alatt
6.ki a box-ból

thx

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Dietrich

SimaSuna
<#mf2>
Toby0501
De Suna restartokkal együtt írta.<#idiota>

Dietrich
a körszám 41 az téves ami a képen van 😉

lac coo
<#vigyor1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Akkor bocsi ! 😊

Dietrich
de volt róla keressél vissza...

Dietrich
nálunk zajlik egy V8 bajnokság ezek a funok a modok kipróbálását hivatott elsõsorban szolgálni nem tag toborzót 😊

én indulok 2 és 3 órás versenyeken is ezért nem értettem az 1 órás mitõl lenne hosszú..

lac coo
Ahoz képest rF topikban semmi hír róla, ha jól látom ! 😄DD

SimaSuna
rFactor 😊
kaposi1
GTR2-röl van szó? Hol?

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

lac coo
Majd meglátjátok hányan lesztek ! 😊)))A szokásos társaság , talán egy-két új ember .
10 perc idõmérõ utána 10 kör verseny és ez pörög egész délután néhány hétig... Meglepõdnél, mikor híre megy hányan jönnek ...

Dietrich
1 óra az hosszú? <#wow3>

lac coo
Ilyen hosszú versenyhez csak a profiknak van kedvük ! 😊))

Toby0501
Ne szólj bele, jelentkezz!<#idiota> 😊

lac coo
Fun napra sokkal csalogatóbb lenne néhány gyors, 10 körös verseny ! 😉

Üdv mindenkinek.
a GPHungary-ról a Modok:Saleen Mustang Se Cup For GTR 2 .,Protoracers reloaded for gtr 2. ezt bemásoltam a teams mappába.Szerintem az lehet a baj hogy alapból nem tette be a játékot a c könyvtárba,legalábbis nem az egészet.Szerinted jó helyre másoltam? Köszönöm a választ elõre is.

Dietrich
Holnapra szervezünk egy fun napot. Igaz rfactorral de a GTR2 konvertel NGT autókkal.
infó

SimaSuna
nogripracing.com

mit töltöttél le?
Valaki esetleg tudna küldeni linket hogy honnan érdemes komplett kiegészÍtõt letölteni. Köszönöm.
Üdv mindenkinek.
Miért van az ,hogy bárhogy is próbálom nem jön be autó a GTR 2-be. letöltöttem autókat be is tettem a teams mappába de a játékba nem jelenik meg.Pontosan hova kell másolni?. Elõre is köszönöm.
köszönöm az infót 01 SUNA.
SimaSuna
jobbklikk, mentés másként 😊
kaposi1
Okés,de nekem itt nem jön be semmi.<#fejvakaras>

kaposi1
Új pályát meg a GTR2/GameData/Locations mappába tedd be.

SimaSuna
ha új autót teszel be, ami nincs meg a GTR2ben alapként (GT,NGT 24H)
akkor MOD kell...

gamedata/teams mappába akocsikat osztály szerint...
Helló .Bocsi csak most jöttem a géphez. A GTR 2-höz szeretnék autókat és pályát ha lehet de nem onlineba ,hanem csak simám saját célra.Ha esetleg leÍrnád pontosan mit hova tegyek azt megköszönném.Elöre is köszönöm.
Dietrich
no problem ha még érdekel 😊
innen letudod szedni a felvételt

kaposi1
Uh...
Nagyon sajnálom,elfelejtettem.<#shakehead><#sir>

batihu
Jók a videók! <#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

batihu
Próbálj ki egy két szuper modot, aztán GTR2-t le is szeded!
Nekem is ott figyel a tokjában! <#integet2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

hát joy-al elég vicces 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

kösz a help-et megyek 2-3 kört...
Akit ha nagyon érdekel csináltam egy szobát vagy mit hamachi-val..

abitnf7
123456789

elérésekkel.
Üdv
Tom