GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudja honnan tudnám letölteni az 1991 és környéke F1 mod(okat)?
Linkeket találtam a googlen de mindegyik privát mediafire és google doc fájlokra mutatott <#circling>#circling>: mediafire
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.11.01. 14:17:56
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Meg az AC megjelenese elott arra szamitottam, amikr meg nem lehetett tudni, hogy ilyen mennyisegu brutal licensz tartalom lesz az AC-hoz, de a modolasa egyertelmu volt, hogy Aris regi csapata, Aris nem hivatalos iranyitasaval, fu alatt at teszi az egesz az egesz modot AC ala:)
Elindítottam egy közösségi finanszírozásos kampányt ! Megkérlek titeket osszátok meg minél többet, jusson el mindenkihez akinek bármi köze van a szimulátorozáshoz ! (Nem kifejezetten pénzt gyűjtök vele, hanem előrendeléseket !!!)
Facebook oldalam:
www.facebook.com/herrysproducts
kampány oldala:
http://www.creativeselector.hu/projekt/show/hermann_gabor_4344_ha_neked_is_draga_a_szimulatorozas_0
Illetve van valakinek SRW SR1-es kormánya?
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Ezek nem a beállításaim természetesen .<#nevetes1>#nevetes1>
Csak egy kép akart lenni hogy hogyan is néz ki a dolog.
De már megoldódott a dolg.
Az alaplapi drivereknél az USB-t kellett frissíteni és egyből működött .
De azért köszi szépen hogy foglalkoztál a dologgal.<#worship>#worship><#worship>#worship>
Tegnap meg is nyerte a futamot a gyermek.<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
De a tobbi beallitas is eleg rossz. A Spring/Damper effects felesleges, az arkad jatekokhoz kell, az 0%-on jo. A Combined Axis ismet gaz, NFS-style:P Az Enabled Centering Force-t be kellene pipalni, es az erteket lehuzni 0%-ra.
Hátha tud valaki segíteni.
Újra kellett telepíteni a Win 7-et és most a logitech driver feltelepítése ellenére sem fordul 900 fokban a Driving Force Pro kormány.
Nem tudja esetleg valaki a megoldást.
Itt van egy kép hogy miről is lenne szó.
Holnap online futam lenne az rFactor 1-ben de így esélytelen a dolog sajnos a bajnokságban. <#help>#help>
Láttam nem sokkal lejjebb szó volt a nürburgringről. Én láttam hogy a GTR-2 höz van konkrétan mod a pályáról. Azt milyen módon tudom telepíteni? Előre is köszönöm a segítséget! :)
Az már szintén más kérdés, hogy boxba behajtva mûködik a limiter (merthogy van benne), csak máshogy bekapcsolni nem lehet.
Amúgy meg csak azért kérdeztem, mert elõször a GTR2-ben szokásos 60-nal kihajtva Barcelonában, rögtön a hátamban kötött ki egy száguldozó Mini, pedig a boxutca kijáratához volt közelebb a boxom...
Az már más kérdés, hogy nem mindegyik autóban van limiter.
...akkor tudja-e, hogy (az egyébként remek) Power & Glory modban mennyi a boxutcában az engedélyezett sebesség, ha van egyáltalán?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Én a weissbierbude.de-rõl szoktam pályákat,modokat leszedni, de van egy csomó más oldal is.(nogripracing,racedepartment) Injection nem tartalmazza a Nürburgringet? Az evo-ban benne van,akkor injection-ben is kéne. A modokhoz,pályákhoz mindig szokott lenni leírás, de ha nem sikerülne segítek szívesen.
Isten áldja a pogányokat!
Nem pont ide tartozik (csak gyártón belül), de lenne 1-2 kérdésem. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy a Race Injection-hoz szeretnék pályát és autót. Konkrétan a Nürburgringet, Lamborghini Murciélagot és Zsigulit-Ladát(ha léteznek). Nem modoltam még soha ezt a játékot, így nem tudom, miként is kell, illetve, honnan szerezhetném be a fenti dolgokat. Ha valaki tud segíteni, annak hálásan köszönöm!
Köszi
Bocs a kérdésért, de most vettem meg a játékot és nagyon tetszik az irányítása, viszont nem tudom, hogy a versenyeken miért vannak fekete autók? :D
Elõször azt hittem ,valami ghost car, de neki tudok menni.
Valamit bekapcsoltam, amit nem kellene? :D
GT-Italia Modding Team Online Racing
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Vannak magyar szerverek ahová lehet csatlakozni?
Kérlek segítsetek. GTR2 netes részével van a gond.
Aktiválva van a játék, regisztráltam, minden mûködik, régebben volt 1-2 szerver amiken játszani is tudtam (gondolom régebbi verziójúak voltak)
Most már mindenhol ezt kapom: "Game not available. Host may be running an updated or modified game."
1.1.0.0. van... mit kell még patchelnem hogy mûködjön?
Köszi