GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
kezeli, próbáltam ^^ ( van direkt egér irányitás opcio, mint lfsnél )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Cowek
Az biztos, de kezeli a GTR2 az egeret? Eddig és még csak az LFS-nél láttam ilyet.

http://www.f1-info.hu/

Istencsászár
mármint ha már billel akarja nyomni, akkor már sokkal jobb az egér, mer a kanyarodással nem lesz probléma...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Cowek
Én azért felvetem a kormány lehetõségét is, az még nem hangzott el <#zavart1>

Istencsászár
Használjátok az egeret...

JuanG
kapcsolj be segítségeket, F4, F8, F9 gombok asszem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Ez nem billentyusoknek kitalalt autos jatek! bar le lehet bititani teljesen, de ugy mar ertelme nincs.
zolo
Sajnos ez ilyen játék, én is billel nyomom, kell pár kör míg rászoksz, de még utána se lesz könnyû.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Forza Italia
Helló! Ma szedtem le a demot de mikor megyek akkor mindig kicsúszik a kocsi mit tudok vele csinálni. Nagyon nehezen tudom a pályán tartani. Bilentyüvel nyomom.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

JuanG
napersze <#violent><#vigyor2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Papailaca
ezé meghánytatlak paze<#eplus2> visítasz majd, mint a pöngõs malac, hogy ájjak má meg<#nyes>

Let\'s get ready to Rumble!

Csiaki
Elég jól le tudjátok építeni az ilyen f*szlámákat!<#zavart2><#vigyor2>

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

ezt kiadhatnád könyvben is 😊)
lac coo
Én ráálítom mindig, hogy az AI vezesse az autómat....aztán nézegetem hátradõlve...Tök jó !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

k8bal
hát õõõ, lekell venni a lábat a gázról beletaposni fékbe hogy lassúljon autó és mire a kanyarhoz érsz kiengeded, mert különben cska blokkol és csúszik és nem kanyarodik... <#banplz>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Istencsászár
Akkor jóvan akkor<#idiota>

Hali.Hogy lehet a demóban beállítani normálisan a kormányt?Mert a kanyarodás egy nagy szar.

AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB

Istencsászár
<#idiota><#idiota>

JuanG
hagyd a gtr2-õt a nagyoknak, terelgesd csak a suzukit <#idiota><#mf2><#nezze>

lac coo
<#eljen><#banplz>

Alexease
Az meg nincs, de muanyag domber, permetezogep, vizisiklo, katyusa, vaporetto es gondola mar regen van! <#ravasz1><#zavart1><#zavart2><#nezze><#idiota><#wilting>
lac coo
Ebbe a gaméba van a fûnyíró mod is ?

Alexease
Es az Audi R10-es a legjobb benne😉 <#idiota><#zavart1><#zavart2><#hehe>
Istencsászár
A sufni tunning után persze hogy 6<#idiota><#idiota>

Alexease
A demo-ban 6 auto van, es meg nincsenek Template-ek😉
Ebola75
a demo-ban szereplõ 2 autó üres template-jeit nem tudja vki belinkelni???Vagy ezek nem elérhetõek?

Papailaca
helószijasztokvankrekka gtrkettõhöz mer kéne nemtokvle jáccani

Let\'s get ready to Rumble!

fognak müködni az ablaktörlõk <#circling>
MaverickSXT
igen tudom nem is panaszkodtam csak eszre vetel volt,de azert a gtr2 ben mar ugy erzem jobban eszre veheto ha setupolok bar ez csak laikus velemenyem

MaverickSXT
nagyon koszi ez azert mar segitseg bar azert meg sokat kell tanulnom

A videókban már láthatók az ablaktörlõk (igaz, nem mûködés közben, de ez már jó jel...). Remélem nem fognak 15-20 fps-t elvinni... <#szomoru1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
pedig a gtr2demoban a kocsik elég könnyen foghatóak, pláne az 1-hez képest 😊) ... esõben meg szépen lehet keresztbe menni 😄DD

lac coo

MaverickSXT
hat igazabol sokat jatszottam az rf el es a gtr el is ,de allt egyedul gep ellen es nem igazan foglalkoztam a setupal,kb 1 honapja jatszunk haverokkal neten es hat eleg pancser vok a setuphoz nem igazan tudom mi mit jelent csak probalkozok,kerekdoles szarny az mar megy na de a tobbi...

nem tudom melyik pályán próbáltad, de akár barcelona, akár a hungaroring 😊 puhább beállítást igényel a szûk kanyarok miatt...
lac coo
Sajna ISI játékok ilyenek: ha megindul nehéz megfogni , elszámolja magát a progi...

MaverickSXT
hat a demo is nagyon ossze vissza am,amiket alex csinalt exeket a kocsikkal ,en kiprobaltam az osszes autot es hat nekem ugy tunt nagyon kulombozo a fizika,jo tudom a valosagban se egyformak az autok de nekem ugy tunt kiemelkedoen elteroek ezert en meg bizakodok hogy a full mas lesz bar en ezzel is egesz meg vagyok elegedve talan csak az zavar ha megindul az auto valamerre akkor eleg valoszinu hogy megpordul nem tudom megfogni bar lehet ez csak a rossz setup miatt van

lac coo
Persze nem rossz a GTR2 sõt kötelezõ darab, de nagyon sajnálom hogy nem kapja(?) meg az új fizikai motort 😞(((

hosszú idõ után végre megint valami, ami megéri az árát!
<#eljen>

MaverickSXT
hat szerintem inkabb elobb varjuk meg a fullt,amugy nem lenne gaz ha az rfactor is ilyen filingel es ilyen tipusu kocsikkal menne,de sajna eddig szamomra az egyetlen emlitesre melto mod a pcc a tobbi nagyon rosszul nez ki,de ismetlem csak szamomra

Istencsászár
<#worship><#worship><#eljen><#eljen>

Cowek
Itt aztán rajta van a steering help :-) Van ahol nem is kormányoz, csak kanyarodik...

lac coo
Az is igaz ! 😊)) De elvileg a fõbb hangulati elemeket is beszippantja majd az rF 😊)) + az 5x jobb-újabb fizika 😊)))

Istencsászár
😄😄😄😄 az tuti

MaverickSXT
nem akarom leszolni az rfactort mert az is jo,de szerintem ez hangulatosabb

MaverickSXT
plusz kocsik ? olyat meg nem lattam de palyat mar igen

lac coo
Sok szép pályánk lesz rFactorhoz, remélem 😊))))

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64