GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm... Szal jó kis játék ez, de nekem is pl. csak directx8 effektekkel fut magas felbontásban, 9essel meg egy diavetítésre hasonlít, pedig azért nem p1 166os a tesztgép... 😄
Na mind1! Remélem azért népszerû lesz és egyszer én is láthatom hogy fénylik az esõs pálya... 😄
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
segítettél amikor lehettél volna paraszt is 😊
ez a kirohanás tõlem csak azért volt mert a minap vitáztam a segítség hiányáról itt az sg-n. szal <#eljen>#eljen>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ezzel kelek-fekszem lassan....<#eljen>#eljen>
Ne csak pár kört.
A hangot hála istennek már így odaadták ajándékba 😊)))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mert egy dualmagos proci lehet segítene rF-en is 😛PP
De ez inkabb altalanos ISI fizikai felfuggesztes "problema"😊 Egyszeruen nem erezni, vagy gyengen, vagy nem ugy ahogy kellene a felfuggesztest, a sulyathelyezest, a kasztni csavarodast a kormanyon. Persze tudom, hogy ezek kemeny felfuggesztessel mennek, de ez altalanos az osszes autotipusra (az rF-ben is).
Mig peldaul a "fizikasabb" jatekokban (Insane <#zavart1>#zavart1>, CRC <#zavart1>#zavart1>, LFS, NR, netKar) sokkal jobban erezni, hogy a kasztni mikor es mennyire dol, csavarodik, mikor "ul fel a felfuggesztesre", mikor kerul ra a teljes energia a gumikra, es mar elotte, kozben kissebb fekezessel, gazelvetellel, kormanymozdulattal lehet "dontogetni" a kasztnit. De ez a sodrodasokra, megcsuszasokra is igaz, hogy "vissza lehet billenteni" a kasztnit, "leszedni a terhelest" a gumikrol😉
Mig itt ha el kezd sodrodni, csuszni, kilagyul az FFB, aztan szinte hiaba tekerget az ember, nem erzni igazan semmit, aztan egyszer csak megtapad😉
Az érdekes dolgok elõbb utóbb ugyis átkerülnek rF alá is ( spotter, animált emberek...)
De persze ugysem tudok ellenállni és meg fogom venni , de már látom , hogy az lesz a vége, hogy megunom elõbb-utóbb ....
Szerintem varni kell, valszeg majd kint megcsinaljak, ha nem , akkor van eleg nem hivatalos GTL palya ami gond nelkul megy, azokkal ki lehet huzni a megjelenesig, abban meg ugy is bent lesz az osszes palya, raadasul a frisebb grafikaval, funkciokkal.
Nem tudom mekkora munka és hogy ki tudná megcsinálni, hogy a GTL-es "gyári" pályák kódolt TRK fájlját szerkeszthetõ formába konvertálja?
Mert ha jól értelmeztem a korábban leírtakat így lehetséges volna használni az összes GTL-es pályát néhány fájlkiterjesztés és néhány sor átírásával.
Forca Barca
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Mess with the best, and die like the rest...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Én is voltam egyszer...😉