GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaszloLedzenyi
te az a ronny vagy?<#ticking><#crazya><#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Dietrich
V8 nem érdekli? pedig azoknak jó hangjuk van :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
húha..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Me0w
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?t=829

Itt minden le van irva a Motec hasznalatarol (a masodik oldalon van linkelve egy word doksi, az reszletesen elmondja, hogy mit-miert-hogyan), en is innen 'tanultam'.

Together we'll fly someday...

Inkább így: 'Masters

<#vigyor2>

Dietrich
vagy mondhatom úgyis a simbin játékokat szerveren csak eredetivel lehet a többit fénymásoltal is..

Dietrich
mert rfactoroznak a magyarok a mastert leszámitva ;)

Helló sziasztok. Megint én vagyok.Szerintetek a GP Hungary-ról a Peugeot 908- lola charouz racing for GTR 2 -t Pontosan hova kell bemásolni? Nangyon fontos lenne. Bocsi hogy állandoan kérdezek,de hadd legyen már egy kis siker élményem:):). Tehát pontosan mit kell csinálni ezzel a fájlal?Bocsi a fárasztó vagyok de úgy idegesít hogy nem sikerül egy fájl másolása sem.
kaposi1
Én a legdrágábbra 6ezer körül emlékszem.
De lehet hogy tévedek.<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Használom és nagyon hasznos dolog.De ezen az oldalon amin majd reggelni szeretnék ezt kérik.
Persze még meg is kell tanulni vele bánni.
Ami így a leírásokból kitünik.Nem lesz egyszerû.

MEOW!
Köszi szépen!<#worship>

Me0w
Azert, mert regen nem 2690 volt, hanem 10k felett.

kaposi1
Azt nem értem ha valaki megvette a játékot,és megfertõzte ( mint engem<#nevetes1>) akkor miért olyan kevés magyarral futok össze a servereken.Jó tudom már nem mai darab.

Me0w
Egyebkent meg:
Motec i2 pro 1.01.0082

Dietrich
ja xd az jó..

SimaSuna
használd az XD-t :)
Me0w
Az Motec i2 pro ;)

kaposi1
Össze vissza keresem ezt a Motec 12 pro 1.01.0082-t de sehol se tudom letölteni.<#falbav>

Me0w
Azthiszem ha mukodni fog, ide regelek, igy 30 felett jo lenne egy kis autokazas korosztalybeliekkel :)

kaposi1
Szerettem volna reggelni ,de jelenleg szerkesztés alatt a lap.<#szomoru1>

Sziasztok.

A GTR2-es játék úgy látszik nem öregszik. Ma is nyílnak weblapok ahol játékra invitálnak.
Szerintem tiszteljük meg a készítõket azzal, hogy megnézzük, esetleg akinek kedve van játszik is a weblap leírtak szerint.

http://autoklub.lapunk.hu/

Úgy látom nem profiknak készült, és a korosztály is 40 körüli. Van Kvíz kérdés is amit mindenképpen érdemes megfejteni. Az NDK-ás kérdés nagyon nagy.

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

kaposi1
Az az igazság hogy nekem két vinyón is fent van a GTR2.
Az egyiken le se merem írni mennyi mód ,ill pálya van.<#mf1>
(Rohadt lassan is tölt be elõször ez miatt.)
Ezt használom (használjuk) ha csak úgy szórakozunk különleges autókkal különleges pályákon.
A másikon viszont csak az alap játék, ezt viszont csak Online versenyekre használjuk.Mondjuk azt azért sajnálom ha készítek egy dedikált servert mondjuk Singapure éjszakai futammal szinte senki se jön .<#nemtudom>
Pedig az alappályák nekem már egy kicsit uncsik.

kaposi1
Z4M!<#wave>

SimaSuna
jóhelyen van.

nogripracing.com
gtr4u.de

:)
Helló,sziasztok.Sokadik próbálkozás után ma úgy döntöttem hogy letörlöm a gtr2-öt és újra telepítem. Ez meg is történt. Kérdésem a következõ, nem baj-e hogy a d:re telepítettem? Tehát azt nem tudom ,hogy ha szeretnék rá kiegészítõt akkor jó-e ha a d: meghajtón van a játék?Szeretnék még egy olyat is kérni,hogy nem tudnátok esetleg valami linket ahonnan lehet kiegészítõt tölteni? A választ elõre is köszönöm.
SimaSuna
nagyon kösz!
kaposi1
Okés!
De még melóban vagyok.
Amint hazaérek rakom.

SimaSuna
ezek kellenének! :)

léccilécci!! :D
Dietrich
Ez hihetetlen, hogy úgy kell kunyizni egykori saját modokat :D

kaposi1
Szívesen!
Már csak azért is mert még anno tõletek kaptam.
Ezek a BMW-im vannak a Speciális kategóriában.

SimaSuna
Köszi!

viszont érdekelne h olyan HRC mod amiben BMW Z4M is van, olyan van e neked :)
N o N a m e
kevesebb fpst aszem... de nem biztos
kaposi1
Viszont ha jobban csikorogna, abból lehetne visszavenni a beállításokban.
A majdnem nincsbõl sajna nem lehet.
Most nézem hogy a Beállítás/hangoknál nekem az effektek 16-ra volt állítva.
Most feltettem 32-re,bár fogalmam sincs hogy ez mit takar.<#nevetes1>

N o N a m e
engem az már idegesit, ha sokat csikorog a gumi, élõben sem szoktak csikorogni...
kaposi1
Gyermekem most épp Griddel játszik és hát sokkal jobb így a játék élmény.
És emlékszem a Toca 3-ban is nagyon meg van csinálva a gumicsikorgás.

N o N a m e
thx!
kanyarokban kicsit dobd meg a seggét és máris fognak csikorogni :D
kaposi1
HRC 2008<#wave>
Nem tudsz véletlenül olyan módot ,vagy kiegészítést amivel jobban csikorognak a gumik a kanyarokban?
Nekem ez hiányzik nagyon a GTR2-böl.<#szomoru1>

kaposi1
Huh....
49%

N o N a m e
én is köszi!
SimaSuna
HRC2008.rar-ra gondoltam :)
kaposi1
Suna!
Mond hogy a képen a HRC2008.rar file gondoltál,és nem a HRC BMWm 3v 1.5.rar-ra mert elõbbit töltöm.!!!!!!

SimaSuna
nagyon köszönöm! :)
kaposi1
Hali!
El kezdtem feltölteni,csak gyõzd kivárni.<#wave>

SimaSuna
csoki!

megvan a HRC GT mod?

töltsd már fel lécci valahova! Nagyon kellene :D
köszi!
kaposi1
Szia!

Milyen autót szeretnél betenni?
Pl: ha egy Aston Martin DBR9-et, akkor nyilván kell lennie GTR2/GameData/Teams/GT/AstonMartin DBR9 mappádnak. Ahová adott esetben a Scorpyo Racing autóját kicsomagoltam.
Nézd meg a képet!!!<#nezze>
És így tovább.
Minden autót a saját osztályába kell kicsomagolni.

SimaSuna
nincs benne ablaktörlõ...
sziasztok! lenne egy kerdesem meg pedig az h melyik gombal lehet bekapcsolni az ablaktorlot? vagy egyaltalan van ilyen funkcio?

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

SimaSuna
miért mit vártál h 66 gumigyártó fel lesz sorolva?
ez nem F1 :)
üdv mindenkinek. Még mindig nem jöttem rá hogyan lehet a játékba új autókat telepíteni. Valaki esetleg ha leírná pontosan mit hogyan akkor azt megköszönném. Ja ,és gumi gyártót hol lehet választani, mert én csak a sima és vizes között tudok változtatni? A választ elõre is köszönöm.
batihu
Két serial van, az egyik az online, ha azt írtad be akkor mûködnie kell!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Üdv néktek!Ma megvettem a gammát feltettem minden megvan ami kell.Elindítom a multit(neten) beírom a serialt.Ahztán registrálni kell!beírok mindent kitöltök mindent és ennyi.Majd mikor kéri a nevet és jelszót,én beírom mindkettõt és aztán kiírja hogy hibás felhasználónév/jelszó!Hol vagy hogyan kell ezt regelni?