GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Itt minden le van irva a Motec hasznalatarol (a masodik oldalon van linkelve egy word doksi, az reszletesen elmondja, hogy mit-miert-hogyan), en is innen 'tanultam'.
Together we'll fly someday...
<#vigyor2>#vigyor2>
De lehet hogy tévedek.<#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Persze még meg is kell tanulni vele bánni.
Ami így a leírásokból kitünik.Nem lesz egyszerû.
MEOW!
Köszi szépen!<#worship>#worship>
Together we'll fly someday...
A GTR2-es játék úgy látszik nem öregszik. Ma is nyílnak weblapok ahol játékra invitálnak.
Szerintem tiszteljük meg a készítõket azzal, hogy megnézzük, esetleg akinek kedve van játszik is a weblap leírtak szerint.
http://autoklub.lapunk.hu/
Úgy látom nem profiknak készült, és a korosztály is 40 körüli. Van Kvíz kérdés is amit mindenképpen érdemes megfejteni. Az NDK-ás kérdés nagyon nagy.
MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2
Az egyiken le se merem írni mennyi mód ,ill pálya van.<#mf1>#mf1>
(Rohadt lassan is tölt be elõször ez miatt.)
Ezt használom (használjuk) ha csak úgy szórakozunk különleges autókkal különleges pályákon.
A másikon viszont csak az alap játék, ezt viszont csak Online versenyekre használjuk.Mondjuk azt azért sajnálom ha készítek egy dedikált servert mondjuk Singapure éjszakai futammal szinte senki se jön .<#nemtudom>#nemtudom>
Pedig az alappályák nekem már egy kicsit uncsik.
De még melóban vagyok.
Amint hazaérek rakom.
Már csak azért is mert még anno tõletek kaptam.
Ezek a BMW-im vannak a Speciális kategóriában.
A majdnem nincsbõl sajna nem lehet.
Most nézem hogy a Beállítás/hangoknál nekem az effektek 16-ra volt állítva.
Most feltettem 32-re,bár fogalmam sincs hogy ez mit takar.<#nevetes1>#nevetes1>
És emlékszem a Toca 3-ban is nagyon meg van csinálva a gumicsikorgás.
Nem tudsz véletlenül olyan módot ,vagy kiegészítést amivel jobban csikorognak a gumik a kanyarokban?
Nekem ez hiányzik nagyon a GTR2-böl.<#szomoru1>#szomoru1>
Mond hogy a képen a HRC2008.rar file gondoltál,és nem a HRC BMWm 3v 1.5.rar-ra mert elõbbit töltöm.!!!!!!
El kezdtem feltölteni,csak gyõzd kivárni.<#wave>#wave>
Milyen autót szeretnél betenni?
Pl: ha egy Aston Martin DBR9-et, akkor nyilván kell lennie GTR2/GameData/Teams/GT/AstonMartin DBR9 mappádnak. Ahová adott esetben a Scorpyo Racing autóját kicsomagoltam.
Nézd meg a képet!!!<#nezze>#nezze>
És így tovább.
Minden autót a saját osztályába kell kicsomagolni.
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman