10998
  • b-type
    :) ez jó

egyébként 100km/h az elég lasu is egy versenypályán (mondjuk Brno-ban).
    peóbáld ki egy keskenyebb pályán ott jobb a sebességérzet.
  • droidka
    Van egy olyan funkció, hogy time acceleration... Ezt nem lehet valahogy átírni valami fájlban, hogy mittudomén' másfélszeres legyen?(Alapból túl gyors ahhoz, hogy vezetni is lehessen közben.)Az elég poén lenne, mert akkor a sebességérzetet reálisabban adná vissza!... Mert pl: amikor százzal megy, az szerintem lassabbnak tűnik a játékban, mint amikor a valóságban is százzal megy egy autó.
  • kaposi1
    Viszont teljesen igaza van!
    Válság ide vagy oda ez a game ennyi pénzért mindenkinek elérhető szerintem.
    És mellesleg ennyiért bűn kihagyni.
    Hihetetlen de nemhogy kevesebben hanem egyre többen vannak online.
    A fizetős serverekröl nem is beszélve.
  • SimaSuna #10315
    arra én pályázom :)
  • Dietrich
    vodánál van felvétel marketing résznél? :)
  • SimaSuna #10313
    Marketing Manager is lehetnél ekkora reklám szöveggel :)
  • Dietrich
    moziba vagy hétvégi bulikba milyen időközönként jársz? vagy heti hány sört vagy 2literes colát veszel?
    mert kemény 1790Ft az eredeti amivel mehetsz online is játszani...
  • Sponnyabob
    Köszi mindenkinek! Mondjuk nálam csak 50-60-70kBytes/s-el jön de biztos az én netem a szar nem tudom.
  • Alexease
    Sot, most meg is neztem, hogy valoban lejon-e, es igen:P Home net-em van (8192/512) es ~750kByte/s-sel jon...
  • bardocz
    Szerintem bármelyik torrentoldalon megtalálod,piratebay-t próbáld meg,ott van minden.
  • Alexease
    Nem penz kerdese:)
    De ha mar van szamitogeped es interneted (az sem olcso), akkor erdemes hasznalni net-et (a kozvetlen letoltesen kivul masra is:P).
    A Google-be beirva a 2 kulcs szot, az elso talalatnak kiadja a tucatnyi letoltesi lehetoseget...
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Szimulátort kerestem és ide küldtek hogy nézzem meg ezt a játékot ahogy utána olvastam ígéretesnek tűnik de azért itt is megkérdem hogy mennyire valósághű a játék? Másik dolog hogy nem látok Warez topicot így kénytelen vagyok ide írni hogy nem tudjátok véletlen honnan lehet letölteni a játékot mert sajnos nagyon gyengén állok anyagilag és ráadásul nincs a környékemben ilyen bolt az online rendelés meg egy játékra túlságosan pazarlás lenne. Szóval remélem nem fogtok lehurrogni az előző mondatomért. Köszi a válaszokat!
  • kaposi1
    Miért nem használod a magyarosítást?
    Csak rákattintasz a MAGYAROSÍTÁS szövegre a Banner-ban aztán már nem lesznek ilyen kérdéseid.
    "A traction control az lenne a kipörgésgátló?"
    Igen,javallott egyjó kormány vétele ehhez a game-hoz.
    Bár meglepően jól irányítható bill-röl is.
    Én is ez miatt vettem DFP-t.
  • bardocz
    De ezek max kívülről utcai kocsik:)
  • droidka
    Már úgy értem, hogy vajon az utcai verziós kocsiknak is digitális kijelzőjük van? De aki ilyen százmilliós Viperákat, meg Lamborghiniket:) vesz, annak külön kérésre gondolom megcsinálják plusz pénzért. (Bár persze a köridőt jó, hogy digitálisan mutatja, de a sebesség-, meg a fordulatszámmérő az szerintem jobban nézne ki úgy.)
  • bardocz
    A leszorító erőt befolyásolja.
    Szerintem ehhez kocsik nem kellenek,csak pályák.Bannerban lévő nogripracing linken találsz párat.
    A műszerfalat nem tudod analógra állítani,mivel a valóságban is ilyen műszerfaluk van a kocsiknak.
  • droidka
    Király a játék!!!

A wingnél ami érték be van állítva (alapból asszem'10-re) az a leszorítóerőt állítja vajon? Mert nem írja ki egy segítő menübe, hogy az pontosan mit csinál.

A traction control az lenne a kipörgésgátló?

Szerintetek milyen modokat érdemes felrakni?
    Olyan kéne, amiben egy csomagban egyszerre sok kocsi van. Meg olyat hirtelen nem láttam, ami a kocsik többségénél analógra, nem digitálisra, hanem olyan hagyományos óramutatósra állítaná a műszerfalat...

(Elgondolkodtam azon hogy, lehet hogy egy ilyen fasza játékhoz már talán kéne egy kormány, nyomásérzékeny pedállal...)
  • david1996
    ok kössz
  • gordon 24
    itt van igen aki ért hozzá
  • david1996
    heló tudom hogy ezt nem ebbe a fórumba kéne írnom és bocs ,de a másikba nem válaszolnak!ért valaki itt a bmx ekhez?
  • eds7
    Szia.

Javaslom, nézzél be hozzánk a hozzászólásom végén lévő webcímre.
    Remélem segítettem.
  • Amcir
    Valaki elárulná honnan lehet a blimey féle gtr2 motec pojectfile-t leölteni?
  • bardocz
    2 monitor,egyik a játéknak,másik a motecnek:D
  • Amcir
    Valahogy meg lehetne oldani, hogy real time telemetria legyen?
  • david1996
    oh megvan:)
    köszi
  • brandd
    282. Steering Wheel Visible In Cockpit="1"
  • Laceee
    keresd meg a szövegszerkesztő keresőjével
  • david1996
    és hányadik sor??xD me van elég sok.am kössz h megmondtad
  • Laceee
    GTR2\UserData\neved\neved.PLR
    Nyisd meg jegyzettömbel, és a Wheels Visible In Cockpit="0" ,írd át a 0-át 1-es mentsd el.
  • david1996
    mit kell csinálni ha nem látszik a kerék belső kameraállásból?
  • brandd
    GameData ?
  • david1996
    de mind1 hogy mit szedek.aza a lényeg hogy nem adja be és az baj:(
  • david1996
    igen
  • Debilon
    biztos, hogy f1-et szedtál le? :D
  • david1996
    sziasztok!letöltöttem a gtr2 höz 2009 es modot.kicsomagoltam a főkönyvtárba. és a gtr2 dedicatedben nem hoz ki semmi ojat hogy F1 2009. valaki tud segíteni hogy mi lehet a baj???
    szal nem tok játszani a 2009 es mod-dal légyszi segítsetek
  • N o N a m e
    FIA GT 2008 mod, de az alapjáték is ilyen.

Gépem szar: 1.8 GHz, 256-os nVidia GeForce FX5200 videokártya, 512 Ram, Win XP sp3
  • Laceee
    Ez az autó mód vagy eredetileg is benne volt a gtr2ben ?
  • Alexease
    Milyen geped, videokartyad, drivered, rendszered van?
    Ilyenkor erdemes ezeket leirni, mivel ez ezek valamelyikenek a hibaja.
  • N o N a m e
    egy pár kép az esetről:
    Kép 1
    Kép 2
    Kép 3
    Kép 4

ha valaki tud, légyszi segítsen!
  • kaposi1
    Ilyennel még nem találkoztam.