10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
GPx8 #3500 Azért az ISI-nél nem lehet soha tudni...
Kivesznek néha ezt-azt. Pl. az F1C -ben volt eső az rFactorban nincs stb.
-
Sőt már az F1 2000-ben is volt... egy szimben a szélárnyék szimulációja alap-alap dolog. -
Azt nem tudod véletlenül, hogy már GTL-ben is volt-e? -
van -
Ebben a játékben van szélárnyék? -
nekem sem szaggat pöötyet sem pedig nem dualcore :D
mekkora a procid órajele? Intel vagy amd? -
pont most hétvégén mentem Valencia-ban egy M3 GTR futamot 20 AI ellen... a GTR4you -ról egy csomó festés már letölthető...persze ez is szép lesz :))) -
GPx8 #3493 Jó lesz ez!
BMW M3 GT Challenge
-
egy túrót :), nálam csak akkor szaggatott picit (min. volt 16FPS!) esőben SPA-ban 61 autónál, minden max-on, kicsit levettem, már egyáltalán nem. Jó az a dualcore :DD -
jah, 8-10 év után ujra tudja az ISI, amit anno :) -
bezony
-
Ezt mondom én is: az esőn kívül semmi baj vele ! -
A vicc az, hogy bár a SCGT ma már elavult grafikáju játék, de az eső még mindíg különb mint a GTR2-ben (amúgy én csakis az eső megjelenítését tartom a GTR2 legnagyobb negatívumának), értem ez alatt azokat az apró grafikai elemeket mint az elmosódott tükröződést a vizes aszfalton. És emlékeim szerint nem kellett egy überállat gép anno a játéknak, sőt tök mind1 volt, hogy eső van vagy száraz idő az fps nem esett lejjebb az esőtől. Az esti futamokat már meg sem említem.
Egy kép:
-
Azért az elég nagy optimalizálatlanságra vall, hogy egy gagyi esőhöz DUAL proci kell mert még egy izom VGA-t is megfektet.
-
Ehez nem értek de láttam már a játékot Intel dualcore-os proci alatt futni ;)) Ott nem volt kegyelem ..! -
szerény meglátásom szerint hiába vennél dualcore-s procit, a játék még nem tudná használni, mivel az op rendszer nem tudná elosztani a játéknak az erőforrást...
MAJD a VISTA :D :S -
Amigoss #3483 hi!
[email protected] az msn-em.
Aki akar hamachi-n játszani szóljon! -
Hát le a kalappal a csapat előtt akik az új hangokat csinálták !!!! 

-
Hát vannak benne hangok rendesen :))))
A csajt halgattam, az nagyon jó .... -
Television mod élőben szaggat...Sőt az egész replay szaggat először csak újra betöltve megy tökéletesen ...
Azért is veszem élőben, mert a replay mindent lespórol .... -
akkor tolhatnál egy visszajátszást a Monzai pályáról....television mode is érdekel -
Link.... -
Semmi baj a grafika sebességével, egyszerűen nem elég neki egy 3 éves gép ;)
Egyedül az eső az ami keményen lezabálja, de egy jobb dual proci valszeg lazán megbírkózik vele ....
Nekem nincs egy bika gépem, de szinte full grafon ( árnyék medium egyedül) 2X-es élsímítással és 16X -os anizóval, lazán megy száraz időben ....
"Élőben" szoktam frap-sal felvenni .... -
"hanem rendes 100mbites vonalról futtatott szerveren."
azért fizetni kell...a játékon felül, ami nem nincs optimaizálva spec az én gépemre se (hiába veszem minimumra az egészet)...de jobb gépeken is megvan a zavaró rángatodzás
-
"WTCC!! :), is ilyesmi lesz"
WTCC na:)
csak azt akaram kifejezni, hogy ott lassabb verdák vannak...ergó kevésbé lehet elnézni a kanyart:) a szaggatás miatt -
Desert #3474 Tök tuti a GTR 2 haveromnál toltam kormánnyal eszméletlen jó :) -
Nagyon szivessen -
Ez az Estoril valami hihetetlen gáz pálya nekem. Mehetek bármivel mindig megpörgök vagy szétnézek a pályán kívül :( -
Mer' 2004 -es szezon. -
azt megkérdezhetem, hogy miért nincs Aston Martin? vagy csak én nem látom? -
endiboy #3469 nem is azért mondtam, hogy olyan eget rengető nagy hiba lenne...örülök annak, hogy ennyi pályát "alkottál" hozzá
-
Beagie #3468 Még ki sem vettem a tokból a DVD-t
-
Laceee #3467 Akinek eredeti GTR2-je van és nem akarja a DVD-t állandóan berakosgatni a meghajtóba az cserélje ki a GTR2.exe a reloados exe-re, a játék gyorsabban indul mert nincs lemez ellenőrzés és online sem mismatchol, csak a sorozatszám kell az online játékhoz. -
masreszt csomo palyahoz van mar javitas /amikrol szoltak/ csak nezelodjetek a bannerban is -
a palyakat en convertaltam de mint mar tobszor is irtam csak azt tudom javitani amirol szoltok a legtobb palyan nem mentem -
endiboy #3464 szééép :)
egyébként, az addon pályákon máshol is volt ilyen, pl, fékez az egyenes közepén, vagy beakad valamelyik kanyarba, vagy már rögtön a boxból nem tud kiállni, mert beleakad ott is a falba...érdekes -
nemtudom próbáltatok-e már menni rajt, de a monacoi pálya kissé bugossá sikeredett :D ilyesfajta eredményeket lehet rajt elérni
A célegyenes előtti ráfordítóban általában elakad egyik pilóta, a többiek pedig mind belerohannak... Addig nyomják ki a falat amig telejsen ki nem ég az autójuk, és akkor begurulnak a célegyenes közepéig, és a 7 kör után igazi roncsteleppé vált az a szakasz :D
-
játszatok és nyerjetek! ^^
igaz a nyeremények nem valami vonzóak, póló, meg bézbólsapka' ,de hátha valakit ezek is érdekelnek! :)
ha meg már bevolt linkelve, akkor meg elnézést! :) -
Laceee #3461 Igen misizik
-
LeePí17 #3460 figyelembe véve azért vannak kivételek.
vannak igényes szerverek és vannak igénytelenek