10998
  • GPx8
    Azért az ISI-nél nem lehet soha tudni...
    Kivesznek néha ezt-azt. Pl. az F1C -ben volt eső az rFactorban nincs stb.
  • Istencsászár
    Sőt már az F1 2000-ben is volt... egy szimben a szélárnyék szimulációja alap-alap dolog.
  • SuperCharger
    Azt nem tudod véletlenül, hogy már GTL-ben is volt-e?
  • JuanG
    van
  • SuperCharger
    Ebben a játékben van szélárnyék?
  • autoszimulator
    nekem sem szaggat pöötyet sem pedig nem dualcore :D
    mekkora a procid órajele? Intel vagy amd?
  • JuanG
    pont most hétvégén mentem Valencia-ban egy M3 GTR futamot 20 AI ellen... a GTR4you -ról egy csomó festés már letölthető...persze ez is szép lesz :)))
  • GPx8
    Jó lesz ez!
    BMW M3 GT Challenge
  • DJ Bee18
    egy túrót :), nálam csak akkor szaggatott picit (min. volt 16FPS!) esőben SPA-ban 61 autónál, minden max-on, kicsit levettem, már egyáltalán nem. Jó az a dualcore :DD
  • arty
    jah, 8-10 év után ujra tudja az ISI, amit anno :)
  • JuanG
    bezony
  • lac coo
    Ezt mondom én is: az esőn kívül semmi baj vele !
  • CodeRed
    A vicc az, hogy bár a SCGT ma már elavult grafikáju játék, de az eső még mindíg különb mint a GTR2-ben (amúgy én csakis az eső megjelenítését tartom a GTR2 legnagyobb negatívumának), értem ez alatt azokat az apró grafikai elemeket mint az elmosódott tükröződést a vizes aszfalton. És emlékeim szerint nem kellett egy überállat gép anno a játéknak, sőt tök mind1 volt, hogy eső van vagy száraz idő az fps nem esett lejjebb az esőtől. Az esti futamokat már meg sem említem.
    Egy kép:
  • CodeRed
    Azért az elég nagy optimalizálatlanságra vall, hogy egy gagyi esőhöz DUAL proci kell mert még egy izom VGA-t is megfektet.
  • lac coo
    Ehez nem értek de láttam már a játékot Intel dualcore-os proci alatt futni ;)) Ott nem volt kegyelem ..!
  • autoszimulator
    szerény meglátásom szerint hiába vennél dualcore-s procit, a játék még nem tudná használni, mivel az op rendszer nem tudná elosztani a játéknak az erőforrást...
    MAJD a VISTA :D :S
  • Amigoss
    hi!
    [email protected] az msn-em.
    Aki akar hamachi-n játszani szóljon!
  • lac coo
    Hát le a kalappal a csapat előtt akik az új hangokat csinálták !!!!
  • lac coo
    Hát vannak benne hangok rendesen :))))
    A csajt halgattam, az nagyon jó ....
  • lac coo
    Television mod élőben szaggat...Sőt az egész replay szaggat először csak újra betöltve megy tökéletesen ...
    Azért is veszem élőben, mert a replay mindent lespórol ....
  • mohus
    akkor tolhatnál egy visszajátszást a Monzai pályáról....television mode is érdekel
  • lac coo

Link....
  • lac coo
    Semmi baj a grafika sebességével, egyszerűen nem elég neki egy 3 éves gép ;)

Egyedül az eső az ami keményen lezabálja, de egy jobb dual proci valszeg lazán megbírkózik vele ....

Nekem nincs egy bika gépem, de szinte full grafon ( árnyék medium egyedül) 2X-es élsímítással és 16X -os anizóval, lazán megy száraz időben ....
    "Élőben" szoktam frap-sal felvenni ....
  • mohus
    "hanem rendes 100mbites vonalról futtatott szerveren."

azért fizetni kell...a játékon felül, ami nem nincs optimaizálva spec az én gépemre se (hiába veszem minimumra az egészet)...de jobb gépeken is megvan a zavaró rángatodzás

• mohus
    "WTCC!! :), is ilyesmi lesz"

WTCC na:)
    csak azt akaram kifejezni, hogy ott lassabb verdák vannak...ergó kevésbé lehet elnézni a kanyart:) a szaggatás miatt
  • Desert
    Tök tuti a GTR 2 haveromnál toltam kormánnyal eszméletlen jó :)
  • MaverickSXT
    Nagyon szivessen
  • Shortstop
    Ez az Estoril valami hihetetlen gáz pálya nekem. Mehetek bármivel mindig megpörgök vagy szétnézek a pályán kívül :(
  • DanielT
    Mer' 2004 -es szezon.
  • DJ Bee18
    azt megkérdezhetem, hogy miért nincs Aston Martin? vagy csak én nem látom?
  • endiboy
    nem is azért mondtam, hogy olyan eget rengető nagy hiba lenne...örülök annak, hogy ennyi pályát "alkottál" hozzá
  • Beagie
    Még ki sem vettem a tokból a DVD-t
  • Laceee
    Akinek eredeti GTR2-je van és nem akarja a DVD-t állandóan berakosgatni a meghajtóba az cserélje ki a GTR2.exe a reloados exe-re, a játék gyorsabban indul mert nincs lemez ellenőrzés és online sem mismatchol, csak a sorozatszám kell az online játékhoz.
  • MaverickSXT
    masreszt csomo palyahoz van mar javitas /amikrol szoltak/ csak nezelodjetek a bannerban is
  • MaverickSXT
    a palyakat en convertaltam de mint mar tobszor is irtam csak azt tudom javitani amirol szoltok a legtobb palyan nem mentem
  • endiboy
    szééép :)

egyébként, az addon pályákon máshol is volt ilyen, pl, fékez az egyenes közepén, vagy beakad valamelyik kanyarba, vagy már rögtön a boxból nem tud kiállni, mert beleakad ott is a falba...érdekes
  • autoszimulator
    nemtudom próbáltatok-e már menni rajt, de a monacoi pálya kissé bugossá sikeredett :D ilyesfajta eredményeket lehet rajt elérni A célegyenes előtti ráfordítóban általában elakad egyik pilóta, a többiek pedig mind belerohannak... Addig nyomják ki a falat amig telejsen ki nem ég az autójuk, és akkor begurulnak a célegyenes közepéig, és a 7 kör után igazi roncsteleppé vált az a szakasz :D
  • DJ Skyline
    játszatok és nyerjetek! ^^
    igaz a nyeremények nem valami vonzóak, póló, meg bézbólsapka' ,de hátha valakit ezek is érdekelnek! :)

ha meg már bevolt linkelve, akkor meg elnézést! :)
  • Laceee
    Igen misizik
  • LeePí17
    figyelembe véve azért vannak kivételek.
    vannak igényes szerverek és vannak igénytelenek