10998
  • kigyi
    Jaja nekem is inkább kicsit imponál hogy nem bánnak velünk túl rendesen az AI-k. Jó látni hogy próbálnak ösztönözni a hajtásra mert bizony kocogtatják a lökhárítót. Érdemes velük csatázgatni mert így meg lehet tanulni megfogni a kocsit ha hátúlról valaki kamikaze módon néha rásegít :)
  • Shortstop
    szerintem ismerik az viszont tényleg ühítő hogy kanyarban kitolnak mint a szart ha az íven vagy és picit gyorsabb. De belefér. Ezért nem Barby-Ken élményautókázás :)
  • JuanG
    lehet állítgatni az aggressziót :))...múltkor mentem BMW futamot valenciában, semmi bajom nem volt az AI-val, jókat csatáztam...az volt inkább fura, hogy Qual-on 1:30-akat mentek, aztán a versenyen meg lenyomtam őket az 1:35-ös köreimmel...
  • Finkoo
    ezek köcsögök... én nem tudtam, hogy ez egy roncsderbi játék... elég agresszíven vezetnek a gépi ellenfelek... mondjuk a kikerülést nem nagyon ismerik... lol...
  • pajti
    Aztaku! Nem semmi türelme volt a csókának. :)
  • pheaton
    Hogy sikerült -e? D. Nem ma kezdtem az biztos. Különben meg nem tudom minek fikázol , semmi rosszat nem mondtam rád, szerintem. Vannak a pc világában tények , ezeket vagy tudomásul veszed , vagy nem. Attól mert te át mész támadásba , meg kötözködésbe , még nem lesz igazad. Nem kell erre válaszolnod , mert az értelmi szinted alapján ugyis tudom mi lenne a válaszod. Másrészt meg nem érdekel.Inkáb menj, gyakorolni LOOSER!
  • SuperCharger
    A tanácsom: Windowsban nyomd fel maxra a force feedback-et, aztán a játékban csökkentsd vissza annyira, hogy kényelmes/élethű legyen.

A .PLR file-odat kell buherálni a profil könyvtáradban, abban van mindenféle forcefeedback-s dolog. Ha a kerekvetőkön nem vibrál/rezeg, akkor a "rumblestrip" kezdetű sorokkal variálj. Nekem valamilyen oknál fogva alapból ki volt kapcsolva itt is meg GTL-ben is, holott úgy tűnt, mindenki másnak meg alapból be volt.
  • Finkoo
    Aston Martin DB-R9
    Bocs az előző linkelést elrontottam, ez müxik, ha minden igaz... :D
  • Finkoo
    remélem vannak itt olyanok akik szeretik a makettezést olcsón... nagyon olcsón... szal itt egy link, ami nagyon kötődik ehhez a szerintem istenkirály játékhoz... Aston Martin DB-R9,

ja és mindez papírból... :D
  • lac coo
    Replay gagyi , de az nem is érdekel :))))) Esőn kívül meg semmi baja, ezt továbra is fenntartom :)))
  • mohus
    ezzel én is így vagyok...az online örömök hamachin kárpótolnak mindenért:)

de sajnos ez kizárja, hogy rendes bajnokságban induljak...meg azt is hogy eredetiben megvegyem, pedig nem vagyok warezpárti...:(((
  • mohus
    asszem lapozhatunk...kormányozzunk:)

Force feedback problémám van...
    játszottam más gémmel most újra és ott a logitechemet kirángatja a kezemből...van mód hogy itt erősebb legyen? pl ini fileok buherálása?

másik problémám ,ami eddeg fel sem tünt hogy a kormányom nem "vibrál rezeg" GTR2 alatt, azt hol lehet bekapcsolni? így olyan mintha egy tepsin vezetnék
  • Shortstop
    ja ott a pont. kurvára nem az a lényeg hogy hogy bírja a géped ha nyúzzák egy játékkal hanem hogy élvezhető legyen a játék amit játszol ha 3 autóval a 648-cal.
    szerintem
  • mohus
    hát akkor mégsem olyan szép az élet:))))optimalizálatlan...kár ezt szépíteni
  • lac coo
    64 autónak nagyon sok értelme van .......
  • VRSDM
    nem érdemes felhörreni ezen sztem, ha neki ilyen jól megy, hát egészségére, játszon kedvére, nekem nem egy ilyen jól, még közel se, nem játszok 61kocsival esőb maxon éjjel FSAA FSAF és had ne soroljam... én meg elégszem a kis low-high gépemmel...(lóvéhíjáne :D)
  • lac coo
    Sikerült már körbe érned valami pályán szimulator mod-ban ?
  • pheaton
    Erre én is kiváncsi volnék mert nálam/ P4 DC. 7800 gtx 512 2x1024 geil ddr2 / Sem birja ezt már röcc nélkűl.
  • pheaton
    Ez elég siralmas...
  • Ch_Slater
    mármint vagy 7 vagy 8. most éppen 8, mert nem vett vissza annyit az fps-ből ezekkel a low beállításokkal, de még mindig kicsit jobban néz ki mint a 7.
  • lac coo
    Biztos, hogy nem ....
  • pheaton
    Lehet , hogy nem támogat 5.1 hangzást a game? Most kötöttem vissza az 5.1 -es hangcuccom és nem akar ugy szolni. Valaki? Az ini.-t is néztem már....
  • Shortstop
    thx
  • LeePí17
    gtr2 config..

startmenü..gtr2..gtr2 config
  • Shortstop
    dx7/8 mód - ezt hogy?
  • lac coo
    Nekem sincs valami bika gépem de esőn kívül mindenhol jól megy....
  • Ch_Slater
    akkor én is beírom. másik véglet.
    1 autó, dx7/8 mód, közepes-alacsony beállításokkal, tiszta időben, nappal 28-34fps.

(AMD 1.2, 512RAM, Ati9700)

több autóval meg sem próbáltam, egyenlőre az is elég, hogy köridőimet javítom egyedül a pályán. :)
    majd ha lesz jobb gépem.
  • lac coo
    Spec én nem nagyon szeretek esőben menni, szal szarok rá hogy olyan amilyen :)))))
    Ha nem lenne az sem érdekelne, főleg hogy az ISI engine nagyon csúszkálós esőben ....

Valamikor persze mindenhol kiszámíthatatlan , csúszós volt, a franc akar újból olyannal játszani elég volt F1C-ben :)))))
  • GPx8
    Nem tudom. Nálam jó látási viszonok között 1 képenrnyőn sok autóval 50-65 fps, viszont éjszaka esőben rajtnál kb. 15-17...
    Igaz, hogy csak közepes a konfigom (játékra).
    (P4 3.2, 1G RAM, 7600GT)
  • Willi Betz
    Aston Martin mikor lesz letölthető?
  • CodeRed
    Igen, én azt nevezem optimális futtatásnak és beállításnak mikor a legnagyobb leterheltség (ennél a játéknál az eső és az éjszaka, illetve a kettő együtt) mellett is megvan a 30 fps. például napközben semmi eső-nél simán megy (egy képernyőn sok autóval)60-80 fps körül (helyenként e fölött is).
  • GPx8
    Mármint éjszaka, esőben.
  • GPx8
    Biztos benne volt a szerződésben, hogy az esőt nem használhatják fel más projectekhez...
  • GPx8
    Nincs olyan körülmény?
    Eső, éjszaka?
  • CodeRed
    Nem hinném, hogy ez licensz kérdés lenne. Egy főleg fizikára hegyezett autós "techdemotól" az esőben való versenyzés lenne a minimum. Egyébként ettől függetlenül az rFactor nagyon jó szimulációs program.
  • Shortstop
    ja képet akarok én is :)
  • CodeRed
    Erre a 61 autóra énis kiváncsi volnék, mert az én gépem sem elavult éppen (most került bele egy dual 4000+ os proci) de a 61 autót nálam esőben nem bírja (pedig a VGA is megvan hozzá, és a kellően játékra hegyezett OP rendszer). Az ideális a 30 az én gépemen. (ez azt jelenti, hogy fullon+élsimításokkal 1280x960-on 30 ellenfélnél nincs olyan körülmény amikor 30 alá menne az fps érték. E fölött már adódnak gondok, 50 ellenfél felett egy képernyőn pedig diavetítés.)
  • Istencsászár
    F1 széria liszenszelt, EA álltal kiadott és pénzelt fejlesztések voltak... rFactor nem. Nemkéne keverni a két dolgot.
  • autoszimulator
    huhh ezek az addon hangok naggyon durvák, mikor balesetem vanm élvezet hallgatni a csaj aggodó hangját
  • Panther
    Bocsáss meg, de linkelnél egy képet erről a 61 autóról, meg az esős Spa-ról? Elég jól ismerem, az ISI enginet, a hibáit is, az előnyeit is, de nincs olyan gép, amin 61 ellenféllel vizes pályán játszható értéket kapnál. 16 fps-nél már kormányozhatatlan a cucc. Sőt, ha olyan erős a géped még egy videónak is örülnék, mondjuk, amit FRAPS-al vettél fel.

Lehet itt számokkal dobálózni, de száraz időben 28 induló esetén - pályája válogatja - az fps indulásnél 35-60 között váltakozik az erősebb gépeknél, később, amikor a pályán szétszóródnak az autók és nem kell annyit számolnia a kártyának és a procinak, akkor emelkedik kissé, vagyis beáll.

A nagy fps zabálók:

-gyorsított napszakváltozások
    -éjszakai fényforrások
    -eső
    -tükröződő felület az aszfalton