10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Letöltés....
-
Ja értem, köszi ;)
Valaki nem jött még rá esetleg , hogy hogyan lehet új pitszemélyzetet rakni egy újy csapathoz? -
Azt hogy kulon autokent hasznalhato. Ez valszeg egy mar letezo "gyari" auto festeset irja felul. -
Mit jelent az, hogy standalone? -
LeePí17 #3697 
-
Toya #3696
Azért ez se gyenge (sajnos nem standalone) -
akárhogy nézem ez az m3 s mindenhogy gyönyörű
remélhetőleg én is jövök nemsoká kormánnyal...
pár hét max. :) -
meg különben is drága a benyó -
Szabi1991 #3693
-
Szabi1991 #3692 -
Szabi1991 #3691 moddolt kerekek :) -
hmmmmm, nagyon ütősen nézz ki -
-
Szabi1991 #3688 készűlmég egy jo pár autó :)
itt vannak rola képek ! -
Szabi1991 #3687
-
Szerettem volna azt a hírt hozni,hogy kijött a C6-R de még sajna nem 
De van róla 3 kép.
c6-r(1)
c6-r(2)
c6-r(3) -
LeePí17 #3685 ma mindenki letörölte és újrarakta a gémet,
alap festésü verdákkal mentünk volna..
bmw m3gtr..
a 142 és a 143as rajtszámú bmw motorsports-ossal...
de kivágott 2-3 embert...pedig ők is újrarakták..
de azé thx! :D -
lehet hülyeség, de mikor mi hamachizni szoktunk, ki szokott akadni a játék olyankor, ha valakinek saját skinje volt... amint látttam ez akkor okozott problémát, ha a server készítőjének volt olyan skin az autóján, ami a csatlakozni vágyó emberkéknek nem volt meg... -
LeePí17 #3683 estét!
lenne 1 kérdésem..
miért van az hogy ha servert indítok..(eredeti gémmel / crackkelt gémmel) kivág 1-2 embert...
full alap game..
net 3,6Mb/ 540kb
kb 2-3 napja kezdte ezt csinálni....
van valami tippetek? -
Köszi!
Mellesleg láttam ,hogy lassan kész van a c6-r corvette is.
Corvette C6-R -
LeePí17 #3681 gtr4u..
archeoskins.com
itt megtalálhatod sztem.
nem tuti. -
Zakspeed
Ezt a skint honnan tudnám letölteni? -
DJ BP #3679 így se jó, de NGT-s Ferrarival is működnie kéne? -
Debilon #3678 a pit-ben nyomd meg a piros motec gombot mielőtt kimész a pályára -
DJ BP #3677 valaki adjon már egy belsőnézetes képet, ahol Motec van, mert lehet én beszélek hülyeségeket -
DJ BP #3676 magyarítás van fenn, a Motec kijelzése gombot nyomom meg -
GPx8 #3675 Mit nyomsz meg?
A billentyűzeten lévő (alapesetben 2-es) bill. ki/be kapcsolja az LCD-t. Amikor kikapcsolod, olyan mintha lefagyna. Elég béna, de ez van. -
DJ BP #3674 be volt végig kapcsolva... egyszerűen ha lenyomom a Motec kijelzés gombot, meg áll a kijelzőm, ennyi. Nem kell nekem elindítani a Motec programot? -
DJ BP #3673 be van, de megnézem -
GPx8 #3672 Bocs, de nem ez a bajod?
GTR2 -ben:
Options/Advanced/Visible MooTec ADL legyen bekapcsolva. -
nem tudom, én még nem néztem, de olvastam egy ilyesmit: lehet segít, ..remélem. -
Egyszerűen állat a TVR...pfff, bitang nagyot csapattam vele Brno-ban, a fülemig ért a szám.
-
DJ BP #3669 tehát:
így van a PLR fájlban, kinnt a Motec programban minden működik, de a kocsiban az LCD-n nem látom. Mit kéne tennem? -
Proex-s MC12

-
DJ BP #3667 #3655? -
Jó setuppal be lehet lőni a jó fogyasztást is. (MoTeC adatokat érdemes figyelni egy-egy állítás után) Én rendszerint 1-2 körrel tovább bírom mint az AI. Ferrari 360-al. Alap setuppal nem volt így. -
LeePí17 #3665 ..bemész a boxba...+ a helyedre érsz..ez kb (durván 30-40mp)..a szerelők a kocsihozálnak...kereketcserélnek elől-hátul..+tankolás (40-50mp+tankolástól függ...)
+ még kiérsz..ami nagyjából 2perc..ezalatt kapsz 1,5kört...
én legalábbis 1x így jártam...
de lehet vmit át kell állítani. -
Nemértek a GT kocsikhoz, de ha kimegyek tankolni, akkor addig nemtölti rá a benyát amig le nem állítom a motort. Nomeg az se árt ha előtte a boxba jelzel hogy mész tankolni, mivel ha nem akkor az is plussz idő. -
jimbim31 #3663 Hali!
Kérdés!Ha kimegyek a boxba,tankolni,kereket cserélni,nem tudom miért,de nagyon sokáig tankolnak,kapok vagy 4 kört,pedig csak 25 körre kell benyó.Kell tankolás közben valamit nyomni,csinálni,vagy automatikusan csinál mindent?Vagy mi lehet a hiba? Előre is köszi!!! -
Persze, hogy mennek a boxba. Én rendre egy-másfél órás versenyeket szoktam gyúrni a 2004-es GT szezonban. Ha csurig tankolok (100l), az a pálya hosszától függően kitart nagyjából 23-33 körig. A gépi ellenfelek nagyjából két körrel előttem kezdik a boxkiállásokat, de olyannal is találkoztam, aki bírt még egy-két kört, miután az én autóm már nem. Ez azt is jelentheti, hogy az autóknak kicsit más a fogyasztása.
Ellenben azt figyeltem meg, hogy a gép elpepecsel a boxban akkor is, ha már nincsen sok a versenyből. Egyik alkalommal épp csak két körre kellett tankolnom (így is elszámoltam és a célegyenes után húsz méterrel, a tiszteletkörben le is állt a motor :)), így már nem cseréltem gumit és csak 10 mp-t töltöttem kint. Erre a mögöttem álló versenyző kiment majdnem egy percre...