10998
  • lac coo
    Letöltés....

• lac coo
    Ja értem, köszi ;)

Valaki nem jött még rá esetleg , hogy hogyan lehet új pitszemélyzetet rakni egy újy csapathoz?
  • Alexease
    Azt hogy kulon autokent hasznalhato. Ez valszeg egy mar letezo "gyari" auto festeset irja felul.
  • lac coo
    Mit jelent az, hogy standalone?
  • LeePí17
  • Toya

Azért ez se gyenge (sajnos nem standalone)
  • firefox6 #3695
    akárhogy nézem ez az m3 s mindenhogy gyönyörű
    remélhetőleg én is jövök nemsoká kormánnyal...
    pár hét max. :)
  • mohus
    meg különben is drága a benyó
  • Szabi1991

• Szabi1991
  • Szabi1991
    moddolt kerekek :)
  • B@dsector
    hmmmmm, nagyon ütősen nézz ki
  • lac coo
  • Szabi1991
    készűlmég egy jo pár autó :)
    itt vannak rola képek !
  • Szabi1991
  • Willi Betz
    Szerettem volna azt a hírt hozni,hogy kijött a C6-R de még sajna nem
    De van róla 3 kép.
    c6-r(1)
    c6-r(2)
    c6-r(3)
  • LeePí17
    ma mindenki letörölte és újrarakta a gémet,
    alap festésü verdákkal mentünk volna..
    bmw m3gtr..
    a 142 és a 143as rajtszámú bmw motorsports-ossal...
    de kivágott 2-3 embert...pedig ők is újrarakták..
    de azé thx! :D
  • autoszimulator
    lehet hülyeség, de mikor mi hamachizni szoktunk, ki szokott akadni a játék olyankor, ha valakinek saját skinje volt... amint látttam ez akkor okozott problémát, ha a server készítőjének volt olyan skin az autóján, ami a csatlakozni vágyó emberkéknek nem volt meg...
  • LeePí17
    estét!
    lenne 1 kérdésem..
    miért van az hogy ha servert indítok..(eredeti gémmel / crackkelt gémmel) kivág 1-2 embert...
    full alap game..
    net 3,6Mb/ 540kb

kb 2-3 napja kezdte ezt csinálni....
    van valami tippetek?
  • Willi Betz
    Köszi!
    Mellesleg láttam ,hogy lassan kész van a c6-r corvette is.
    Corvette C6-R
  • LeePí17
    gtr4u..
    archeoskins.com
    itt megtalálhatod sztem.
    nem tuti.
  • Willi Betz
    Zakspeed
    Ezt a skint honnan tudnám letölteni?
  • DJ BP
    így se jó, de NGT-s Ferrarival is működnie kéne?
  • Debilon
    a pit-ben nyomd meg a piros motec gombot mielőtt kimész a pályára
  • DJ BP
    valaki adjon már egy belsőnézetes képet, ahol Motec van, mert lehet én beszélek hülyeségeket
  • DJ BP
    magyarítás van fenn, a Motec kijelzése gombot nyomom meg
  • GPx8
    Mit nyomsz meg?
    A billentyűzeten lévő (alapesetben 2-es) bill. ki/be kapcsolja az LCD-t. Amikor kikapcsolod, olyan mintha lefagyna. Elég béna, de ez van.
  • DJ BP
    be volt végig kapcsolva... egyszerűen ha lenyomom a Motec kijelzés gombot, meg áll a kijelzőm, ennyi. Nem kell nekem elindítani a Motec programot?
  • DJ BP
    be van, de megnézem
  • GPx8
    Bocs, de nem ez a bajod?
    GTR2 -ben:
    Options/Advanced/Visible MooTec ADL legyen bekapcsolva.
  • b-type
    nem tudom, én még nem néztem, de olvastam egy ilyesmit: lehet segít, ..remélem.
  • b-type
    Egyszerűen állat a TVR...pfff, bitang nagyot csapattam vele Brno-ban, a fülemig ért a szám.
  • DJ BP
    tehát:

így van a PLR fájlban, kinnt a Motec programban minden működik, de a kocsiban az LCD-n nem látom. Mit kéne tennem?
  • b-type
    Proex-s MC12
  • DJ BP
    #3655?
  • CodeRed
    Jó setuppal be lehet lőni a jó fogyasztást is. (MoTeC adatokat érdemes figyelni egy-egy állítás után) Én rendszerint 1-2 körrel tovább bírom mint az AI. Ferrari 360-al. Alap setuppal nem volt így.
  • LeePí17
    ..bemész a boxba...+ a helyedre érsz..ez kb (durván 30-40mp)..a szerelők a kocsihozálnak...kereketcserélnek elől-hátul..+tankolás (40-50mp+tankolástól függ...)
    + még kiérsz..ami nagyjából 2perc..ezalatt kapsz 1,5kört...

én legalábbis 1x így jártam...
    de lehet vmit át kell állítani.
  • Istencsászár
    Nemértek a GT kocsikhoz, de ha kimegyek tankolni, akkor addig nemtölti rá a benyát amig le nem állítom a motort. Nomeg az se árt ha előtte a boxba jelzel hogy mész tankolni, mivel ha nem akkor az is plussz idő.
  • jimbim31
    Hali!
    Kérdés!Ha kimegyek a boxba,tankolni,kereket cserélni,nem tudom miért,de nagyon sokáig tankolnak,kapok vagy 4 kört,pedig csak 25 körre kell benyó.Kell tankolás közben valamit nyomni,csinálni,vagy automatikusan csinál mindent?Vagy mi lehet a hiba? Előre is köszi!!!
  • Amiga
    Persze, hogy mennek a boxba. Én rendre egy-másfél órás versenyeket szoktam gyúrni a 2004-es GT szezonban. Ha csurig tankolok (100l), az a pálya hosszától függően kitart nagyjából 23-33 körig. A gépi ellenfelek nagyjából két körrel előttem kezdik a boxkiállásokat, de olyannal is találkoztam, aki bírt még egy-két kört, miután az én autóm már nem. Ez azt is jelentheti, hogy az autóknak kicsit más a fogyasztása.

Ellenben azt figyeltem meg, hogy a gép elpepecsel a boxban akkor is, ha már nincsen sok a versenyből. Egyik alkalommal épp csak két körre kellett tankolnom (így is elszámoltam és a célegyenes után húsz méterrel, a tiszteletkörben le is állt a motor :)), így már nem cseréltem gumit és csak 10 mp-t töltöttem kint. Erre a mögöttem álló versenyző kiment majdnem egy percre...