GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pass: gtr2
Server nev: HQ
BMW M3 GTR
Csak kulturaltan jatszani tudo emberek jojjenek!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
vagy ez vmi felújitott változata?
.: mobilize.hu :.
Hamachi név:pihe83
jelszó:gtr2
gyertek kocsikázni😊)
Pass: gtr2
Erre lehet jönni!
Az elõzõvel valami gond lett 😊
Néha viszont van olyan, hogy annyira szerencsétkenül ül meg az autó , hogy sehogy nem lehet kihozni 😊))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- nem hibasodik a valto, kuplung az durva pillangovaltos oruleteknel,
- nem serul a gumi, a felfuggesztes az atvagaskor, durva kerekvetozeskor, kissebb oldalso utkozeskor stb.,
- nem koszolodik, szemcsesedik a gumi a fuben, homokban, kavicsban,
- statikus a leszorito es legero szamitas a legterelo elemek deformalodasakor (nem leszakadaskor!)
- stb.
Csináltam egy szervert, aki akar jöjjön!
Hamachi szervernév: birogabor
password: gtr2
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
De mint mar irtam, nyilt forraskodu a shader scriptje, vagyis ha valaki tudna rendesen programozni, akkor keszithet hozza barmit (en irtam hozza egy extra contrast shadert, de ugy nezet ki a palya, mint atomvillanas kozben😄).
Nem script, a kavicsagy ilyen😉 Egy normalisabb kavicsagybol csak daruval lehet kiszedni az autot, mert onnan mar nem megy sehova😉 mondhatjuk, hogy a jatek meg konnyit is, mert "hatsokerekes" autoval kuplung-gaz jatekkal, viszonylag konnyen ki lehet szedni belole az autot (ahogy Lacc is irta), pedig "eloben" inkabb csak beasna magat (itt az nincs szimulalva).
u dont have to listen anybody else but me
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
hanem
1. szasztok fiúk..jáccanék..hol lehet csatlakozni?
2. hi all... vagy 512es feltöltésem és bepróbálnék szervert indítani ha nem baj 😄
3. sry szervert nemtok indítani (sux a feltöltésem)..de játszanék veletek...
😄
olyan mondatokat írj amiben benne van a lényeg...
"néma gyereknek..tolmács kell"...<#eljen>#eljen>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1. kérsz hamachi elérhetõséget mert szeretnél gamézni?
2. vagy most megakarsz kérni valakit hogy küldje el neked a hamachit?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
De komolyan nem tom mit kell nézni rajta ?<#fejvakaras>#fejvakaras>
lac cco ha nem láttad még az F1CH-ban a cuccot akkor legyen annyi elég, hogy szvsz simán felér (sõt sokkal ÉLETSZERÛB😎 egy HDR effektel.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Úgy tudom hogy lesz hozzá szinkron is,ami nem a hivatalos játékon lesz rajta,hanem utánna lesz megcsinálva.Sehol nem tettem utalást arra,hogy ez mind benne lesz a kiadott játékban...
Let the good times roll.
hát igy közel 2év LFS után eléggé változóak az élményeim, fõleg irányításbeli és optimalizációs gondok, (-), viszont az autók és pályák részletessége (+)
u dont have to listen anybody else but me
Megnéztem de nálam nem tükrözõdik semmi benne csak kicsit tejszerû az üveg ....
Azt viszont elárulhatnád melyik file felelõs a tükrözõdésért és a fényességért, mondjuk a BMWM3-nál ?<#idiota>#idiota>
Innen szedheted, es kiserletezhetsz vele😉
Porsche GT3 RSR - belso szelvedo tukrozodes