GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Ja eljött az idõ amikor már nem bestbuy hanem múzeumi relikvia😊

Apropó a papyból kivált fejlesztõk mivel foglalkoznak manapság??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

lac coo
Én nem sokszor próbáltam de a 20 kör alatt amit menni szoktam még nem változott .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nekem volt mar, hogy verseny kozben eleredt es elallt az eso!😊 Meghozza az Anderstorp palyan! Mehettem be a boxba uj gumikert.😊 Jo volt😊
Sheltem
149 dollár 😊) Pff

Inkább veszem meg a gtr2t majd ennyiért 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Alexease
"Hasznaltan" 5-10000 Ft online aruhazban, kis szerencsevel. De az arfolyam nem gyenge amugy: http://www.bhmotorsports.com/shop/item/2555!!!
Sheltem
Pedig milyen jó árban lenne most...énis megvenném.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Alexease
Kerdes😊
Mivel idohianyban szenvedek, igy altalaban ha tudok, "24 oras" versenyeket megyek (60x-os napszak gyorsitas, 1 perc = 1 ora, 25 perces verseny). Vagyis van reggel, este, a valtozatossag a lenyeg😉 Mar a GTL/rFactor-ban is ez volt a kedvenc funrace forma😉
Itt hogy mar van idojaras, gondoltam meg jobb lesz, mert kozben meg az eso is elered... de eddig semmi😞 Mar negany versenyt lenyomtam, de mindig marad a kezdeti idojaras, nem tortent semmi (persze az idojaras valtozo es idoaranyban skalazott).

A kerdes az lenne, hogy volt-e mar valakinel, hogy verseny kozben eleredt az eso es/vagy elallt?!
Off
Jo e? En kiprobaltam regen a NR2003-at, es nem tudom abbahagyni!) Sajna kapni mar nem lehet a boltokban, es online-on nem tudok jatszani (versenyezni)!😞
Danielmagua
rehehehe... ABS fújj küzdj a féktáávval 😊 én küzdöttem ma rendesen...

HRC Racer - . - Dani-Faktor™ :)

mohus
te nem vagy pro ..akkor én nem vagyok amatõr se....csak egy Suzuki marutis néni vagyok a madaras teszkóból😊

mondjuk guerilla könyörgött az ABSért....nem is értem😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sheltem
Dehogy írom le a Nascar Seasons 2003at, pont azt mondom, hogy azt akarom még emellett tolni a kormányommal mert állítólag az jó még.

Danielmagua
oks én elhiszem, csak tod nem vagyok sajna pro és nem mindig tudom rendesen kezelni azt, h megyek 200al és féktávon bekavarog elém egy autó pl. a bukótérbõl... Egyébként nekem is DFP-m van és nagyon csipázom. Azért vettem ezt,h tudjak vele nyomulni gt4-el is.

HRC Racer - . - Dani-Faktor™ :)

Alexease
Azert az NR2003-at ne ird le, abban fizika van😊 Bar nincs az a latvany es FFB efekt orgia mint ebben (vagy az ISI jatekokban), de ami van, azt fizikabol szamolja (lasd meg LFS, netKarPro).

Az ISI engines jatekokban, azert sokat szamit es meggyozo tud lenni az efekt alapu FFB szamtas, de elsosorban csaloka😉
mohus
igazából fizika terén az lenne a jó ,ahogy GTRban meg van oldva nem?
árkádtól segítségestül...a simulation ABS nélküliig....

GTR-ban ma a BMW partyn valami eszméletlen volt😊 kissé koszos üveg+ romos autóm a végén csak a harmadikat tudta megemészteni...de beértem

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
néztem én....
de oda te nem fértél be😊vagyis befértél végül....csak én nem fértem el😊

kár hogy nem jó a dudám😊.....villogni tudok ezerrel😊

Logitech Driving Force-om van....ha hiszed ha nem az irányokat a bal részen arra használom hogy fel le jobbra balra tekinthessek😊....és a jobb oldalon a háromszög gombom a hátranézõ😊 szóval nézek énnnnnn

Sheltem
Ha megkérek valaki profit nem venné fel frapssal az egyik driving school feladatot? 😊 aztán divxel összetömörítené és letölteném.
Szétvet már az ideg, hogy nem tudom megcsinálni 😊

Alexease
Alakul😉
Most mar tobb jatekot is lattam PS3-ra, amiket cockpittel reklamoznak, pozitiv, az biztos. Nem mintha bar ki is atakarna terni konzolra, de en szeretek neha lazabban autozni😊 Erre jo a TRD3 - bar eleg gaz a cockpit, de legalabb van - es nagyon jo volt a MBWR elso resze. Mindketto a versenyre osszpontosit, de megis van bennuk fizika, van vezetesi elmeny. Ha lesz a GT HD-ba vagy az Enthusiaba cokpit, tuti veszek PS3-at😉 Es talan lesz meg kezdemenyezes, ami inkabb a fizika fele megy el, es nem az ujdonsag grafikat akarja kihasznalni.
mohus
mijaza drájvin szkul?

Danielmagua
nana 😊 Nem úgy van az! Nem néztek tükörbe <#hawaii>

HRC Racer - . - Dani-Faktor&#8482; :)

mohus
na itt van Daniel pl😊 folyton lökdösi a lassabakat😊

mohus
nemazér teszek be ilyet hogy vita vagy bármi legyen...
létezik, létezni fog és kész

GTR ban pl ezer éve van belsõ.....konzolon még csak most edzenek rá...jó az irány
ennyi

ma hamachin nagyon jó volt...jó lenne ha mindig jönnének sokan😊
amikor ujraindították monzát én véletlen kiléptem😞(((
pedig 2 perc alatt már meg is tudok tenni egy kört egy ferrarival😊

Sheltem
Hát a tököm kivan a driving school 1es kanyarjaival 😊 Összes többit pár próbálkozás után megcsinálom aranyra, de az 1es kanyarokkal mindig szívok 😞

Most felraktam a magyar fordítást(csak a driving schoolra) és azt írja üresbõl kell kigyorsítani pff..erre nem is gondoltam talán így sikerülni fog.

***offtopic***
Amúgy gondoltam ha már új DFP kormányom van kipróbálok másik autós játékot is és felraktam a toca3 at....háátt inkább ne tettem volna össze se lehet hasonlítani ezzel 😊
Még a Nascar Racing Seasons 2003 at fogom kipróbálni de szerintem egyik játék sem közelíti meg ezt fizikában egyszerûen szuper.

Danielmagua
uhh... ps3? nemgyenge...

mohus
off
Alex....
és eljövé az régi álmatagon...úgy jövõ ilyenkorra
ferrari belsõ
on

<#integet2> Haleee <#integet2>
Az enyemet akkor torlom, mert igy ertelme nincs!
kigyi
Újabb szerver indul most ezekrõl:
HQ
és a
Superfast hamachik-ról

Ha a szerver nevében Damon-t látsz azt én csináltam 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Bucser
megoldotta. köszi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hamachi szoba: HQ GTR 2
Pass: gtr2
Server nev: HQ
Porsche
Dubai
VRSDM
sry hogy csak negativumokat irok, de pozitiv volt elég már😄

ami nekem furcsa (nem játék hiba) hogy 150-200 nál érzem hogy 150-200-al mennék, tudom messzevan minden pont emiatt is lassunak tünik, az egész szokatlan még nekem ezért várok még hogy menjek hamára, de nem adom fel, LFS után furi csak, dehát majd belejövök 😊

u dont have to listen anybody else but me

lac coo
Általában segít ha a kontroll beállításoknál újra megadod a tengelyeket , koppig lenyomva a pedált ...
Ez még sokszor elõ fog jönni ...

Bucser
Problémám adódott. Act-labs Force RS-em van és valamiért nem akarja a gáz alsó teljesítményét érzékelni csak ha félig már benyomtam és onnantól pedig egyre jobban növekszik az érzékenysége.. nos így nem tudok trainingeket rendesen megcsinálni hisz kigyorsításoknál úgy vágja ki a seggét mint a huzat.. furcsa módon nascarban tökéletesen mûködik a fokozatos gázadás....

Valaki esetleg megoldást tudna erre?

lac coo
És megnézted valóban blokkol a kerék ? A gumi csúszás-mászás hangja egyébként a menûben felerõsíthetõ .

Csinaltam meg egy szobat ha valaki nem tudna bejonni!
HQ 2
pass: gtr2
mohus
de a fékeffekt miért ilyen amilyen?

ha taposom meg sem csúszik (nem hallom), csak azt veszem észre, he nem lassítok idõben a kavicsban vagyok...100-ról ilyen autóknak röhögve meg kéne állnia, de pont akkor nem áll meg, amikor kéne...200-ról 100-ra nagyon hamar leér a fékezés...de utána mintha meghalna (valószínû ekkor csúszik meg hangtalanul😊)))

ma egyébként néte valaki az isztambuli mentetet 3-kor?
BMW vs SEAT volt😊 brutál😊

Hamachi szoba: HQ GTR 2
Pass: gtr2
Server nev: darky@
Danielmagua
mármint a szerverkedést

Danielmagua
Kigyi azabaj,h azzal a kib bmw-vel lehet csak menni. na attól én rosszul vagyok... Én is mennék szívesen egyébként. Az a baj, h az én netem nemnagyon bírja el

kigyi
Egy szerver elérhetõ:
HQ
és a
Superfast hamachik-ról

Ha a szerver nevében Damon-t látsz azt én csináltam 😄

z0ty4
nem csinál vki szervert ?
(nekem kicsi a netem <#confused>)

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Koszi mindenkinek a jatekot, jo volt!😊
Biztos csaltal? <#eplus2>
Ch_Slater
bátor 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

lac coo
Hááát...nem lennék a pályamunkás helyében ! <#idiota>

lac coo
Igen, rájöttem, már megvan .

kigyi
Gyertek TS-re is.

akkor csak a game.dic fájlt nem kell bemásolni a többi mehet
lac coo
Dehogy 😊))
Csak a menü és setup rész jó angolul is lehet már magyarul nem érteném 😊)
Viszont a driving scholl nagyon jó, és legalább a szabályokkal is tisztában vagyok már 😊))

THX <#worship><#eljen>

CodeRed
Folyamatosan ledob "csalás" miatt. <#nemtudom>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

ha valamit kiadnak neked mindig azon jár az eszed hogylehet szétszedni <#buck><#beka3>