10998
  • Laceee
    Probáld ki ezt: #4223
  • Laceee
    "Novice" "Kezdõ"
    "Semi-Pro" "FélProfi"
    "Simulation" "Szimuláció"
  • Alexease
    DirectX, friss video driver, Fast Write ON, Write Combinig OFF, AGP Aperture size 128/256, stb
  • bardocz
    az szép :D én is szoktam ugy próbálkozni egy két keresztbe csúszás ált mindig bennevan:D pl annál a jobb-balos sikánnál ha rájövök hogy csináljak vdeót akkor amjd megölök nektek 2-3 kocsit:D bár nekem nincs botváltóm:S
  • sikura
    Hello!
    Srácok segítsetek! Játékok közben (GTR2, GT Legends, de FPS-knél is) 3-4 mp-enként beszaggat a gépem. Teljesen mindegy , h milyen a grafikai beállítás, mégis beszaggat... Most telepítettem friss XP-t ( nincs fenn semmi szemét) mégsem jobb.
    A konfig: AMD A64 3000+, ASUS A8NE, CHIEFTEC 400W-os táp, 1GB RAM, ATI X800GTO 256MB, SB Live 5.1
    Aki találkozott már ezzzel a problémával és/vagy tud segíteni az írjon.
    Előre is köszönöm!
  • lac coo
    Laci !

A mode: semipro meg a többi ilyen gombot minek írjam? Elég nehéz szép magyarosan ....
  • lac coo
    ATI Try Tools .
  • Laceee
    ... a kép jobb felső sarkában milyen program fut ?
  • autoszimulator
    kárérte joember lehetett volna
  • lac coo
  • VRSDM
  • lac coo
    W.I.P [öngyilkos smile]

• CodeRed
    Imola, professional, minden off (kivéve kuplung) botváltóval-Ferrari 550, 1:42:921.
  • blory
    Hamachi szoba: HQQ GTR 2
    Pass: gtr2
  • bardocz
    eh én alapból így próbálok végig menni ha tudnám hogy csinálhatok videót megmutatnám mi nekem az igazi gyilkolás :D
  • atenza
    Lesz ma szerver hamachin?
  • GPx8
    Igéretes!
    V8Star
  • Toya
    Nincs mit. Következhet a Sport szelet BMW majd ha úgy alakul :D
  • VRSDM
    köszönöm :)
  • Toby0501
    Hello! Ezzel nekem is gondom volt.. Aztán nyomtam egy '3'-ast és máris jelzett mindent!
  • VRSDM
    most cask én vagyok láma hogy nekem nem jelez adatot a müszerfal? ( a legends-esekbe sincs mutato) vagy valamit esetleg nem állítottam be?
  • lac coo
    Rakd fel az extrára, jelszó stb. lejjebb ...
  • lac coo
    Az, hogy unalamas egy dolog ...De 1 óra után az ember azt sem tudja hol van : csak filenevek, sorszámok vannak a fejében, aztán ilyenkor marad ki egy-két dolog :))))
    Bár aki ilyent csinál főállásban gondolom valami ufo :)))
  • Szabi1991
    kőszőnőm mester
  • CodeRed
    Leteszteltem a virtuális új Ferrarimat. Na kb. így néz ki mikor gyilkolom a GTR-t, és alatta szól valami a winampban....Csak így tudok igazán menni :-) Ez is az élesben felvett karikák egyike, bár ez éppen nem sikerült valami jól, mert azért bekapcsolt FRAPS-al nem olyan mint anélkül ;-) Jah zene sincsen alávágva, ez szólt éppen

http://www.youtube.com/watch?v=G5lzyZ74IPo
  • CodeRed
  • CodeRed
    A hétvégén csináltam egy saját 550-es csapatot is, és ez annak a festése. Majd ha valahol lesz hely feltöltöm.
  • Alexease
    Reszvetem:(

Es most gondolj bele: jatekkeszites. A jateknak ez csak minimalis, alapveto resze. Ezt valaki kitalalta, megtervezte, utana 5-6 nyelven legyartotta. Nem csak ezt, hanem azt a tobb tucat grafikai elemet, ami "csak" egy jatek menujet epiti fel;) Ha atnezted az UIData/Menu konyvtarban felejtett nehany munka file-t - ami csak toredeke az egesznek - akkor lehet latni, hogy mekkora - es milyen unalmas:) - munka lehet, ami csak a jatek "koritese":) Es akkor meg az egesz menu leprogramozasa meg sehol sincs;)))

Ilyet addig amig hobby-bol csinal az ember;) Ha mar munka, akkor nem sokban kulonbozik mastol;)
    Pl. ha mar legyartottad az osszes menut 5-6 nyelven, aztan jon a fonok, hogy talalt egy jobb betutipust, es milenne ha... vagyis kezd elorol, es persze tegnapra, mert hamarosan megjelenes es a kiado szivja a verunk...:))))
  • lac coo
    Az .....r nem lehetett ezt is leprogramozni ....
    Aztán csak egy text file-ban át kellene írni ....Mire ezzel kész leszek azt a csöpp agyamat is elszívja.
  • lac coo
    Ááááá....
    Ki van a farkam a magyar menüvel ...
    Megrajzoltam a mai napi adagot, erre most nézem ,hogy az összes rossz , lemaradt a betük maszkolása :)))))
    Soha nem vállalok ilyent többet !!!
    Lélektelen egy munka.....
  • LeePí17
    zsír :)
  • Alexease
  • Toya

A felirat szándékosan maradt le az oldaláról :)
  • irlindy
    ez a festés nincs alabpól...honnan lehet leszedni?
  • Yula
    Köszi!
  • lac coo
    De akkor mindenkinek autómatán be-ki kapcsol ???
    Ez az SC sebesség azért elég lámaság , majd lefulladok 2-esben olyan lassan megyünk, mindenre jó csak ép gumimelegítésre nem :((((
  • Lui76
    nincs most verseny, vagy csak én nem látom?
  • Alexease
    1. Elvileg/talan a Pitlane controlsystem lenne, de bugos;) Vagyis marad automata;)
    2. Nem tudom;) Elvileg ezt hasonloan az rFactorhoz - bar az ujabb - a sorozat GDB-jeben lehetne allitani, de ez sem mukodik;))
  • lac coo
    Hát nálam minden ki van kapcsolva , mégis ilyen gagyi :((((
  • Shortstop
    2: space :)