10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Laceee #4386 Probáld ki ezt: #4223 -
Laceee #4385 "Novice" "Kezdõ"
"Semi-Pro" "FélProfi"
"Simulation" "Szimuláció"
-
DirectX, friss video driver, Fast Write ON, Write Combinig OFF, AGP Aperture size 128/256, stb -
az szép :D én is szoktam ugy próbálkozni egy két keresztbe csúszás ált mindig bennevan:D pl annál a jobb-balos sikánnál ha rájövök hogy csináljak vdeót akkor amjd megölök nektek 2-3 kocsit:D bár nekem nincs botváltóm:S -
Hello!
Srácok segítsetek! Játékok közben (GTR2, GT Legends, de FPS-knél is) 3-4 mp-enként beszaggat a gépem. Teljesen mindegy , h milyen a grafikai beállítás, mégis beszaggat... Most telepítettem friss XP-t ( nincs fenn semmi szemét) mégsem jobb.
A konfig: AMD A64 3000+, ASUS A8NE, CHIEFTEC 400W-os táp, 1GB RAM, ATI X800GTO 256MB, SB Live 5.1
Aki találkozott már ezzzel a problémával és/vagy tud segíteni az írjon.
Előre is köszönöm! -
Laci !
A mode: semipro meg a többi ilyen gombot minek írjam? Elég nehéz szép magyarosan .... -
ATI Try Tools . -
Laceee #4379 
... a kép jobb felső sarkában milyen program fut ?
-
kárérte joember lehetett volna 
-
-
-
W.I.P [öngyilkos smile]
-
Imola, professional, minden off (kivéve kuplung) botváltóval-Ferrari 550, 1:42:921. -
Hamachi szoba: HQQ GTR 2
Pass: gtr2 -
eh én alapból így próbálok végig menni ha tudnám hogy csinálhatok videót megmutatnám mi nekem az igazi gyilkolás :D -
Lesz ma szerver hamachin? -
GPx8 #4370 Igéretes!
V8Star -
Toya #4369 Nincs mit. Következhet a Sport szelet BMW majd ha úgy alakul :D -
köszönöm :) -
Hello! Ezzel nekem is gondom volt.. Aztán nyomtam egy '3'-ast és máris jelzett mindent! -
most cask én vagyok láma hogy nekem nem jelez adatot a müszerfal? ( a legends-esekbe sincs mutato) vagy valamit esetleg nem állítottam be? -
Rakd fel az extrára, jelszó stb. lejjebb ... -
Az, hogy unalamas egy dolog ...De 1 óra után az ember azt sem tudja hol van : csak filenevek, sorszámok vannak a fejében, aztán ilyenkor marad ki egy-két dolog :))))
Bár aki ilyent csinál főállásban gondolom valami ufo :))) -
Szabi1991 #4363 kőszőnőm mester
-
Leteszteltem a virtuális új Ferrarimat. Na kb. így néz ki mikor gyilkolom a GTR-t, és alatta szól valami a winampban....Csak így tudok igazán menni :-) Ez is az élesben felvett karikák egyike, bár ez éppen nem sikerült valami jól, mert azért bekapcsolt FRAPS-al nem olyan mint anélkül ;-) Jah zene sincsen alávágva, ez szólt éppen 
http://www.youtube.com/watch?v=G5lzyZ74IPo
-
-
A hétvégén csináltam egy saját 550-es csapatot is, és ez annak a festése. Majd ha valahol lesz hely feltöltöm. -
Reszvetem:(
Es most gondolj bele: jatekkeszites. A jateknak ez csak minimalis, alapveto resze. Ezt valaki kitalalta, megtervezte, utana 5-6 nyelven legyartotta. Nem csak ezt, hanem azt a tobb tucat grafikai elemet, ami "csak" egy jatek menujet epiti fel;) Ha atnezted az UIData/Menu konyvtarban felejtett nehany munka file-t - ami csak toredeke az egesznek - akkor lehet latni, hogy mekkora - es milyen unalmas:) - munka lehet, ami csak a jatek "koritese":) Es akkor meg az egesz menu leprogramozasa meg sehol sincs;)))
Ilyet addig amig hobby-bol csinal az ember;) Ha mar munka, akkor nem sokban kulonbozik mastol;)
Pl. ha mar legyartottad az osszes menut 5-6 nyelven, aztan jon a fonok, hogy talalt egy jobb betutipust, es milenne ha... vagyis kezd elorol, es persze tegnapra, mert hamarosan megjelenes es a kiado szivja a verunk...:))))
-
Az .....r nem lehetett ezt is leprogramozni .... 

Aztán csak egy text file-ban át kellene írni ....Mire ezzel kész leszek azt a csöpp agyamat is elszívja. -
Ááááá....
Ki van a farkam a magyar menüvel ...
Megrajzoltam a mai napi adagot, erre most nézem ,hogy az összes rossz , lemaradt a betük maszkolása :)))))

Soha nem vállalok ilyent többet !!!

Lélektelen egy munka..... -
LeePí17 #4356 zsír :) -

-
Toya #4354
A felirat szándékosan maradt le az oldaláról :) -
ez a festés nincs alabpól...honnan lehet leszedni? -
Yula #4352 Köszi! -
De akkor mindenkinek autómatán be-ki kapcsol ???
Ez az SC sebesség azért elég lámaság , majd lefulladok 2-esben olyan lassan megyünk, mindenre jó csak ép gumimelegítésre nem :(((( -
nincs most verseny, vagy csak én nem látom?
-
1. Elvileg/talan a Pitlane controlsystem lenne, de bugos;) Vagyis marad automata;)
2. Nem tudom;) Elvileg ezt hasonloan az rFactorhoz - bar az ujabb - a sorozat GDB-jeben lehetne allitani, de ez sem mukodik;)) -
Hát nálam minden ki van kapcsolva , mégis ilyen gagyi :(((( -
2: space :)