GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
jut eszembe: ha megveszem a gtr2-õt, nem kell újratelepítenem, hogy online játszak uyge? ... mivel lesz kódom...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ibronk
Hol nyomjátok?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Attol mert eredetim van - vagy abrkinek - lehet menni Hamachi-val online😉 En is a tort EXE-t hasznalom, hogy ne kelljen a DVD-t pakolgatni, azt utalom😉
Versenyre nem tudom, hogy megyek-e, mostanaban fel oranal tobbet nem tudok megulni egy helyben, mindig van valami😉
Sheltem
Végre megnyertem az elsõ Custom Championshipemet...már ideje volt 😊

Viszont csak 85-90% os nmynél tudok jobb köridõt futni felette akárhánykört megyek 100% os nmy elver mint a lovat 😞

Még gyúrok az új kormányomra.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Alex, akkor mar nem is fogsz jonni Hamachi-ra, egy kis online versenyzesre? Ha lesz ra lehetosegem, meg fogom venni az eredetit!) Tamogatni kell ezeket a fiukakat, mert szerintem jo szimet raktak ossze!😊 Codered, te is johetnel ha tudsz, es van kedved online versenyezni...😊 Kellenek az "idosebb" emberkek (versenyzok), egy jo online race-hoz!😊 Vegulis ez egy szim, es nem valami Need for Speed.
valaki elmagyarázná nekem ezt a kocsifestést mert teljesen nem értem ? PMbe vagy Skypeon (escalade_man)
Sziasztok!

Lehet már kapni a játékot hivatalosan vagy egyenlöre csak a cdgalaxisban??

Köszi

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

CodeRed
Felmentem ma a Logitech hivatalos magyar oldalára, hogy megnézzem hogyan lehetne majd egy G25-ös kormányt rendelni, és kipróbáltam a MOMO-val. Hát eléggé érdekes:

Részösszeg 149.99 EUR
Szállítási költség 72.13 EUR
Végösszeg 222.12 EUR1

Ezeknél teljesen elmentek otthonról? Egy sima MOMO-t ennyiért? Drágább lesz a Logitech-en keresztül beszerezni egy G25-öt mint bárhol máshol, vagy ez megint valami magyar sajátosság?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

szoba : GeRillA
pass : gerilla
Istencsászár
Formula Force ex a GP ujra kiadott változata... sokkal több programozható gomb van rajta szvsz csakis azt érdemes venni az ilyen árkaetgóriába mivel ez a legjobb választás.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dietrich
ahha..de mik az adatok?<#nemtudom>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Logitech wingman formula force gp
ha kapsz még ilyet..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hostolam egy szervet aki akar jöjjön ! <#email>
SuperCharger
Sziasztok! Lenne pár kérdésem arról a hamachis BMW-partiról.

-Lesz még?
-Be szabad szállni?
-Be szabad szállni relódid verzióval?
-Be szabad szállni relódid verzióval és gyenge közepes vezetési tudással?
-Én is jöhetek? 😊

Üdv,
s.charger

Taky76
Logitech Wingman Formula Force EX

Vagy egy használt, de ép Logitech momot!

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

Halee <#integet2>
Logitech Wingman Formula Force EX
Logitech Driving Force EX
Hali!

Szeretnék venni egy kormányt leginkább az ilyen játékok miatt, mert unom hogy nyomom a gombot és kipörgök, megfordulok ilyesmi.

10-18 ezer forint között szeretnék venni, rendelni.
Ti milyet vennétek?

peeter22
Egyszerû, törmelék, ütközés<#buck>. Valószínû, hogy ütközéskor látod repkedni a leváló autórészeket.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

McW
A beállításoknál mit jelent a "simple debris collision"?

Mess with the best, and die like the rest...

ok, köszi, akkor menni fog,
peeter22
3D Accelerator DirectX 8.1 compatible graphics card with 64 MB memory. Ha ezt tudja a vidkarid akkor igen. Ez a min. configból van.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

srácok..elfut a játék ati 8500-on is?
REAKTOR
Moat nyomom a gtr1 et 2hete, és van az a tréning része. Ott gyorsulo az autó mint az állat de ha saját setupot használok akár, hogy nyomom nem megy úgy. Valaki nem tud jó setupokat mik használhatóak?

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

ez napokon belül megfog változni 😊
Alexease
Megneztem jobban ezt a tukrozodest, es nem nagyon fog ez osszejonni normalisan😉 Mig az F1C-nel egy map volt, itt a cube mappot ossze-vissza feszegeti ra a szelvedore, raadasul kulonbozo meretekben😉 Esetleg csak egy laza tukrozodes johet ossze, a fenyesseg-becsillanas nem igazan.
Alexease
Ami pozitiv meg az Online reszen, hogy van gyarilag nehany chat-room, tobbekozott Angol, Olasz, Fracia, stb., es van Magyar reszleg is😉) Csak egyelore teljesen egyedul vagyok...😊
CodeRed
Igen...ugyanerre gondoltam énis.

lac coo
Lehet de akkor sem vágom 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Fõleg mikor egyhelyben állsz ! 😊))))

Ha jól értem azért nincs mozgó ablaktörlõ. mert kívülról nem lehet megcsinálni ? ( Asszem a vízcseppek sincsenek kívülrõl..)

Akkor legyen csak belül, kit érdekel !

Ch_Slater
valahogy ki kell szedni GP4-bõl.. 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

CodeRed
Pedig ez szerintem rendezettebb.

CodeRed
Megnéztem az esõt is. Ez is 9 (ha jól emlékszem) képbõl álló "animáció". Ezt is meg lehetne csinálni sokkal sokkal szebbre, de sehogysem tudok egy normális esõ animációt találni sehol. Pl. egy egyszerû vízszétfolyást simán meg lehetne csinálni a szélvédõn. 100x látványosabb lenne.

lac coo
Hát bakker rF-ben már elég jól átláttam a dolgokat , mi mit szabályoz honnan hová hivatkozik ( legalábbis amire nekem szükségem lehet ) , de itt káoszban vagyok ! 😊))))

CodeRed
<#wow1>Az szép!

Alexease
A Ferrarit meg nezegetni kell, mert mindenbol 9 fajta cucc van benne😉 9 szelvedo, 9 banner, 9 stb.😉))
CodeRed
Szívesen, bár mondjuk nem sokminden látszik rajta :-)

CodeRed
<#integet2>Elsõ karikában a napszakokhoz lõttem be, hogy nem legyen túl világos vagy túl sötét naplementében. Esetleg a gmt-t át tudod küldeni a Ferrari360-hoz is?

Alexease
Igy mar jobbnak tunik, csak az ablak koszolodassal vannak gondok;( Majd valamelyik nap megprobalom visszaforgatni MAX-be, ott majd lehet allitgatni😉
lac coo
Értem ... Igen, ez tényleg jó lenne .Talán találsz valakit aki hozzárendeli azt shadert 😉

Codered köszi a cuccot, megnéztem 😉

Alexease
Ha jo lenne, akkor fenylene a szelvedo, es tukrozodne belulrol is😉 Meg az F1C-hez keszult PCC-ben volt tukrozodes rendelve gyarilag a szelvedohoz, es meg lehetett csinalni, hogy minimalisan tukrozodik a muszerfal teteje a szelvedo aljaban, es iranytol fuggoen - vagyis csak mozgasban latszik igazan - folyamatosan valtozik rajta a feny, "tukrozodik".

A GTR2-ben nincs gyarilag hozzarendelve semmi, "csak" egy koszolodo, atlatszo map. Utolag a 3DSimEd-del nagyon konnyen lehet szerkeszgetni, de a kihasznalhato lehetosegek csak az 1 szazada a teljes shader palattanak😞 Igy nem igazan lehet rendesen beallitani;(
Alexease
OK, nezem, THX!
lac coo
Rakj már valami képet, akár privátba is ha úgy jobb Neked..el nem tudom képzelni milyen lehet ! 😉

CodeRed
Alex, ha esetleg e-mail közelben vagy akkor lesd meg, elküldtem azt az ablaktükrözõdést amit én max ki tudtam hozni belõle. Ja és köszi a privát választ. <#eljen>

lac coo
Akkor vennem kell egy brutal dual-core gépet, hogy élõben fel tudjam venni 😊))

Alexease
Ez meg erosen az elozo engine, leszamitva a grafikat, vagyis az "extrakat" el kell felejteni😉)
Istencsászár
nomeg hogy ripléjben legyenek a csopikban gé hatások, mer igy elég gány vagy csak én nem tudom beállítani 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Azzal nem lehet valamit kezdeni, hogya replay normálisan adja le a hangokat és ne spórolja le a felét???

rF-ben jó, mert a gyorsismétlés sem szaggat és ott még megvan minden hang , de itt ez nagyon rossz...