GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
én asszem 22-ért vettem momo-t a mediamarktban. (a másodikat, az elsõ pedálja szétment, miután ikszedszerre javítottam, utóbb balsikerrel.)

Endure, in enduring grows strong...

Dietrich
Eszementek a Logitech® Formula Force™ EX kormánnyal is
Részösszeg 78.99 EUR
Szállítási költség 49.85 EUR
Végösszeg 128.84 EUR1

a lordban 15K

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ok csak nekem az van még 😊
és írtam "ha lehet kapni még" de az újabb verzió valóban ésszerübb választás. <#worship>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mohus
hol vetted meg?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sheltem
Nem akarok okoskodni,de a DFP nek a kormánykereke sem így néz ki.
Bár lehet aztis cserélte akkor.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Bucser
Logitech DFP a kormány és van hozzátéve egy Act Labs shifter valamint barkácsolt magának egy kuplungos pedál szettet. Legalább is ezt írta a commentben😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

királyul néz ki...

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Alexease
BRD-Logitech barkacs kormany😊 <#idiota><#zavart1>
CodeRed
Ez miféle Logitech kormány?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

autoszimulator
az megoldható, hogy online versenyben, ha csak 2en jáccunk, akkor valahogy "botokat" betenni magunk közé? Mégis csak izgalmasabb lenne a verseny...

.: mobilize.hu :.

lac coo
Az mitõl van, hogy a GEditor van amikor engedi exportálni a gmt-t van amikor meg nem ( szürkék az ikonok is...) ???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Azert be is irom😊
Ha valaki a MoTeC-kel kapcsolatban erdeklodne (letoltes, telepites, beuzemeles) azt kuldjetek a FAQ-ba! THX!😊
SitatiS
ok sry,megvan...

Let the good times roll.

Alexease
SitatiS
A MOTEC progit hova is kell telepíteni?<#whatever>

Let the good times roll.

CodeRed
Na szóval a 2D-s felniket már bármelyiket tudom variálni a GEditor segítségével, de a 3D-sekhez a GEditor már nem elég, mert nem tudja megnyitni a gmotor MultiTriStrip fájlokat.

CodeRed
Én meg a hozzárendelt textúrára <#idiota>

Alexease
<#idiota><#zavart1>
Ezert mondtam tegnap (vagy mikor), hogy csak szelvedo tipusbol a Ferrari-hoz 9 fajta van😉 Vagyis egyformanak tunnek a hasonlo tipusu autok kinezetre, de meg sem azok, es nem csak a festes miatt😊
CodeRed
Akkor mostmár nem kísérletezgetem tovább <#idiota>

CodeRed
Igen..énis most kísérletezgetem melyik a felni. <#vigyor2>

Alexease
Akkor mar leirom, melyik melyiknek a SlotID-je😉

1. Kasztni
2. Kerekek
3. Szelvedo
4. Kormanykerek
5-6. Pilota
Alexease
Azzal a 6 jegyu szammal vigyazz, mert abban sok minden benne van (szelvedo, kasztni, felni stb.)😊))
lac coo
Én dolgoztam egy 23 éves srácnál, akit egyedül nevelt az anyja, de már eladta a Ferrariját mert megunta és most M5-el rohangál ...Mindezt a szegénységbõl érte el 23 évesen !Elég pitbull feje van.....

CodeRed
Valószínûleg másképpen is lehet (vagy éppen úgy kell) én ezt kísérleteztem ki. Illetve így sikerült :-)

lac coo
Köszi!

Biztos lehet más autórol is mert RSC-n láttam olyan skint ...

Persze mindent lehet ha az ember programozó.. 😊))Igaz nem modolásra készült alapvetõen a játék ....

CodeRed
Én nem messze lakom a Váci úti Ferrari szalontól és ha arra járok mindíg megcsodálom a kirakatból õket. Az a félemetes, hogy havonta-kéthavonta talál gazdára egy-egy darab és így mindíg látni újat. Félelmetes.

lac coo
<#sir> Az baj ... Azt nem tom megcsinálni .
Vannak a skinemen sérülések , ragasztószallaggal õsszefogva és elég gagyi, hogy csillog mint a veszedelem 😞((

CodeRed
Lac coo itt válaszolnék, mert hátha többen is szeretnék tudni.

Felnicsere

Szóval az elkészített, vagy használni kívánt csapat autójának könyvtárában nyisd meg jegyzettömbbel a .car kiterjesztésû fájlt. Ott találsz a harmadik sorban egy bejegyzést:

pl:. GenString=141107

a 6 jegyû szám az autóhoz rendelt felni száma. Válaszd ki valamelyik autóról milyet szeretnél és írd be azt a számot. De eddig nekem, csak az egy típuson belül változó felniket sikerült cserélgetnem.

Alexease
<#eljen>
Ma egy "lyen" Ferrari Modena-t "eloztem" le a Lanchidon biciklivel (beszorult a dugoba😛)😉 Amugy kezd egyre "nevetsegesebb" lenni a helyzet, most mar hetente tobbszor is latok ilyen szintu luxus autot😉 A kedvencem mult heten volt, amikor a foszer (termeszetesen a "kissebbseg nagyja") egy Lamborghini-vel araszolt az Alagutban😊))
Alexease
Az ures fozkozat szerintem jo uresnek is, vagyis kuplung be😉 vagyis en kuplunggal (is) szoktam jatszani, ha csuszik, valszeg arra gondol. Bar nem biztos😉))

Uj texturat, uj neven, csak GMT szintjen tudsz hozzarendelni.
lac coo
Hehe.. Ez tetszett:

"...Egyébként játszottam a demo-jával ami nagyon tetszett, fura hogy úgy kell vezetni mintha valódi kocsiban ülne az ember...." <#zavart1>

lac coo
Nem tom..Én nem használom soha üresben az autót, ha elkezd csúszni a segge elég egy pici gázelvétel ...

De lehet én nem tok valamit.

Sheltem
A magyarításban is így van írva mármint a driving school magyarításában...

Amikor hajtûkanyarnál picit elkezdene csúszni a segge üres fokozat, megtorpan a kocsi és 1esben kigyorsítani.
Csak 1es kanyarnál.
A szimpla hajtûs driving schoolt így sikerült megcsinálni csak a kombináltat még nem.
Vagy valamit rosszul értelmezek? 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

lac coo
Alex, egy adott skinbe hogyan tudnék egyedi maskot tenni ?
Anélkül nem is értem hogy lehet skint csinálni de ha csak a csapat mellé rakom ( jelen esetben BMWM3 ) akkor az összes BMW azt használja....
Vagy csak úgy lehet, hogy nem új csapatot hanem egy új " autót" ( pl. 24H / proexbmw/ M3 / 04999-es skin)csinálok ?

lac coo
Ez az üres fokozat dolog kigyorsítás elõtt honnan jött ? <#fejvakaras>

CodeRed
Elkezdtem ezt a MoTeC programot átnézni, ismerkedni vele. Elképesztõ mennyire meg lehet tudni az autóról mindent. Elõszõr kínainak tûnt, de kezdem egész jól kiismerni magam rajta. Tök jó, hogy tesztel az ember 20-30 kört és valóban mint egy EKG-n végigkövethetõ hogyan kopik az autó. Ennek megfelelõen tényleg profi setupokat lehet összehozni. Most IMOLA-t használom tesztpályának és félelmetes mit ki lehet hozni pl. az alapból nem éppen könnyen vezethetõ ferkából.

VIDEO ITT

úgy nem tûnik nagy számnak, de állati ahogy mondjuk egyre kezesbárányabbá kezd válni a kocsi, és ezt a MoTeC adatok alapján.

Jó ez a GTR2 na! Tuti énis megrendelem. Csak legyen már fizetés <#idiota>

Sheltem
Nézd én minden játékot hardon játszok(rts, fps stb.) de ez a progi nagyon meg van csinálva hálistennek így nem fogom elsõ pár napban megdönteni a 100% gép köridejét az tuti(pláne, hogy soha nem játszottam kormánnyal)... Viszont sikerélmény meg kell addigis míg belejövök 😊

Pl a Driving School hajtûkanyarjainál a kombinált résznél vagyok most és szégyen ide vagy oda nem sikerült megcsinálni még,pedig úgy csinálom ahogy kell szépen fokozatosan váltogatok vissza, kis lassítás kanyarban pedig amíg egyenesbeáll üres fokozat és kigyorsítok 😊 De még mindig nem az igazi 😊

Kösz a gyors választ, a gyengítem-azellent-hanemvokelégjó általában nem a stílusom de most hogy mondod ez tûnik az 1etlen értelmes 5letnek 😄
köszi

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
- Ghost min alpha distance="0.50000": Mennyi a legkissebb tavolsag (meterben), ahol meg latni az autot.
- Ghost max alpha distance="50.00000": Melyik a legtavolabbi pont, ahol meg halvany az auto (utana mar 100%-os).
- Ghost min alpha value="0.00000": A minimum alpha ertek, vagyis a legkissebb tavolason belul, ennyire latszik.
- Ghost max alpha value="1.00000": A maximum alpha ertek, vagyis a legtavolabbi pont utan, ennyire latszik.
Sheltem
Szia

Ugyanígy jártam...Énis 1:52 körül megyek(najó 1:51 is volt ma) annyi, hogy a géperõsséget vedd le 100% ról(az a default) 80-85% ra... Én így meg is nyertem az elsõ custom championshipet pár óra alatt 😊 Késõbb próbálom a 100%ot énis...
Amúgy szerintem alapbeállításokkal is lehet menni 1.46 ot csak bele kell majd jönnünk. Kitartás<#eljen>

köszi szépen!😊

gondolom ezt a sort kell kisebbre vennem, hogy halványabb legyen...?

Alexease
A PLR file-ban van:
Ghost min alpha distance="0.50000"
Ghost max alpha distance="50.00000"
Ghost min alpha value="0.00000"
Ghost max alpha value="1.00000"
meg tudja valaki mondani, hogy a time trial résznél milyen file-ban, mit kell átírni, hogy a ghost car halványabban látható legyen?

lac coo
Bütykölj és menj pár száz kört 😉

RSC forumon (link fennt a bannerban ) találsz beállításokat !

jelenleg még anyaggyûjtés folyik..
akinek van jó replaye az jelezze..vagy küldje mail címemre.
Thx!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

GTR2 by Suna Múvi
1 kis meglepetés.. igaz 1enlõre az eleje van kész (40mp)
de hamarosan meglesz az orig SGs GTR2es múvi! 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hi all
Most regisztráztam SG-re kifejezetten ez miatt a fórum miatt (szal b happy, mondhatnám, de nem mondom mert ne vok annyira öntelt 😉 )
Lenne is mindjárt egy kérdésem: pár napja jáccok az GTR2-vel, kormánnyal, persze minden segítség off (najó csak kuplung). Szal a kérdés: Prosche '03 GT3-RS el mek Barcelona GP 2003 megnevezésû pályán (jaja ez biza az elsõ custom csampi elsõ menete). Gyakorlatilag századra pontosan mek 1:52:20ket. A gond hogy ugye az ellen 1:46-7 et megy. Szal vajon a gyári beállítással próbáljak bütykölni (merthogy aztat használom) vagy csak mennyek még párszáz kört? 😄
Thx, amugy mondtam már h hi all?
Nagyon kenyelmetlen lehet az a szek!😄
Alexease
Igen. Teljesen ugyan az, byte-ra megegyezik😉 En is csak a teszt miatt telepitettem ujra, hogy osszehasonlitsam😉 Az online kodot es a hozzaregisztralt felhasznalot "naluk" ellenorzi, es tartja nyilvan, a DVD-nek, jateknak nincs sorszama (vagyis fuggetlen az online reg. a lemeztol.