10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Lassan folytatom a Proex BMW-t , itt egy kép , hátha valakinek jól jön, nem kell kísérletezgetnie :
-
én onnan tettem át rf alá :) -
akkor jól húzza:) -
Tenyleg, az SCC ala is keszult egy, az valamivel frissebb;) Bar az sem tegnap volt;) -
van egy GTR2002-es meg egy SCC MOD-os verzió -
Ezt a modelt meg szerintem 4-5 eve csinalta valaki a regi ISI F1-hez, azota reinkarnalodik jatekonkent:) -
Dehogy én :)))) -
ha te csináltad a modellt akkor grat...:)
ha valami hivatalos vagy profi...akkor jaj!:) -
De azért elég jól feeling fokozó:))))) -
Még nem lehet , ha kész lesz az autó ( most már azt is tudom rajzolgatni, nem csak betüket :)) , akkor azzal eggyütt lesz .De semmi extra nincs benne, csak fék hang meg normális esőhang. ( Alapból a külső esőhang szól belül is...)Ja meg kasztni nyikorgás . -
aha, mert a gtr2extra.hu-n csak ez a video file van....
-
kereső...
amugy igen le... -
ez már kész van? le lehet tölteni a hangokat valahonnan? -
ezszéép! -
Proex Sound W.I.P.
-

-
Toya #4491
-
tzsoltika #4490 Valaki tud válaszoni a #4463-as hsz-re? -
-
ja ok megvan...ez nem a miénk :)...de a miénk is készül -
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=262012
10. oldal.... -
micsoda???...linket tudsz adni oda?? -
Igen .. Valami mod....Van benne minden . :)) Super World GT Mod for GTR2 -
no erre várok hogy be tudjuk Ingy-vel fejezni...RSC-ről van a kép?? -
Fox44 #4483 Gratula!!
-
-
de dátumot még mindig nem tudtok? mer már hosszú ideje igérgetik -
és...csak nemtok írni -
LeePí17 #4479 aston martint nemtudtam beszerkezteni..
de azon már dolgoznak
itt említette valaki h a Corvette ZR6 (vagy C6? )al adják ki asszem. -
ás aston martin? -
LeePí17 #4477 Geditoram megnyitottam a GTRfilét..abból kimentettem a DDSt..iRipperrel kimentettem a ddsből a képet BMPbe..
átneveztem..mentettem..importálom iripperbe..geditorba ismét importálás..
Lambo
ferka
Lister
ezen a 3 márkán tudtam/ok skint cserélni..ill új csapatként beadni.. -
Dehogynem: Photoshop-al :)) -
mhm...és vmi programmal nem lehet átalakítani? -
LeePí17 #4474 be lehet rakni..
csak nem full uaz lessz..
én beraktam a PowerPuff Girlses GTRes Lambot a GTR2be..működni máködött..csak a kipufogó végén fekete kocka volt... -
Életemben egyszer láttam GTR skint , de asszem tök másképp volt felosztva mint GTR2-ben . Szal nem hiszem, hogy csak úgy át lehetne dobni . -
bocs nemtom még ment fel 2x az üzenet:) -
rohadt jó skineket találtam kocsikra...csak az a baj h GTR 1-hez vannak. Van vmi program amivel át lehet vhogy konvertálni ezeket úgy, hogy GTR2-ben is működjenek? -
rohadt jó skineket találtam kocsikra...csak az a baj h GTR 1-hez vannak. Van vmi program amivel át lehet vhogy konvertálni ezeket úgy, hogy GTR2-ben is működjenek? -
Telepítés előtt átnevezed az adott eredeti könyvtárakat XXX_orig -ra . azokat így nem írja felül, visszaállításnál meg törlöd a magyar filekat és ezekből eltávolítod az orig szócskát :)))))
Én mindnennel így szoktam ....Kicsit láma módszer de bevált ! :)))) -
Elvileg tudnek csinalni egy teljesen kulonallo EXE-vel ellatott Magyar verziot is, kulon konyvtarszerkezetekkel, kulon-kulon futatthato Angol-Magyar valtozat egy helyen;) De ahoz a feltort EXE kell, es nem biztos hogy kompatibilis lenne online;) Vagyis, nem hackelunk:D