10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Kár :(((( Úgytudom, hogy csak a pálya egy pontján van baja ( lyukas a beton )... Reméljük csak elkészülnek az RSC-n látott változattal , bár az a topik inkább video topik már :))) -
Sajnos nincs idom kuzdeni a konvertalt palyak betegsegeivel:( Foleg, hogy ilyen hosszu, es meg tesztelni is eleg idoigenyes. -
Nodisleife powa, de azért ez elég durva:) Ha valaki egy gyorsabb bukótér nélküli utcai autóval így nekivágodik... -
Maverick konvertjével nem sikerült semmit kezdened? A buggal.... Az újabb változat készül RSC-n is de szvsz soha nem jön ki :)))) -
azért én kipróbálnám ennek a virtuális klónját, sebességérzet az van :D -
Ez az egyik legjobb klasszikus palya!:) Nem olyan reg lett felujitva, legjobb;))) 174 kanyar, 22 km;) Mostanaban hosszutavu versenyeket is rendeznek rajta. -
A Zöld Pokol ....
-
úristen ilyen pályát hogyan építhetnek?az hogy az út se volt túl jó minőségű az egy dolog de hogy nincs bukótér se... -
Ilyen is előfordul ....
-
THX
dicsero szo az alkotasomra
-
itt megnézheted..
ránéztem, a 15ödik helyre jó, ha csak az 550 Maranellokat nézzük. 68ból ez egy jó eredmény szerintem ;) -
zsgaby #4779 Pl szupernagyi. -
szuperhős festébe énis beszállok, asszem van bőven szuperhős a palettán :) -
Srácok Monzán az 1.42.423 as idő jó ferrari 550 el? Mert ennél jobban valahogy nem megy. -
Jó munkához idő kell :-) De lesz megígérem....csak a hangokon legyek túl
. Szal lesz "szuperhősös bajnokságos festéses" széria? Pl Batman-ek egy Panoz-t el tudnék képzelni
-
endiboy #4775 első köreimben én is igy voltam, csak ferkával :D -
most már értem miért favorit az m3asbömös:)tegnap köröztem kicsit a tobanshort-on 59.24-alá nem bírtam menni.yo gépkoccsi!:) -
Tegnap próbáltam ki a track pakkot és eszméletlenül tetszik. Az 1979-es Monte Carlo-i pályát néztem meg, nagyon szép. A vonalvezetése annyira durva, az első körömön porrátörtem a Maserati-t. -
Toya #4772 Én már egy Mello Yello kocsit várnék tőled :D -
Ebből lehetne egy szuperhősök sorozatot...batman stb...
-
Toya #4770
Következő kocsi valami ilyesmi lesz - ha egyszer sikerül befejeznem :D -
nekem vmi olyasmi rémlik, ami zavart hogy az isiben ha teljesítetted a feladatot akkor ment egy ováció hang utána mentél a replayre, és akkor még az elején hallatszott a teljesítési ováció. asszem. szóval bug lehet szerintem. -
Na a saját kérdésemre válaszolva, a szervízmenü hang nincsen végtelenítve a játékban...a végére ér és kész passz csend honol a garázsban. A hangosbemondóval nincsen gond azt lejátsza, de az első versenyreléptetésnél a szervízmenühang hallható, míg a végére nem ér. Ha versenyújraindítást csinálok megszűnik. Ez valószínűleg adódhat abból, hogy a szervízmenühang mp3-ban van, a többi wav. Na most arra még nem jöttem rá, hogy amikor a gép az mp3 codec-et használja attól van e, hogy nem szűnik meg elsőre a pályán a szerv.menühang vagy más az oka. Amíg nem jövök rá addig egyenlőre nem teszem elérhetővé a hangokat mert ez engem így zavar :-) Ha kiderül, hogy a progi hibája akkor hagyom, majd a hang ini fájljába belenézek, hátha tudok kezdeni ezzel valamit. -
Na EZ is elkészült végre :-)..egyenlőre most ebben a pillanatban még nem biztos, hogy megtekinthető. Pár perc türelmet plííz :-)
Na most már csak tényleg ici-picikéket kell finomítani a hangokon. Lenne egy kérésem hozzátok...ha valaki lenne olyan kedves és megnézné, hogy amikor versenyhétvégét állít be és a practice-ról továbbléptet gyorsan versenyre akkor a háttérben kint a pályán a szervízhangot játsza le továbbra is, illetve azt hallani? Mert miután egy újraindítást nyomok, csak azután hajlandó nem a szervizmenühangot, hanem a hangosbemondó hangját lejátszani....és ez nálam az eredeti hangokkal is így van. Kicsit bug szagú de gondoltam megkérdem...
-
endiboy #4766 köszönöm -

KÖSZÖNÖM! Befejezem a hangokat és minél előbb tesztelek ;-)
-
Mindkettőtöknek elküldtem a setupokat: Listerre, maseratira, F575-re, Corvettere.
DFP-re vannak kalibrálva, a kormányzási szöget majd állítsátok át. -
Örülök, hogyha sokaknak tesztenek a hangok...még csiszolgatom, fényesítgetem őket, hogy minél előbb le tudjátok szedni, és ne kelljen "peccselni"
-
Köszi a választ! Az emilem [email protected] erre jöhet :-P Igen amiket írtál már énis kitapasztaltam, éppen ezért pont, hogy kicsit túlkormányozottá tettem, de így valóban kissé instabilabb lett a rázóköveken. Az általad említett jobb-balosban kb 56 másodpercnél megyek át a vasoszlop alatt. A legtöbbet az ezután következő éles jobb-bal kombinációban veszítem el, pont a magas rázókövek okozta instabilitás miatt. Túlságosan sokat csúsztatom a gépet...ez így látványos és élvezetes, de valóban sok benne marad a pályában. -
Ha megírod privátban az emilcímed, akkor igen. :)))) -
mind1....most mindent kiprobálok -
Nekem is alaplapi hangkártya van és nincs levéve a gyorsító csúszka. Semmi gondom sincs a játékban. -
és csak az AGP gyorsítást meg a hangkártyáét vegyem le? -
..\Windows\System32\DxDiag.exe
(De ha mar szamitogepet hasznalsz, akkor ezeket vegig probalhattad volna...)
Ha alaplapi hangkartyad van, akkor ott is vedd le(jebb) a gyorsitas!
-
LeePí17 #4756 ugyanúgy ahogy a WR is Mercedes Benz korszakot mutatott be..akkor most ez a Ferrarisat..
de reméljük nem WTCC fizikával :D -
azt hol? és hogyan? -
10TACLE STUDIOS AG and Ferrari sign licensing agreement
Darmstadt, November 7rd 2006 – 10TACLE STUDIOS AG and Ferrari have concluded a licensing agreement for the development of video games. This will allow 10TACLE STUDIOS AG to produce games using the Ferrari product palette and brand name. 10TACLE STUDIOS AG plans to work together with the legendary Italian sports car manufacturer closely to development a number of computer and video games.
“The expansion of our racing portfolio is an important part of our strategy for growth. Ferrari is synonymous with automotive excellence in both sports and racing cars. A license to use the Ferrari brand name and cars is the best a computer games developer in this field can acquire. We will do our very best to recreate the passionate experience of driving a Ferrari as realistically as possible”, explained 10TACLE STUDIOS AG chairman Michele Pes.
„10TACLE STUDIOS have proven repeatedly that they are capable of developing racing games on a level appropriate to Ferrari’s leading position in the field. We look forward to working together“, said Head of Licensing at Ferrari Katia Bassi. -
endiboy #4753 elküldenéd nekem is?
-
Tudom, váltottunk már emilt, de egy alaplapi crash miatt minden eltűnt a gépemről, meg a vinyókól. Egyszóval, ha megadod az emiled, akkor elküldöm az F575 setupját, kis variálással jó F550-re is. A lényeg Imolánál, hogy a kocsi bírja a rázóköveket és a dombra felvezető kanyarban, a jobb-balosban nagyon gyors legyél. Ehhez viszont kell nem kis első stabilizátor rúd és hátra nagyobb pozitív kerékösszetartás, hogy stabil legyen a kocsi és szinte állni tudj a gázon.
Viszont így meg a kanyarokban az amúgy is alulkormányzott F550 még alulkormányzottabb lesz, ezért kis hátsó szárnyat haszbnálok (6). Ezek kvali setupok, de például az 575-össel mentem online egy félórás versenyt és majd minden egyes köröm 1:41 eleje volt, egyszóval bírta a gumi. -
LeePí17 #4751 nagyon brutál...
asszem full magyarrá teszitek a GTR2-t :D