10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
ez nekem közel sem tetszik MÉG annyira...
W.I.P:
-
akkor nézdmeg, az irányításoknál, nekem az segitett... (ja és belegyen kapcsolva a motec kijelzés, nekem nincs fent mégis kell hogy legyen müszerfalam)
/készül a spiderman festét, de ne akarjáto tudni mennyit szopok a hálóval: D -
Neonsz #4828 a 3-as nem nagyon segített
-
Ha kikapcsolta ki akkor tényleg nem... -
Attól még a műszerfal nem fog életre kelni! Nyomd meg a 3-ast és bekapcsol! -
Rakd 32 bitre a színmélységet. -
LeePí17 #4824
-
Neonsz #4823 Hali!
Hogy lehet bekapcsolni hogy a műszerfal jelezzen? Nekem nem mutat értékeket.
köszi -
Szabi1991 #4822
-
első skin amit csináltam ugy tessék nézni (még lesz pár apró változtatás)...
-
Nordsleife PS3 ;)Bár sok nem látszik belőle... -
Ez eleg gyengus;( Legalabbis gagyi a prezentacio;)
Az hogy a modell szep, az egy dolog, ugy is hatulrol tologatjak:) De legalabb ne igy mutogatna, segitsegekkel, normalban, meg ne benan kontrollerrel;) Amugy jatek kozben semmi extra, kicsit csupasz taj, erdekes automozgas, utkozes stb. A visszajatszas latvanyos, de ahoz kepest, hogy NextGen eleg keves:) Egyszuen csak hatas vadasz kamera allasok, "melysegelessegecske" es egy motionblur;)) -
Szabi1991 #4818 viszont kéne 1 gtr2-es poló + plakát 
azért mekkora lol volt hogy levette a polcról a kaloz gtr2-t
-
Annyira nem lolkák, mert a srác alázott neten ! 

-
jaj ezek ennyira lolkák:)
mellesleg én a kormány gombjait progiztam be a körbetekintéshez:)...
több képernyőt képes kezelni a gtr2? vagy már kérdeztem? -
off..
egy kis autómodellezés...nextgennyre
nextgenny
on -
Szabi1991 #4814 FIx. Tv -s GTR2 teszt !
a videó második felében
szegények nem jőttek rá hogy a numerikus billenyűkkel lehet irányitani a kamerát xD
és csodálkoznak hogy mennyi autóvan , de ha tudnák hogy 2x ennyi kieg. autó van :D
nah + szinkron :) -
Neonsz #4813 hogy lehet bekapcsolni hogy látszódjon teljesen a km/h beűl? -
zsebszi #4812 Én igen. -
Neonsz #4811 szoktátok még tolni ezt a játékot hamachin? -
-
Úgy tudodm nem lehet multihoz AI-t adni !
Vagy mégis...? -
Christof #4808 Nem tudja valaki ,hogyha lan-ba kötök két gépet hogyan tudom elérni ,hogy ne csak az a két versenyző legyen? -
Igen, most en kavartam be;) En sem neztem meg a track pack-okat:))) 
-
Jaaa...közben leesett miről van szó...az +van! :-) -
Amit most pakolt át a GTL-ből????? -
Má megen a tracpack !
Egész pontosan a hármas ...;)))
-
Ezt a GTL-es konverziót elérhetővé tudnád tenni...plíííz
-
Majd ha egyszer ráérsz, Orchard Lake-et még áttolhatnád ;) A kanyargós nyomvonalat ....
-
Pedig a "túrista" útvonal elég király ! :)))) -
Akkor nem szoltam:) A lenyeg hogy megy az eredeti;) Az rFactoros, ha az a Nurburgring-es, akkor annyira nem izgat;) -
igen ez igaz -
Semmi ertelme hasonlitgatni. A TRD3 ha nem is arkad, azert egy jo "autos jatek", de valosaghoz nem sok koze van;) -
azt en is megcsinaltam,de itt az ujrol van szo ami rFactorhoz jott ki,azert az joval szebb es szvsz hitelesebb is -
vki megtudja mondani h 350Z-vel kb mennyi idő a hockenheim-i pályán 1 kör? csak mer most amig nem müxik a gtr addig trd3al játszok és érdekel h mennyire valósághű(mer sztem a gtr sokkal inkább az) -
Nem tudom melyik Nordschleife-t probaltatok atrakni, de most atpakoltam a GTL-hez megjelent The Mother-t (amiben nincs benne meg az uj Nurburgring - ami igazan nem is fontos:D), es tokeletesen mukodik:) mentem is rajta ket kort:))) Raadasul, eleg szep, teljesen jol hasznalhato. -
RSC nem mert az angolt epp csak "megertem" szinten beszelem:))) -
Nem tudom szoktatok-e esős versenyt menni, de nem kopik el kicsit túl hamar az esőgumi ??? -
Láma nem vagy mert legalább konvertálni tudsz ! :)))
Amit küldtél leírást róla az pl. nekem kínai :))))
RSC-n nem próbáltál segítséget kérni ? -
sajna tobb helyen is lyukas a beton 3-4 helyen,de csak a beton a fuvon el lehet menni,de az eleg necces,millioszor atkonvertaltam neztem mi lehet a baj ,de lama vok es nem jottem ra