GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
bezony <#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Ezt mondom én is: az esõn kívül semmi baj vele !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

CodeRed
A vicc az, hogy bár a SCGT ma már elavult grafikáju játék, de az esõ még mindíg különb mint a GTR2-ben (amúgy én csakis az esõ megjelenítését tartom a GTR2 legnagyobb negatívumának), értem ez alatt azokat az apró grafikai elemeket mint az elmosódott tükrözõdést a vizes aszfalton. És emlékeim szerint nem kellett egy überállat gép anno a játéknak, sõt tök mind1 volt, hogy esõ van vagy száraz idõ az fps nem esett lejjebb az esõtõl. Az esti futamokat már meg sem említem.
Egy kép:

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Azért az elég nagy optimalizálatlanságra vall, hogy egy gagyi esõhöz DUAL proci kell mert még egy izom VGA-t is megfektet. <#lookaround>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
Ehez nem értek de láttam már a játékot Intel dualcore-os proci alatt futni 😉) Ott nem volt kegyelem ..!

autoszimulator
szerény meglátásom szerint hiába vennél dualcore-s procit, a játék még nem tudná használni, mivel az op rendszer nem tudná elosztani a játéknak az erõforrást...
MAJD a VISTA 😄 :S

.: mobilize.hu :.

hi!
[email protected] az msn-em.
Aki akar hamachi-n játszani szóljon!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

lac coo
Hát le a kalappal a csapat elõtt akik az új hangokat csinálták !!!!<#worship><#worship><#worship>

lac coo
Hát vannak benne hangok rendesen 😊)))
A csajt halgattam, az nagyon jó ....

lac coo
Television mod élõben szaggat...Sõt az egész replay szaggat elõször csak újra betöltve megy tökéletesen ...
Azért is veszem élõben, mert a replay mindent lespórol ....

mohus
akkor tolhatnál egy visszajátszást a Monzai pályáról....television mode is érdekel

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo

lac coo
Semmi baj a grafika sebességével, egyszerûen nem elég neki egy 3 éves gép 😉

Egyedül az esõ az ami keményen lezabálja, de egy jobb dual proci valszeg lazán megbírkózik vele ....

Nekem nincs egy bika gépem, de szinte full grafon ( árnyék medium egyedül) 2X-es élsímítással és 16X -os anizóval, lazán megy száraz idõben ....
"Élõben" szoktam frap-sal felvenni ....

mohus
"hanem rendes 100mbites vonalról futtatott szerveren."

azért fizetni kell...a játékon felül, ami nem nincs optimaizálva spec az én gépemre se (hiába veszem minimumra az egészet)...de jobb gépeken is megvan a zavaró rángatodzás

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"WTCC!! 😊, is ilyesmi lesz"

WTCC na😊
csak azt akaram kifejezni, hogy ott lassabb verdák vannak...ergó kevésbé lehet elnézni a kanyart😊 a szaggatás miatt

Tök tuti a GTR 2 haveromnál toltam kormánnyal eszméletlen jó 😊
MaverickSXT
Nagyon szivessen

Shortstop
Ez az Estoril valami hihetetlen gáz pálya nekem. Mehetek bármivel mindig megpörgök vagy szétnézek a pályán kívül 😞

DanielT
Mer' 2004 -es szezon.
DJ Bee18
azt megkérdezhetem, hogy miért nincs Aston Martin? vagy csak én nem látom?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

nem is azért mondtam, hogy olyan eget rengetõ nagy hiba lenne...örülök annak, hogy ennyi pályát "alkottál" hozzá<#eljen>

Beagie
Még ki sem vettem a tokból a DVD-t <#integet2>

www.gtr-masters.hu

Akinek eredeti GTR2-je van és nem akarja a DVD-t állandóan berakosgatni a meghajtóba az cserélje ki a GTR2.exe a reloados exe-re, a játék gyorsabban indul mert nincs lemez ellenõrzés és online sem mismatchol, csak a sorozatszám kell az online játékhoz.
MaverickSXT
masreszt csomo palyahoz van mar javitas /amikrol szoltak/ csak nezelodjetek a bannerban is

MaverickSXT
a palyakat en convertaltam de mint mar tobszor is irtam csak azt tudom javitani amirol szoltok a legtobb palyan nem mentem

szééép 😊

egyébként, az addon pályákon máshol is volt ilyen, pl, fékez az egyenes közepén, vagy beakad valamelyik kanyarba, vagy már rögtön a boxból nem tud kiállni, mert beleakad ott is a falba...érdekes

autoszimulator
nemtudom próbáltatok-e már menni rajt, de a monacoi pálya kissé bugossá sikeredett 😄 ilyesfajta eredményeket lehet rajt elérni <#idiota> A célegyenes elõtti ráfordítóban általában elakad egyik pilóta, a többiek pedig mind belerohannak... Addig nyomják ki a falat amig telejsen ki nem ég az autójuk, és akkor begurulnak a célegyenes közepéig, és a 7 kör után igazi roncsteleppé vált az a szakasz 😄

.: mobilize.hu :.

DJ Skyline
játszatok és nyerjetek! ^^
igaz a nyeremények nem valami vonzóak, póló, meg bézbólsapka' ,de hátha valakit ezek is érdekelnek! 😊

ha meg már bevolt linkelve, akkor meg elnézést! 😊

Igen misizik <#buck>
figyelembe véve azért vannak kivételek.
vannak igényes szerverek és vannak igénytelenek

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Istencsászár
WTCC!! 😊, is ilyesmi lesz, de neten való lagg... nem házi kotva szervereken kell normálisan játszani, hanem rendes 100mbites vonalról futtatott szerveren.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
engem legjobban a játék gépigénye és optimalizálatlansága zavar...plusz erre még rájön a lag...neten a játék minden csak nem szimuláció😊

ezért nem is veszem meg...a GTR2-t...mert nagy sebességû autóknál ezek a problémák még gázosabbak

majd a WTTC

már dolgozom rajta.
a GTR Masterseknél indulok
és a HRC Teamben 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

SitatiS
Helyedben gondolkodnék 1 hivatalos ligában való részvételre😊)

Let the good times roll.

hát hogy is kezdjem...
péntektõl megvan a gém..és hát felmegyek 1-2 serverre ahol 5-6 emberke kocsikázik..
az 1sõ kört lemegyem szépen..
a mért körömet nemtudom jól megcsinálni mert ki be lépkednek...
pl Spaba 2:15:765öt mentem úgy h 6an voltunk a serveren..
a 3. körbe feltartanak..kicsúsznak pont a pálya közepére..
elõttem crash...
kajak szambázok a versenyzõk között..
volt rá eset h a Spa pályán a "buszmegálló" (sikán) elõtti íves kanyarba feltart a manus..villogok..elenged...majd amint megyek kifele a sikánból..tükörböl látom h a pali levágja a sikánt...és úgy kb 200al a Murcim seggébe...

néha néha megöl az ideg 1-2 embertöl.
bár vannak teljesen értelmesek is, akikkel lehet "beszélgetni" is..

arty
én motorháztól megyek, frusztrál a belsõ nézet, mert a legtöbb kocsiból alig látok ki 😞

Forza.

JuanG
én mindíg úgy állítom be a nézetet, hogy a kormányom mögött van arányosan a mûszerfal 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

MaverickSXT
van nehany auto amibol nagyon jol ki lehet latni viszont van olyan amibol meg nagyon rossz a kilatas Pl: TRV

Ki lehet, de az meg nagyon béna...
Persze van olyan autó amibõl jól lehet látni pl. a Saleen.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

MaverickSXT
igaz de elmeletileg ki lehet kapcsolni a kormanyt es a kezeket is,bar ez nem biztos de emelkeim szerint gtlben lehetett

Kösz, azt nézegetem most én is.

Az a baj, hogy a játékban a - képernyõ miatt - ha akarod, ha nem, a kormányra és a pilota kezére is fókuszálsz, míg egy igazi autóban, többnyire csak az útra. A mûszerekre is csak lepillantasz.

Azert egy jateknal nem lehet ugy erezni az autot, mint egy igazinal!😊
C:\Program Files\GTR2\UserData könyvtárban a defviews.cam fájlban
JuanG
az adott autó *.CAR file-jában tudod átírni akár az eyepoint -ot, vagy pl. a max seat front= -ot ha megnöveled akkor cockpitben egészen a szélvédõig vagy azon túlra ki tudod vinni a kamerát...csak nem tudom online mismatch-el e...

MaverickSXT
az igazi versenyautoban se a lokhariton ul a pilota,epp ez benne a sim hogy erezni kell az autot es ismerni a palyat

Sziasztok!
Kiváncsi vagyok ki milyen nézetben vezet?
A belsõ nézet sokkal "fillingesebb" (fõleg esõben), viszont nem minden autóból lehet normálisan kilátni, ezért nem lehet olyan gyorsan menni, szvsz. A motorház tetõ nézet nekem nem jó, túl magas valahogy. A lökhárító nézet lenne az ideális (nekem), de ott meg túl alacsonyan van a kamera, viszont jól látható a pálya és szebb is. A kettõ között lenne valami jó... Nem lehet valahogy editálni a kamerákat? Én feljebb emelném a "lökhárító" kamerát, pl.

<#worship>

arty
logi forumon olvatsam, h FFB nincs, amig nem jön ki rendes logitech vista drv - ami csak vista megjelenés után lesz! 😞

Forza.

VRSDM
énis csinálok skinet majd😊
nagyonjó

u dont have to listen anybody else but me