10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Neonsz #4990 1.5MB/s - 768 KB/s internetkapcsolat mennyi embert tud játszatni egyszerre mondjuk hamachin? -
Lens Flare Mod
Kép. -
Csinálj összehasonlító videot ! :)))))
Bár lehet nem ugyanaz a két autó ... -
-
jó film... congrat -

-
..milyen jó is ez az autó !!!
-
Bocs,az előbbi válasz "minimize"-nek ment volna! -
Itt próbáld meg! Motorsport torrents -
Neonsz #4981 hali!
Tud itt valaki olyan Weboldalt ahol nem eredi játékkal is be lehet szállni bajnokságba vagy versenyzésbe. -
amíg gondolkodtok (remélem, még nem volt, igaz nem is gt, de megéri...), addig csekk ezt:
http://www.eurosport.com/dtm/mc_vid30687.shtml -
sziasztok!
tudna nekem valaki itt(gondolom érdekelne mást is:)), vagy max. privátban olyan helyeket adni-mondani, ahonnan jó minőségű FIA GT futamfelvételek, kisebb-nagyobb videók letölthetőek???
már a hangjuktól kéééész vagyok....:)) köszönöm. -
A legjobb autó ! :) Én is ezt hajtom mindig ! 
-
Laceee #4977 jó a zene ... is
-
Na megegyszer, a kepek lemaradtak;)
GT2 - Lotus Elise Cup - Nordschleife (WMV, 35Mbte)
-
Rovid, kedvcsinalo movie:)
GT2 - Lotus Elise Cup - Nordschleife (WMV, 36Mbyte)
-
Mi a neve annak a hangnak , ami akkor hallható ha leér az autó alja ?
Az istennek sem találom meg :)))) -
chriss21 #4973 Thx a helpet! -
A nagyobb a meredekebb, 2-12. -
chriss21 #4971 Melyik számít meredekebb szárnybeállításnak? Az 1-7 v a 2-12? Köszi! -
Nekem alapból a SPACE bill.-vel váltja az infót a kijelző, bekapcsolni pedig 1-2-3-s billentyűvel tood. ( de nem a numerikus bill!) -
Vki PLS mondja el hogy lehet a kormányon bekapcsolni a kijelzőt! -
Telemetria -
Vki eltudná magyarázni hogy mi az a motec? És hogy hol lehet ezt bekapcsolni? Találtam 1 motec feliratot de ha rányomok azt írja hogy töltsem le v mi! Felraktam a magyar hangot is de nekem nem változott! Angol még mindíg!Valami okosság bajomra? -
LeePí17 #4966 HBD JuanG!!!! -
http://peecee.dk/?id=12756 -
-
Ok! Köcce szépen!
-
Küldjünk nekik CRC engine-t !
-
be legyen kapcsolva a motec kijelzés, és van egy billentyü is a müszefalra asszem... -
De megeri varni, mert a mai napig a legjobb fizikai es online engine (Papy - GPL - NR) kovetkezo generacioja lesz;)) Ha korbe nezel a weboldalon lathatod, hogy pl. szakit az elmult evtized modellezesi hagyomanyaival, es teljesen mas alapokra helyezi az egeszet. De ha megnezed a liszenszelt autokat es a playak tucatjait, azert nem egyszeru project;) -
De játék lesz valamikor majd:D, nemsok nézni való van rajta... a kerék nem forog, az ember feje nem mozog, a kormány nem mozog, chockpit ahogy nézem nem nagyon van... egyenlőre ez semmi, a fizika talán kész, a felfügg szépen rugózik, a pálya is hasonlít a valódihoz, de ha még csak itt tartanak akkor ez sosem lesz kész. -
Köszönöm szépen a segítséget! De pl. ha olyan autóval megyek ahol ez lehetséges azt hogyan? -
GPx8 #4957 off
iRacing
Nem játék, de érdemes megnézni!
on. -
nekem magyar szöveg, van magyar hangokkal, nem kell semmiféle patch...
a müszerfalas kérdés meg autófüggő is! -
Sziasztok! Érdeklődnék hogy a magyarításhoz kell-e valami patch? És a HSW oldalról szedtem ezt:GTR2_HUN_pitchief_v1.0.exe magyarításra rá lehet rakni, v esetleg ehez kell patch? És a müszerfalon hogy lehet beállítani hogy ne csak a fordulatszámmérőt lássam hanem a többi értéket is! Előre is köszönöm! -
bocsi az offért:
további airsoft-ot pm-be, ne szemeteljünk
magyar airsoft portál
itt játszom én
on:
kerékégetős-wíkkend
-
meduzatomi #4953 airsoft... az mijaz? -
Csak 174 kanyar. Már többünknek sikerült megtanulni, annyira nem nehéz. Határon autózni és ezzel kísérletezni, na az nehéz. Mikor már az utolsó kanyarokat gyakorolod gyorsan és eldobod a kocsit, az már bosszúság a javából:)
-
Dehogy az .