GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy kép:

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
MAJD a VISTA 😄 :S
.: mobilize.hu :.
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
A csajt halgattam, az nagyon jó ....
Azért is veszem élõben, mert a replay mindent lespórol ....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Egyedül az esõ az ami keményen lezabálja, de egy jobb dual proci valszeg lazán megbírkózik vele ....
Nekem nincs egy bika gépem, de szinte full grafon ( árnyék medium egyedül) 2X-es élsímítással és 16X -os anizóval, lazán megy száraz idõben ....
"Élõben" szoktam frap-sal felvenni ....
azért fizetni kell...a játékon felül, ami nem nincs optimaizálva spec az én gépemre se (hiába veszem minimumra az egészet)...de jobb gépeken is megvan a zavaró rángatodzás
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
WTCC na😊
csak azt akaram kifejezni, hogy ott lassabb verdák vannak...ergó kevésbé lehet elnézni a kanyart😊 a szaggatás miatt
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
egyébként, az addon pályákon máshol is volt ilyen, pl, fékez az egyenes közepén, vagy beakad valamelyik kanyarba, vagy már rögtön a boxból nem tud kiállni, mert beleakad ott is a falba...érdekes
.: mobilize.hu :.
igaz a nyeremények nem valami vonzóak, póló, meg bézbólsapka' ,de hátha valakit ezek is érdekelnek! 😊
ha meg már bevolt linkelve, akkor meg elnézést! 😊
vannak igényes szerverek és vannak igénytelenek
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ezért nem is veszem meg...a GTR2-t...mert nagy sebességû autóknál ezek a problémák még gázosabbak
majd a WTTC
a GTR Masterseknél indulok
és a HRC Teamben 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
péntektõl megvan a gém..és hát felmegyek 1-2 serverre ahol 5-6 emberke kocsikázik..
az 1sõ kört lemegyem szépen..
a mért körömet nemtudom jól megcsinálni mert ki be lépkednek...
pl Spaba 2:15:765öt mentem úgy h 6an voltunk a serveren..
a 3. körbe feltartanak..kicsúsznak pont a pálya közepére..
elõttem crash...
kajak szambázok a versenyzõk között..
volt rá eset h a Spa pályán a "buszmegálló" (sikán) elõtti íves kanyarba feltart a manus..villogok..elenged...majd amint megyek kifele a sikánból..tükörböl látom h a pali levágja a sikánt...és úgy kb 200al a Murcim seggébe...
néha néha megöl az ideg 1-2 embertöl.
bár vannak teljesen értelmesek is, akikkel lehet "beszélgetni" is..
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Persze van olyan autó amibõl jól lehet látni pl. a Saleen.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Kiváncsi vagyok ki milyen nézetben vezet?
A belsõ nézet sokkal "fillingesebb" (fõleg esõben), viszont nem minden autóból lehet normálisan kilátni, ezért nem lehet olyan gyorsan menni, szvsz. A motorház tetõ nézet nekem nem jó, túl magas valahogy. A lökhárító nézet lenne az ideális (nekem), de ott meg túl alacsonyan van a kamera, viszont jól látható a pálya és szebb is. A kettõ között lenne valami jó... Nem lehet valahogy editálni a kamerákat? Én feljebb emelném a "lökhárító" kamerát, pl.
Forza.