10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
jorvelkam -
tenkszalot -
Ket online TV is szokta kozvetiteni a versenyeket, itt talasz rengeteg jo videot: BigPond
Baloldali menubol valasztasz sorozatot, jobb oldalt a filmet. -
ne légy már ennyire suta, ennyi idő alatt, már 10x végignyomkodom az összes menüt ami van és ahova csak lehet beriom :S
-
Figyelj ember, mar tucatszor beirtad, kaptal valaszt, pl. #5226, ennel reszletesebben nem lehet, ertsd mar meg! Rakattintasz, ott van minden a kepernyon, ha ez nem megy egyedul, akkor vegyel konzolt! -
-
jui #5242 hova kell a kodot beirni amit kapta a cdhez[erededi]?onlinhoz
valaki leirhatná részletesebben,ne azt hogy olvas vissza! -
Itt megtalasz mindent, erdemes vegig bongeszni: http://www.v8supercar.com.au/
Nalunk nem annyira ismert sorozat, de nagyon kemeny, brutal, latvanyos es izgalmas:) Foleg a palyak es az ossz-vissz ket szinte stoccar miatt;) -
akkor én voltam tudatlan:$ -
A V8 mar csak ilyen;) Szinte StockCar, ez benne a jo, tobb allitasi lehetoseg nem hinnem hogy lesz, ezeknel csak ezt lehet.
A grafikai hibakat javitjak majd hamarosan. -
2autó...
szép részletes modellek, sok sok festés
korlátozott setup állítás (váltóutat egyáltalán nem lehet, lengéscsillapítóknál is van tiltás) és maradék értékek között is van amit csak korlátok között állíthatsz (remélem hogy cask egyelőre ilyen)
az autók szépen tolján a seggüket, jól viselkednek, a füst is egész szép,
a ford-ba nálam a müszerfalon villog a kijelző, néha van néha nincs, a bukócső csak sima fehér, vagy szürke, lehetne fémesebb...
a másik kocsinál nálam alapjáraton külső nézetből nincs hang, csak a pilótafülkéből
de, a hangok újak, szépek, jóak tényleg...
alapvetően jó (csak még kéne pár apróság fejlesztésbe, de jó úton haladnak) -
köszi a figyelemfelhívást... tesztelem -
V8 Supercars 2006
-
Csak négyet kellett volna visszaolvasnod ! -
jui #5234 eredeti a játék hol kell regelni a kod megadásához?
mi simbin szerver cime? -
Bacsa Szabolcs #5233 én majd nem a ring melet lakom egy pár km-tere -
Szabi1991 #5232 Hungaroring v1.0 van vmi külőmbség ez és a régi közőtt ? -
Szabi1991 #5228 szoval ez kéne legyen az alpha -
Szabi1991 #5227 leírnád plíz részletesebben , hogy hogyan lehetne pl. ebbe beleteni alpha csatornának ugyanezt betennicsak azőld fehér legyen ?
mert nekem mindig egy sima fehér lapot tesz be ,és igy az egész út fekete lesz :( -
A SimBin szerverere. De ha rakattintasz a Multiplayer/Internetre, azonnal meg tudsz mindent:) -
jui #5225 Hova kell regelni? -
Toya #5224 Photoshop és az alpha csatorna alapból rajta is van a PSD template-en is, innentől kezdve már nem nehéz a dolog. -
LeePí17 #5223 be kell regelni a gémet..van kódod (27db szám betü kombináció)
majd nevet és jelszót készítessz...
majd OK gomb :D -
jui #5222 Neten hogy lehet játszani?{eredeti game} -
Szabi1991 #5221 #5214 ? -
LeePí17 #5220 a kijelző a fülkében hol található...
mert már én is próbálkozni akartam ilyen festéssel... -
Szabi1991 #5219
-
Toya #5218
-
Szabi1991 #5217 ok már bejőn :) csak szaraxot az uw :( -
nekem bejön -
Szabi1991 #5215 nem jőn be a faq :( -
Szabi1991 #5214 Toya : te hogy csinálsz dds be alpha csatornát ? -
Szabi1991 #5213 augy van piros neon-os autó is :)
letöltés -
Sorry, még egy kis off, nekem Saitek R440-em van, és sztem elég jó ahhoz képest, hogy mennyibe kerül (tizenpár e). Ha nem is ilyet választasz, szerintem akkor is egy rendes Force Feedback-est vegyél, ezen ne spórolj.
(mondjuk ebben az árkategóriában vagy R440, vagy a piros Logitech, amirõl tudok).
Rájössz majd, milyen jó befektetés volt, amikor GTL-ben Corvette-el áthajtasz a kerékvetõkön... :) -
Calogeero #5211 És még mielőtt megkérdeznéd Pc-vel is teljesen kompatibilis. -
Calogeero #5210 Driving Force Pro...Drágább kategória mint amire te gondoltál de megéri az árát.Egyébként google a barátod...
off vége
-
Lehetne erről a DFP-ről többet, mert ez nekem nem sokat mond. :) -
Szabi1991 #5208
-
lol nemlol sötétben tényleg bitang jól néz ki (magányosan eljátszottam hogy én mint senkiházi beülhettem gyorsulgatni egy ilyen tuninggépbe, és mentem fel alá a célegyenesbe, mintha tényleg én vezetném :D:D) -
Calogeero #5206 Ne vegyél ilyet nekem ilyenem volt és nagyon megbántam....A tapadókorongos megoldás egy fos, és pár hónap alatt nem gyenge holtjátéka volt.Vegyél inkább DFP-t