10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
LeePí17 #5369 nem a menü..game közben..megáll a game és már irja is a hibaüzit..
nemtom..fogalmam sincs... -
Ha a menü dob ki, akkor viszont codec gond van. Régebben itt írkáltak róla. -
LeePí17 #5367 game közbe néztem a hőmérőt 49-52°C között volt a VGA.
de akkor még a hanggal is megpróbálkozok.
köcce! -
Általában a melegedés az oka a véletlenszerű fagyásoknak. Ha reprodukálható a hiba, akkor érdemes még a hanggal is eljátszani, lehet hogy ott is driver gond van. -
LeePí17 #5365 Sziasztok!
kéne 1 kis help.
3 napja néha néha kilép a GTR2.exe(eredeti game) hibát észlelt ezért leáll üzenettel a game.újraraktam..új windózt raktam..
próbáltam VGA(6600GT) drivert cserélni.. 82.21 / 84.23 / 91.37
úgyis kilép.eddig nem csinálta foggalmam sincs h mi baja.
van 5letetek vagy vmi tippetek esetleg?
előre is köszi! -
A leírás alapján igen, de próbálni még nem próbáltam ki magával a 3DSimEd-vel és a TRKMaker-el. -
én még nem néztem az új noonan peccset, de akkor remélem lehet már rendesen NR2003-as pályát konvertálni? -
Nem kell belinkelnem Zsolti, hiszen, ha letöltötted a Dave Noonan cuccához az updatet, ott van három PDF formátumú fájl is. Arról szólnak, hogyan konvertáljunk GPL? Nascar racing pályákat GTR2 és GTL formátumba. A Nascar Racing --> GTR2 olvasmányban van egy rész, ami erről szól, sajnos nem egészen helytálló. Mivel, ha követed azt az utat, akkor az egész pálya összecsúszik. A leírás azért alapvetően jó, csak a materialokat nem kell törölni, amelyek nem használnak tükröződést (grass, curbs, etc.) és miután ráfeszítetted (le van írva hogyan) az rreflect objektumokat a pályára, meg kell emelni a Z koordinátát 0.010-re, ez kb 1cm-t jelent a valóságban, hogy a tükröződő felület kerüljön felülre és ne az út.
Itt vannak a leírások:
Tutorials -
Ha arra gondolsz, hogy német nyelven futtatom a progit, akkor azt kell mondjam nem, de nagyon jól beszélek németül, mert egy ideig német nyelvterületen éltem. Szóval megszokás. 
-
Szabi1991 #5360 te németvagy ?
-
ezsolt #5359 Hi!
Sup honnan szerezted az angol leírást a tükröződéshez?
Belinkelnéd?
Köszönöm! -
-
Csináltam még néhány képet 1280x1024-ben, itt már jól látszik a felhős ég és talán nem is annyira tükröződik az aszfalt. Az eső 100%-os.
Mantorp1
Mantorp2
Mantorp3
Mantorp4
Mantorp5
Mantorp6
Mantorp7
Mantorp8
Mantorp9
Mantorp10
-
Nem is úgy vettem, de egyelőre nem tudok rajta változtatni, persze ez nme jelenti azt, hogy nem is lehet, de 10 perc alatt olvastam el egy angol tutorialt erről és 10 perc volt, mire végeztem a pályával, persze az eget kihagytam...:D -
Köcce. -
Töltsétek le még egyszer. Tényleg elszúrtam valamit, de nem az aszfaltot, hanem az eget, mert nem vettem figyelembe, hogy a GTL és a GTR2 másfajta szerkezetű égboltot használ. Mostmár 100%-os esőnél, viharnál, felhős, sötét az ég.
A lenti linkről már a jó pályát tölthetitek, aki akarja. -
GPx8 #5353 Nem fikázni akartam, de ha van rá lehetőség, akkor jó lenne csökkenteni a hatást. Ha nincs, hát nincs. -
naja, így csak külső kamerából lehet zavaró...
grat Sup, szép munka!!
-
ja, ez a tükröződés már akkor véleményes mikor jöttek az első vizes pályás lövések a GTR2-ből.
De nem akkora gáz, mert menet közben teljesen másképpen néz ki...meg aszfaltfüggő is. -
erről van szó -
amikor kapod a szélvédőre a vízfüggönyt úgysem látszik :-) -
A Mr. Men mod team Canberrája 100%-os esőnél ugyanígy tükröződik. Mint mondtam nem tökéletes. Azért ezt tükörjégnek nézni, elég erős képzelőerőre vall. Különben befolyásolja az aszfalt is a tükröződést, mert az rreflect.gmt fájlok, pontosabban az arra réfeszített textúra tulajdonságai minden pályánál ugyanazok, szóval nem én szúrtam el.... -
GPx8 #5347 Szerintem ez túlságosan tükröződik. Olyan mint a tükör-jég. -
hmm..ezt megnézem, nagyon jónak néz ki, köszi!
-
Kicsit megerőltettem magam és a saját pályámhoz megcsináltam az út tükröződését, ha esik az eső. Állítsátok az időjárást 100%-os esőre és teszteljétek a tükröződést. Persze nem tükéletes, de pár perc alatt, amíg megértettem, hogyan kell és megcsináltam, nem lehet tökéletes munkát végezni. 
Mantorpról van szó. Innen letölthetitek a GTR2-höz:
Mantorp
Itt van néhány kép:
Mantorp1
Mantorp2
Mantorp3
Mantorp4
Mantorp5
Mantorp6 -
énis annyit tudok mint te...
hogy mindenki szeretne :) -
LeePí17 #5343 hol..melyik pályán hány kör..szabályok..??
(tekintettel a többségre(már ha lesz) Hamachin fogjuk tolni..)
időpont kérdéses..most állok Xptelepítés közelében :)
-
v8 verseny engem is érdekelne... -
Na most szereztem kormányt a GTR2-höz... Tök király imádom csak kb. egyszer tudtam végig menni donington-on, áh rohadt nehéz... -
Ez meg olyan mintha a háborúban hagyták volna ott
-
Lesz valahol akkor V8-as verseny hamachi-n? Milyen pályákat töltsön le, aki részt szeretne venni? -
GPx8 #5338 Olcsóbban is meg lehet szerezni. He-he. -
meduzatomi #5337 Off:
Hehhehhe
már 62.900.- Ft a G25 -
Szabi1991 #5336 ameikre eredetileg csak 1 festés van , a skyline lámpás :) -
Szabi1991 #5335 -
melyik viper-ből? -
Szabi1991 #5333 a Viper Competition-ra tudna csinálni nekem vki a full fekete Viper-t ? -
anderstorp-on v8oztam most.. ejj nagyon jó ez a mod... :) -
LeePí17 #5331 Mindíg az ő autóját vezetem a V8mod-ban :) -
Nooo... ne hagyjátok abba!
Meséljetek még, marha érdekes!
Komolyan.