GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
többeknek volt/van ilyen problémája, videodriver/codec probléma lehet...megoldást még nem olvastam egyértelmût...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

gordon 24
Sziasztok. Beszereztem a játékot igen csak illegállis helyrõl.
És van vele egy gondom a menübe amikor single player módra lépnék lefagy az egész. Ez lehet a tört verzió miatt? Ha igen és valaki találkozott ilyennel kérem segitsen. Elõre is köszi!!

Sziasztok.

Downhill!!

F.A.Q.

hamachi: A program letöltése és instalálása utan elinditjuk, elolvassuk a tennivalókat, és a Configure Hamachi részben beállítjuk a beállítanivalókat😊 A baloldali gombbal csatlakozhatunk a "Hamachi hálozathoz", a második gombbal hozhatunk létre egy "szobát" vagy csatlakozhatunk egy már meglévõhöz, a harmadik gombnál a beállításokat találjuk. További info a Hamachi weboldalán vagy az SG Hamachi topic-jában!
A csatlakozashoz MINDEN tûzfal programot le kell állítani. Így a beépített Windows tûzfalat is!
- Ha nem lehet a Hamachi szobához csatlakozni, valszeg megtelt, az ingyenes verzió max 16 kapcsolatot engedelyez.
- Ha azután sem látunk a játekban szervert, akkor valszeg nem indítottak, vagy saját gepen keresendõ a hiba😊

Toby0501
Hello! Tudna nekem valaki valami infót adni errõl a hamachi bigyuról? Mire jó ez? Ennek a segítségével tudok online játszani még akkor is, ha nem eredeti a gém?<#conf>

irlindy
idei corvette mikor jelenik meg GTR2-höz? Tudja vki?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

az az igazság hogy ez egy titkos autó 😊
Vasárnap mutatják be a Hungaroring -en !!
De csinálok egy "pár" képet róla !

Nagyobb kép nincs róla?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

irlindy
még szaraxik a gtr2-m de ha majd müxik szeretnék neten versenyezni...el tudjátok mondani h is van ez pontosan és h mien szerverre menjek és hogyan?

irlindy
van 1 kis gond...ezzel a driverrel nem indul el..azt írja ki h a legfrissebb kell neki...meg h nem találja a direct-x-et...szted az megoldás lehetne h ráteszem ezt a drivert és aztán a legújabb directxet?..vagy attól behal a gép?

irlindy
télleg nem olcsó....de nagyon király...habár ez a 900 fokos fordulat nem épp versenyautóhoz illik mer azokban nem lehet annyira elforditani a kormányt....de ez ugyis kalibrálás kérdése lesz...azér nem sírnék ha lenne egy ilyenem....a mostani momo se rossz csak nincs kuplung...

Minden ugyan az csak BMW lesz!
autoszimulator
me too <#dumcsi><#awink>

.: mobilize.hu :.

Hamachi Szoba: fox44
Pass: gtr2
server nev: fox44
Max 8 player
GT 2004, 2003
Monza GP 2004
Csak kulturaltan versenyezni tudo egyenek jojjenek!!
lally42
Köszi Alexease!
Megfogadtam a tanácsod, olvasgatom a kézikönyvet!<#worship>

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
"""A termék megjelenési idõpontja és ára tájékoztató jellegû, változás lehetséges! A G25 kormány hazai áráról egyelõre nem áll rendelkezésünkre információ, így csak egy - remélhetõleg felsõ - becslés szerepel feltüntetve."""

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

"Logitech rumblepad 2"
ÚrIsten! <#wow1><#eplus2><#ijedt>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

autoszimulator
uhh ez nem néz ki valami kellemes árnak <#szomoru1><#ijedt><#merges2><#gonosz3><#zavart2>

Panther
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#csodalk>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

a demo gagyi a teljes kira 😊
(Logitech rumblepad 2-vel tolom én is 😊

JuanG
<#idiota><#alien><#kuss>

Szerintem az 1 ben realisztikusabb, kezelhetõbb volt az irányítás. Itt van hogy kiírja 3-as kanyar és kettõbe motorfékkel is kicsúszok. Igaz csak a demo-t próbáltam. Jah és az egyhez képest abszolúte nemérezni hogy kezd sodródni a cucc. Ott frankón hintázott csikorgott és csak utána szálltál el. (Logitech rumblepad 2)

Toya : nincs kedved csinállni egy egyszerû Corvette festést ?

Panther
Már miért kéne meggyõznöm? Õ megvette gondolom, ha neked nem telik rá, iskolás vagy, stb. akkor gyakorolj offline a virágbolti verzióüval.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

ha megyõzöd köcsög haveromat arról hogy ideadja a gamet akkor én is ott leszek

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Panther
Na kérem, most megmutathatjátok, mit tudtok, ne csak szájaljatok az ilyen meg olyan idõeredményekrõl. 😊)))

A Simchallenge elindította BMW GTR kupáját. Már volt egy verseny Hockenheimben, most Zhihai jön, ma este 18 óráig lehet idõt menni. A számláló ott van fenn a lap közepén. Ehhez nem kell mást tenni, mint:

1. Nevezni (elõször csapatot és utána meg te mint csapatfõnök a pilótát, azaz magadat).

2. Letölteni az SCR utility-t, amibõl OFFLINE indítod a kvalit (ellenõrzi a programot, hogy nem csítel-e valaki). Az SCR-bõl indítod a GTR2-õt és Open practicet választod, majd mehetsz 8 kört!!! Nem többet, mert +1 sec büntetés jár érte, utána, 10 kör után DQ.

3. Minden megtalálható itt a Simchallenge oldalon és a fórumban. A villogó felirat jelzi, hogy ki ment már idõt, ott lehet megtekinteni, ne csak én legyek már magyar.

Simchallenge

JuanG
ja, valszeg a materialja kapott még egy plussz map-et 😊)

lac coo
Alex, a TVR-nek mitõl olyan speckó a mask-ja, hogy szineket is érzékel, amilyen színû a maszk olyan színû fény csillog rajta ( metálfestés) , valami modell szinten van másképp hozzárendelve?

lac coo
Igen, a gumi nagyon jól mûködik a játékban, a felfüggesztés sajnos már nem olyan jó ....Talán majd valami patch-ben frissítik az engine-t; rFactorban nagyságrendekkel jobb már....

VRSDM
fraps nekem nemmegy, mert most régi alaplapot használok, és azon még nincs sse2

-ma belõttem a moisler-t dubai-on, ami van asszem 4-5 kanyar, sikán utáni 90°os jobbos, na ott milyen jókat lehet csusztatni... 😊 meg a hajtükbe...
egyre jobban tetszik a játék 😊

u dont have to listen anybody else but me

SitatiS
Jól gondolod.<#wink>

Let the good times roll.

autoszimulator
köszi <#puszi><#worship>

még egy kérdés: azt ugye jóól gondolom, hogy az igy benne levõ idõeredmények: 52.793625 ezek pár 60al történõ osztás esetén a valós, percben, mp-ben kifejezett értéket adják vissza, ugye? 😄

lac coo

GTR2/UserData/neved Career.blt fájlban vannak a legjobb idõk
Szabi ezt a Dajcse festékes bömöst honnan tudom mexerezni? :-)
naonszép
vagy fraps 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

VRSDM
igen ezaz...
akkor én most kizárt vagyok? én printsreen-elem...

u dont have to listen anybody else but me

FAQ.

driverek frissítése...stb

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

a gtr rankon ezt megteheted...

autoszimulator
valaki esetleg tud valami megoldást, hogy lehet kimenteni valami fájlba a legjöbb kört az egyes pályákon?
ceruza papír kizárva <#idiota><#vigyor3>

nekem is csinált ilyet 9600pro-val, de másik driver megoldotta! a 6.2-es ati drivert tedd fell, de CSAK A DRIVER-t!!! azóta megy rendesen!

www.smart-bus.hu

töröltem a köreimet mert ennek így nincs értelme
SitatiS
Akkor jelen pillanatban én lenni 1.<#crazya><#nyes>

Let the good times roll.

lac coo
<#idiota><#eplus2>

Sajna nem biztos, kiprobáltam és simán lehet szerkeszteni : Laszlo Dobos Hungary FERRARI 550 MARANELLO GT Simulation 02:05.695 SPA 2003 ezt irtam be, de valójában 02:10.9 a legjobb idõm
irlindy
értM..megnézem...KÖSZ

Alexease
NEM a videomemoria mennyisegetol fugg!! Ezert ne vegyel kartyat! #3820! Olvassgass, kutakodj, keress ra az RSC-n, stb. Sajnos nincs idom helyetted utana nezni, olvasni.😞
irlindy
sztetek ha veszek egy egy 256os videokártyát akkor nem fog lefagyni a menüben folyton a játék?...mer ez így elég rossz