10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
grat
-
LeePí17 #5408 :D -
Porrári 
:DD
-
Nahát ez m@rha jó :DD
A lenti büntinél már nem tudja kiírni az oldal az okot :DD
..és hajrá! -
Itt van a hivatalos rajtlista a Simchallenge valenciai versenyére. Alaposan megszórták a társaságot büntikkel, én megúsztam egyelőre. :)
Simchallenge Valenica rajtlista -
Nincs meg, csak a demo használható :(( -
GPx8 #5403 off
A netkar pro eredetiben van meg?
on -
Igen, akár egyesbe is vissza lehet rakni ....Csak érdekességképpen linkeltem .Amúgy az egész ISI engine vacak ebből a szempontból, netkar pro-val tetszik legjobban a manual kuplung..mit nem mondok, ott még el is akad a motor ha rosszul váltok :)))) -
LeePí17 #5401 porrari?
fersche? -
pirosBoci #5400 mi lesz a ha egy poschét egy ferrari val ötvözünk?
-
GPx8 #5399 Brno!
-
-
Sziasztok!
A Mclaren F1 autó skineket, hogy, hová kell betenni a játékba?
Tudtok segíteni? A többi skin mind működik! -
Azé' játszhatok mást is nem? :)
Az LFS jó, de én Brno-n akarok csapatni, és ahoz nem jó. -
GPx8 #5395 G25 akkor LFS. -
ja és túl jól tűri a visszaváltásokat, amióta megvan a G25 nem szeretem ha a játék nem bünteti keményebben. :)
Pl. a V8 mod nagyon fsza :)
Brno-ban egy élmény csapatni :))) -
kipróbáltam, gyors.
De az elvárásaimhoz képest még mindig unalmas autó a Lotus. :( -
Lotus Exige R-GT .
A fictious version of the Lotus, powered by a RST V12, 3600cc.
500hp @ 9300 tr/min
402Nm @ 8000 tr/min
850Kg
6 Gears
GT Tires
Lotus Elise suspension model
Great new sound
GT 2004 categorie -
Megnéztem a Mantorp pályát, sztem nagyon szép 
full maxon és persze esőben akad a kép, viszont sirály pálya :) -
16-n vannak 1mp-n belül :))) 
szép és grat :) -
nekünk megy -
Az SCR Utility-ből indítod a játékot, ellenőrzi a programot, hogy nem történik-e illegális átírogatás, magyarán szólva csalás. Persze ez sem 100%-os védelem, de azért valami.... -
tzsoltika #5387 miért nem tudok menni a V8 Supercars móddal? Mikor kiválasztottam a kocsit, kezdené el a pályabetöltést és kidob a játékból -
Laceee #5386 mire jó ez a program ? -
bodzamaci #5385 Nekem is volt régen ilyen problémám az ISI-motoros játékokkal (pl.: F1 Challenge, GTR, rFactor). Nekem az oldotta meg a hibát, hogy kivettem egy kicsit a RAMjaimat, és felcserélt sorrendben raktam vissza őket. Ezután szinte teljesen hibamentesen futottak a játékok. -
Basszus, hogy mi megy a Simchallengen, elképesztő. Még mindig 13.-ik vagyok, de majdnem 50 ember próbál már az első 25-be beférni. Megdöbbentő, de jó ezt nézni. Ennyire erős pacákok között kvalizni sem egyszerű, hát még versenyezni....
érdekes, hogy a MaxD által kifejlesztett SCR Utility nálam korábban állandóan elszállt, vagy a GTR2.exe hibát okozott, de most nem. -
nem kell megy símán... -
(légyszi ne írjátok sorozatosan "ly"-al a muszájt) 
-
Tes Parker #5381 Szijasztok!Az lenne a kérdésem,hogy ha letöltöm ISO-ban a GTR2-t akkor ezt is úgy lehet elindítani mint az előző GTR-t,hogy le kell húzni a meghajtóról a tápot?Bár az előző már megvan eredetiben.Köszi a választ. -
gratulálok!
nekem az SCR mind2 lehetőséget elqta. :(
nemtom..átkéne állnom nekem is ferkára..a lambo nem idevaló szvsz :(
milyen kodekeket javasoltok? -
Ja, itt nézhetitek meg a Simchallenge-Valencia (GT) kvali alakulását:
Simchallenge-Valencia -
Debilon #5378 minek ennyiféle codec ?
-
DivX és XVid kodeket én is használok, de újabbakat, az ffdshow-t viszont nem, mert sok gondom volt vele, összeakadt mindennel. AC3 filtert is használok, nincs gond. -
A Simchallenge csütörtöki versenyére még egy festést is csinálnom kellene....
Most megy a kvali, Kiss Norbi harmadik, én a kilencedik vagyok, remélem beférek az indulók közé, mert itt nagyon erős palik vannak.

Egyelőre Huttu-é a pole 1:25.9-el, én 1:26.8-at mentem Valenciában, Norbi 1:26.4-nél tart. -
akkor megnézem mit tehetek.
ezeket használom :
DivX 5.21
XVid 2004.1101
ac3 filter
ffd show
többet nem hjasználok..
akkor ezek helyébe tudtok olyat mondani ami megfelel és nem lesz több probléma a gaméban? -
mér lenne muszály? ez az mssmp3.asi pont valami codec probléma lehet... -
ezsolt #5373 Köszi, akkor megvan! Még arra sem volt időm, hogy megnézzem mit töltöttem le hetekkel ezelőtt! -
LeePí17 #5372 magas priorításban indítottam..
ez a hiba okozója (erre hivatkozik a gtr2.exe)
mssmp3.asi
nah akkor a csütörtöki futam kiesik..
muszály másik lapot és procit vennem :S -
LeePí17 #5371 ok kösz megpróbálom.. -
Túlhúzott processzor, túlhúzott videokártya, összeakad a program más, háttérben futó programokkal. Erről már volt szó, de leírom megint: vedd feljebb a prioritási szintjét a programnak a normálnál.