10998
| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
#10478 hogy micsoda? -
#10477 akkor neked az XD kell
-
#10476 ha lenyomom akkor a fordulatot ledekkel jelzi de én az LCD panelt szeretném használni. ha jol emléxem ott lehet adatokat nézni menet közben az autóról. ez érdekelne nagyon -
#10475 bocs elfelejtettem hogy a 3-as gombra nem reagál -
#10474 1-2-3as gomb köül asszem a nem numerikus 3as -
#10473 hello! azt hogy lehet megoldani hogy a műszerfalon lévő kijelző működjön? emlékeim szerint mikor régebben játszottam a játékkal teljesen rendben volt de most nem tudom életre kelteni. mi állítsak be és hogy?
előre is köszönöm! -
Ferrari25 #10472 Csáó!Megjavult a GTR2 de lenne egy kérésem!Ha valakinek megvannak még az F1 2008-hoz járó setupok(v1.2-ben volt) azt átküldi nekem vki?
E-Mail:[email protected]
Nagyon hálás lennék ha átküldené valaki! -
#10471 Akkor neked remek választás lesz a DFGT, a DFP-nek a folytatása. A kormányon sokat javítgattak/javult, a pedál ismerős lesz. De fém fogaskerekeről ne is álmodozz :D Legalábbis 100-200k Forint alatt :D Viszont attól még a műanyag fogaskerék is lehet piszok tartós! -
#10470 Sziasztok!
Segítséget kérnék. Annakidején eladtam a kormányomat (logitech driving force pro) mert szűkös albérletben laktam , de itt az ideje, hogy újra vegyek egyet. Azt azért választottam , mert a tesztekben azt olvastam, hogy a forgórész műanyag helyett a többi logitech kormány közül csak ennél fém tehát jóval kevésbé kopik mint a többi kormány. Azóta eltelt 2 év és ahogy látom ilyen kormányt nem is nagyon lehet már kapni. Mit ajánlotok helyette max 30-35kig(tehát g25 kilőve)? (gondoltam ebbe a topicba jövök a kérdésemmel, ugyanis egyrészt gtr2 vel is fogok játszani(újra) másrészt ha valakik akkor ti tudjátok melyik a jó kormány :) ). Válaszotokat előre is köszönöm -
#10469 "Leszedtem egy új GTR 2-őt"
itt kövbetted el a hibát hogy nem ezzel crackelted meg... -
Ferrari25 #10468 És 3 hónapja még működött!Addig nem játszottam vele!És most ez van! -
Ferrari25 #10467 Hello!Lenne egy nagy gondom a GTR 2-vel!
Leszedtem hozzá 2 F1-es modot és mind a 2-nél ez van!Leszedtem egy új GTR 2-őt,újrainstalláltam,újra leszedtem a modot és felraktam.És egyszerűen nem működik!Mindig van valami gond az autóknál!De csak a modokban!Mert csak ezt a kettőt szedtem le!Szóval aki tudja hogy tudom ezt eltűntetni az lécci válaszoljon!Köszi!
Amiket próbáltam:
Újra leszedtem a modot
Újra leszedtem a gamet
Újra feltettem midnent
Legfrissebb directx-et felraktam
Legfrissebb videókari drivert felraktam
Kilőttem minden futó dolgot
Feltettem hozzá patcheket
Újra letöltöttem pályákat hozzá
Feltettem a 3.5-ös és 1.1-es .net frameworkot -
#10466 lol -
kisbesi #10465 tehát EREDETI kell
Köszönöm a válaszokat -
zoltang #10464 Patch for GTR2 online lobby available
Circumstances out of SimBin control recently created problems for gamers trying to connect to the GTR2 online lobby system. We have now taken the steps needed to solve the issue, and allow all GTR2 fans to get back online.
This easy to install official patch will restore full lobby functionality to your copy of GTR2.
http://www.simbin.se/
Download Patch for GTR2 -
#10463 probléma: WAREZ = NO Multi
Eredeti = Multi -
kisbesi #10462 Sziasztok
Letöltöttem ezt a GTR 2 játékot
Minden jól megy benne csak az a gond hogy hogy a MULTIPLAYER nem műkődik
Hiába probálom ki az összes kapcsolattípussal de sajnos nem jó
(patch et nem raktam fel)
Nem tudjátok mi lehet a problléma
Előre is köszönöm a válaszokat -
#10461 Ha nincs dx7, akkor pl LFS el sem indul neked soha. -
zoltang #10460 "Feltelepült", a dxdiag 11-es verziót ír. A dll bemásolással már így is megy a GTR2. De nem hiszem, hogy pl.: a dx7 fent lenne, mert akkor menne - a Vista alatt sem futó - Steel Beasts is... -
#10459 Próbáld innen ez mindig naprakész. Felrak pár file-t, de lecserélni nem fog semmit. Ha fenntven a directx10, akkor fenntvan a 9, 8, 7, 6, 5, 3.... ezelőttire nem emléxem :D -
zoltang #10458 Frissíteni? Mikor megpróbáltam Vistán a dx.9-et telepíteni a dx.10-re akkor a telepítő lefutott, de nem cserélte le... -
#10457 Rátenni nem kell, csak frissíteni.... -
#10456 Nekem engedte, amikor a Win7-et próbálgattam.. Azóta már lekerült a gépről, mert csak a bajom volt vele. :) -
zoltang #10455 Nem hiszem, hogy a dx11-re engedi feltenni a dx9-et, v. dx10-et.
A vista sem engedte a dx10-re a dx9-et, ott nálam pl.: a Steel Beasts nem ment emiatt... :( -
#10454 Egyszerűbb lett volna telepíteni egy DirectX-et.. :) -
zoltang #10453 Az indítást már megoldottam. Megkerestem a dll.az interneten és bemásoltam a win7 system32 könyvtárába, így már elindul a progi, de nem tudom mennyire lesz stabil.
Jó ez az új oprendszer... , pedig azt mondták, ami Vista alatt megy az menni fog ezen is... -
zoltang #10452 Most próbáltam a Windows 7 RC 64 bit alá feltenni a játékot és az indításra azt írja, hogy nem találja a d3dx9_26.dll -t. Valaki tud rá megoldást? Telepítette már valaki 7-es win alá a GTR2-őt? -
meduzatomi #10451 de a nevem nem engedi újra... hogy csináljam akkor? - csináljak egy nicknevet?
Saját nevemmel játszottam eddig... bánnám, ha pont azt nem engedné...
KÖszi mindenesetre. -
#10450 Caterham mod -
#10449 sziasztok!
nemrég megvettem a játékot, és nagyon bejövős :D
viszont... van hozzá Caterham mod? A GTR Evoban voltak, szal gondolom ide is át lettek konvertálva... csak az a gáz, hogy én nem találom sehol sem :D -
#10448 uj reg és kész nekem is megoldotta a gondot -
meduzatomi #10447 Hiába telepítettem az
"2009-08-14 | Online lobby patch for GTR2 | This easy to install patch will fix online lobby connection issues in GTR2."
...csak nem enged lobby-ba.
Megoldás lenne törölni, mindkét regisztrációmat, és egy új név, e-mail - kombinációval regisztrálni?
Érdekes... egyik napról a másikra (természetesen ugyanazzal a névvel s jelszóval, ami előtte is volt) egyszercsak nem enged be... nem jó név, vagy jelszó hibaüzenettel nem csatlakozik... mi lehet ezzel?
Nagyon köszi az ötleteket! - előre is. -
meduzatomi #10446 ...nem, mégsem.
Jó lenne törölni mindkettő regisztrációmat, mert valami gebasz lehet, nem enged be a lobby-ba :(
VAgy szerintetek?
Köszi
-
#10445 Nagyon köszi a segítséget.
Erre valószínűleg magamtól kellett volna rájönnöm?
Ezzel más is szívni fog.
Miért nincs ennek valami publicitása?
-
#10444 http://simbin.se -
#10443 Én nem találok az 1.1-nél ujabbat. -
#10442 Köszi a választ.
És azt milyen elnevezéssel kell keresni?
Le kell tölteni hozzá és felülírni az 1.1.0.0.-t?
Mert én bizony még szeretném használni ezt a game-t. -
#10441 Piszkaltak hivatalosan a szervert, megjelent egy GTR2 patch. -
#10440 Sziasztok!
Megnézné valaki hogy jelenleg tud-e csatlakozni a server-hez?
Mert nálam "Sikertelen csatlakozás a serverhez" van csak. -
Sponnyabob #10439 hú kicsit fáradt vagyok ehhez bocs a sok hibáért és az off-ért