GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30 Mbites net.
Sikerült megszereznem eredetiben a GTR2-õt, fel is telepítettem annak rendje és módja szerint, majd ezután felraktam az 1.1-es patchet is.
Offline remekül megy a játék, semmi probléma nincs vele, ám online "connection lost"-okat kapok.
Van olyan, hogy még a szerverek között nézelõdök, amikor "connection lost".
Van, amikor már be tudok menni az aktuális szerverre, de még az autóban ülve "connection lost".
S van olyan, amikor tudok menni két-három kört is, majd hirtelen "connection lost".
A tûzfalat és a vírusírtót kikapcsoltam, s így is jelentkezik ez a hiba. Tudtok rá adni valami ötletet, hogy mi lehet a probléma, vagy merre induljak el?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Természetesen elég lesz a modok neveit leírni, megkeresem én a neten õket, de ha linkeket kapok, azt is nagyon szépen megköszönöm!!
Olyan problémám lenne hogy a gáz csak a pedálút 2. felétõl kezd reagálni a GTR 2-ben. Lehet hogy ezek a kocsik a valóságban is így vannak beállítva de én szseretném ha a teljes pedálút használva lenne. Sehol nincs deadzone beállítva. Nem tudjátok hogy tudnám ezt megoldani.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Egy fontos kérdésem lenne:a Fia GT 2008 vagy 2009 mod-t rendesen betettem a játékba,de amikor bajnokságot akarok indítani mindíg kifagy.Valamit ötlet?Válaszotokat köszi!
Élvezd az életet és érezd az ízét.
Szerintem csak rossz helyre csomagoltad ki.
<#nemtudom>#nemtudom>
eredeti a game .. vidia friss driver , 1.1 es patch rajta.
de jártam már így régebben is más modoknál.mi nem felel meg DX8 alatt futtatom a grafot.
már azt hittem ezzel nem nyomul senki..
Hát,nem tudom te mikor játszol de mint írtam is nem sokkal ezelõtt.
Egyre többen vannak Online.
Még a kezdõben is van egyszerre legalább 3-4 server amin általában 22-28 ember indul.Egyik futamról lehet menni a másikba szinte várakozás nélkül.
Sim-röl nem is beszélve.<#taps>#taps>
Azért akarok inkább multiban játszani.Köszi a segítséget.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
néha beszállnék egy kis csapatásra de nem nagyon van használható server.
Pl: Xenon fényszóró
Valósághû esõfüggöny
Vagy pl: nézd meg ezen a képen a kijelzõt hogy mennyi plus nélkülözhetõ információ olvasható ami az alapjátékban nincs benne.
Rengeteg mindent lehet hozzá letölteni órákig lehetne sorolni.<#taps>#taps>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
#10312: Tényleg nagyon jó ár érte én elõször 17k-nak néztem és ijedtemben be is zártam a mozillát viszont megígérem neked hogy ha lesz rá alkalmam akkor megveszem eredetiben is.<#vigyor2>#vigyor2>
Keresgéltem de nem találtam.
egyébként 100km/h az elég lasu is egy versenypályán (mondjuk Brno-ban).
peóbáld ki egy keskenyebb pályán ott jobb a sebességérzet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Válság ide vagy oda ez a game ennyi pénzért mindenkinek elérhetõ szerintem.
És mellesleg ennyiért bûn kihagyni.
Hihetetlen de nemhogy kevesebben hanem egyre többen vannak online.
A fizetõs serverekröl nem is beszélve.<#taps>#taps>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
mert kemény 1790Ft az eredeti amivel mehetsz online is játszani...

De ha mar van szamitogeped es interneted (az sem olcso), akkor erdemes hasznalni net-et (a kozvetlen letoltesen kivul masra is:P).
A Google-be beirva a 2 kulcs szot, az elso talalatnak kiadja a tucatnyi letoltesi lehetoseget...
Csak rákattintasz a MAGYAROSÍTÁS szövegre a Banner-ban aztán már nem lesznek ilyen kérdéseid.
"A traction control az lenne a kipörgésgátló?"
Igen,javallott egyjó kormány vétele ehhez a game-hoz.
Bár meglepõen jól irányítható bill-röl is.
Én is ez miatt vettem DFP-t.<#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem ehhez kocsik nem kellenek,csak pályák.Bannerban lévõ nogripracing linken találsz párat.
A mûszerfalat nem tudod analógra állítani,mivel a valóságban is ilyen mûszerfaluk van a kocsiknak.
A wingnél ami érték be van állítva (alapból asszem'10-re) az a leszorítóerõt állítja vajon? Mert nem írja ki egy segítõ menübe, hogy az pontosan mit csinál.
A traction control az lenne a kipörgésgátló?
Szerintetek milyen modokat érdemes felrakni?
Olyan kéne, amiben egy csomagban egyszerre sok kocsi van. Meg olyat hirtelen nem láttam, ami a kocsik többségénél analógra, nem digitálisra, hanem olyan hagyományos óramutatósra állítaná a mûszerfalat...
(Elgondolkodtam azon hogy, lehet hogy egy ilyen fasza játékhoz már talán kéne egy kormány, nyomásérzékeny pedállal...)