GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Digi
30 Mbites net.

Internet szolgáltató?
Sziasztok!

Sikerült megszereznem eredetiben a GTR2-õt, fel is telepítettem annak rendje és módja szerint, majd ezután felraktam az 1.1-es patchet is.
Offline remekül megy a játék, semmi probléma nincs vele, ám online "connection lost"-okat kapok.
Van olyan, hogy még a szerverek között nézelõdök, amikor "connection lost".
Van, amikor már be tudok menni az aktuális szerverre, de még az autóban ülve "connection lost".
S van olyan, amikor tudok menni két-három kört is, majd hirtelen "connection lost".

A tûzfalat és a vírusírtót kikapcsoltam, s így is jelentkezik ez a hiba. Tudtok rá adni valami ötletet, hogy mi lehet a probléma, vagy merre induljak el?

Elõre is köszönöm a segítségeteket!

blackcalibra
THX!
SimaSuna
nogripracing.com

továbbá banner alatt :)
blackcalibra
Holnap tiplizek megvenni a játékot. Kérdésem az lenne, hogy mely MOD-okat érdemes feltenni rá. Grafikai-fizikai-autók stb.stb dolgokra gondolok.
Természetesen elég lesz a modok neveit leírni, megkeresem én a neten õket, de ha linkeket kapok, azt is nagyon szépen megköszönöm!!
Magnum PI
Bocs ezt visszavonom, ott sem jó

Magnum PI
Ja és a játékon belül a kalibrációnál teljesen jól mûködik minden. A teljes pedálút skálázva van

Magnum PI
Sziaasztok!

Olyan problémám lenne hogy a gáz csak a pedálút 2. felétõl kezd reagálni a GTR 2-ben. Lehet hogy ezek a kocsik a valóságban is így vannak beállítva de én szseretném ha a teljes pedálút használva lenne. Sehol nincs deadzone beállítva. Nem tudjátok hogy tudnám ezt megoldani.

mcmoha
<#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Sinyo70
na de most már látom ám ... mind a három évet ráadásul.. thx urak<#worship>

kaposi1
Jah ,így már érthetõ hogy nem látta .<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sinyo70
im <#lama> <#worship>

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne:a Fia GT 2008 vagy 2009 mod-t rendesen betettem a játékba,de amikor bajnokságot akarok indítani mindíg kifagy.Valamit ötlet?Válaszotokat köszi!

Élvezd az életet és érezd az ízét.

kaposi1
Amiket leírtál "eredeti a game .. vidia friss driver , 1.1 es patch" egy se függ össze azzal hogy nem látszanak az autóid.
Szerintem csak rossz helyre csomagoltad ki.
<#nemtudom>

Sinyo70
letöltöttem a WTCC 09 car pack ot és nem látszik egy autó sem !
eredeti a game .. vidia friss driver , 1.1 es patch rajta.
de jártam már így régebben is más modoknál.mi nem felel meg DX8 alatt futtatom a grafot.

Sinyo70
igen azóta átállítottam sim re és tényleg jó sok van.. :)
már azt hittem ezzel nem nyomul senki..

kaposi1
"multiban alig van élet"
Hát,nem tudom te mikor játszol de mint írtam is nem sokkal ezelõtt.
Egyre többen vannak Online.
Még a kezdõben is van egyszerre legalább 3-4 server amin általában 22-28 ember indul.Egyik futamról lehet menni a másikba szinte várakozás nélkül.
Sim-röl nem is beszélve.<#taps>

Köszi!<#worship>

SimaSuna
nyomd meg a 3as billentyût a WE gombok felett a billentyûzeteden :)
Nem tudja valaki mitõl lehet hogy belsõ nézetben nem mûködnek a mûszerek a fordulatszám mérõ mutató vagy digitális panel üres nem tudom melyik fokozatban vagyok ami pedig elég jó lenne fõleg hogy még nem ismerem az autókat. Eleinte még volt de aztán fogta magát és eltûnt minden valamelyik patch kell hozzá vagy valamit elállítottam?

Sinyo70
thx.. nem tudom miért de olyan a nehézség állítása mintha nem is változtatnám... 100%(sim) ugyan olyan idõket mennek mint 90%(semi) ben.Régebben az F1 99-02 nél is volt ilyen gondom.Újra telepítettem és akkor is ..sõt még másik meghalytóra is tettem,de ez sem segített.
Azért akarok inkább multiban játszani.Köszi a segítséget.

LaszloLedzenyi
állítsd át a simulation ra és akor rögtön több szerver lesz

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Sinyo70
multiban alig van élet ... nincs valami lehetõség rá ,hogy többet lássak?
néha beszállnék egy kis csapatásra de nem nagyon van használható server.

kaposi1
nélkülözhetõ = nélkülözhetetlen

kaposi1
És ha még csak most kezded vele az ismerkedést még valószinüleg mennyi mindent nem tudsz hogy van hozzá.<#nevetes1>
Pl: Xenon fényszóró
Valósághû esõfüggöny
Vagy pl: nézd meg ezen a képen a kijelzõt hogy mennyi plus nélkülözhetõ információ olvasható ami az alapjátékban nincs benne.
Rengeteg mindent lehet hozzá letölteni órákig lehetne sorolni.<#taps>

Dietrich
jó csak tudd..a fénymásolt gammel nem tudsz online emberek ellen játszani..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

NA lejött a játék. Nekem nagyon tetszik fõleg az hogy van benne gyakorló rész és hogy milyen részletes az elképesztõ jó talán kicsit túlzás is de az eddigi kérdéseimre minden választ megtaláltam.
#10312: Tényleg nagyon jó ár érte én elõször 17k-nak néztem és ijedtemben be is zártam a mozillát viszont megígérem neked hogy ha lesz rá alkalmam akkor megveszem eredetiben is.<#vigyor2>

Nincs meg valakinek a Le Mans 24H, Revived Edition v1.0 az AIW-javitása?
Keresgéltem de nem találtam.
b-type
:) ez jó

egyébként 100km/h az elég lasu is egy versenypályán (mondjuk Brno-ban).
peóbáld ki egy keskenyebb pályán ott jobb a sebességérzet.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Van egy olyan funkció, hogy time acceleration... Ezt nem lehet valahogy átírni valami fájlban, hogy mittudomén' másfélszeres legyen?(Alapból túl gyors ahhoz, hogy vezetni is lehessen közben.)Az elég poén lenne, mert akkor a sebességérzetet reálisabban adná vissza!... Mert pl: amikor százzal megy, az szerintem lassabbnak tûnik a játékban, mint amikor a valóságban is százzal megy egy autó.

Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube

kaposi1
Viszont teljesen igaza van!
Válság ide vagy oda ez a game ennyi pénzért mindenkinek elérhetõ szerintem.
És mellesleg ennyiért bûn kihagyni.
Hihetetlen de nemhogy kevesebben hanem egyre többen vannak online.
A fizetõs serverekröl nem is beszélve.<#taps>

SimaSuna
arra én pályázom :)
Dietrich
vodánál van felvétel marketing résznél? :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
Marketing Manager is lehetnél ekkora reklám szöveggel :)
Dietrich
moziba vagy hétvégi bulikba milyen idõközönként jársz? vagy heti hány sört vagy 2literes colát veszel?
mert kemény 1790Ft az eredeti amivel mehetsz online is játszani...

Köszi mindenkinek! Mondjuk nálam csak 50-60-70kBytes/s-el jön de biztos az én netem a szar nem tudom.

Alexease
Sot, most meg is neztem, hogy valoban lejon-e, es igen:P Home net-em van (8192/512) es ~750kByte/s-sel jon...
bardocz
Szerintem bármelyik torrentoldalon megtalálod,piratebay-t próbáld meg,ott van minden.
Alexease
Nem penz kerdese:)
De ha mar van szamitogeped es interneted (az sem olcso), akkor erdemes hasznalni net-et (a kozvetlen letoltesen kivul masra is:P).
A Google-be beirva a 2 kulcs szot, az elso talalatnak kiadja a tucatnyi letoltesi lehetoseget...
Sziasztok! Szimulátort kerestem és ide küldtek hogy nézzem meg ezt a játékot ahogy utána olvastam ígéretesnek tûnik de azért itt is megkérdem hogy mennyire valósághû a játék? Másik dolog hogy nem látok Warez topicot így kénytelen vagyok ide írni hogy nem tudjátok véletlen honnan lehet letölteni a játékot mert sajnos nagyon gyengén állok anyagilag és ráadásul nincs a környékemben ilyen bolt az online rendelés meg egy játékra túlságosan pazarlás lenne. Szóval remélem nem fogtok lehurrogni az elõzõ mondatomért. Köszi a válaszokat!

kaposi1
Miért nem használod a magyarosítást?
Csak rákattintasz a MAGYAROSÍTÁS szövegre a Banner-ban aztán már nem lesznek ilyen kérdéseid.
"A traction control az lenne a kipörgésgátló?"
Igen,javallott egyjó kormány vétele ehhez a game-hoz.
Bár meglepõen jól irányítható bill-röl is.
Én is ez miatt vettem DFP-t.<#nevetes1>

bardocz
De ezek max kívülrõl utcai kocsik:)
Már úgy értem, hogy vajon az utcai verziós kocsiknak is digitális kijelzõjük van? De aki ilyen százmilliós Viperákat, meg Lamborghiniket:) vesz, annak külön kérésre gondolom megcsinálják plusz pénzért. (Bár persze a köridõt jó, hogy digitálisan mutatja, de a sebesség-, meg a fordulatszámmérõ az szerintem jobban nézne ki úgy.)

bardocz
A leszorító erõt befolyásolja.
Szerintem ehhez kocsik nem kellenek,csak pályák.Bannerban lévõ nogripracing linken találsz párat.
A mûszerfalat nem tudod analógra állítani,mivel a valóságban is ilyen mûszerfaluk van a kocsiknak.
Király a játék!!!

A wingnél ami érték be van állítva (alapból asszem'10-re) az a leszorítóerõt állítja vajon? Mert nem írja ki egy segítõ menübe, hogy az pontosan mit csinál.

A traction control az lenne a kipörgésgátló?

Szerintetek milyen modokat érdemes felrakni?
Olyan kéne, amiben egy csomagban egyszerre sok kocsi van. Meg olyat hirtelen nem láttam, ami a kocsik többségénél analógra, nem digitálisra, hanem olyan hagyományos óramutatósra állítaná a mûszerfalat...

(Elgondolkodtam azon hogy, lehet hogy egy ilyen fasza játékhoz már talán kéne egy kormány, nyomásérzékeny pedállal...)

ok kössz
gordon 24
heló tudom hogy ezt nem ebbe a fórumba kéne írnom és bocs ,de a másikba nem válaszolnak!ért valaki itt a bmx ekhez?