GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laci 700
Analóg GamePad-al elég rossz vele játszani. TDU-hoz tökéletes volt de itt túl érzékeny. Érzékenységet minimumra vettem de így is elég rossz. De még mindig jobb mint a billentyûzet. 😄 Van egy elég vacak kormányom (Asszem Genius) majd megpróbálom azzal. Amúgy nagyon jó game!

laci 700
Megvan a game! CD Galaxis 2090Ft! Kód benne volt bontatlan csomagolás.
szombaton lehet ráérek, de vegyétek figyelembe hogy rég játszottam szimulátorral és nem vok már valami pro... (am szimulátor módban jászok gépnél kb 5 mp-vel mentem eddig lassabbat. kis gyakorlás és menni fog ; )

laci 700
MM-ban 3400Ft... :S a CD galaxisban pedig csak 2090Ft. Hétvégére meglesz szerintem!

kaposi1
Én szinte minden nap tolom valamikor, valamelyik serveren.
Nevem : ( HUN ) LACI<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

blackcalibra
Én leszek, ha komoly a dolog, felcsapom a kormányt és gó.
akár lehetne hétvégén napközbe tolni pár karikát, alap autókkal, alap pályán 😄

ki jönne rá ? :-)

ja.. én is úgy vettem :-/

bár azóta se volt gond vele szerencsére..

#10383: én is is 576-bol vettem, ennyiért még régebben, de normál borító volt mindegyiken 😄

laci 700
Az biztos! 😄 Már az alap game is jó, de találtam hozzá jó pár használható módot is... ; )

kaposi1
Szerintem sok élvezetes órát fog szerezni.<#eljen>
Én már csak ezzel játszok,pedig meg vannak az újdonságok.
De a GTR2 mellett nem jut másra idõm.<#nyes>

laci 700
Sztem a MM-ban lesz. Ott minden bontatlan általában... Ma veszem meg! Thx!

kaposi1
Én még sok helyen látok eredetit. Szerintem keress egy olyat. Ezt én nem venném meg.Komáromban még a Tesco-ban is van belõle.<#nevetes1>

blackcalibra
Meg kell próbálni olyat szerezni, ami nincs felbontva. Legyen rajta fólia.
Alexease
Elvileg ugyanannak kell lennie benne, csak ez mar a gazdasagos kivitel😉 Bar regebben sok balhe volt az 576-tal, allitolag kilopkodtak az online kodokat a bodozokbol😉
laci 700
lol
"Segítségével a versenyzõk székébe ülhetsz és kipróbálhatsz több, mint 140 erõteljes modellt."
-.-

Dietrich
ha eredetivel mész online és még sem tud csatlakozni akkor igen 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

laci 700
Helló!
Eddig a demoval játszogattam de tetszik a game úgyhogy megveszem. 2000Ft-t bõven megér😄
Ha az eredetit nem tom megvenni és csak ILYET találnék származhat belõle hátrányom? 😄
Thx!

Dietrich
<#eljen>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kaposi1
Bizony hogy jó!
Én meg hálás tanítvány vagyok.<#nevetes1><#worship>

Dietrich
jó tanitóid voltak <#ravasz1>

blackcalibra
Gondoltam másnak is fenn van, hátha tudja.
Közben még tegnap megtaláltam, fel is raktam, mûködik is.
Azért köszönöm!
Ja, és köszöntem a kézikönyvet is! Hasznos.

Köszönöm a segítséget!

Tegnap este már toltam pár kört online, de csak billentyûzettel így hirtelen, kormányt majd valamikor felrakom hozzá,azzal jobb lesz. Bár billentyûzettel is olyan jó középmezõnyös voltam, egyszer-egyszer talán jobb is. Dehát szimulátor, vagy mi a szösz.
Mondjuk remélem ezzel nem járok úgy, mint az elsõ résszel, amit miután megvettem, használtam egy pár alkalommal, valamit fejlesztettem a gépen, és azóta csodával határos módon nem indul(t) el a játék, menüben kifagyott mindig.
kaposi1
Helló!
Miért nem attól kérded akinek a képén láttad?<#nevetes1><#awink>
1.Ez nem egy mód,hanem egy d3d9.dll file amit kicsomagolás után egyszerûen másolj bele a GTR2 fõkönyvtárába.
És már tiéd is majdnem úgy fog kinézni mint az enyém a képen.
Ahhoz hogy olyan legyen mint a képen további szerkesztések szükségesek.
2.Megnéztem a kézikönyvet amit én anno kaptam hozzá.
Ami valóban 72 oldalas de ebbõl csak 14 oldal a magyar.<#duhos2>
De nekem van egy GTR2 kézikönyvem amivel sokkal többre mész.
Remélem tudtam segíteni.<#wave>

blackcalibra
Ez az, ezt lehet megvenni a cd galaxisnál is, mondjuk én az 576-nál vettem.
Az lesz az, amit te mondasz.
Alexease
Akkor az valami utannyomas lehet, es gondolom, mar csak az a ~12 oldal van benne, ami az eredetiben is (ott is csak ~12 oldal, a tobbi nyelv miatt ~72😛).
blackcalibra
óóóóóóóóóóó b@ssza meg, megvan. Jól el van dugva, meg soványka is, alig pár oldal(10 körül). Hát az elsõhöz képest gyenge, de legalább megvan. Késõ van már.......<#wow3>
blackcalibra
Mindegy. Melyik modot kell felraknom, hogy a #10322 -ban lévõ képen, a bal felsõ autó állapotot jelzõ piktogram meglegyen nálam is?
Alexease
Nalam mindkettoben csak nyomtatott formaban van benne.
Milyen verziod van, milyen a doboza?! Lehet, hogy ez mar valami utannyomasos, gazadasagos verzio?!😊
blackcalibra
Ja igen, bocsánat, az elsõ részében sem volt, csak elektronikus formában. De ott legalább a játékhoz való volt, nem úgy minta második részben. SevenM.........
Alexease
Elektronikusan (PDF) nincs benne, most megneztem. Scanneld be😊))
Alexease
Ha megvetted es nem volt benne, akkor valszeg masnak sem lesz aki ugyanugy megvette😉 De a GTR2-hoz ugyanugy 72 oldalas nyomtatott konyvet adtak mint a GTR-hez.
blackcalibra
Nem is tudom. Gondolom senki sem dobja el a kézikönyvet, ha megvesz egy eredeti játékot. Azt is kifizeti, és mondjuk kicsit úgy érzem, ha már megvettem a játékot járna hozzá.
Anno, mikor megvettem a GTR-t, ahhoz egy 70.oldalas egész jó kézikönyv volt, mondhatjuk, hogy hasznos volt, legalább az alapok benne voltak a játékkal kapcsolatban.
Tök felesleges a magyar kézikönyv, minek neked ?
blackcalibra
És honnan tudnám ezeket a cuccokat beszerezni?
A játékhoz gyárilag nincs beállítási segédlet.
13 oldalas a GTR 2 magyar kézikönyve, amúgy 72 oldalas angol, cseh, magyar, szlovén nyelven van a játék funkcióinak a bemutatása.
blackcalibra
Úgy cakli pakli jó lenne. Azt látom, hogy a F.A.Q-ban van autóbeállítási segédlet, egy PDF formátumban. Ez lenne a kézikönyv, amit elvileg kellett volna kapnom a játékhoz?
mi kellene belõle ?
setup guide?
blackcalibra
Valakinek nincs meg a játék kézikönyve valami elektromos formában?
Ma megvettem a játékot, és a magyar nyelvû elektronikus kézikönyv a GT Legends kézikönyve, ez van a bónusz dvd-n. A játék dvd-jén pedig csak egy angol nyelvû txt. fájl van. Nem olyan nagy valami, de no.......
Dietrich
nem..Bp.

m1garand
majd kérdezz meg holnap személyesen

makett.tk

A routert megkerültem, direktbe kötöttem be a netet: "connection lost"
Regsiztrálva is vagyok, a kapcsolatot is beállítottam, és simulationban használom/használnám.
Az azért megnyugtat Dietrich, hogy te is Digivel használod. Debreceni vagy esetleg?

Toby0501
Ha nem regisztrálja magát, akkor már a lobbyba sem tud bejelentkezni..

A bontást akkor csinálja, ha nem regisztrálsz nevet a játékon belül...
Dietrich
A játékon belül beállitottad a netes kapcsolatod? A másik, hogy simulationba legyen.
Mert nekem is digi van és router mögül játszottam amig GTR2-t toltunk.

Ok. Van rá mód. Köszi!

Toby0501
Portot ne nyiss, azt csak akkor kell, ha szervert akarsz indítani. Inkább próbáld meg router nélkül, ha van rá mód.

Más netes játékoknál nem fordult elõ ilyen.
Ezt a reges dolgot azért majd kipróbálom.
Köszi!

Igen, van routerem. A port nyitást este kipróbálom, köszi!

Ezt találtam:

Idézet:Eredeti szerzõ johnnie
Érdekelne hogy mással is történt-e olyan hogy nem tudott belépni a Multiplayerbe.Valamiért nem tudok kapcsolódni,vagy azt irja ki hogy nem sikerült a kapcsolódás a szerverhez.Vagy azt hogy hibás felhasználó\jelszó.Nap mint nap kapcsolódok és versenyzek már régóta,de most valamiért nem akar mûködni.Ez esetleg jellemzõ probléma ami kis idõ elteltével orvosolva lessz a szerveren,vagy újra kellene telepitenem a játékot?Minden észrevételt várok.

Nekem is volt ilyen, csináltam egy új reget és mûködött, aztán egy idõ után az nem mûködött és visszaálltam a régire.

Próbáld ki, hogy más netes játékokkal is van-e gond, vagy csak ezzel.
Hecker007
Routered van?
Attól szoktak megbolondulni néha a játékok. Ha van akkor portot kell nyitni a játéknak rajta.