GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szombaton lehet ráérek, de vegyétek figyelembe hogy rég játszottam szimulátorral és nem vok már valami pro... (am szimulátor módban jászok gépnél kb 5 mp-vel mentem eddig lassabbat. kis gyakorlás és menni fog ; )
Nevem : ( HUN ) LACI<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ki jönne rá ? :-)
bár azóta se volt gond vele szerencsére..
#10383: én is is 576-bol vettem, ennyiért még régebben, de normál borító volt mindegyiken 😄

Én már csak ezzel játszok,pedig meg vannak az újdonságok.
De a GTR2 mellett nem jut másra idõm.<#nyes>#nyes>
"Segítségével a versenyzõk székébe ülhetsz és kipróbálhatsz több, mint 140 erõteljes modellt."
-.-
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Eddig a demoval játszogattam de tetszik a game úgyhogy megveszem. 2000Ft-t bõven megér😄
Ha az eredetit nem tom megvenni és csak ILYET találnék származhat belõle hátrányom? 😄
Thx!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Én meg hálás tanítvány vagyok.<#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship>
Közben még tegnap megtaláltam, fel is raktam, mûködik is.
Azért köszönöm!
Ja, és köszöntem a kézikönyvet is! Hasznos.
Köszönöm a segítséget!
Tegnap este már toltam pár kört online, de csak billentyûzettel így hirtelen, kormányt majd valamikor felrakom hozzá,azzal jobb lesz. Bár billentyûzettel is olyan jó középmezõnyös voltam, egyszer-egyszer talán jobb is. Dehát szimulátor, vagy mi a szösz.
Mondjuk remélem ezzel nem járok úgy, mint az elsõ résszel, amit miután megvettem, használtam egy pár alkalommal, valamit fejlesztettem a gépen, és azóta csodával határos módon nem indul(t) el a játék, menüben kifagyott mindig.
Miért nem attól kérded akinek a képén láttad?<#nevetes1>#nevetes1><#awink>#awink>
1.Ez nem egy mód,hanem egy d3d9.dll file amit kicsomagolás után egyszerûen másolj bele a GTR2 fõkönyvtárába.
És már tiéd is majdnem úgy fog kinézni mint az enyém a képen.
Ahhoz hogy olyan legyen mint a képen további szerkesztések szükségesek.
2.Megnéztem a kézikönyvet amit én anno kaptam hozzá.
Ami valóban 72 oldalas de ebbõl csak 14 oldal a magyar.<#duhos2>#duhos2>
De nekem van egy GTR2 kézikönyvem amivel sokkal többre mész.
Remélem tudtam segíteni.<#wave>#wave>
Az lesz az, amit te mondasz.
Milyen verziod van, milyen a doboza?! Lehet, hogy ez mar valami utannyomasos, gazadasagos verzio?!😊
Anno, mikor megvettem a GTR-t, ahhoz egy 70.oldalas egész jó kézikönyv volt, mondhatjuk, hogy hasznos volt, legalább az alapok benne voltak a játékkal kapcsolatban.
setup guide?
Ma megvettem a játékot, és a magyar nyelvû elektronikus kézikönyv a GT Legends kézikönyve, ez van a bónusz dvd-n. A játék dvd-jén pedig csak egy angol nyelvû txt. fájl van. Nem olyan nagy valami, de no.......
Regsiztrálva is vagyok, a kapcsolatot is beállítottam, és simulationban használom/használnám.
Az azért megnyugtat Dietrich, hogy te is Digivel használod. Debreceni vagy esetleg?
Mert nekem is digi van és router mögül játszottam amig GTR2-t toltunk.
Ezt a reges dolgot azért majd kipróbálom.
Köszi!
Idézet:Eredeti szerzõ johnnie
Érdekelne hogy mással is történt-e olyan hogy nem tudott belépni a Multiplayerbe.Valamiért nem tudok kapcsolódni,vagy azt irja ki hogy nem sikerült a kapcsolódás a szerverhez.Vagy azt hogy hibás felhasználó\jelszó.Nap mint nap kapcsolódok és versenyzek már régóta,de most valamiért nem akar mûködni.Ez esetleg jellemzõ probléma ami kis idõ elteltével orvosolva lessz a szerveren,vagy újra kellene telepitenem a játékot?Minden észrevételt várok.
Nekem is volt ilyen, csináltam egy új reget és mûködött, aztán egy idõ után az nem mûködött és visszaálltam a régire.
Próbáld ki, hogy más netes játékokkal is van-e gond, vagy csak ezzel.