10998
| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
#10518 7000 -
#10517 ha eredeti a játékod akkor play online..ha nem akkor offline nyomulhatsz -.-
2990 a játék annyit már megér...én 2-3éve vettem kb 8.000ért..
-
krisz940122 #10516 tehát a bugokat szedi ki meg egy kicsit "jobbá" teszi a játékot.vagy vmi ilyesmi :D és miújság a multiplayerrel?xfire? vagy a főmenüből?ez az utolsó kérdésem :) (szerintem):D -
#10515 A lényeg, hogy az 1.1.0.0-val működik.
GTR2 1.1.0.0 Update
changes since GTR2 1.0.0.0:
---------------------------
General
-------
� Fixed performance hit in Changeable Weather
� Fixed missing race groove in driving school
� Fixed Car number missing from results export
� Fixed inconsistency with "Pit Exit Arrow" UI option
� Fixed inconsistency with "Mirrors" UI option - Mirrors are now ON ingame when UI shows ON
� Fixed Custom Championship "European 360 Champions Cup" incorrect reference to "Dubai North"
� Fixed Custom Championships with F575s that contained duplicate drivers
� Improved car balance in custom Championship "Super Endurance Drivers Championship"
� Improved statistics tracking in Player Profile
� Allow manual pit control in Novice mode
� Fixed bug where some cars would not visibly show repaired body damage after pitstops
� Fixed bug where corner markers would no longer show after first car crossed the finish line
� Fixed bug where track award video was shown when no track was awarded
� Fixed bug where Wrong time indicator and position were displayed during some Driving lessons
� Added option to skip award videos
� Enabled "+auto" command line option on the dedicated server
� Fixed bug where "Show All" drivers lobby option was not working on first entry to Lobby
� Fixed bug where the Fuel and Tyre wear labels were inverted on the dedicated server
� Fixed bug where "-1/16 players" was sometimes shown on the in-game server UI
� Fixed bug where the Lobby lists would sometimes overflow the display areas
Track specific
--------------
� Valencia
- Corrected an issue where the Pole position was on the wrong side of the track
- Fixed a bug where some terrain areas caused cars to flip
- Fixed a bug where the tirewalls graphics were corrupted by headlights
� Magny Cours
- Fixed low-res textures on some boards
- Fixed a bug where the track would cause a CTD on some hardware
� Spa Francorchamps
- Corrected a graphical issue on one of the curbs
Car specific
------------
� Murcielago
- Corrected a graphical issue on the right rear wheelarch
� Ferrari JMB 575
- Fixed a bug where the steering wheel was not disabled when the option for visible steeringwheel is unchecked -
krisz940122 #10514 amúgy mi a különbség a 1.0.0.0. és az 1.1.0.0. verzió között?mert én az 1.0.0.0.ról felfrissitettem 1.1.0.0.ra de én nem találtam különbséget. vagy van vmi? és multizni hogy lehet?xfire? vagy a főmenüből?előre is köszi -
krisz940122 #10513 nem felejtettem el! :D az acer honlapjáról töltöttem le frissebb drivert és kész.na de most már nem fogok magyarázkodni :D -
Debilon #10512 mert azt el lehet felejteni :D -
krisz940122 #10511 mondom h tudtam hogy hogy kell drivert frissíteni csak nem ugrott be:D -
#10510 LFS -
#10509 banner alatt linkek...
gtr4u vagy nogripracing.com.
bár GTR2be drift CSAK öszkerékhajtással érhető el..
driftre rfactor vagy LFS... -
#10508 régen azt irtam volna sulinetes hülyegyerek -
krisz940122 #10507 lehet hülyeség de hallottam valami drift módról.van ilyen? ha igen honnan tudom megszerezni?megéri megszerezni? -
krisz940122 #10506 EEEZZZAAAZZZZ!!!!!!!!:D:D:D sikerült!!! frissítettem a vga drivert és tökéletes minden:D a grafika fullon van és nem szaggat a menü is jó minden ok.Nagyon szépen köszönöm a segítséget :) -
krisz940122 #10505 most azt nem tudom hogy én miért hittem azt hogy nem tudok drivert frissíteni?! ezt tudtam hogy le kell tölteni :D:D azt hittem hogy nem így kell :D na remélem hogy megoldja a játékhibát :) -
#10504 A legegyszerubb ha megkeresed a laptopod gyartojanak az oldalat. Ott biztos van olyan lehetoseg, hogy driver letoltes. -
Laceee #10503 http://www.techeta.com/2009/08/intel-gma-4500m-4500mhd-windows-graphics-drivers.html -
krisz940122 #10502 Na akkor #10498 ? -
Laceee #10501 Senki nem irta, hogy szar, de nem is játékra találták ki. -
krisz940122 #10500 szerintem még nem próbáltál ki gma 4500M-et csak mivel intel már csak szar lehet mi?nem szar!! cod4 simán fut a gtr pedig full grafikán.és nem kérek több véleményt a vga-ról.kösz. ja és #10498? -
Laceee #10499 Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500M 3Dmark06 eredmény: 567 pont -
krisz940122 #10498 de ismerek programokat ( driver genius, driver detective stb) amikkel frissíteni lehetNE ha nem kéne megvenni vagy regisztrálni.a laptop viszi a cod 4 et is simán tehát az erővel nincs gond csak frissíteni még nem frissítettem drivert mindig csak feltelepítem a drivert és kész.a tudásommal sincs gond szerintem :D csak ezt nem tudom :D:D légyszíves leírnád nekem hogy frissítsem? annyi lenne hogy letöltök egy másik drivert ami frissebb? ha ennyi akkor csak azt nem tudom hogy melyik frissebb a mostaninál :D előre is köszi -
Laceee #10497 Az én notebookomon hasít, Acer 7738G (geforce 130M), mondjuk én egy integrált GMA 4500M-el nem próbálkoznék normális 3D játékkal, annak még a driver frissités sem segít. -
#10496 1. Notebook es tarsaik nem igazan jatekra valok:/
2. Ha meg drivert sem tudsz frissiteni, akkor nem biztos hogy eroltetni kellene:) Miert nem veszel inkabb egy konzolt?!:)))) -
krisz940122 #10495 integrált Mobile Intel GMA 4500M de az bírja.most fogok drivert frissíteni de nem tudom hogy hogy kell:D hogy lehet legegyszerűbben frissíteni? -
#10494 milyen VGA-d van?
alaplap / directX / vga driver frissítés? -
krisz940122 #10493 na odáig már minden látszik amíg be nem töltődik a pálya.odáig már tökéletes.de ahogy bejön a garázs ott csak a kocsi kicsinyített képe látszik meg a szürkés háttér.kattintani tudok csak nem tudom hogy mire kattintok. -
krisz940122 #10492 ahol nincs kis kép ott minden ok. -
krisz940122 #10491 aha ok és köszi .ha olyan menüpontban vagyok ahol van kép ( a kocsiról pl amikor választjuk ki és lehet forgatni vagy amikor betölti a pályát és kis képen látjuk a kocsit)na olyankor nincsenek ott a beállítási lehetőségek csak maga a kiskép plusz a gtr es háttér.de attól ugyanúgy tudok mindenre kattintani csak vakon mert nem látom mire kattintok.csak mintha a szürke háttérre kattintgatnék. Ha véletlenül sikerül jóra kattintani akkor játszani is tudok csak nem tudok semmit se beállítani.és köszi a segítséget :) -
#10490 Szepen, ertelmesen ird le, mit szeretnel csinalni.:)
Frissits DirectX-et, videokartya drivert, allitsd at a felbontast valami masra, probald ki masik DX-beallitason (DX7, DX8, DX9). -
krisz940122 #10489 Kérlek szépen titeket legyetek szívesek és írjátok le, hogy mit csináljak. Előre is nagyon szépen köszönöm. -
Debilon #10488 mondjuk ha értelmesen tagoltan leírnád? -
krisz940122 #10487 ne máá ha tudok én is segitek nekem meg senki se segit? legalább ha már nem tudtok segiteni csak azt irjatok mar le h nem tudok segiteni :S -
krisz940122 #10486 na lécci vki -
krisz940122 #10485 csősztök.
cyber: próbáld meg ujratelepiteni a jatekot.de nekem is kéne egy kis help.bejön a főmenü.rákattintok mondjuk a practice-ra és bejönnek az irások pl h hany perces legyen a futam meg stb és amikor a sarokban megjelenik a forgó kocsi egyből eltűnnek az írások csak a kocsi forog.tehát rákattolok a practice-ra utána egy pillanatra bevillannak a beállítások és amikor megjelenik a forgó kocsi egyből eltűnnek az irások.csak a forgó kocsi marad meg és ez mindegyik menüpontnál igy van.lécci segítsetek .előre is köszi -
cyber #10484 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
A problémám az lenne hogy leszedtem a GTR2 Center-t és akár hogy próbálok vele bajnokságot kreálni kiír valami hiba üzenetet!
Ha valaki tud segítsen mert nem tudom hogy mi lehet a probléma!
Előre is köszönöm!
Attila! -
#10483 nem viccelnek..XD ez a neve egy kis plugin amit a főkönyvtárba kell rakni!
http://www.vitumo.de/ ott a kép róla. -
#10482 Jajj, sorry, a link korlátozódott a felkiáltójelre, de amúgy vicces gyerekek is vagyunk :D
Csak copy be a gtr exe mellé, és magyar billen a ű-vel kapcsolod ki-be. -
#10481 az XD jelen esetben NEM szmájli...
XD -
#10480 látom ti vagytok a vicces gyerekek -
#10479 XD!