10998
  • Dietrich
    7000
  • SimaSuna #10517
    ha eredeti a játékod akkor play online..ha nem akkor offline nyomulhatsz -.-

2990 a játék annyit már megér...én 2-3éve vettem kb 8.000ért..
  • krisz940122
    tehát a bugokat szedi ki meg egy kicsit "jobbá" teszi a játékot.vagy vmi ilyesmi :D és miújság a multiplayerrel?xfire? vagy a főmenüből?ez az utolsó kérdésem :) (szerintem):D
  • pointer4
    A lényeg, hogy az 1.1.0.0-val működik.

GTR2 1.1.0.0 Update

changes since GTR2 1.0.0.0:
    ---------------------------

General
    -------
    � Fixed performance hit in Changeable Weather
    � Fixed missing race groove in driving school
    � Fixed Car number missing from results export
    � Fixed inconsistency with "Pit Exit Arrow" UI option
    � Fixed inconsistency with "Mirrors" UI option - Mirrors are now ON ingame when UI shows ON
    � Fixed Custom Championship "European 360 Champions Cup" incorrect reference to "Dubai North"
    � Fixed Custom Championships with F575s that contained duplicate drivers
    � Improved car balance in custom Championship "Super Endurance Drivers Championship"
    � Improved statistics tracking in Player Profile
    � Allow manual pit control in Novice mode
    � Fixed bug where some cars would not visibly show repaired body damage after pitstops
    � Fixed bug where corner markers would no longer show after first car crossed the finish line
    � Fixed bug where track award video was shown when no track was awarded
    � Fixed bug where Wrong time indicator and position were displayed during some Driving lessons
    � Added option to skip award videos
    � Enabled "+auto" command line option on the dedicated server
    � Fixed bug where "Show All" drivers lobby option was not working on first entry to Lobby
    � Fixed bug where the Fuel and Tyre wear labels were inverted on the dedicated server
    � Fixed bug where "-1/16 players" was sometimes shown on the in-game server UI
    � Fixed bug where the Lobby lists would sometimes overflow the display areas

Track specific
    --------------
    � Valencia
    - Corrected an issue where the Pole position was on the wrong side of the track
    - Fixed a bug where some terrain areas caused cars to flip
    - Fixed a bug where the tirewalls graphics were corrupted by headlights
    � Magny Cours
    - Fixed low-res textures on some boards
    - Fixed a bug where the track would cause a CTD on some hardware
    � Spa Francorchamps
    - Corrected a graphical issue on one of the curbs

Car specific
    ------------
    � Murcielago
    - Corrected a graphical issue on the right rear wheelarch
    � Ferrari JMB 575
    - Fixed a bug where the steering wheel was not disabled when the option for visible steeringwheel is unchecked
  • krisz940122
    amúgy mi a különbség a 1.0.0.0. és az 1.1.0.0. verzió között?mert én az 1.0.0.0.ról felfrissitettem 1.1.0.0.ra de én nem találtam különbséget. vagy van vmi? és multizni hogy lehet?xfire? vagy a főmenüből?előre is köszi
  • krisz940122
    nem felejtettem el! :D az acer honlapjáról töltöttem le frissebb drivert és kész.na de most már nem fogok magyarázkodni :D
  • Debilon
    mert azt el lehet felejteni :D
  • krisz940122
    mondom h tudtam hogy hogy kell drivert frissíteni csak nem ugrott be:D
  • Csabesz6
    LFS
  • SimaSuna #10509
    banner alatt linkek...

gtr4u vagy nogripracing.com.

bár GTR2be drift CSAK öszkerékhajtással érhető el..
    driftre rfactor vagy LFS...
  • Dietrich
    régen azt irtam volna sulinetes hülyegyerek
  • krisz940122
    lehet hülyeség de hallottam valami drift módról.van ilyen? ha igen honnan tudom megszerezni?megéri megszerezni?
  • krisz940122
    EEEZZZAAAZZZZ!!!!!!!!:D:D:D sikerült!!! frissítettem a vga drivert és tökéletes minden:D a grafika fullon van és nem szaggat a menü is jó minden ok.Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)
  • krisz940122
    most azt nem tudom hogy én miért hittem azt hogy nem tudok drivert frissíteni?! ezt tudtam hogy le kell tölteni :D:D azt hittem hogy nem így kell :D na remélem hogy megoldja a játékhibát :)
  • mcmoha
    A legegyszerubb ha megkeresed a laptopod gyartojanak az oldalat. Ott biztos van olyan lehetoseg, hogy driver letoltes.
  • Laceee
    http://www.techeta.com/2009/08/intel-gma-4500m-4500mhd-windows-graphics-drivers.html
  • krisz940122
    Na akkor #10498 ?
  • Laceee
    Senki nem irta, hogy szar, de nem is játékra találták ki.
  • krisz940122
    szerintem még nem próbáltál ki gma 4500M-et csak mivel intel már csak szar lehet mi?nem szar!! cod4 simán fut a gtr pedig full grafikán.és nem kérek több véleményt a vga-ról.kösz. ja és #10498?
  • Laceee
    Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500M 3Dmark06 eredmény: 567 pont
  • krisz940122
    de ismerek programokat ( driver genius, driver detective stb) amikkel frissíteni lehetNE ha nem kéne megvenni vagy regisztrálni.a laptop viszi a cod 4 et is simán tehát az erővel nincs gond csak frissíteni még nem frissítettem drivert mindig csak feltelepítem a drivert és kész.a tudásommal sincs gond szerintem :D csak ezt nem tudom :D:D légyszíves leírnád nekem hogy frissítsem? annyi lenne hogy letöltök egy másik drivert ami frissebb? ha ennyi akkor csak azt nem tudom hogy melyik frissebb a mostaninál :D előre is köszi
  • Laceee
    Az én notebookomon hasít, Acer 7738G (geforce 130M), mondjuk én egy integrált GMA 4500M-el nem próbálkoznék normális 3D játékkal, annak még a driver frissités sem segít.
  • Alexease
    1. Notebook es tarsaik nem igazan jatekra valok:/
    2. Ha meg drivert sem tudsz frissiteni, akkor nem biztos hogy eroltetni kellene:) Miert nem veszel inkabb egy konzolt?!:))))
  • krisz940122
    integrált Mobile Intel GMA 4500M de az bírja.most fogok drivert frissíteni de nem tudom hogy hogy kell:D hogy lehet legegyszerűbben frissíteni?
  • SimaSuna #10494
    milyen VGA-d van?
    alaplap / directX / vga driver frissítés?
  • krisz940122
    na odáig már minden látszik amíg be nem töltődik a pálya.odáig már tökéletes.de ahogy bejön a garázs ott csak a kocsi kicsinyített képe látszik meg a szürkés háttér.kattintani tudok csak nem tudom hogy mire kattintok.
  • krisz940122
    ahol nincs kis kép ott minden ok.
  • krisz940122
    aha ok és köszi .ha olyan menüpontban vagyok ahol van kép ( a kocsiról pl amikor választjuk ki és lehet forgatni vagy amikor betölti a pályát és kis képen látjuk a kocsit)na olyankor nincsenek ott a beállítási lehetőségek csak maga a kiskép plusz a gtr es háttér.de attól ugyanúgy tudok mindenre kattintani csak vakon mert nem látom mire kattintok.csak mintha a szürke háttérre kattintgatnék. Ha véletlenül sikerül jóra kattintani akkor játszani is tudok csak nem tudok semmit se beállítani.és köszi a segítséget :)
  • Alexease
    Szepen, ertelmesen ird le, mit szeretnel csinalni.:)

Frissits DirectX-et, videokartya drivert, allitsd at a felbontast valami masra, probald ki masik DX-beallitason (DX7, DX8, DX9).
  • krisz940122
    Kérlek szépen titeket legyetek szívesek és írjátok le, hogy mit csináljak. Előre is nagyon szépen köszönöm.
  • Debilon
    mondjuk ha értelmesen tagoltan leírnád?
  • krisz940122
    ne máá ha tudok én is segitek nekem meg senki se segit? legalább ha már nem tudtok segiteni csak azt irjatok mar le h nem tudok segiteni :S
  • krisz940122
    na lécci vki
  • krisz940122
    csősztök.
    cyber: próbáld meg ujratelepiteni a jatekot.de nekem is kéne egy kis help.bejön a főmenü.rákattintok mondjuk a practice-ra és bejönnek az irások pl h hany perces legyen a futam meg stb és amikor a sarokban megjelenik a forgó kocsi egyből eltűnnek az írások csak a kocsi forog.tehát rákattolok a practice-ra utána egy pillanatra bevillannak a beállítások és amikor megjelenik a forgó kocsi egyből eltűnnek az irások.csak a forgó kocsi marad meg és ez mindegyik menüpontnál igy van.lécci segítsetek .előre is köszi
  • cyber
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni!
    A problémám az lenne hogy leszedtem a GTR2 Center-t és akár hogy próbálok vele bajnokságot kreálni kiír valami hiba üzenetet!
    Ha valaki tud segítsen mert nem tudom hogy mi lehet a probléma!
    Előre is köszönöm!
    Attila!
  • Dietrich
    nem viccelnek..XD ez a neve egy kis plugin amit a főkönyvtárba kell rakni!
    http://www.vitumo.de/ ott a kép róla.
  • pointer4
    Jajj, sorry, a link korlátozódott a felkiáltójelre, de amúgy vicces gyerekek is vagyunk :D
    Csak copy be a gtr exe mellé, és magyar billen a ű-vel kapcsolod ki-be.
  • SimaSuna #10481
    az XD jelen esetben NEM szmájli...
    XD
  • Shortstop
    látom ti vagytok a vicces gyerekek
  • pointer4
    XD!