GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
regelj..töltsd fel idõdet..és kész.
ajánlom a Wilágrekordos menüt..
majd csak lesel 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
.: mobilize.hu :.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
http://alexease.extra.hu/files/rFactor_Porsche_Drift.wmv
Nincs még szélessávú netem, de érdekelne, h a magyar fanok milyen idõket autóznak az egyes pályákon ( miheztarás végett 😊 )! Szóval ha vki tudna segíteni hol találhatok ilyen infókat annak nagyon hálás lennék!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A vége nem volt 1xü 😄
Szeretem a GT40-et ...Olyan hohohóóó...! 😊))) Ez meg döglötten végigmegy azt annyi 😊))

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
bár van aki már ott elakad,hogy állitsd át a biosban....<#rolleyes>#rolleyes>
Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
ez segit a 4000 hsz kiszûrésében 😉
vagy a BEÁLLITÁSOK->EGYÉB menüben a Törmelékek ütközésnél (sokkal stabilabb az fps ütközésnél)
akinek kevés az FPS (akadozik a kép) az a következõket teheti:
keresd meg a C:\Program Files\GTR2\UserData\te neved\te neved.PLR fájlt és írd át ezekre az értékekre a következõ sorokat:
Arms Visible In Cockpit="0" (nem lesz látható kéz a pilótafülkében)
Driver Animations="0" (nem lesz pilóta animáció)
Track Animations="0" (nem lesz pálya animáció)
Disable All Character Anims="1" (minden karakter animáció kikapcsolva)
de vannak aki csak írnak ,és nem olvasnak <#whatever>#whatever>
én még anno leírtam egy párszor mivel gtr1-nél szívtam még ezzel,de Alex azóta is folyamatosan beírta ezt a megoldást,már többször láttam...
Sok a hianyossag, a fizika az "csak van benne", csak 2-3 eredeti auto hangja van benne (de az is csak uszkve), stb.
Poennak jo, de aki nem probalta a GTL-t, az inkabb probalja ki, mert teljesen mas vilag😉 DEL, Archive...😛
Én is pont most néztem meg, de annyira hogy ebben a pillanatban zártam be.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
verseny közben ESC aztán ott van hogy SAVE...
Senki sem várja el hogy 3órán át macskulj a gép elõtt... Annyit játszol éppen egy versenybõl amennyi idõd van.
Totti és a többi "hõs" ti szerintem nem ezzel a játékkal játszottatok...
komolyan: akadt kisebb problémám az Interlagosi pályával... Nem tud az auto kikanyarodni a garázsból, mert elakad a bal oldali falban 😄
kicsit idegesítõ dolog, vmi megoldás tán? mondjuk h één vezessem az autot a boxból kifele?😄
Hogyne lehetne menteni futamot, simán. Aztán meg viszatöltöd, amikor folytatni akarod.
Egy 24H-s futamot hogyan nyomnál le másként?
de ettõl függetlenül edzések, idõmérõk alatt ott a mentés gomb, és megnyomására kis is irja h játék elmentve.. ollé <#vigyor3>#vigyor3>
mert abba nem találom , vagy csak én vok béna <#confused>#confused>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az AGP FAST WRITE-ot és ugyanezt ON-ra állítani a control panelen, tuti hogy nem fog kifagyni!! legalábbis nálam még nem fagyott ki egyszer sem,elötte meg folyamatosan!(egyébként egy másik fórumon olvastam, köszönöm neki innen is)<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>