GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát rajta..
regelj..töltsd fel idõdet..és kész.

ajánlom a Wilágrekordos menüt..
majd csak lesel 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

autoszimulator
ez az oldal érdekes számomra... Néztem a Bugatti pályán Saleen-al ment idõket, és én, mint kezdõ, az 1.34-es idõmmel a második helyen lennék... Pedig én billel tolom 😄

.: mobilize.hu :.

ezt a 180°os (Amerikai Fordulás én így hallottam) fordulást már próbáltam soxor.. Összeis jött..csak még a korrigálással van probléma 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Alexease
Ha mar elokerult, akkor itt egy masik, az rFactor-bol, Porsche-val😉

http://alexease.extra.hu/files/rFactor_Porsche_Drift.wmv

GTR Rank
itt nézelõdhetcc..
meg a saját idõdet is felteheted 😊

Hungaroring - Mini Cooper 1:50 😊

sikura
Respekt GTR fanok!
Nincs még szélessávú netem, de érdekelne, h a magyar fanok milyen idõket autóznak az egyes pályákon ( miheztarás végett 😊 )! Szóval ha vki tudna segíteni hol találhatok ilyen infókat annak nagyon hálás lennék!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

lac coo
Dehogynem, az az egyszerû, én bármikor megcsinálom ! 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Grat!

A vége nem volt 1xü 😄

lac coo
Nem hát !
Szeretem a GT40-et ...Olyan hohohóóó...! 😊))) Ez meg döglötten végigmegy azt annyi 😊))

Alexease
Nem ilyen benne a fizika, az biztos😊))

http://alexease.uw.hu/files/Alexease_GTL_BMW_Drift2.wmv

CodeRed
Az AI kicsit benézte a féktávot :-)

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
Akkor ez a mod tényleg kuka😞((((

sanzik
Ne vedd magadra,mert nem konkrétan neked szólt csak feltünt,hogy ez a probléma többször is napirendere kerül és látom,hogy valakitõl a megoldás is ott van valamelyik kommentben utánna,aztán mégis mintha ezek nem találkoznának....

bár van aki már ott elakad,hogy állitsd át a biosban....<#rolleyes>
Shortstop
jólvanmár, tedd már túl magad rajta...<#banplz>

autoszimulator
az oldal alján van egy ilyen funkcio:

Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:

ez segit a 4000 hsz kiszûrésében 😉

akkor miért nem írják be a FAQ-ba,ha ennyien kérdezgetik,különben is nem gondolod hogy 4000 hozzászólást végig fogok olvasni!<#levele>
autoszimulator

hova tûnik daemon hill <#idiota><#idiota>

Talán azért van a magyarítások readme-jében elérhetõség, hogy a hibákra, hiányosságokra, elírásokra felhívd a figyelmet , de ez jó szokás szerint nem történik meg, a magyarítások portálon egy kezemen megtudom számolni hány magyarításhoz küldtek észrevételt, de a fikázás az megy, mert az nem kerül semmibe, ilyenkor elgondolkozik a magyarító, hogy mi a fenének csinálta, megérte e a többszáz munkaóra mert õ végig tudja játszani, mert konyít valamit az angolhoz, ja és természetesen ingyen a szabadidejében magyarítson.
Thx megpróbálom az üvöltõ dervist, a kéz stb.-t nem vagyok hajlandó mer az kell 😊
Akinek néha megakad a játék ütközésnél kapcsolja be a OPTIONS/ ADVANCED MENÜBEN A "SIMPLE DEBRIS COLLISION"-T!
vagy a BEÁLLITÁSOK->EGYÉB menüben a Törmelékek ütközésnél (sokkal stabilabb az fps ütközésnél)

akinek kevés az FPS (akadozik a kép) az a következõket teheti:
keresd meg a C:\Program Files\GTR2\UserData\te neved\te neved.PLR fájlt és írd át ezekre az értékekre a következõ sorokat:
Arms Visible In Cockpit="0" (nem lesz látható kéz a pilótafülkében)
Driver Animations="0" (nem lesz pilóta animáció)
Track Animations="0" (nem lesz pálya animáció)
Disable All Character Anims="1" (minden karakter animáció kikapcsolva)
Alexease
Az eredetibe? Azok is 1 file-ban vannak kodolva😉
Azt azért nem teljesen vágom, hogy papíron a demo-nak nagyobb a HW-igénye, mégis a teljes játék szaggat néha, illetve nemis szaggat, csak idõnként megakad. Kb egy körben 2X 3métert ugrik. Pedig a full gém butábbra van állítva mint a demo. SUX. Átverve érzem magam.
lac coo
És a fizikai filek hol vannak benne? ( Motor , váltó, felfüggesztés....stb...)Mert én nem találtam sehol ilyent..

Shortstop
csak mert raktam fel már magyarítást autós játékhoz és elég ótvar lett szakmailag..bocsi ha megbántott. nem akartam. azért a fuckot lehet nem kellett volna

Alexease
Nem, kodolva van, ezert sem elerhetoek sehol a hangok.
Köszönöm a pozitiv hozáállást a magyarítást készítõk nevében <#mf1>
Kaszi46
az eredeti(nem úgy😛) gtl-bõl kinyerhetõek a hangok?

*Posse*T.W.D*

Shortstop
érdemes feltenni a magyarítást? nincs benne nagyon sok faszság? 😊

Alexease
Beirom a FAQ-ba is, az a biztos😉
sanzik
és ez itt is el lett mondva már egy párszor,hogy ez a megoldás
de vannak aki csak írnak ,és nem olvasnak <#whatever>
én még anno leírtam egy párszor mivel gtr1-nél szívtam még ezzel,de Alex azóta is folyamatosan beírta ezt a megoldást,már többször láttam...
Alexease
Megneztem ezt a GT Legends MOD-ot😊 Akinek nincs meg az eredeti GTL vagy nem jatszott vele, annak csak annyit mondok, hogy ez eleg messze van tole😉)) Persze, az autok szepek, de azon kivul aztan nem sok😉 Max a hangulat miatt, hogy egy "masik formaju dobozost" vezetek😉
Sok a hianyossag, a fizika az "csak van benne", csak 2-3 eredeti auto hangja van benne (de az is csak uszkve), stb.

Poennak jo, de aki nem probalta a GTL-t, az inkabb probalja ki, mert teljesen mas vilag😉 DEL, Archive...😛
Shortstop
engem nem zaklat semmilyen gyerek max a barátnõm, de mióta kint van a Sims Pets azóta a másik gépen jól el van mikor GTR-ezni akaródzok 😊

kira ez a szinkron , kõszi CodeRed , nem tom mi volt a hiba nállam , de most tõkéletes ! 😊

lac coo
Mikor még ráértem, meg kicsik voltak a gyerekek és nem zaklattak , rendszeresen mentem 1 órás versenyeket .

b-type
😊))
Én is pont most néztem meg, de annyira hogy ebben a pillanatban zártam be.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gascoigne
Grat, jó lett a videó, milyen szám szól alatta?

Ps3 ID: Gascoigne74

Shortstop
menteni is lehet

verseny közben ESC aztán ott van hogy SAVE...
Senki sem várja el hogy 3órán át macskulj a gép elõtt... Annyit játszol éppen egy versenybõl amennyi idõd van.

Totti és a többi "hõs" ti szerintem nem ezzel a játékkal játszottatok...

autoszimulator
leülök reggel, másnap reggel meg felállok 😄

komolyan: akadt kisebb problémám az Interlagosi pályával... Nem tud az auto kikanyarodni a garázsból, mert elakad a bal oldali falban 😄
kicsit idegesítõ dolog, vmi megoldás tán? mondjuk h één vezessem az autot a boxból kifele?😄

Ne vicceljetek már.
Hogyne lehetne menteni futamot, simán. Aztán meg viszatöltöd, amikor folytatni akarod.
Egy 24H-s futamot hogyan nyomnál le másként?
autoszimulator
bennem sem merült fel még a mentés, mert annyi kört megyek amennyit aggyal és idõvel is elbírok 😄

de ettõl függetlenül edzések, idõmérõk alatt ott a mentés gomb, és megnyomására kis is irja h játék elmentve.. ollé <#vigyor3>

ok megtaláltam 😊

azt nem tom<#pardon1>
és a gtl modban ?
mert abba nem találom , vagy csak én vok béna <#confused>

én meg lehúzom 10%-ra a verseny idõt,és így azért már elviselhetõ,azér egy 3 órás versenyt végig tolni egyhuzamban elég nagy cumi lenne sztem.<#wink>
Istencsászár
Öszintén megmondom neked, bennem ilyen hogy mentés szimulátorban felsem merül.. megyek amíg meg nem unom azt kilépek... Egyedül karrier módba, szezon végigjátszásánál van mentési funkció ahol egy-egy sikeres versenyhétvége után el menti a dolgokat, de ez magától értetõdõ.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Na emberek,akinek RADEON 9600-a van és kifagy: a biosban engedélyezni kell
az AGP FAST WRITE-ot és ugyanezt ON-ra állítani a control panelen, tuti hogy nem fog kifagyni!! legalábbis nálam még nem fagyott ki egyszer sem,elötte meg folyamatosan!(egyébként egy másik fórumon olvastam, köszönöm neki innen is)<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
autoszimulator
én látttam valami mentés funkciót, de ha jól vágom, az csak edzésnél leeht vagy verseny elõtt, verseny alatt nem...