10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Neonsz #5610 Leadtam a rendelést a -..force gp-re.
Jól dönöttem szerintetek?
-
Neonsz #5609 Van egy életbevágó kérdésem. Ma fél 5 ig rendelek kormányt. Melyiket vegyem meg a Logitech formula force ex vagy,Logitech formula force gp? -
Ha a Vgadon van 2 kimenet akkor semmi gond, a kártyához kaptál átalakítokat összedugod őket és kész, a többit a driverbe beállítod. -
Neonsz #5607 hali
Van 2 monitorom azt szeretném elérni hogy mind a 2 működjön 1 videókártyáról. A videókártyám Abit rx600xt. Az egyiken szeretném nézni a motec-et a másikon meg a versenyt. -
Laceee #5606 töltsd le újra -
jui #5605 De megtaláltam csak az egyik fálj átmásiláskor kiirja hogy lemezolvasási hiba. -
Laceee #5604 kevésbé részletes törés modellezés, érdemes bekapcsolni mert kikapcsolt állapotban balesetkor nagyon eszi a cpu-t /úgylátom nem találtad meg a magyarítást :)/ -
jui #5603 simple debris collision-ez mit jelent? -
Igen. -
jui #5601 Patch után ugyan ugy tudom használni a kiegészitésrket?
{hang,pályák.autofestések} -
Laceee #5600 a bannerban :) ... ahogy már irtam (nézz...nézz az ég felé
)
-
jui #5599 Frissitet magyarositás hol van? -
Laceee #5598 minek ? használd nem hülyeségből adták ki -
jui #5597 Valaki lefordithatná a patch mit tartalmaz. -
LeePí17 #5596 Köszönöm!
-
Igen. -
LeePí17 #5594 szóval azt mondod hogy ha csinálok 1 vegyesfutam.gdb filét akkor megoldható az, hogy 1xre mehessünk a GTL, a GTi és a V8moddal??
-
Nezd at a GameData konyvtarban talalhato GDB file-okat, abbol rajosz majd hogyan kell;) -
LeePí17 #5592 thx! -
egyelőre nem -
LeePí17 #5590 Hi!
azt sztném kérdezni,h meglehetne-e oldani h pölö a GTLmod a V8mod és a Golf GTi mod 1x állhasson rajthoz? -
Nem néztem még , de valszeg egy új gtr2.exe kell neked ! :)) -
Laceee #5588 A GTR2 1.1 patch néhány fájlt érintett a magyarításban ezeket frissítettem és még egy pár dolgot, a frissített magyarítás a bannerban található -
Szabi1991 #5587 Patch letöltése
"A javítás letöltésénél feltétlenül figyeljetek oda, hogy a megfelelő verziót töltsétek le mivel külön patchet kaptak az európai, az amerikai és a digitális terjesztés útján beszerzett játék tulajdonosok is."
ha warez akkor a digitális kell nekem ?:) -
Debilon #5586 miis az a kapcsoló a parancsikonban amivel log-ot lehet iratni vele?
- trace 1000? -
Debilon #5585 daemon-t is letiltottam teljesen, hátha az kavar be.. restart...ugyanúgy rossz..
az benne a pláne, hogy a daemon letiltása után 1x eltudtam indítani azóta sem..
miket kell lementenem, hogy az eddgi cuccaim ne vesszenek el?
elég ha a userdata\nevem könyvtárat megmentem?
megpróbálok egy reinstall-t, hátha segít -
Tudom, hogy nem vigasztal, de nalam tokeletesen mukodik (eddig). -
Debilon #5583 eddig csak szívás.. hibaüzenet a standard win
GTR2 hibát észlelt, elnézést kérünk bla..bla..bla..
eredeti a cucc, WE update van feltéve..egyetlen egyszer sikerült elindítanom, azóta sem... -
Toya #5582 WE -
jui #5581 Melyik verziot kell letölteni ha boltba vettem a játékot? -
Toya #5580 Kint van a patch! -
Én pitét sütök 

-
mitszótlok egy karácsonyi adrenalin növelő
v8 versenyhez, anderstorp-on? mondjuk 40kör ?
24. vasárnap. délelőtt, 10- felé ? hümm? -
nem használnád a válasz gombot!!előre is köcce
-
Igazad van! 8)
-
LeePí17 #5575 mi lenne ha kérdeznél is a topikban amit alexease ajánlott? -
Naon láma vagyok még ezekhez a dolgokhoz ,de én sajna nem találtam Hamachi-s szobákat 8(
Ha vki ráérne egy mondat erejéig megköszönném! -
THX!
-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1153042404 -
Szegasztok!
Vki segítsen már nekem, Plííz!
Hol találok a gammához hamachi szobákat, vagy a gtl-hez?
Előre is köszi mindenkinek!