10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Beagie #5650 a change-log-ot csak akkor töltsd le ha tudni akarod h mit javítottak a fiuk
-
zoltang #5649 Ezért nem szeretem a töréseket, csak bezevarnak valahova. A legjobbak a klónok. -
Laceee #5648 nemtudom, de szerintem nem, mert az exe-t nem csak a warez miatt változtatták meg -
És így az összes javítás működik ? -
Laceee #5646 ha patchelés után vissza rakod a reloados exe-t akkor is megy csak nem enged fel semmilyen szerverre sem az 1.0.0.0. sem az 1.1.0.0. verzióra sem -
zoltang #5645 Nálam az 1.1-es javítás nem javította ki az LCD kijelző funkciók váltásának hiányát pl.: a Ferrarikban. -
zoltang #5644 Nekem eredeti GTR2-őm van, de a GTR2 FIA GT Racing Game CLONEDVD-iTWINS verzióval indítom.
DT4.08HE és YASU_1.05-el az 1.1-es (SecuROM 7.26.0009 --> 7.29.0009) javítás után is megy a progi.
Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek! -
Ha tört játék, akkor várni kell egy tört 1.1-es exe-re is! Addig élvezd az 1.0-ás verziót! :) (én is azt teszem)
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
nálam eddig nincs vele gáz.
-
én még nem tenném fel helyedben :) -
Sziasztok.Elöször is boldog karácsonyt. Másodszor,nekem nem eredeti GTR 2-öm van.Melyik patchet töltsem le? EZT? - For the GTR2 Western Europe Version
(box version)
Simán felrakom és menni fog a játék?
És ez mi? Ott találtam ezt is: Download change-log file ezt is letöltsem? Köszi -
remek, karácsonyra uj vas:) másnap már uj kocsik :)
el ne élvezzek -
Szabi1991 #5638
-
Szabi1991 #5637 engemis , plussz a zonda -
GPx8 #5636 Engem csak az utóbbi kettő érdekel... -
Szabi1991 #5635 Végre pontos információkkal tudunk szolgálni a GTR2 alá megjelenő Super World GT moddal kapcsolatban.
A mod első része december 25-én érkezik meg és öt autót tartalmaz majd, így olyan autókkal nyílik lehetőségünk versenyezni mint a McLaren F1 GTR Longtail, a Porsche 911 GT1 Evolution, a Lotus Elise GT1, a Pagani Zonda GR vagy az Ultima GTR.
Január 1-én érkezik a WSGT SP1, amelyben az Aston Martin DBR9-es és Chevrolet Corvette C6-R kap majd helyet
forrás:hsw.hu -
remélem a friss, hivatalos patch nem késlelteti a rajongói mod-ot...:/ -
/kocsog :D -
Engem is, engem is forgassatok ki
-
bot a robot kifejezésből ered, azaz gép irányított dolog
ezen az alapon lehetne a kocsi is bot
mig az ai mint mesterséges intelligencia? nem azt rakod be, hanem azzal ruházod fel a robotot (botot) hogy tudjon is közlekedni
szerintem. -
Itt a bot-okat AI-nak hivjak, de nem lehet berakni oket;) -
Neoncsoves #5629 srácok az a kérdésem hogy lehet-e botokat letölteni, vagy berakni valahogy LAN-ba? Hamachival haverral 2en szeretnénk játszani, de kéne egy pár bot.. ugy az igazi, nem ugy hogy 2en rallyzunk egy marha nagy pályán. előre is köszi a segítséget
ui.: A rally az csak jelképes szó volt -
nekem is force gp volt, imádtam
momra lecseréltem, imádtam fél évig, aztán elkezdődött a pedálbug, amit azóta is lusta vagyok megcsinálni, nameg mert félek h elkurom :)
utolag pláne azt mondom, h a gp jó kormány (vagy csak a momo egy sz*r) -
A GP-n csak 4 db gomb van, az Ex-en pedig 12 db gomb + egy kis joy van. -
Neonsz #5626 szerintem sem!
köszi -
Most adtam el GP-met több mint 2 éves de semmi baja. jó kis kormány! :D
Talán a fogása jobb az EX-nek. De nagy különbség nem lehet a 2 kormány között. -
Neonsz #5624 hogy vonjam vissza? nincs feltéve olyan lehetőség. -
Nem kell vissza vonni, hanem módosítani, de ha neked megfelel, amikor jobbat is vehetnél ennyi pénzért... te tudod, én nem törödnék bele, a pénz az pénz, ha van rá lehetőségem akkor újabbat választom. -
Neonsz #5622 Nem fogom vissza vonni a rendelést. Tökéletesen megfelel ez is nekem. Ne haragudjatok, hogy ide írkáltam nektek, de ez a játék miatt veszem meg a kormányt. -
Neonsz #5621 Ennyi
Termék: Logitech WingMan Formula Force GP
Nettó egységár: 12.600 Ft
Mennyiség: 1 db
Nettó összesen: 12.600 Ft
Bruttó összesen: 15.120 Ft
Szállítás: 1 nap
-
Nyugi, a Force GP is nagyon jo, regi darab de ugy tudom megbizhato! Amugy mennyi (volt)? Bar valszeg dragabb, de nagyon ajanlom a DFP-t is! Ha tudsz ra aldozni meg egy kicsit, akkor mindenkepp erdemes.
Ha olnine aruhazbol rendeleted, de igazabol ha barhonnan is, barmikor valtoztathatsz, lemondhatsz rendelest! -
GPx8 #5619 Itt kéne erről érdeklődni... -
Neonsz #5618 Mivel jobb az ex mint a gp? -
Neonsz #5617 azzal a kormánnyal nagyon megvannak elégedve. Jó lesz szerintem az is. De megnézem hogy vissza e tudom vonni
-
Sztem nem a pedagógia a lényeg, hanem az hogy ő is kormányt akar tekergetni.
szimesszellem rlz. -
Laceee #5615 nem figyeljük állandóan a topikot, de neki is lett volna ideje körbenézni a neten -
Jó fejek vagytok..fél órát várt a srác hogy vki segítsen, és senkinek nem fért bele leírni.
Azt hogy rosszul döntött azt percek alatt. -
GPx8 #5613 Elkúrtad! :D -
Ha utánna néztél volna akkor most nem a kevesebbet tudó kormányra várnál. Az ex-et kellett volna megrendelni, mivel többet tud mint a Force Gp, annak egy frissített változata. Ha még tudod módosítani a rendelést, akkor tedd meg mihamarabb. -
Az ex a gp utódja, ha jól tudom. Én az ex-t vettem volna.