10998
  • Beagie
    a change-log-ot csak akkor töltsd le ha tudni akarod h mit javítottak a fiuk
  • zoltang
    Ezért nem szeretem a töréseket, csak bezevarnak valahova. A legjobbak a klónok.
  • Laceee
    nemtudom, de szerintem nem, mert az exe-t nem csak a warez miatt változtatták meg
  • lac coo
    És így az összes javítás működik ?
  • Laceee
    ha patchelés után vissza rakod a reloados exe-t akkor is megy csak nem enged fel semmilyen szerverre sem az 1.0.0.0. sem az 1.1.0.0. verzióra sem
  • zoltang
    Nálam az 1.1-es javítás nem javította ki az LCD kijelző funkciók váltásának hiányát pl.: a Ferrarikban.
  • zoltang
    Nekem eredeti GTR2-őm van, de a GTR2 FIA GT Racing Game CLONEDVD-iTWINS verzióval indítom.
    DT4.08HE és YASU_1.05-el az 1.1-es (SecuROM 7.26.0009 --> 7.29.0009) javítás után is megy a progi.

Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
  • Toby0501
    Ha tört játék, akkor várni kell egy tört 1.1-es exe-re is! Addig élvezd az 1.0-ás verziót! :) (én is azt teszem)
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • minimize
    nálam eddig nincs vele gáz.
  • JuanG
    én még nem tenném fel helyedben :)
  • djfuge
    Sziasztok.Elöször is boldog karácsonyt. Másodszor,nekem nem eredeti GTR 2-öm van.Melyik patchet töltsem le? EZT? - For the GTR2 Western Europe Version
    (box version)
    Simán felrakom és menni fog a játék?
    És ez mi? Ott találtam ezt is: Download change-log file ezt is letöltsem? Köszi
  • VRSDM
    remek, karácsonyra uj vas:) másnap már uj kocsik :)
    el ne élvezzek
  • Szabi1991

• Szabi1991
    engemis , plussz a zonda
  • GPx8
    Engem csak az utóbbi kettő érdekel...
  • Szabi1991
    Végre pontos információkkal tudunk szolgálni a GTR2 alá megjelenő Super World GT moddal kapcsolatban.
    A mod első része december 25-én érkezik meg és öt autót tartalmaz majd, így olyan autókkal nyílik lehetőségünk versenyezni mint a McLaren F1 GTR Longtail, a Porsche 911 GT1 Evolution, a Lotus Elise GT1, a Pagani Zonda GR vagy az Ultima GTR.
    Január 1-én érkezik a WSGT SP1, amelyben az Aston Martin DBR9-es és Chevrolet Corvette C6-R kap majd helyet

forrás:hsw.hu
  • minimize
    remélem a friss, hivatalos patch nem késlelteti a rajongói mod-ot...:/
  • VRSDM
    /kocsog :D
  • Cowek
    Engem is, engem is forgassatok ki
  • VRSDM
    bot a robot kifejezésből ered, azaz gép irányított dolog
    ezen az alapon lehetne a kocsi is bot
    mig az ai mint mesterséges intelligencia? nem azt rakod be, hanem azzal ruházod fel a robotot (botot) hogy tudjon is közlekedni

szerintem.
  • Alexease
    Itt a bot-okat AI-nak hivjak, de nem lehet berakni oket;)
  • Neoncsoves
    srácok az a kérdésem hogy lehet-e botokat letölteni, vagy berakni valahogy LAN-ba? Hamachival haverral 2en szeretnénk játszani, de kéne egy pár bot.. ugy az igazi, nem ugy hogy 2en rallyzunk egy marha nagy pályán. előre is köszi a segítséget

ui.: A rally az csak jelképes szó volt
  • arty
    nekem is force gp volt, imádtam

momra lecseréltem, imádtam fél évig, aztán elkezdődött a pedálbug, amit azóta is lusta vagyok megcsinálni, nameg mert félek h elkurom :)

utolag pláne azt mondom, h a gp jó kormány (vagy csak a momo egy sz*r)
  • Istencsászár
    A GP-n csak 4 db gomb van, az Ex-en pedig 12 db gomb + egy kis joy van.
  • Neonsz
    szerintem sem!
    köszi
  • pajti
    Most adtam el GP-met több mint 2 éves de semmi baja. jó kis kormány! :D
    Talán a fogása jobb az EX-nek. De nagy különbség nem lehet a 2 kormány között.
  • Neonsz
    hogy vonjam vissza? nincs feltéve olyan lehetőség.
  • Istencsászár
    Nem kell vissza vonni, hanem módosítani, de ha neked megfelel, amikor jobbat is vehetnél ennyi pénzért... te tudod, én nem törödnék bele, a pénz az pénz, ha van rá lehetőségem akkor újabbat választom.
  • Neonsz
    Nem fogom vissza vonni a rendelést. Tökéletesen megfelel ez is nekem. Ne haragudjatok, hogy ide írkáltam nektek, de ez a játék miatt veszem meg a kormányt.
  • Neonsz
    Ennyi

Termék: Logitech WingMan Formula Force GP
    Nettó egységár: 12.600 Ft
    Mennyiség: 1 db
    Nettó összesen: 12.600 Ft
    Bruttó összesen: 15.120 Ft
    Szállítás: 1 nap
  • Alexease
    Nyugi, a Force GP is nagyon jo, regi darab de ugy tudom megbizhato! Amugy mennyi (volt)? Bar valszeg dragabb, de nagyon ajanlom a DFP-t is! Ha tudsz ra aldozni meg egy kicsit, akkor mindenkepp erdemes.

Ha olnine aruhazbol rendeleted, de igazabol ha barhonnan is, barmikor valtoztathatsz, lemondhatsz rendelest!
  • GPx8
    Itt kéne erről érdeklődni...
  • Neonsz
    Mivel jobb az ex mint a gp?
  • Neonsz
    azzal a kormánnyal nagyon megvannak elégedve. Jó lesz szerintem az is. De megnézem hogy vissza e tudom vonni
  • b-type
    Sztem nem a pedagógia a lényeg, hanem az hogy ő is kormányt akar tekergetni.
    szimesszellem rlz.
  • Laceee
    nem figyeljük állandóan a topikot, de neki is lett volna ideje körbenézni a neten
  • b-type
    Jó fejek vagytok..fél órát várt a srác hogy vki segítsen, és senkinek nem fért bele leírni.
    Azt hogy rosszul döntött azt percek alatt.
  • GPx8
    Elkúrtad! :D
  • Istencsászár
    Ha utánna néztél volna akkor most nem a kevesebbet tudó kormányra várnál. Az ex-et kellett volna megrendelni, mivel többet tud mint a Force Gp, annak egy frissített változata. Ha még tudod módosítani a rendelést, akkor tedd meg mihamarabb.
  • Tomo15
    Az ex a gp utódja, ha jól tudom. Én az ex-t vettem volna.