10998
  • lac coo
    Azt olvastam, hogy kiadják ingyen az alapot, a fizetős autó meg pálya vásárlás egyelőre megbukot .
  • aesirbaba
    Jelenleg a legolcsóbb TV ami VALÓBAN tudja a HD felbontást az 2M Ft.
    Amire meg csak annyi van írva, hogy "HD Ready" az nem csinál mást minthogy le tudja bontani a HD felbontását a saját, általában 720x480 felbontására, azaz semmi különbséget nem fogsz látni egy HD DVD és egy sima DVD között.
    Biztos, hogy megéri?
  • mohus
    off Alex
    P.U.É.K.! (programgazdag boldog új évet)

Végre egy játék, amiért érdemes lesz talán HDTV-t venni...

Gran Turismo HD, ahogy a játék alkotója - Yamauchi san - tolja:)
    on
  • pirosBoci
    ja meg van bocs semmi
  • pirosBoci
    felraktam azt a e90 bmw modot és nem müködik felraktam meg minden ott van a játék könyvtárában de nincs a játékon belül, mit csináljak?
  • david508
    WSGT moddal mi van? nem tegnap kellett volna jönnie?
  • LeePí17
    ;) rendicsek..
    akkor nem csak neked mondom hanem annak aki úgy érzi h sötét..
    az a powerstripet használja..
  • Istencsászár
    Nem arra irtam h nekem sötét, hanem úgy alapból és ez a legnagyobb hibája. Pwstrip meg alap progi:)
  • LeePí17
    ha sötét használj powerstripet..
    ctrl + - al lehet fényerősséget állítani..
  • Istencsászár
    Jó az a Race, egyre többet játszok, egyre jobban tetszik, pedig a Demo után és a Full kipróbálása után nem voltam elájulva. De azóta folyamatosan nyomom főként multiba, és jó, nagyon jó ( csak sötét :D ). Azóta nem is GTR2-őztem úgy igazán.. és ha már van WTCC játék ugyen ezen motorral, akkor nem egy hiányos moddal fogok szórikázni:D
  • DJ Skyline
    én se mentem túlzottan sok autóval! mindíg kényszert érzek arra, hogy M3 GTR-rel menjek!:D
  • GPx8
    Én nem untam meg, de nem mindegyik tetszik. A WTCC mod pedig kifejezetten jó, hogy van (lesz), mert a Race game valahogy nem éri el sajnos a GTR2 szinvonalát...
  • VRSDM
    őszintén? kb. eddig 4-el ha mentem :D
  • lac coo
    Ti komolyan már meguntátok az összes gyári autót ?
    Én még alig próbáltam ki egy párat, igaz le is ragadtam annál ami tetszik :))))
  • VRSDM
    ezt már nevezem :)
  • Szabi1991

• Szabi1991

letöltés
  • Szabi1991
    mostanában ezzel versenyzek :)

• Zsoberpapa
    Köszi.
  • Fox44
    Boldog Uj Evet!
  • Alexease
    Boldog Uj Evet Mindenkinek!
  • Szabi1991
    elméletileg még készűl , amugy LP640...
  • Toby0501
    Ez melyik Lambo? És le lehet tölteni valahonnan?
  • VRSDM
    pl az első lambo-s kép, nekem sosincs ilyen szép fény-árnyék effekt (vagy csak nem figyeltem még meg?) karim sm3.0 minden max, mégsem ilyen szép kontrasztos

mod: rájöttem miért :D guggoltam a gépnél és mivel tft és lentről néztem ezért változtak el a színek... :S jolvanna :D tegnap buli volt:D
    /bár a felni akkor is jó :D
  • Szabi1991
    hogy érted hogy módosítottam ??
  • VRSDM
    ezeket a képeket is módosítottad? pl a lambo-sat?
  • lac coo
    Hát ha kész lesz gondolom igen, már aki ért hozzá ...De ugyis átrakják .
  • Szabi1991
    ezt átlehetne konvertálni az rfactorból, a gtr2 be ??
  • Szabi1991

letöltés
  • Szabi1991

• Szabi1991
    RMT Official Statements

The following things are related to the full version of the World Super GT Mod

Fixed all the bugs known in the demo version

Changes from demo version:
    McLaren F1 GTR Longtail - Better 3D mesh, LODs, Totally New cockpit and new motec, three body styles, new steering wheel, driver arms, new physics and new sounds.
    Lotus Elise GT1 - Better 3D mesh, LODs, driver arms, new physics, new map.
    Chevrolet Corvette C6-R - two body styles, LODs, improved map, more details, improved template and miscs, new physics.
    Ultima GTR, five body styles, LODs, new physics, new cockpit textures, working motec.

New issues:
    Special Series
    New menu(Maybe)
    Intro(Maybe)
    Readme file
    Porsche 911 GT1 Evo
    Aston Martin DBR9
    Pagani Zonda GR

And also a lot of skins
  • Szabi1991
  • Szabi1991
  • Zsoberpapa
    És hol tudom meglelni? :-)
    Pls írj egy PÜ-t...
  • Szabi1991
    van már egy ien mód...
  • Zsoberpapa
    Hello! Először írok (pályafutásom alatt) ebbe a topicba, de asszem régebben láttam, hogy GT Legendsbe beletették a GTR2 Demo autóit. Megoldható ez úgyis, hogy a GTR2-be rakom bele a GT Legends autóit? Ha igen, hogyan? Pls segítsetek...
  • pajti
    B.Ú.É.K.!
  • Toby0501
    Hello! Valaki el tudná küldeni mail-ben a saleensounds.aud fájlt? Feltettem valami modot, és most nincs hangjaLehet, hogy a többi autónak sincs, nem tudom, talán jobb volna az összes! Reinstall-t most nem akarok! e-mail címem: [email protected]
    Előre is köszi!
  • Alexease
    Ha ugyan az az autotipus es setup, es ha hibas vagy nincs megcsinalva autonkent a Talent file (pilota/csapat tulajdonsagok, erosegek, adottsagok, stb.)akkor kepes az AI ugyanarra az idokre;) Ez foleg a MOD-oknal lehetseges, szinte az osszesnel;))) Persze, az igenyes modokra ez nem jellemzo:)
  • LeePí17
    előfordulhat..adott pályán mozognak 1 setuppal..
    nálam is volt pl hasonló mikor SPA pályán Murcival 1folytába 2:20at mentem csak 1-2 tized volt a különbség..azóta már 2:11-2:13 között vagyok :)