GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felfügg.
??
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Nagyobb képen látszana , hogy ott van az "F" betû, csak be van fogva a papír a csiptetõ alá 😊))
Profizmus van kérem ....😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
iripper
Textpad
én ezeket használtam..
de alex lacee lacco õk bizto jobban tudják.
én még "kezdõ" vagyok
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
"efüggesztés" ... 😊 szegény te...
4440-fák
u dont have to listen anybody else but me
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ez kéne a gtr2 be 😊
Nordschleife
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Egyébként a GTR1-nél volt hasonló mint amit te írtál az nfsu2-rõl, fordító programmal fordították és voltak érdekes dolgok....
pl: Slow Bump - lassú hupli <#fejvakaras>#fejvakaras>
Szóval nyugi, igyekeztünk szakemberek segítségét is kérni (pl: Wéber Gábor)még anno a GTR1-hez! Így könnyen ment a második rész szakfordítása....remélem nektek is tetszik így! 😊
az inkább a stabilizátor, vagy találjatok ki magyar szót rá, vagy hagyjátok úgy, a durva életbe... 😄 😄 😄
amúgy nagyon örülök a kezdeményezésnek...
sztori:
volt egy jó magyarítás az nfsu2-höz, azt hittem kiesek a fotelból... a burnout helyett megjelent a képernyõn, hogy "kiégett"... 😄 😄 😄
más:
nem tudom, hogy meg lehet-e oldani, de jó lenne, ha a versenyképes setupokat valamilyen tárhelyen össze lehetne gyûjteni...
sokat segítene azoknak a játékosoknak, akik nem értenek annyira hozzá, vagy nincs idejük setupolni napokig...
persze csak akkor ha nem titkos a recept, ami boszorkány kondérjában rotyog...
a kék színt nem lehetne átírni más színre?
vagy olvashatóra rendesen?
Akkor most töröld a sok marhaságot 😊)))
De ebben a Magyaritasban, ha mar van kozvetlen kapcsolat, Norbit, Lacat, Misu-t kellene megkerdezni, valahogy hivjak itthon is oket😉)
Szerk.: Pontosabban: Ok kozvetlen kapcsolatban vannak "igazi" versenyautokkal, csapatokkal, szerelokkel.😉)
Nem hiszem, hogy találunk rá rövid(!) magyar szót...
álltalában bumper szokott lenni.
sry a hülyeségért.
Amugy a Spliter aero elem, az auto elejen, mondjuk ugy, hogy elso lokharito😉 De Splitternek hivnak barmilyen elsoelemre helyezett, vagy azon kikepzett legterelo elemet, ami az aramlast osztja a hutes vagy a leszoritoero erdekeben😉
ez a splitter gyerek meg kifogna rajtunk?
u dont have to listen anybody else but me