GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
elsö légter.

felfügg.

??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

téker<#banplz><#wave>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

lac coo
Ték....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Legyek én is az ? 😊))
Nagyobb képen látszana , hogy ott van az "F" betû, csak be van fogva a papír a csiptetõ alá 😊))
Profizmus van kérem ....😉

Geditor..
iripper
Textpad
én ezeket használtam..
de alex lacee lacco õk bizto jobban tudják.
én még "kezdõ" vagyok

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

VRSDM
legyek gecie?
"efüggesztés" ... 😊 szegény te...

4440-fák

u dont have to listen anybody else but me

irlindy
milyen programmal lehet átírni a gtr fájlokat?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Lehet 😉)

atenza
Amikor a gtr fileokban át kell írni a rajtszámot, akkor az évet is átlehet írni? Pl h. 2006-os legyen a team, ne 2003 v. 2004-es, ezzel nem lesz semmi galiba?

MaverickSXT
talan neki is bugos lett

FantAsy
Igen, az jó! Kezdõ :-)

atenza
Ez télleg jó 5let!!

JuanG
folyamatban van...csak soha nem érem el Mr_Ingall -t 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tegnap egy Viperrel sikerült alapjáraton 545-el menni 😊 (csatt után valahol a textúrákon kívül repülve)
lac coo
Maverick már megcsinálta de valamiért bugos. De már valaki csinálgatja RSC-n olvashatsz róla. Bár szerintem soha nem lesz kész ...

ez kéne a gtr2 be 😊

Willi Betz
Ezt a Nordschleifet átkonvertálja nekem vki?<#confused><#worship>
Nordschleife

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

lac coo
Novice-ra van magyar szó, nem is egy... Csak az marad angol amit nem lehet fordítani .

MaverickSXT
szvsz van nehany szo ami maradhatna angol mert ugy jobban hangzik,mint pl novice

lac coo
Kezdõ ?

lac coo
Elvileg kész van, de a pitmenüt és az "ujonc" részt még hajlandó vagyok átírni 😊)

FantAsy
A Roll bar-t mi stabilizátornak fordítottuk!
Egyébként a GTR1-nél volt hasonló mint amit te írtál az nfsu2-rõl, fordító programmal fordították és voltak érdekes dolgok....
pl: Slow Bump - lassú hupli <#fejvakaras>

Szóval nyugi, igyekeztünk szakemberek segítségét is kérni (pl: Wéber Gábor)még anno a GTR1-hez! Így könnyen ment a második rész szakfordítása....remélem nektek is tetszik így! 😊

istenem csak a roll-bar-t ne fordítsa senki még egyszer kipörgésgátlónak...
az inkább a stabilizátor, vagy találjatok ki magyar szót rá, vagy hagyjátok úgy, a durva életbe... 😄 😄 😄
amúgy nagyon örülök a kezdeményezésnek...

sztori:
volt egy jó magyarítás az nfsu2-höz, azt hittem kiesek a fotelból... a burnout helyett megjelent a képernyõn, hogy "kiégett"... 😄 😄 😄

más:
nem tudom, hogy meg lehet-e oldani, de jó lenne, ha a versenyképes setupokat valamilyen tárhelyen össze lehetne gyûjteni...
sokat segítene azoknak a játékosoknak, akik nem értenek annyira hozzá, vagy nincs idejük setupolni napokig...
persze csak akkor ha nem titkos a recept, ami boszorkány kondérjában rotyog...
<#worship>

FantAsy
Suspension = Futómû

FantAsy
De mi Snake-el a fordításban az Elsõ Légterelõ helyett csak simán Légterelõt írtunk, és a Hátsó szárny helyett csak simán Szárnyat! Szerintem elég egyértelmû (legalábbis az autó beállítás résznél) hogy melyik van elõl és melyik hátul! Így szépen ki fog férni a magyar felirat a pit táblára<#eljen>

FantAsy
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?t=947

FantAsy
Splitter = Légterelõ Ez a pontos!😊

FantAsy
A Novice ne legyen már Újonc!! Szerintem az kicsit "buta"😊
Ez nem az American Army😊))))

FantAsy
Szia Laccoo! Szép munka! Mikor leszel meg vele?
(Zizics Jani<#wink>)

lac coo
Meglehet .😊)

jó csak kérdeztem h meg lehet e valósítani 😊

lac coo
Elég macerás .Én már nem vállalom ...

<#eljen>

a kék színt nem lehetne átírni más színre?
vagy olvashatóra rendesen?

lac coo
<#alien>

lac coo
<#idiota><#idiota><#idiota>

Akkor most töröld a sok marhaságot 😊)))

Alexease
Splitter = (Elso) Legterelo.

De ebben a Magyaritasban, ha mar van kozvetlen kapcsolat, Norbit, Lacat, Misu-t kellene megkerdezni, valahogy hivjak itthon is oket😉)

Szerk.: Pontosabban: Ok kozvetlen kapcsolatban vannak "igazi" versenyautokkal, csapatokkal, szerelokkel.😉)
étettem fõnök 😉

Alexease
Oda semmit nem ir😊 Az a tablazat azon oszlopanak az elnevezese😉 Abban az oszlopban jeloli, a sorok mellett a szukseges idoket. Alul a TOTAL TIME EST.-nel irja ki az osszeget😉
lac coo
Akkor az marad splitter, azt aki nem tudja utána néz ! 😊
Nem hiszem, hogy találunk rá rövid(!) magyar szót...

Alexease
A Bumper az a "klasszikus" lokharito neve😉 De a Splitter lehet pl. csak egy lapos resz (mint legterelo) a lokharito aljan is. Vagyis az nem "csak" egy komplett egyseg - mint lokharito - lehet, hanem mint egy "kiegeszito". Kerekvetoknel le lehet zuzni - elhagyni - az cserelheto.
lac coo
De mit jelöl a felsõ idõ ? Mert én még nem láttam, hogy bármit is írt volna oda.

sry nem tudtam..
álltalában bumper szokott lenni.
sry a hülyeségért.

Alexease
A TIME EST. az nem eltelt ido, hanem becsult ido (Estimate) 😉
lac coo
Akkó mit írjak be oda ? 😊))) Szpojler ? 😊))<#idiota>

Alexease
Mi van itt?!😊 <#idiota>
Amugy a Spliter aero elem, az auto elejen, mondjuk ugy, hogy elso lokharito😉 De Splitternek hivnak barmilyen elsoelemre helyezett, vagy azon kikepzett legterelo elemet, ami az aramlast osztja a hutes vagy a leszoritoero erdekeben😉
lac coo
<#idiota>

VRSDM
aero-nak a kasztni-t bõven be lehet sztem irni, elvégre az felelõs érte...

ez a splitter gyerek meg kifogna rajtunk?

u dont have to listen anybody else but me

a szótár ezt adta ki -.-

lac coo
Osztó ???<#fejvakaras><#idiota>