10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
GPx8 #5850 Sok fantázia nincs benne az biztos... -
Szabi1991 #5849 térkép
utcai pálya ?:) -
GPx8 #5848 http://www.bucharest-ring.com/BR_home.html -
bodzamaci #5847 Sajna nem eredeti, viszont a patch fenn van
-
Ha eredeti a játék, akkor egy reinstall nem árt. Fenn van az 1.1-es patch? -
bodzamaci #5845 Pedig régen még működött
-
bodzamaci #5844 Csak az a baj hogy egyáltalán nem enged fel egyik kocsival sem. -
Internetes játék közben is csinálja. Néha akkor is ha egy fájlt sem változtattál meg, de ha a .car fájlban megváltoztattad például a belső nézetet (előrehoztad a fókuszt), akkor is csinálhatja ezt, pedig nem a fizikába nyúltál bele. -
bodzamaci #5842 Nem tudjátok mitől rúg ki lanban a szerver mindig azzal az üzenettel hogy BOOTED AS POSSIBLE CHEAT ? -
Pff....Grat !!!! 

-
Hmmm.....büszkélkedem kicsit, gyorsan nézzétek meg, mielőtt mindenki megelőzne.
Roland Ehnstromot mindenesetre 11 ezreddel megvertem. 

Második futamot nem is megyek, úgysem tudnék javítani.
Amúgy a Simchallenge Magny-Cours-féle futamáról van szó. Jelenlegi prekvali eredmények:
Magny-Cours kvalifikáció -
minek GTR2 alá, amikor ott az rFactor? -
nem lesz játszható Zonda GTR2 alatt??!
-
jui #5837 Nem tudjátok mitöl lépki a játékbol ugy magátol?
Kiirja hogy hibátészlelt aza bizonyos hibajelentés. -
Nem az a lényeg h egy autót hogy jelenít meg, azt pécén is meglehet minden effektel, millio poligonnal stb... az a lényeg hogy 20-30 autót hogyan jelenít meg egyzserre, azonos grafika és fizikai feltételek mellett... van elég powa erre vagy nincs. -
Azért kemény az a ps3! A procija vagy ami van benne proci helyett, 18-szor több műveletre képes, mint egy 3GHz-es pentium.. Legalábbis valahol ilyesmit olvastam :) -
de láttad a kocsit, nem? azon nem 6xAA van, az fix :) márpedig, sztem annyira nem erős a ps3, h ilyen gfx mellett ilyen szűrésekre képes legyen ... :) pláne esetleg 1080ban ... :) -
De ha mar grafika;) Az ISI engine (rFactor, GTR2, stb.) amugy full DX9, vagyis minden extra, csicsa lehetseges, a jelenleg latott megoldasok csak 50%-ban hasznaljak ki:) Vagyis, sokkal jobban is kinezhetne, de ahoz kicsit erosebb gep kell;)))) Majd idovel, ebben az evben. Es ebben meg nem is emlitettuk a shaderelest es a postprocessinget, amivel mar minden filmefekt, extra mega csicsa megoldhato;) Elvileg az rFactorban publikus a shadere;es is, aki ert hozza, irhat hozza barmilyen efektet;) -
Ezzel csak az a baj, hogy mind ez csak grafika es efektek;) Azert ne ez legyen az etalon;) Legalabbis a szimeknel, ez masodlagos. Amugy TRD3 vagy az uj Colin mar szinte ugyan igy nez ki, vagyis visszajatszasban azok is tele vannak hasonlo efektekke:))
Jatekban, menetkozben meg a PS2 is "szarul" nez ki, es ahogy elneztem a PS3-as GT4 HD-t, menetkozben az sem az az extra:) -
"Mohus: brutál a video :O csak sztem ez egy erősen post processzelt (kamu)video, nem hinném h a ps3 hdben elbir 16xAA-t :D"
van kézi HD camerával felvett cucc is...de nem offolom szét a topicot, pláne hogy még valóban nem próbáltam ezt a "játékdemót"
szerintem a visszajátszások így fognak minimum kinézni, remélem 20 autónál sem lesz akadozás....meglátjuk...remélem a PCs szimgyártók vérszemet kapnak majd ilyenek láttán...és ilyesmi lesz majd ez etalon... -
OFF
jogos, tévéről volt szó, nem plazmáról és nem is projektorrol ;-) márpedig csak a plazmák vannak felbontásban elmaradva, az lcd-tv-k szinte 98%-a 1366x768 már most is :) (maradva a kommersz, olcsó kategoriánál) -
Igen , ez megtévesztő ...Én még nem láttam itt embert aki akár 10 hsz-t is visszaolvasott volna :))) -
Sorry! Ezt beneztem:)))
A sok felkialtojeled miatt, nem hittem volna hogy ennyit visszaolvasol;)))
A WSGT konyvtaran belul, meg kell keresni azt a csapatot, ahova tartozik (nev es/vagy sorszam alapjan). -
Tényleg egy százast elnéztük :)))))))

-
Miért szivatjátok? A WSGT-s Ultima GTR festésről beszél, amit Toya csinált és nem a Gran Turismo videóról.. Valahová a WSGT könyvtárba kell.. -
pirosBoci #5825 ja ok bocs ezt nem tudtam -
A PS3 Gran Turismo HD-rol keszult videot, hova szeretned berakni? Igy jo? :) -
Ja , most látom mit akarsz berakni :)))))))
Ez egy PS3-as video !!! -
pirosBoci #5822 légyszives normálisan -
Hova akarod berakni!:) 

-
pirosBoci #5820 ezt hogy kell berakni? -
jui #5819 Az mitöl van játék közbe kilép és kiirja hogy hiba történt?
A patch elött nem volt ilyen. -
A projektor nemis:), de játék szempontjából mind1 hogy a tévé álltal vetített képet nézel vagy a falra ( vászonra ) vetítettet. -
A kommersz, olcsó plazmák képfelbontása 720x480. Azok ugyan nem skáláznak 1280x720-ra, mert nem tudják azt a felbontást, mégis rajtuk van a "HD Ready" felirat. Hmm, érdekes. Nem mellékes, hogy mindezek mellett nem valódi a progresszív jel, csak az interlaceeltet duplázzák. Projektor valóban van, de egyrészt TV-ről volt szó, másrészta projektor nem igazán játékhoz való.
-
OFF
általában inkább 1280x720ra skálázzák át a komemrsz, olcsó megjelenitők a képet, ami azért már HD felbontás. 1920x1080as megjelenitő valóban drága, de pl projektor már 1 milla alatt is van(1080as) ... :)
Mohus: brutál a video :O csak sztem ez egy erősen post processzelt (kamu)video, nem hinném h a ps3 hdben elbir 16xAA-t :D -
de a replay ingámavideó hengerelt engem legalábbis.... -

-
az egész GTHD bukott:)
demó jelent csak meg szinte ingyé
10-20autó 1 pálya...
GT5re koncentrálnak már:)LOL -
Hát ha egyeltalán lesz valami abból a technológiából :)))) -
én a valódira gondoltam:)
sztem 2 év és lesz olcsóbban is az:)