10998
  • GPx8
    Sok fantázia nincs benne az biztos...
  • Szabi1991
    térkép

utcai pálya ?:)
  • GPx8
    http://www.bucharest-ring.com/BR_home.html
  • bodzamaci
    Sajna nem eredeti, viszont a patch fenn van
  • Panther
    Ha eredeti a játék, akkor egy reinstall nem árt. Fenn van az 1.1-es patch?
  • bodzamaci
    Pedig régen még működött
  • bodzamaci
    Csak az a baj hogy egyáltalán nem enged fel egyik kocsival sem.
  • Panther
    Internetes játék közben is csinálja. Néha akkor is ha egy fájlt sem változtattál meg, de ha a .car fájlban megváltoztattad például a belső nézetet (előrehoztad a fókuszt), akkor is csinálhatja ezt, pedig nem a fizikába nyúltál bele.
  • bodzamaci
    Nem tudjátok mitől rúg ki lanban a szerver mindig azzal az üzenettel hogy BOOTED AS POSSIBLE CHEAT ?
  • lac coo
    Pff....Grat !!!!
  • Panther
    Hmmm.....büszkélkedem kicsit, gyorsan nézzétek meg, mielőtt mindenki megelőzne. Roland Ehnstromot mindenesetre 11 ezreddel megvertem.

Második futamot nem is megyek, úgysem tudnék javítani.

Amúgy a Simchallenge Magny-Cours-féle futamáról van szó. Jelenlegi prekvali eredmények:

Magny-Cours kvalifikáció
  • Istencsászár
    minek GTR2 alá, amikor ott az rFactor?
  • minimize
    nem lesz játszható Zonda GTR2 alatt??!
  • jui
    Nem tudjátok mitöl lépki a játékbol ugy magátol?
    Kiirja hogy hibátészlelt aza bizonyos hibajelentés.
  • Istencsászár
    Nem az a lényeg h egy autót hogy jelenít meg, azt pécén is meglehet minden effektel, millio poligonnal stb... az a lényeg hogy 20-30 autót hogyan jelenít meg egyzserre, azonos grafika és fizikai feltételek mellett... van elég powa erre vagy nincs.
  • Toby0501
    Azért kemény az a ps3! A procija vagy ami van benne proci helyett, 18-szor több műveletre képes, mint egy 3GHz-es pentium.. Legalábbis valahol ilyesmit olvastam :)
  • arty
    de láttad a kocsit, nem? azon nem 6xAA van, az fix :) márpedig, sztem annyira nem erős a ps3, h ilyen gfx mellett ilyen szűrésekre képes legyen ... :) pláne esetleg 1080ban ... :)
  • Alexease
    De ha mar grafika;) Az ISI engine (rFactor, GTR2, stb.) amugy full DX9, vagyis minden extra, csicsa lehetseges, a jelenleg latott megoldasok csak 50%-ban hasznaljak ki:) Vagyis, sokkal jobban is kinezhetne, de ahoz kicsit erosebb gep kell;)))) Majd idovel, ebben az evben. Es ebben meg nem is emlitettuk a shaderelest es a postprocessinget, amivel mar minden filmefekt, extra mega csicsa megoldhato;) Elvileg az rFactorban publikus a shadere;es is, aki ert hozza, irhat hozza barmilyen efektet;)
  • Alexease
    Ezzel csak az a baj, hogy mind ez csak grafika es efektek;) Azert ne ez legyen az etalon;) Legalabbis a szimeknel, ez masodlagos. Amugy TRD3 vagy az uj Colin mar szinte ugyan igy nez ki, vagyis visszajatszasban azok is tele vannak hasonlo efektekke:))
    Jatekban, menetkozben meg a PS2 is "szarul" nez ki, es ahogy elneztem a PS3-as GT4 HD-t, menetkozben az sem az az extra:)
  • mohus
    "Mohus: brutál a video :O csak sztem ez egy erősen post processzelt (kamu)video, nem hinném h a ps3 hdben elbir 16xAA-t :D"

van kézi HD camerával felvett cucc is...de nem offolom szét a topicot, pláne hogy még valóban nem próbáltam ezt a "játékdemót"

szerintem a visszajátszások így fognak minimum kinézni, remélem 20 autónál sem lesz akadozás....meglátjuk...remélem a PCs szimgyártók vérszemet kapnak majd ilyenek láttán...és ilyesmi lesz majd ez etalon...
  • arty
    OFF
    jogos, tévéről volt szó, nem plazmáról és nem is projektorrol ;-) márpedig csak a plazmák vannak felbontásban elmaradva, az lcd-tv-k szinte 98%-a 1366x768 már most is :) (maradva a kommersz, olcsó kategoriánál)
  • lac coo
    Igen , ez megtévesztő ...Én még nem láttam itt embert aki akár 10 hsz-t is visszaolvasott volna :)))
  • Alexease
    Sorry! Ezt beneztem:)))

A sok felkialtojeled miatt, nem hittem volna hogy ennyit visszaolvasol;)))

A WSGT konyvtaran belul, meg kell keresni azt a csapatot, ahova tartozik (nev es/vagy sorszam alapjan).
  • lac coo
    Tényleg egy százast elnéztük :)))))))

• Toby0501
    Miért szivatjátok? A WSGT-s Ultima GTR festésről beszél, amit Toya csinált és nem a Gran Turismo videóról.. Valahová a WSGT könyvtárba kell..
  • pirosBoci
    ja ok bocs ezt nem tudtam
  • Alexease
    A PS3 Gran Turismo HD-rol keszult videot, hova szeretned berakni? Igy jo? :)
  • lac coo
    Ja , most látom mit akarsz berakni :)))))))
    Ez egy PS3-as video !!!
  • pirosBoci
    légyszives normálisan
  • Alexease
    Hova akarod berakni!:)
  • pirosBoci
    ezt hogy kell berakni?
  • jui
    Az mitöl van játék közbe kilép és kiirja hogy hiba történt?
    A patch elött nem volt ilyen.
  • Istencsászár
    A projektor nemis:), de játék szempontjából mind1 hogy a tévé álltal vetített képet nézel vagy a falra ( vászonra ) vetítettet.
  • aesirbaba
    A kommersz, olcsó plazmák képfelbontása 720x480. Azok ugyan nem skáláznak 1280x720-ra, mert nem tudják azt a felbontást, mégis rajtuk van a "HD Ready" felirat. Hmm, érdekes. Nem mellékes, hogy mindezek mellett nem valódi a progresszív jel, csak az interlaceeltet duplázzák. Projektor valóban van, de egyrészt TV-ről volt szó, másrészta projektor nem igazán játékhoz való.
  • arty
    OFF
    általában inkább 1280x720ra skálázzák át a komemrsz, olcsó megjelenitők a képet, ami azért már HD felbontás. 1920x1080as megjelenitő valóban drága, de pl projektor már 1 milla alatt is van(1080as) ... :)

Mohus: brutál a video :O csak sztem ez egy erősen post processzelt (kamu)video, nem hinném h a ps3 hdben elbir 16xAA-t :D
  • mohus
    de a replay ingámavideó hengerelt engem legalábbis....
  • lac coo
  • mohus
    az egész GTHD bukott:)

demó jelent csak meg szinte ingyé
    10-20autó 1 pálya...

GT5re koncentrálnak már:)LOL
  • lac coo
    Hát ha egyeltalán lesz valami abból a technológiából :))))
  • mohus
    én a valódira gondoltam:)
    sztem 2 év és lesz olcsóbban is az:)