GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
"2009-08-14 | Online lobby patch for GTR2 | This easy to install patch will fix online lobby connection issues in GTR2."
...csak nem enged lobby-ba.
Megoldás lenne törölni, mindkét regisztrációmat, és egy új név, e-mail - kombinációval regisztrálni?
Érdekes... egyik napról a másikra (természetesen ugyanazzal a névvel s jelszóval, ami elõtte is volt) egyszercsak nem enged be... nem jó név, vagy jelszó hibaüzenettel nem csatlakozik... mi lehet ezzel?
Nagyon köszi az ötleteket! - elõre is.
Jó lenne törölni mindkettõ regisztrációmat, mert valami gebasz lehet, nem enged be a lobby-ba :(
VAgy szerintetek?
Köszi
Erre valószínûleg magamtól kellett volna rájönnöm?<#wilting>#wilting>
Ezzel más is szívni fog.
Miért nincs ennek valami publicitása?
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
És azt milyen elnevezéssel kell keresni?
Le kell tölteni hozzá és felülírni az 1.1.0.0.-t?
Mert én bizony még szeretném használni ezt a game-t.
Megnézné valaki hogy jelenleg tud-e csatlakozni a server-hez?
Mert nálam "Sikertelen csatlakozás a serverhez" van csak.<#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
most néztem az FIA GT hivatalos honlapját, és erre bukkantam:
2009.Augusztus 28-29-30 a Hungaroringen megint lesz verseny. Egyenlõre csak ennyit tudok, meg itt vannak infók, akit érdekel, az nézze meg:
http://www.fiagt.com/eventdetail.php?season=2009&event=5
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Itt találsz egy profi bajnokságot, szeretettel várunk!
Link
Amúgy, szerintem motor diagnosztika, mert ha üresben túráztatom és eléri a nullát, akkor megáll a blokk. 24 órás versenyen bizti jól jön.
És a verseny elején 100%, de ha a rajton állva a sok marha lökdösõdik és Esc után újra berakatod magad a rácsra, akkor már összevissza adatokat mutat (68%-75%-95% (lehet random)). Ha meg kivan kapcsolva a szerveren a sérülés, akkor meg -21031635132121%-ot ír :D
de szar értéket mutat legtöbbször..boxból kijövet már azt mutatja sérült ;)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.” Ayrton Senna da Silva (1960-1994)
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.” Ayrton Senna da Silva (1960-1994)
2. a neted bõven jó hozzá.
3. hasznos linkkel van tele a banner alatt rész ha megnézed.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Szimuláció
FIA GT 2003-2004
Jelszó: GTR2
Bár nem hiszem hogy tolongani fogtok.<#shakehead>#shakehead>
Én 6 órától fent leszek Teampeak-en (maszimos, elérhetõséget privátban adok, ha kell), jobb lenne a többit ott megbeszélni, hogy ne a topikot szpemmeljük szét. :P
Kérdés,kik jönnek még?
<#nemtudom>#nemtudom>
Hazaérsz, kaki-pisi, kaja, felbontasz egy sört és mehet.<#pias>#pias>
18:30-tol már tökéletes lenne.
Vasárnap meg du 18:00-tol meló.
Ha lehet így kalkuláljatok.
<#worship>#worship>
Szombat estét javasolnám, ha az jó a többieknek (feltéve, ha vannak többiek).
Persze ha találunk megfelelõ idõpontot ami másnak is jó.
Nem nagy lelkesedés volt eddig iránta, pedig szívesen körözgetnék egy kicsit.