10998
| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
oder hano #10558 ja még vmi. azt se tudtam + hogy miért nem jön be/ki a safety car a balesetnél. az mind rendbe van hogy a felvezetőkörön kint van velünk. de a balesetnél... Emiatt száltak belém 8 an a kanyarba... amiből persze tömegbaleset lett... -
oder hano #10557 hát a faq ból sem tudtam 3 hogy hogyan csinálta az a vki hogy 100-an voltak... bár tény hogy az már túlzás de egy olyan 60-70 jólenne. ott már lehetne izgalmas racekat nyomni... -
oder hano #10556 néztem más GTR2 fórumot és nem én vagyok az 1etlen akinek belasítja a játékot... -
#10555 az a baj hogy warezolsz.2k a game.nem olvasod a faq-t
Ahogy irta Alex fingod sincs az egészröl.a magyarítás mért okozna gondot?
Mielőtt kérdezel faq :) -
oder hano #10554 ezt hogy? -
oder hano #10553 ezzel nem segítesz de már + van. Bementem a vezérlő pultba/programok telepítése vagy törlése és rámentem az új program hozzáadásra. és mostmár telepítí -
#10552 Egy gond van csak, hogy fingod sincs a szamitogephez:/ Meg hogy warezelsz...
-
oder hano #10551 akadt egy kis problémám. föltettem a játékra egy magyarosítást. De az egész belassúlt tőle. ezért leszedtem az egész játékot de most meg nem tudom föltenni. bemegyek a telepítőbe utánna a daemon tool-lal elkezdem a vinrar-ból kicsomagolni. utánna a Daemon-ból kijön az a szöveg hogy kép csatlakoztatása és utánna nem jön a telepítő. Mi a gond? -
oder hano #10550 én csak olyan kódot akartam ami minden pályát felold. de már letöltöttem hozzá vmi ami feloldja nekem.... -
Crome #10549 Köszi! Azt hittem a vezetési segítségek főmenüből is kapcsolhatók, de így már ok. -
#10548 kódok?bazz te vagy a 3. aki sajnál 1990ftot ezért a játékért.ez nem NFS. Itt vezetni kell és a pedált felengedni h a kanyart beved.törik az autó, lökdösnek az ellenfelek.
Én 9k-ért vettem...nembántam meg.
Ide nincs kód,nincs nitró, nincs kers, nincs rendörség. Ha modot akarsz betenni a readme.txt-t olvasd el.
Nekem sikerült, több modot csináltam már különböző modokból. FAQt olvasd el.
-
oder hano #10547 kódok vannak hozzá? -
oder hano #10546 betettem a Gamedata mappába de sehol sincs F1... -
#10545 Sokszor szukseg van 3-4 masik mod-ra, hogy megjelenjenek a kocsik a jatekban. -
#10544 a kocsikban a car-fájlban kell kategóriát szerkeszteni...
-
szegelek #10543 Eddig én is így tudtam, csakhogy hiába másoltam be a GameData könyvtárat a játék könyvtárába, nem működik semmi, kivéve a pályákat, azokat, mindig felismeri. Amúgy a 2009-es FIA GT-s autókat akartam berakni a játékba, hiszen minden versenyzőtől szereztem képeslapot, vagy aláírást a magyar versenyen! Egyedül egy Maserati MC12-est tudtam berakni, de azt is csak a kocsiválasztásnál láttam forogni, aztán kilépett a játék. -
#10542 Crome:
F1 - F12es gombok...
oder hano:
readme.txt fájl elolvasása után a gamedata mappába bemásolod a játék cuccait.. -
oder hano #10541 Hello! Hogy tudnám a letöltött F1 módot üzembe felrakni/üzembehelyezni/használni? Mert nekem csak az alap versenyek vannak rajta... -
Crome #10540 Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy akárhányszor kikapcsolom a "plr" fájlban a spin recovery-t és az opposite lock-ot, annyiszor visszakapcsolja a játék. Hogyan tudnám kikapcsolni, hogy úgy is maradjon, mert menüben nem találtam ezeket a funkciókat. -
#10539 Ha letoltesz egy MOD-ot (uj autokat, palyakat), az tartalmazza a helyes konyvtarszerkezetet is. Oda masold. Ha nem mukodik, akkor rossz a MOD vagy "akarmi":) -
#10538 mit szeretnél berakni hova?...
amúgy FAQ :)
-
szegelek #10537 Sziasztok!
Most keztem a GTR2-höz autókat betölteni! Szeretném megtudni, hogy kell olyan típusú autókat berakni a játékba, amik addig nem voltak benne. Az autóválasztásnál csak a nevét jeleníti meg, de az autót nem. Ha pedig a folytatásra nyomok, akkor befagy az egész!!! Kérlek benneteket, hogy segítsetek!!!!
-
#10536 jolvan hát most erre inkább nem mondok semmit:) -
#10535 Komoly auto lehet, ahol szamit az 1990 Ft is:))) 6.5 liter benzin:D -
#10534 értelmes az az emoticon a végére, amugy meg nemtudom ki mondta h én az életben akarok játszani -
#10533 vagy online játszol vagy az életben...dönts okosan -.- -
#10532 autora gyüjtök :P megvenném és a bfet is de most nagy sporolás van -
#10531 akkor keress cracket..bár 1990ért megéri megvenni...
-
#10530 de a hamachis játékhoz nem kellene kérnie ha jol tudom -
#10529 CD kulcsot azért kér, mert a CD-t csak látja, és a gonosz készítők nem akarják hogy lopják a munkájukat. -
#10528 sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy mér kér cd kulcsot hamachis játékhoz?a szervert se látja, pedig nem először csinálunk ilyet, de fogalmunk sincs mi a hiba -
krisz940122 #10527 ahaaa értem.ok.köszi a helpet. -
#10526 Attol fugg, mit szeretnel. A ket program, teljesen kulonbozo.
- A GTR2 a FIA GT sorozatot dolozza fel, minden autojaval es palyajaval.
- A GTR:Evo a RACE07 egyik kiegeszitese, addonja, amibe beleraktak nehany "GT-s" autot es 1 palyat (Nord.).
Olvass utana, nezd meg a hivatalos tartalmakat (weboldalak).
-
krisz940122 #10525 aha értem.de akkor nem jobban megérné már az evolution-t megvenni? az nem jobb?igaz kicsit pótolni kell hozzá :D (5000 Ft)vagy nem ér meg plusz kb 3500 Ft-ot? -
#10524 Igen a multival, de ennek a játéknak pont ez a lényege, hús-vér emberekkel küzdeni egy reális fizikával megáldott autóval.
Ez mellet szerintem az egyik legszebb autós játék, pedig nem egy mai darab(2006).
-
krisz940122 #10523 amúgy az eredeti csak a multiplayerrel 'gazdagabb' mint a nem eredeti? vagy vmivel jobb, több? -
krisz940122 #10522 nem 2e hanem csak 1790 Ft :D utánanéztem, de csak akkor ha megrendeljük :D éppen van 1200 Ft-om.Gyűjtsek még hozzá? nem tudom. Nem tudom hogy csak a multiplayer miatt érdemes lenne-e megvenni."meditálok rajta"- by Yoda :D:D -
gabf1 #10521 azt, amugy nem 3 csak 2e :) -
krisz940122 #10520 vagyis hogy nem neten :D -
krisz940122 #10519 offline az azt jelenti hogy nem lehet neten?