GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Csak qva drága..... 😞

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
En is mar tobb helyen olvastam velemenyt, leirast rola, es eddig dicsertek. Foleg a kialakitast, ami valoban hosszu elettartamot "iger". Bar olyan reg meg nincs a piacon, hogy hosszutavu tapatsztalatok is legyenek, ami a lenyeg😉 En bizok benne. Nekem most DFP van - ideiglenesen - es mar ezzel sincs (eddig) gond. Ugy nez ki, sikerult a MOMO betegsegbol kinoniuk😊
CodeRed
Ma olvastam egy véleményt a G25-rõl:

"Hardcore motyó, hardcore arcoknak. Halk, és eszelõsen pontos , jó erõkkel dolgozó kormány, jó kemény fékpedál. Örökéletûnek tûnõ kivitelezés. A Momo Force (piros) méltó utódja. Van kuplung pedál is, igaz ettõl gyorsabbak nem leszünk, viszont még valóságghûbben vezethetünk, rally-ban jól jöhet, illetve pl GTL alatt az igazihoz még jobban hasonló módon lehet gépészkedni. "

Forrás

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Ne hülyéskedj már! Ne kérjél elnézést! Már eleve királyság, hogy átkonvertáltál 1000+millió pályát ingyen és bérmentve feláldozva ezzel a szabadidõdet, azért, hogy mi tudjunk szórakozni!!!! Bazinagy KÖSZÖNET ÉRTE!!!! <#worship><#worship>

DoGi 2
Hy!
most indítunk servert aki tud jöjjön!!
hamachi: NONSTOP GTR2
gtr2

X-fire: doggikaa TDU nick: GeRyYy_91

MaverickSXT
megnezem talan az a gond,en nem ennyi autora allitottam be sorry

copass
ööö vmi rémlik hogy 24 ellenfélig jó a pálya, úgy rémlik

copass
CodeRed
Köszi! Ha hazaérek kipróbálom <#integet2>

copass
www.no-grip.net toban all layout
én ezt tróbáltam, igaz csak a short-ot,de azzal nem volt gond.

CodeRed
Pedig ez az amit én kértem tõled, aztán ide is linkelted a fórumba. Ami egyébként nagyon jó! Az AI 120%-on van és általában 1 autó mindíg keresztben áll a pálya közepén a célegyenesben, illetve ha versenyt futok akkor az egyik autó mindíg a SC helyére akar beállni. Én 20-29 ellenféllel játszom. Nem tudom számít e ez valamit.

MaverickSXT
azon a toban on amit en konvertaltam nincs ilyen es HSW rol szedheto

CodeRed
Sorry,de hétvégén nem voltam itthon, ezért nem is tudtam, hogy már felkerült, de gondolom akik olvasgatják a HSW -t azok már úgyis tudják, hogyle lehet szedni a hangokat. Lenne egy olyan kérdésem, hogy tud-e valaki GTR2 alá konvertált Toban-hoz valami update-t vagy javítást, mert sajnos 1-2 autó a pálya közepén "parkol" és némely autók megbolondulnak a pálya közepén mint pl ITT IS LÁTHATÓ. Olyan mintha pár autónak a box a pálya közepén leledzne :-) Jó õket kerülgetni de versenyen borzasztó, viszont Toban az egyik legjobb road pálya amin virtuális versenyt futottam életemben.

avcom
<#finom>

lac coo
Mit akarsz onnan letölteni ????
Vannak linkelve dolgok, de ahoz nem kell reg ....

leho94
elég nagy <#lama>vok,de az rsc forumról lehet letölteni?és ha igen akkor hogy?(már regisztráltam)

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

lac coo
Nemsokára.... De az a BMW-vel eggyütt lesz, mert azt csak autónként lehet berakni .
.

Toby0501
lac coo! a te fékhangod (és egyebek) mikor lesz(nek) közzétéve? (csak a fékhang miatt érdekel) 😊

lac coo
Nem tom ... Codered nem linkelte még be a hangjait...? HSW ...

lac coo
Ez messze van attól amit akarok 😊))))

Karcos, lehorzsolt, koszos , ragasztószallagos lesz ....

oké fõnök 😊))

VRSDM
#4874 -> #4877 <#vigyor2><#wow3><#zavart2><#idiota><#hehe>
on: lacco - tökéletes az már majdnem nemkell aggódni... (morgan készül)

u dont have to listen anybody else but me

SitatiS
LoooL<#kuss><#nyes>

Let the good times roll.

Megvettem a gtr2-t. Mindenkinek ajánlom figyelmébe!
Ja meg lennének neonok alatta, meg angyalfény vagy mi a p*csa... <#mf2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
<#idiota><#zavart1>

Amúgy a lenti BMW sztem királyul nézne ki, ha az elsõ kerekei narancssárgák, a hátsók kékek lennének.

Formula 1 Fan

Nálam már 3szor is volt safety car, és volt hogy az idõjárás is megváltozott például idõmérõ elején még csak felhõs volt az ég, a végére viszont már elég rendesen esett az esõ.

Formula 1 Fan

már konvertáltak..
banner alatt Maverick STX Trcks címen -.-

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sziasztok!
rFactorhoz készült pályákat lehet vhogy konvertálni GTR2 alá?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

blory
Notepadal pld.

"A vezetési élményre, FFB hatásra fontosabb beállitasok a PLR-bõl (..\UserData\TE_NEVED\TE_NEVED.PLR). Ezek csak azok, amelyek nagyban befolyásolják az "erzest".- ezt a file t hogy lehet megnyitni?<#wow1>
Az ati driver lesz a hibás. Én a 9.10-est leszedtem mert fagyott, 9.8 szintén, aztán 9.9 mûködött de most az is fagy. (NFS carbon óta) szerintem az kavar be. Játék leszed, 9.9 felrak játék install és akkor mûxik.
Lui76
Nem enged be,pedig látom... <#rinya>

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Lui76
Már megy a verseny?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

VRSDM
SC-t énis hiányolom, pedig ott áll a pit végében<#wow3>
idõjárás detto, akkor minek van benne dinamikus idõjárás mód?

u dont have to listen anybody else but me

blory
Nos pls vegyel fel : [email protected]
Thx.

DoGi 2
hellosztok

na jöjjön már vki pls😊versenyezhetnékem van<#vigyor3>
indítok servert gyertek!

X-fire: doggikaa TDU nick: GeRyYy_91

blory
Sziasztok .
Mivel meghalt a HQQ GTR2 hamachi szoba, csinaltam egy ujat. Akinek van kedve estenkent nyomatni es nem csak hetente egyszer az johet szaguldani:
Hamchi szoba : NONSTOP GTR2
Pass : gtr2
Maresz, Nos, meg a tobbiek akik estenkent jotetek reggeljetek vissza.

Csao.

photoshopban meg csináltam a kocsi festését és utána hogy kell elmenteni?
autoszimulator
nálam max annyiban észlelhetõ idõjárás változás, h pl idõmérõn szemerkél, akkor versenyen zuhi vagy napsütés 😄 meg a napszakok változnak, besötétedik... ennyi 😄 SC meg nem is tudtam h van 😄

.: mobilize.hu :.

Helloztok a menüben szarrá fagy nekem a gém:/....már mindent próbáltam amit a neten leltem 1.biosban-agp fast write-on,2.new hang driver,3.new vga driver semmmmmmi...😞Patch nuku..F*szom kivan...ha valaki hasonló konfiggal meg tudta oldani pls help me!!

-.-

lac coo
a hõmérséklet változik nálam ... De semmi más..
Szándékosan csináltam balesetet is, és nem jött az SC ... <#nemtudom>

Alexease
Eddig csak tucat versenyt mehettem (24 oras, idogyorsitott), de nekem egyszer sem valtozott semmi. Sot, meg a levego es a palyahomerseklet sem valtozott😉 Lehet, hogy csak pech... vagy szerencse?!@😊
lac coo
Nektek változott valaha is futam közben az idõjárás ??
És kijött már valakinek a Safety Car ( nem mintha hiányozna...) ??

lac coo
Karácsonyra talán kész lesz 😊)))))Bár ez elég régi már, azóta másképp néz már ki ....Fehér felnikkel pl ...

<#worship>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

autoszimulator
😄DD
én már használtam régebben, majd megnézem mire jutok vele és átadom a tudásom 😄

nah tesó ezt a 3ds maxot rádhagyom...
én nem kínlódok vele..

autoszimulator
nekem még festést is kell cisnálnom autohoz 😄 nemgáz 😄