GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
látod😊
és ezt egy 6 éves konzol már tudta😊

(lásd gt4 photo mode)😊)))))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

THX!
a többire akkor rá kell jönnöm 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

én már holnap 😛

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

autoszimulator
<#eljen> köszi, hétfõn kipróbálom

.: mobilize.hu :.

lac coo
Innen lehet letölteni a scene-eket, megnyitod a 3Dmax-al , és nyomogatod a render gombot felül...a többire nektek kell rájönnötök ...
Ja, és a letöltött cuccban cseréljétek ki a tga-kat a ti skinjeitekre...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

3dsmax 7 + brazil plugin letöltés alatt..a többit megvárom..ha esetleg kell még vmi hozzá 😄

autoszimulator
elsõ kettõig értem 😄DD nagyon nagy köszi lenne ha leirnád.. majd suna koma fizet 😄

lac coo
Sokmindent nem tok írni róla :
kell egy 3DS Max 7 vagy 8, hozzá egy Brazil plug-in ,letölteni az adott autó scene-jét, aztán meg kell nyomni a render gombot 😊))))

De majd valahogy leírom , meg belinkelem mi kell hozzá ...

jaja jólbeszélsz tesó..
télleg leírhatnád lac coo mert a kedveskémrõl is csinálnék háttérképet magamnak 😄

autoszimulator
és ez egy bonyolult folyamat vagy ide is leirhato pár sorban? 😄

lac coo
Valaki viszont elárulhatná, hogyha bevílágítom az autót, akkor mit kell állítani, hogy a render is ezzel a világítással készüljön el ?
Nekem mindig ugyanazokkal a fényekkel csinálja meg , hiába adok hozzá lámpákat ....

lac coo
WOW .... Láma létemre sikerült rájönnöm, hogy kell renderelni <#idiota><#zavart1>
Tudom , nem nagy szám de régóta szeretnék ilyen képeket csinálni, és edig nem tudtam hogyan is kell.. ...<#banplz><#lama>

VRSDM
<#worship>

u dont have to listen anybody else but me

lac coo
Megkeresed a MORGAN_AERO_BODY1_MASK.DDS file-t.
Ez egy szûrke árnyalatos kép, ez szabályozza a fényességet: a világos részek lesznek a csillogók, a sötétek a mattabbak ...
Tehát a teljesen fehér a nagyon csillogó, a tök fekete a korom-matt...

mohus
én csak az autómodellezés miatt tettem be ide...mert úgy néz ki jobban szerettek fúrni faragni😊 mint hamachin kõrözgetni😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hát a mûsorvezetésre értettem...

VRSDM
csinálnék egy jót festét, morgan-hez vérbeli hotrod-osat, nemtudjátok hogy hogyan kéne menteni a dds-t ahhoz, hogy matt legyen a felület?

Photoshop / Paint...
vagy a GTR1bõl kiszeded a skinneket..kicsit megkell babrálni és máködni fog...

szerk:
hogy ha skinnelt verdával msz /online vagy lan mások nem fogják látni a kocsidat vagy kivág a szerver...

(mi HRCsek sem használjuk a skinneket már...)

Hogyan tudok skinelni? Aki segit, az vegyen fel msn-en: [email protected]! Várom a jelentkezõket!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

nekem ez a szivem csücske 😛

VRSDM
ez nekem közel sem tetszik MÉG annyira...
W.I.P:

VRSDM
akkor nézdmeg, az irányításoknál, nekem az segitett... (ja és belegyen kapcsolva a motec kijelzés, nekem nincs fent mégis kell hogy legyen müszerfalam)
/készül a spiderman festét, de ne akarjáto tudni mennyit szopok a hálóval: D

a 3-as nem nagyon segített

Istencsászár
Ha kikapcsolta ki akkor tényleg nem...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Toby0501
Attól még a mûszerfal nem fog életre kelni! Nyomd meg a 3-ast és bekapcsol!

Istencsászár
Rakd 32 bitre a színmélységet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

<#eljen>

Hali!

Hogy lehet bekapcsolni hogy a mûszerfal jelezzen? Nekem nem mutat értékeket.

köszi

<#pardon1>

VRSDM
elsõ skin amit csináltam ugy tessék nézni (még lesz pár apró változtatás)...

lac coo
Nordsleife PS3 😉Bár sok nem látszik belõle...

Alexease
Ez eleg gyengus;( Legalabbis gagyi a prezentacio😉
Az hogy a modell szep, az egy dolog, ugy is hatulrol tologatjak😊 De legalabb ne igy mutogatna, segitsegekkel, normalban, meg ne benan kontrollerrel😉 Amugy jatek kozben semmi extra, kicsit csupasz taj, erdekes automozgas, utkozes stb. A visszajatszas latvanyos, de ahoz kepest, hogy NextGen eleg keves😊 Egyszuen csak hatas vadasz kamera allasok, "melysegelessegecske" es egy motionblur😉)
viszont kéne 1 gtr2-es poló + plakát <#vigyor3>

azért mekkora lol volt hogy levette a polcról a kaloz gtr2-t <#idiota>

lac coo
Annyira nem lolkák, mert a srác alázott neten ! <#nemtudom><#eplus2><#idiota>

mohus
jaj ezek ennyira lolkák😊

mellesleg én a kormány gombjait progiztam be a körbetekintéshez😊...

több képernyõt képes kezelni a gtr2? vagy már kérdeztem?

mohus
off..

egy kis autómodellezés...nextgennyre
nextgenny

on

FIx. Tv -s GTR2 teszt !
a videó második felében

szegények nem jõttek rá hogy a numerikus billenyûkkel lehet irányitani a kamerát xD
és csodálkoznak hogy mennyi autóvan , de ha tudnák hogy 2x ennyi kieg. autó van 😄
nah + szinkron 😊

hogy lehet bekapcsolni hogy látszódjon teljesen a km/h beûl?

Én igen.
szoktátok még tolni ezt a játékot hamachin?

lac coo
<#vigyor>

lac coo
Úgy tudodm nem lehet multihoz AI-t adni !
Vagy mégis...?

Nem tudja valaki ,hogyha lan-ba kötök két gépet hogyan tudom elérni ,hogy ne csak az a két versenyzõ legyen?
Alexease
Igen, most en kavartam be😉 En sem neztem meg a track pack-okat😊)) <#idiota><#zavart1>
CodeRed
Jaaa...közben leesett mirõl van szó...az +van! :-)

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Amit most pakolt át a GTL-bõl?????

lac coo
Má megen a tracpack ! <#idiota>Egész pontosan a hármas ...😉))

CodeRed
Ezt a GTL-es konverziót elérhetõvé tudnád tenni...plíííz <#vigyor2>

lac coo
Majd ha egyszer ráérsz, Orchard Lake-et még áttolhatnád 😉 A kanyargós nyomvonalat ....<#worship>

lac coo
Pedig a "túrista" útvonal elég király ! 😊)))