GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
off:airsoftozok versenyszerûen, ottis elneveztek a figyelõségem miatt
kutászdroid-nak 😄
on...

/van ilyen szó hogy figyelõség?
<#idiota>

u dont have to listen anybody else but me

CodeRed
Hogy neked mennyi mindenre van idõd figyelni! <#vigyor2>...sasszem.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

VRSDM
tükrözött finish felirat ottfigyel 😄😄😄

Amiga
Nem csoda, hogy ez a pálya csak a 75-ös F1-szezonban szerepelt. Képtelenség megtanulni.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

<#eljen>

Üdv!

Friss GTR2 tulajdonosként tesztelgettem ezt a kiváló játékot, eléggé meglepõdtem mikor "ûrhajó" lett a Ferrarimból. Kiváló vétel volt a játék, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ferrari ûrhajó

CodeRed

MaverickSXT
mar lassan elkeszul a sajat valos autom es akkor ujra aktivan itt leszek es mehet ujra a konvert,kozbe kozbe azert konvertalgatok de sorry mindenkitol kicsit lassan megy mert egyeb dolgaim is vannak,egyebkent az a link jo en is azt szedtem le csak a sajat grafomat raktam ra

lac coo
Vagy ez a Dutch Devil féle?Link !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Na, sikerült javítanotok ? <#eljen>

A kanyargós Orchard Lake-t tényleg átnyomhatnád. nekem nagyon kínai ez az egész konvert 😊)))

GTR2 Skins - http://gtr2skins.1111mb.com/
Oh...
Bocsesz 😊
/me tudatlan
Tomo15
<#zavart1><#zavart2>Talán azért, mert a hamachi nem egy pálya, hanem egy program😄
Elhiszem de nálam csak olasz spanyol kínai német stb pályák vannak és a kínai se hamachi..
VRSDM
tegnap próbálgattam drift-elni mára egész jól megy már, lesz majd movie 😄

Tomo15
pedig az a legjobb!<#idiota>
VRSDM
<#idiota>rotfl

Én a sokat emlegetett hamachi pályát se találom a gaméban 😊
Ch_Slater
én már 2x is kérdeztem. soha nem válaszolt senki. ebbõl leszûrtem a leszûrni valót.. 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Amiga
HÚ, de jó lenne!!!

MaverickSXT
leszedem es megnezem lehet e konvertalni,de nem igerek semmit

SuperCharger
Bocs, nem olvastam végig a post-ot.... <#gun><#buck><-hülye

SuperCharger
Bocs a hülye kérdésért, de ezt be lehet tenni vhogy GTR2-be, vagy ez csak rF ?

Nekem nagyon tetszik. Clio-val lenne az igazi 😉

JuanG
hoho...pont tegnap néztem, akkor még nem volt kész 😊...bírtam netkarban ezt a pályát supra-val...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sziasztok!
Ezt az rFactor pályát át tudná valaki konvertálni?
Montain Sprint

Egy újabb szösszenet a fõmenüs fagyáshoz:
Ha fagy, ati driver uninstall (catalyst removerrel) aztán install, és a trükk az, hogy nem szabad piszkálni a 3d-s beállításokat. Hagyni kell mindent difólton, élsimítás stb. Aztán gtr configot beállítgatod, felbontás, herz, antigyalázás. Nekem azóta megy.
MaverickSXT
azt hiszem van szamodra egy ilyenem :Nordschleife 2006
megnezem es felrakom ha vegre mukodik

Nemtom... 😊

lac coo
Ez mi is tulajdonképpen?

NAP mod-ot próbálta már valaki?
Itt egy video: NAPmod Brno

Najah.. mondjuk a BMW-m 175ezerér vettem, annak a futómûve biztonságosabb mint egy lada, és gyûrõdõzóna is van rendesen. Meg nemis sajnálja az ember. Hozzáteszem: a közút nem versenypálya.
JuanG
jaja <#wave><#hehe>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
vmint egy valamivel drágább kórház a közelben..😊)
az olcsó Lada-k nagyon jók...én is akarok egyet ilyesmire (igaz Juan bázz 😄D )
De a szûk utakon RBR-zni, és próbálgatni a minnél jobb és eredményesebb kuplungolást, az vmivel kevésbé kockázatos mint egy Lada-ban nulla szallagkorlát mellett a hegyekben.
..nem mondom hogy be kell szrni, de nem árt ha az ember másnap a szájon át kávézgat, mint uez a vénába kötve 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jó hát igazából a hidraulikus rendszerek se adják vissza 100%-osan, fõleg nem egy forma autóban fellépõ erõket 😊 mindenesetre tényleg az volna az igazi... de annyira nem vagyok maximalista 😊

Azért a kanyargravitációt csak nagyonköltséges hidraulikus szimulátorok adják vissza... vagy egy ócsó lada a mecsekben 😊
Jajj azt elfelejtettem beleírni, hogy LFS-ben 3 hónap alatt volt az 1500l és 4500km... pont a lényeget hagytam ki...😊

Nemrég egyik haverral pont arról beszéltünk, hogy mennyi pénzt takarítunk meg a szimulátorozással. Pl. csak LFS-ben online ~1500liter üzemanyagot égettem el, és ~4500km-t autókáztam. Ha a pályadíjakat is beleszámolnám akkor igencsak nagy összeg jönne ki, nembeszélve néhány autó rommá törésérõl és a balesetek orvosi költségeirõl 😄😄😄
Viccet félretéve én inkább erre költöm el a 60ezret mint felesleges utcai kocsikázásra... azaz benzinre. Van saját autóm és annyit járok amennyit mindenképpen kell. Mondjuk ígyis a havi tankolásom 5-10ezer
Valamint online versenyeken ugyanúgy vezetek mint ahogy az életben mennék, nem megyek bele kilátástalan manõverekbe, valamint az egész verseny teljesen valós érzéseket vált ki...izzad a tenyerem és magas az adrenalinszint 😊
Szóval az ilyen "hajlamaimat" inkább kiélem szimmel mint élõben 😊

copass
az tény hogy iszonyat igényes az egész cucc, kár hogy nem lehet a g25-höz venni több szabadidõt is. 😞

Amiga
Igen, köszönjük a rengeteg pályát!!! <#eljen>

CodeRed
...és, hogy továbbfûzzem b type gondolatmenetét, azért azt is vegyük figyelembe, hogy több és jobb minõségû anyagból készül mint eddig bármelyik ilyen eszköz. 2db motor, jórészt fém alkatrészek, masszívítás. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy az élettartama jóval nagyobb lesz mint más ilyen célra használt eszközöknek. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az árban benne lesz a H váltó (ami nem csak úgy magában lesz hanem egy majdnem középkonzol kialakíáson) és a 3 pedál! Amit ha most külön-külön szeretne bárki megvásárolni (ACT LABS) jóval többe jönne ki a szett ára. Egyébként egy tegnapi info szerint csúszni fog a G25 megjelenése, mert több megrendelés van belõle mint amennyit eddig legyártottak. Ezt az infót onnan tudom, hogy egy irodában dolgozom azzal aki nálunk a belföldi megrendeléseket intézi, és a Logitech MO-i beszerzési osztályával tegnap beszélt ez ügyben telefonon. És egyenlõre az ára sem lesz horror. Amúgy volt lehetõség itt a fórumban 50-60 körül jelentkezni G25-re, ha valaki nem olvasta volna.

b-type
😄DD
Na persze...meg Ak47-t és detto,..minek az 'Opfles' 😄DD
sztem sokunknak van autója a szimezés mellett, és pont bosszantó ha egy e-type-t, vagy éppen egy '67-es F1 szimet elégtelen..illetve butított eszközzel kell vezetni...pláne ha van lehetõség közeledni a valóságohoz. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

copass
múltkor haverral beszélgettük a G25-öst és mondtam hogy 80k, azt mondja: "ennyiért veszel egy trabit, az tuti reális lesz." 😄

SuperCharger
Amikor elõször kinéztem a saitek r440emet, az is volt vagy 25k, fél évvel késõbb már csak 14k volt. Le fog menni ez is, csak picit meg akarja szedni magát a Logitech azokon, akinek azonnal/most/tegnap kell, és mindegy mennyiért.

VRSDM
egyelõre nekemis, eszméletlen az ára, talán várok, mig lejjebbmegy, 50-60 környékére, bár az igazság az hogy mivel kevés uj termék jön ki a piacra, és kicsi a vásárlóréteg, emiatt kétlem hogy sokat vennék azaz érzékelhetõen csökkenne az ára.. 😞 igy diákként, nemtudok mit kezdeni, 80ból inkább tankolok, 3hónapig 😊

MaverickSXT
THX

CodeRed
Fõleg énis a felhasználók véleményét hajtom a neten, de ettõl függetlenül ha törik ha szakad megveszem a kormányt aztán legalább 2 évig sem gép fejlesztés se semmi nem lesz. A mostani szimulátor felhozatal nagyon jó (hál' istennek) a mostani konfigom bõven viszi õket, úgyhogy nem aggódom. Úgy érzem ez a párosítás legalább akkora áttörés lesz a szimulátor világban mint anno a ForceFeedback. Már ugye sok-sok éve léteztek rettentõen jó minõségû FF kormányok, de a játékok fizikája és grafikája nagyon gyerekcipõben járt a mostanihoz képest (GPL örök kivétel). Ez a kormány úgy érzem/látom méltó minõségû/kialakítású lesz a mai szimulátor felhozatal mellé. Várom sok-sok szeretettel.