GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Béla9248
De ezt PS2 a rendszerkövetelmény ha jól látom!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Panther
Logitech Driving Force Pro. én nagyon megszerettem, pedig eleinte idegenkedtem tõle. A pedálja ezerszer jobb a MOMO-énál.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
A kérésem valszeg felesleges lesz, de már beírom ide is. Indulok a Simchallenge GT bajnokságában és az elsõ pálya decemberben Valencia lesz. Még van idõm felkészülni, össze is ütöttem egy setupot, de nem bírok vele (F550-el és F575-el) 1:28.5xx-nél jobbat menni.

Ez pedig kevés, mert legalább 1:28 alatt kellene mennem, tehát 1mp-t javulnom. Sajnos a setupom nem az igazi, nem tudom eltalálni erre a tr@gya pályára.

Szóval, ha valaki ment ezen a pályán F550-el/F575-el és van valamilyen setupja (még ha 1:32-õt ment vele akkor is), megosztaná velem? <#zavart1><#alien><#vigyor3>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

MoMo 28-30 között -.-

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Béla9248
Tudnátok mondani egy frankó kormányt vmi kellemes áron? Ne a G25-öt 90ezerért! Kb.: 20-30e! Ha tudtok képet linkelhettek! Köcce!

Amiga
De hát pont azt jelenti megtanulni, hogy kihozod a pályából a maximumot.

"Kocatempóban végigrongyolni", ahhoz nem kell ismerni a pályát.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Létezik.(HRC Team)
de attól nyugodtan csinálhatól 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ha minden jól megy akkor hamarosan fogok csinálni egy szervert amin meglesznek rendezve a versenyek. Egy szûk társaság részére. Vagy létezik már ilyen?

ok..

8-10

nekem a 3M/512vel 16 -.-

1.5MB/s - 768 KB/s internetkapcsolat mennyi embert tud játszatni egyszerre mondjuk hamachin?

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Csinálj összehasonlító videot ! 😊))))
Bár lehet nem ugyanaz a két autó ...

minimize
<#worship>

No one can stop Death!

VRSDM
jó film... congrat

u dont have to listen anybody else but me

CodeRed
<#wow1><#eljen><#worship>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo

batihu
Bocs,az elõbbi válasz "minimize"-nek ment volna!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

batihu
Itt próbáld meg! Motorsport torrents

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

hali!
Tud itt valaki olyan Weboldalt ahol nem eredi játékkal is be lehet szállni bajnokságba vagy versenyzésbe.

minimize
amíg gondolkodtok (remélem, még nem volt, igaz nem is gt, de megéri...), addig csekk ezt:
http://www.eurosport.com/dtm/mc_vid30687.shtml

No one can stop Death!

minimize
sziasztok!
tudna nekem valaki itt(gondolom érdekelne mást is😊), vagy max. privátban olyan helyeket adni-mondani, ahonnan jó minõségû FIA GT futamfelvételek, kisebb-nagyobb videók letölthetõek???
már a hangjuktól kéééész vagyok....😊) köszönöm.

No one can stop Death!

lac coo
A legjobb autó ! 😊 Én is ezt hajtom mindig ! <#eljen><#worship>

jó a zene ... is <#eljen>
Alexease
Na megegyszer, a kepek lemaradtak😉

GT2 - Lotus Elise Cup - Nordschleife (WMV, 35Mbte)

Alexease
lac coo
Mi a neve annak a hangnak , ami akkor hallható ha leér az autó alja ?
Az istennek sem találom meg 😊)))

Thx a helpet!
Istencsászár
A nagyobb a meredekebb, 2-12.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Melyik számít meredekebb szárnybeállításnak? Az 1-7 v a 2-12? Köszi!
sikura
Nekem alapból a SPACE bill.-vel váltja az infót a kijelzõ, bekapcsolni pedig 1-2-3-s billentyûvel tood. ( de nem a numerikus bill!)

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Béla9248
Vki PLS mondja el hogy lehet a kormányon bekapcsolni a kijelzõt!

sikura
Telemetria

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Béla9248
Vki eltudná magyarázni hogy mi az a motec? És hogy hol lehet ezt bekapcsolni? Találtam 1 motec feliratot de ha rányomok azt írja hogy töltsem le v mi! Felraktam a magyar hangot is de nekem nem változott! Angol még mindíg!Valami okosság bajomra?

HBD JuanG!!!!

lac coo

lac coo

Béla9248
Ok! Köcce szépen!

lac coo
Küldjünk nekik CRC engine-t ! <#zavart1>

VRSDM
be legyen kapcsolva a motec kijelzés, és van egy billentyü is a müszefalra asszem...

Alexease
De megeri varni, mert a mai napig a legjobb fizikai es online engine (Papy - GPL - NR) kovetkezo generacioja lesz😉) Ha korbe nezel a weboldalon lathatod, hogy pl. szakit az elmult evtized modellezesi hagyomanyaival, es teljesen mas alapokra helyezi az egeszet. De ha megnezed a liszenszelt autokat es a playak tucatjait, azert nem egyszeru project😉
Istencsászár
De játék lesz valamikor majd😄, nemsok nézni való van rajta... a kerék nem forog, az ember feje nem mozog, a kormány nem mozog, chockpit ahogy nézem nem nagyon van... egyenlõre ez semmi, a fizika talán kész, a felfügg szépen rugózik, a pálya is hasonlít a valódihoz, de ha még csak itt tartanak akkor ez sosem lesz kész.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Béla9248
Köszönöm szépen a segítséget! De pl. ha olyan autóval megyek ahol ez lehetséges azt hogyan?

off
iRacing
Nem játék, de érdemes megnézni!
on.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

VRSDM
nekem magyar szöveg, van magyar hangokkal, nem kell semmiféle patch...
a müszerfalas kérdés meg autófüggõ is!

Béla9248
Sziasztok! Érdeklõdnék hogy a magyarításhoz kell-e valami patch? És a HSW oldalról szedtem ezt:GTR2_HUN_pitchief_v1.0.exe magyarításra rá lehet rakni, v esetleg ehez kell patch? És a müszerfalon hogy lehet beállítani hogy ne csak a fordulatszámmérõt lássam hanem a többi értéket is! Elõre is köszönöm!

VRSDM
bocsi az offért:
további airsoft-ot pm-be, ne szemeteljünk
magyar airsoft portál
itt játszom én
on:
kerékégetõs-wíkkend

airsoft... az mijaz?

aesirbaba
Csak 174 kanyar. Már többünknek sikerült megtanulni, annyira nem nehéz. Határon autózni és ezzel kísérletezni, na az nehéz. Mikor már az utolsó kanyarokat gyakorolod gyorsan és eldobod a kocsit, az már bosszúság a javából😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Dehogy az .