10998
  • minimize
    Pagani Zonda elérhető már a játékhoz?
    tegnap végre megjött galaxis-ból.
  • Finkoo
    kipróbáltam... király... :D
  • Alexease
    Porsche Carrera Cup 2006

Valszeg, csak az eredeti 996-os GT3-as Porsche-k vannak benne, nincsenek uj 997-esek.
  • Finkoo
    no...
    én kerestem, de még nem találtam az aston martint, a corvettet, meg a lotust... valszeg nem véletlenül...
    ha mégis kijött valamelyik linkeljétek már be légyszi...
    thx
  • Petter Szajmon
    http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/gtr2.shtml
    itt van crack
  • Air
    Barati tarsasag, kb. 8-9 fo, ebbol en egyedul nem tudtam belepni. Tiszta agyrem volt.
  • Laceee
    codec, warez
  • Laceee
    akkor a szerveren levő fájlokat változtatták meg, legalább is nem lennék meglepve, ezért jó ligában menni
  • Air
    Nincs a szerveren forced cockpit view, a defviews-t pedig nem is ismertem, es irtam is, hogy friss telepites, nem valtoztattam semmit.
    Akkor mi van?
  • djfuge
    Sziasztok.Leszedtem a GTR2 1100 WE patchet! Tud valaki adni egy hozzá crack linket?
  • Zsolt01
    Valaki ezzel kapcsolatba: | #6195 !!!

Köszi !
  • Laceee
    ha megváltoztatod a nézet pozicióját a defviews.cam fájlban akkor hibát ir ki, ez a kötelezö pilótafülke nézet (forced cockpit view) miatt van, hogy ne lehessen csalni
  • Air
    Gondoltam en is, de gyanus volt. Friss ujratelepites utan meg beengedett. Aztan csak a hangokat, grafikat es az iranyitast allitottam at, es mar jott is a hiba. Kamera alatt mit ertesz?? Alapertelmezett nezet?? Ha ez nem stimmel akkor az is baj lehet? Ezt nem szoktam bantani, csak a tukrot szoktam atrakni virtualisra...
  • Laceee
    kamera és az autó fizikájához tartozo fájlokat figyeli a játék, a szerveren levő fájlokhoz hasonlítsa és ha eltér akkor irja ezt a hiba üzenetet, te sem gondolod komolyan, hogy grafikai beállitás miatt nem enged be.
  • Air
    Helo!

Tapasztaltatok mar olyat, hogy hang es/vagy grafikai beallitasok miatt nem enged fel egy hama-s szerverre?? Azt irja ki, hogy csalas gyanuja miatt kirugtak.
  • Zsolt01
    Feltettem az US patchet.

Most is tapasztalok a menünél hang "áthallást". Valami olyasmi, hogy megy a "zene" és ha kattintok egyet vissza ismétalget zene részletet hangokat az alapra !

Na ez mitől lehet ? Valami tipp !

Köszi !
  • Zsolt01
    Ezt tettem fel tegnap: GTR2_1100_WE_Update

Szedem az US patchet, kipróbálom !

Köszi !
  • LeePí17
    mi az US patchet használjuk...
    abba nem volt hiba..
  • Zsolt01
    Sziasztok.

Tegnap Win hiba üzenettel nem volt hajlandó indulni. Még nem volt gondom eddig, pedig jó ideje fent volt(1.0)

Mintha olyasmit olvastam itt egyszer, hogy az 1.1 -es javítás után volt valakinek gondja - > win hibaüzenet. ???

Na most újra raktam a RTR2 + 1.1 javítást. Azt vettem észre, hogy a játék menüjénél mintha 2 zene menne egyszerre és ütik egymást kissé. Ez, hogy van ?

1.1 -nél is várható, hogy előjön a win hibaüzenet ? Ha igen van rá megoldás ?

Köszi !
  • WhiteShark
    Sziasztok.
    Egy kis segítségre lenne szükségem.
    A Dubai pálya játszhatatlan, kb. 15mp-ként vált egy képet!
    Minden más tökéletes, a játék tökéletesen és gyorsan fut, de ez az egy pálya játszhatatlan. Találkozott már valaki ezzel, vagy hasonló problémával?
  • LeePí17
    utánna....
    HRC SZERVER SG Topic
  • Cor7e2
    Segítsetek már még egy kicsit...sosem használtam még ezt a hamachi-t.
    Rá joinoltam a szerverekre... utána amelyik aktív arra rákattintottam aztán elkezditt pingelni meg ilyenek... :D utána?
  • Szabi1991
    töltöm :)
  • LeePí17
    megyek is pár kört :)
  • LeePí17
    eddig az alpha változatot találtam meg...
    Top Gear Track
  • Petter Szajmon
    Valaki tud valamit erröl a pályáról Top Gear Test Track találtam a pályához javitást de a pályát nem találom sehol valaki tud segiten?
    A top gear tv s müsört ismerem tom melyik pályrol van szó csak nem tom honnan tudom leszedni.
  • sikura
    HRCTEAM/hrc
    HRCRAHO/hrc
    TEAMHRC/hrc
  • Cor7e2
    valaki szokott hamachi-val játszani? mondjatok már valami szervert...
  • A Pitu
    Ja.
    By Superkolos.
  • bardocz
    ez a wtcc-s pálya?
  • A Pitu
    Macau : http://uploaded.to/?id=l0rxj7
  • Laceee
    ide költöztem ,ez már végleges tárhely (bocsi Alex)
  • bardocz
    thx!
  • Zsolt01
    Itt van !
  • bardocz
    a magyarosítást valaki feltöltené újra mert már nem jó a link ami bannerba van
  • bardocz
    köszönöm
  • Zsolt01
    Pl.: Verseny hétvége / Autó / Kategória és ez alatt nyílak jogra balra !
  • bardocz
    most szedem nogrip-ről drift modot hogyan kell használni?hol kell betölteni?
  • Willi Betz
    Alzen Porschet kipróbáltátok már? Egyszerüen nagyon jó.

• LeePí17
    nemtudok róla..
    modok iránt a GTR4U.DE | Nogripracing.com érdeklődhetel..