10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Pagani Zonda elérhető már a játékhoz?
tegnap végre megjött galaxis-ból. -
Finkoo #6209 kipróbáltam... király... :D
-
Porsche Carrera Cup 2006
Valszeg, csak az eredeti 996-os GT3-as Porsche-k vannak benne, nincsenek uj 997-esek. -
Finkoo #6207 no...
én kerestem, de még nem találtam az aston martint, a corvettet, meg a lotust... valszeg nem véletlenül...
ha mégis kijött valamelyik linkeljétek már be légyszi...
thx -
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/gtr2.shtml
itt van crack -
Air #6205 Barati tarsasag, kb. 8-9 fo, ebbol en egyedul nem tudtam belepni. Tiszta agyrem volt. -
Laceee #6204 codec, warez -
Laceee #6203 akkor a szerveren levő fájlokat változtatták meg, legalább is nem lennék meglepve, ezért jó ligában menni -
Air #6202 Nincs a szerveren forced cockpit view, a defviews-t pedig nem is ismertem, es irtam is, hogy friss telepites, nem valtoztattam semmit.
Akkor mi van? -
Sziasztok.Leszedtem a GTR2 1100 WE patchet! Tud valaki adni egy hozzá crack linket? -
Zsolt01 #6200 Valaki ezzel kapcsolatba: | #6195 !!!
Köszi ! -
Laceee #6199 ha megváltoztatod a nézet pozicióját a defviews.cam fájlban akkor hibát ir ki, ez a kötelezö pilótafülke nézet (forced cockpit view) miatt van, hogy ne lehessen csalni -
Air #6198 Gondoltam en is, de gyanus volt. Friss ujratelepites utan meg beengedett. Aztan csak a hangokat, grafikat es az iranyitast allitottam at, es mar jott is a hiba. Kamera alatt mit ertesz?? Alapertelmezett nezet?? Ha ez nem stimmel akkor az is baj lehet? Ezt nem szoktam bantani, csak a tukrot szoktam atrakni virtualisra... -
Laceee #6197 kamera és az autó fizikájához tartozo fájlokat figyeli a játék, a szerveren levő fájlokhoz hasonlítsa és ha eltér akkor irja ezt a hiba üzenetet, te sem gondolod komolyan, hogy grafikai beállitás miatt nem enged be. -
Air #6196 Helo!
Tapasztaltatok mar olyat, hogy hang es/vagy grafikai beallitasok miatt nem enged fel egy hama-s szerverre?? Azt irja ki, hogy csalas gyanuja miatt kirugtak. -
Zsolt01 #6195 Feltettem az US patchet.
Most is tapasztalok a menünél hang "áthallást". Valami olyasmi, hogy megy a "zene" és ha kattintok egyet vissza ismétalget zene részletet hangokat az alapra !
Na ez mitől lehet ? Valami tipp !
Köszi ! -
Zsolt01 #6194 Ezt tettem fel tegnap: GTR2_1100_WE_Update
Szedem az US patchet, kipróbálom !
Köszi ! -
LeePí17 #6193 mi az US patchet használjuk...
abba nem volt hiba.. -
Zsolt01 #6192 Sziasztok.
Tegnap Win hiba üzenettel nem volt hajlandó indulni. Még nem volt gondom eddig, pedig jó ideje fent volt(1.0)
Mintha olyasmit olvastam itt egyszer, hogy az 1.1 -es javítás után volt valakinek gondja - > win hibaüzenet. ???
Na most újra raktam a RTR2 + 1.1 javítást. Azt vettem észre, hogy a játék menüjénél mintha 2 zene menne egyszerre és ütik egymást kissé. Ez, hogy van ?
1.1 -nél is várható, hogy előjön a win hibaüzenet ? Ha igen van rá megoldás ?
Köszi ! -
WhiteShark #6191 Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A Dubai pálya játszhatatlan, kb. 15mp-ként vált egy képet!
Minden más tökéletes, a játék tökéletesen és gyorsan fut, de ez az egy pálya játszhatatlan. Találkozott már valaki ezzel, vagy hasonló problémával? -
LeePí17 #6190 utánna....
HRC SZERVER SG Topic -
Segítsetek már még egy kicsit...sosem használtam még ezt a hamachi-t.
Rá joinoltam a szerverekre... utána amelyik aktív arra rákattintottam aztán elkezditt pingelni meg ilyenek... :D utána? -
Szabi1991 #6188
töltöm :)
-
LeePí17 #6187 megyek is pár kört :) -
LeePí17 #6186 eddig az alpha változatot találtam meg...
Top Gear Track -
Valaki tud valamit erröl a pályáról Top Gear Test Track találtam a pályához javitást de a pályát nem találom sehol valaki tud segiten?
A top gear tv s müsört ismerem tom melyik pályrol van szó csak nem tom honnan tudom leszedni. -
HRCTEAM/hrc
HRCRAHO/hrc
TEAMHRC/hrc -
valaki szokott hamachi-val játszani? mondjatok már valami szervert... -
A Pitu #6182 Ja.
By Superkolos. -
ez a wtcc-s pálya? -
A Pitu #6180 Macau : http://uploaded.to/?id=l0rxj7 -
Laceee #6179 ide költöztem ,ez már végleges tárhely (bocsi Alex)
-
thx! -
Zsolt01 #6177 Itt van ! -
a magyarosítást valaki feltöltené újra mert már nem jó a link ami bannerba van -
köszönöm -
Zsolt01 #6174 Pl.: Verseny hétvége / Autó / Kategória és ez alatt nyílak jogra balra ! -
most szedem nogrip-ről drift modot hogyan kell használni?hol kell betölteni? -
Alzen Porschet kipróbáltátok már? Egyszerüen nagyon jó.
-
LeePí17 #6171 nemtudok róla..
modok iránt a GTR4U.DE | Nogripracing.com érdeklődhetel..