GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Ez pedig kevés, mert legalább 1:28 alatt kellene mennem, tehát 1mp-t javulnom. Sajnos a setupom nem az igazi, nem tudom eltalálni erre a tr@gya pályára.
Szóval, ha valaki ment ezen a pályán F550-el/F575-el és van valamilyen setupja (még ha 1:32-õt ment vele akkor is), megosztaná velem? <#zavart1>#zavart1><#alien>#alien><#vigyor3>#vigyor3>
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
"Kocatempóban végigrongyolni", ahhoz nem kell ismerni a pályát.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
de attól nyugodtan csinálhatól 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
nekem a 3M/512vel 16 -.-
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bár lehet nem ugyanaz a két autó ...
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Tud itt valaki olyan Weboldalt ahol nem eredi játékkal is be lehet szállni bajnokságba vagy versenyzésbe.
http://www.eurosport.com/dtm/mc_vid30687.shtml
No one can stop Death!
tudna nekem valaki itt(gondolom érdekelne mást is😊), vagy max. privátban olyan helyeket adni-mondani, ahonnan jó minõségû FIA GT futamfelvételek, kisebb-nagyobb videók letölthetõek???
már a hangjuktól kéééész vagyok....😊) köszönöm.
No one can stop Death!
Az istennek sem találom meg 😊)))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
u dont have to listen anybody else but me
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
a müszerfalas kérdés meg autófüggõ is!
további airsoft-ot pm-be, ne szemeteljünk
magyar airsoft portál
itt játszom én
on:
kerékégetõs-wíkkend
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...