GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki meg tudna csinalni, hogy a BMS Scuderia Italia/0401 ferrari 550 kormanyara ra tudna tenni EZT a logot?
mert a nordschlife pályán nemtok kijõnni a boxból , mert beleakad egy táblába 😞
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
van szerver akit érdekel! aki fent van NONSTOP-on, meg HQQ-n az látja😉
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Vegasban milyen beállításokkal rendereltetitek le a kész cuccot (kimeneti formátum és albeállítások) és ezek után használtok-e még valami átalakító/tömörítõ progit, mert nekem csak túl nagy fájlméretû eredményeket sikerül elérnem...
Köszi! <#integet2>#integet2>
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Gtr2-õs hamachi indúlt!aki akar jöjjön, de nagyrészben simulatoron fogunk menni nem pedid kezdõn!
Network: SGGTR2
X-fire: doggikaa TDU nick: GeRyYy_91
Multheten kicsit besokaltam a sok okortol a lobbyban, azota nem is mentem, ha indit valaki idonkent zartkoru magyar szervert es tagot (tagokat) keres, akkor jelezzen lecci.

http://gtr2skins.1111mb.com/ - itt letölthetõk
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Írtam privit, pontosabban választ a kérdéseidre.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
(nem nem a gypsy részrõl..az elitrõl...)
mellessleg ha jól látom az a simchallange az Valenciai...
megnéztem a tagokat és még magyart nem láttam...
de 1 cikkett igen amiben Kiss Norbi-t említették mint visszatérõ versenyzõt 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
tanulmányozom 😄
Simchallenge
De nagy vonalakban: GT és NGT géposztályban is lehet indulni. Van egy SCR utility, amit le kell tölteni az oldalukról és kell hozzá a NET Framework 2.0 (a futtatásához). Az SCR Utility-bõl indítod a játékot, ez ellenõrzi, hogy nem csalsz-e. A kvali (prekavilfikáció) offline megy. 8 kört mehetsz egy pályán. Miután végeztél az SCR utility feltölti az eredményedet a honlapra és rangsorol.
Nagyjából ennyi, persze sokminden van még, de az oldalon tájékozódhatsz.
Bár vannak olyan pasasok, akik a time trials és a GTR2 Rank szerint másodpercekkel gyorsabbak Huttu-nál, de majd meglátjuk.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Én már "megcsináltam", de csak error a vége 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Te löki már a saját idõdre sem emlékszel? 😄DD
R8-l 6:54-t mentél..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tudom láma kérdés, de hogyan lehet kiírni az FPSek számát?
Köszi,
M
bár emlékszem nekem eddig a csúcs F1CH-SCC alatt az Audi R8-al volt, azzal félelmetes 😊))
fel tudom mondani neked a kanyarokat, most végiggondolva nem hiszem hogy tévednék egynél is, mert egyik kedvenc pályám..és még sokan vagyunk így.
De ilyen hosszú pályán nem hozod ki minden kanyarjából a maximumot, minden menetnél érzed hogy itt meg ott benne maradt, mert 6-7 percet végig koncentrálni nem könnyû.
a lassabb menetnél..azaz lassabb nyugis autóknál sztem kiautózható..de szinte biztosra vehetõ hogy mindig lesz aki gyorsabban végig megy...pedig ismered a pályát. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type