GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
csal😄
lehet olyan autóval akar bemenni ami nincs meg a szerver indítójának..
vagy lehet hogy átírta az autó tulajdonságát.
próbálja meg a nevét átírni...
én ezeket tapasztaltam a haveri körben..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Miért van az h a haverom akar csatlakozni a játékomra és kirakja õt csalás gyanújával? 😄😄😄 Csak vele csinálja ezt,a többiekkel semmi gond. Légyszi írjatok ha van ötletetek. Köszi

b-type
jaja, emlékszem Tiff próbálta driftelgetni és el is küldte, de az volt többek között a problémája hogy nehéz az autó és nem áll bele a driftbe hanem olyan érzést közvetít hogy beállt de nem...és ezért idegesen megy keresztbe, olyan rángatósan. 😊
de azért küldte 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

megkell hogy mondjam javult a németek modora..
máris jobban fogok aludni 😄

nemrég végigmentem német szerveren 1 "7végét"
hangulatos kis game volt..látván elõzékenyek..engedelmesek...
(a folytonos ki-be járkálást leszámítva)
Monzába a 16.idõt autóztam a qvalin (1:48 volt..pedig az 1:44 mindíg ment versenyben) a rajt jó volt..mindenki szinkronban volt..
az 1sõ kanyarnál kis tumultus..mint ahogy vártam páran lelépnek..(már a 12. vagyok)...elõzgettem szépen,ívben, szélárnyékban...kilépkednek..6. vagyok..a 8.körben az 1es kanyarban az elõttemlévõk ütköznek..épp elférek az 1ik pörgése elõtt..már a 4. vagyok..van hátra 3kör..
1ember kilép..cél elõtti íves kanyarban porfelhõ..így a célba 2.ént értem...pedig a 16. helyrõl startoltam...
öröm volt most játszanom 😄

(bocsesz h hosszú lett..de gondoltam megosztom veletek)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

kössz megvan..
be volt állítva az X az üres fokozatra.
(ezért nem jó ha a gépen nincs jelszó mert öcsém belekontárkodik :@)
kössz skacok!

Alexease
Eloszor "Neutral"-t kell "valtani" (Options/Controllers).
Istencsászár
Valszeg valamit beállítottál, hogy ne tudjad üresbe rakni, nemtudom hol kell😊, de ha beállítod az üres fokozatot egy gombra akkor utánna tudsz hátra kapcsolni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arra tudnátok nekem választ adni hogy miért nem tudok hátramenetbe kapcsolni?
eddig ment..csak mióta újra online-t nyomok azóta nemtudok visszakapcsolni..1nél megáll..se üres se rükverc..
milyen beállítást alkalmazzak?

VRSDM
ja és visszatérve a ferkás gyerekhez, még anno mikor szóbajött hogy nincs menetszél a gtr2-be valaki irta hogy, " biztos azért, merthogy nemis hallanád mikor 600lóerõ morog a seggedbe " , azért az nézze meg ujra a filmet, és rájön hogy nagyonis hiányolom a menetszelet!(ala LFS-bõl)

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
off: LFS-be van ilyen, és õõõ brutális ahogy megy

on: a játékokról lesz még jó, mármint amateurfest-en

Istencsászár
Természetes igyvan ahogy leírtad. Az ilyen autóknál a luxus a lényeg + a lóerõk és a számadatok nomeg a csillagászati ára valamint a márka😊. Egy Seat Leonnal sem fog senki világot megválti 😊 mint a WTCCben, persze alakítani lehet hogy sportosabb legyen kinézetre éz vezetésileg is, de pl itthon az utakon használhatalan, meg nem is lehet randalirozni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mi zsír lenne mi? 😄
GT NGT-k közé beiktatni 1 kis GoKartot 😄

ez kéne a GTR2 be 😊

Alexease
Nehez kompromisszum a sportauto gyartas😉 Mint olyan, az is luxus auto, marmint az arat tekintve, vagyis nem az atlag ember veszi meg. Egy igazi sport auto fapados, kenyelmetlen, hangos, es spartai kezelest igenyel, mig a celkozonseg atlag autoja full extra kenyelem es luxus😉 Ebbol a kettobol kell olyat gyurni, hogy megvegyek😉 De mivel utcan ugy sem lehet hasznalni, es igazan csak statusz szimbolum, igy egyre jobban eltolodhat a luxus fele a dolog😉

Az eladas a fontos. Itthon is mar tobb vadiuj Ferrarit es Lamborghinit lattam az utcan, es mindegyikbe kizarolag szotyizabalok ultek... nekik szerintem teljesen mindegy, ilyen reszletekkel nem foglalkoznak😉
Istencsászár
Pont a múlthéten volt a Viasat3on a Ötödik sebesség-ben SLR teszt. Annyi kifogása volt a tagnak ellene, hogy nem túl sportos vezetésileg, nem lehet érezni a kocsit a kormányon keresztül. Azt hiszem abban a "gombos" váltó volt még.

b-type
hát sztem sem 😊))
(kivéve egy darabot... <#zavart1> (na meg egy befutó lottószelvényt))

A Merga SLR-nél együttforgó van.
..igaz volt egy ilyen elhibázott döntés, hogy a kormányváltást kicsiny gombokkal oldották meg: kép
de aztán korrigálták, mert sokan panaszkodtak ,és ilyen lett:kép
Ez is egy nagyon erõs autó, de máshol, karakterisztikában azért nem egyenlõ ezzel a Ferka-val.
(egyébként az egyik tesztben arra panaszkodott a tesztelõ hogy a régi SLR-nél váltásnál sokszor véletlenül rányomott a 'pedálcserélõ'-re (??!)
Sajnos nem hallottam az eredeti hangot, ezért lehet hoggy fordítási zûr, de mindenesetre elég érdekesen hangzik...és ilyesztõen.
kiváncsi lennék vki véleményére hogy ilyen funkció valóban létezik?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Szerintem is azert van ott a valto, hogy ne lehessen konnyen vadulni vele😉 Igy is eleg vad😉 Ilyen autokat nem szabadna kozuti forgalomba helyezni, bar vaszeg azert olyan sok nem rohangal az utcakon😉))
b-type
hát csak a vita kedvéért 😊)), sztem a Ferkánál nagyon tudják mit miért csinálnak.
valszeg ha annyira eltekered a kormányt, akkor már jobban teszed ha nem váltod el.
Egyébként a csávesz igen bevállalósan tolta a gázt, fõleg mikor elment egy másik verda elõtt, ilyen hepe pályán..
De tudta mit csinál, mert azért szépeket fogott ilyen durva gázon is, csak néha feleslegesnek tünt. 😊
veszett egy verda 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Igen az elég hülye megoldás, nem is értem , hogy legnagyobb Ferrarin ilyen váltó van ...Mondjuk alacsonyabb kormányszögnél nem lehet gond vele ...Így túl sokat kell tekerni a kormányon és lemarad a váltókar 😊))De mintha néha automatán visszaváltana az autó , mikor már nagyon alacsony a fordulat ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A gyerek nincs a helyzet magaslatan😉 De valami fiatal kolyok lehet amugy. Es az a pillangovalto meg eleg hulye megoldas, hogy nem forog a kormannyal😊) De legalabb latni, hogy ovatosan kell kezelni a gazpedalt, mert azonnal elmaszik a seggge😉
a srácnak néha néha azért korigálnia kellett a lóerõket 😊
öcsémnek pillangó váltós kormánya van..én nehezen tudnék hozzászokni..
maradok a gombnál 1 darabig..aztán jöhet a g25 😄

lac coo
Ferrari FXX onboard .

(Kicsit gyakorolni kell azt a pillangó váltást 😊)))

szeretnék játszani , de nem enged fel a szerverre mig be nem felyezitek a versenyt <#szomoru1>
remélem nem 24 órás versenyt mentek <#gonosz1>

SuperCharger
VRSDM, nem jössz az SGGTR2 hamachi-ra?

JuanG
a simbin-es srácok még arra se képesek hogy ezt az elakadást átírják, pedig hipphopp megvan tudomásom szerint 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DoGi 2
hi
nem jöttök jáccani?hamachin!
Network:SGGTR2
Pass:gtr2
aki még nem tudná,aki akar jönni szóljón hamachin vagy msn-en:[email protected]

X-fire: doggikaa TDU nick: GeRyYy_91

SuperCharger
hétvége passzol nekem is, de azon a dedicated szerveren most az elobb is voltak 5-en... õk kik, nem tudod?

VRSDM
12000e ért, de lealkudom 10-re kérdés hogy mennyire lötyög? mennyire használt? megnézem azért, mert most haver kölcsönkormánya van nálam...

amateurfest-re kéne akkor valami rendszeresség, én péntek-szombat-vasárnap bármikor ráérek, de hét közben is lehetnének röpke versenyek (megdobnál egy messenger/gmail passport-al ? és akkor valami aktivizálást csináljunk

SuperCharger
ez a gtr2 dedicated server kicsoda/micsoda a gtr2 amateurfest-en? és kik játszanak rajta?

get real <#buck>
Istencsászár

SuperCharger
R440 szerintem jó kormány (én azzal játszom), sztem olyan, hogy elavult, ebben a müfajban nincs. mennyiért találtál?

gtr2 amateurfest-en GT Legendset játszottunk párszor, nagyon elvétve, mert alig vagyunk, és együtt sosem érünk rá... 😞

CodeRed
Alapból a default könyvtárra van beállítva, de a telepítésnél magyarul ott van minden info.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

mindegy...
Letöltöttem a magyar pit hangokat, és azokat egy PIT mappába installálta, és nincsenek benne a játékban. Tudtok segiteni?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

ki van tömöritve <#beka3>

elõtte tömöritsd ki <#buck>
lac coo
Az nem lehet ...Minden új pályát ide kell bemásolni.

bemásoltam, de nem veszi észre a játék

lac coo
Bemásolod a GTR2/GameData/Locations könyvtárba.

Hali! A HSWrõl letöltöttem a Nordschleife pályát. Hogyan tudom betenni a játékba?

lac coo
Hát a kuplung pedál csak dísznek van !😊))))
Kuplungal teljesen másként vált az autó ...
Mondjuk ezzel sokan lesznek így ...Elég nehéz kuplungal menni eleinte, pedig az ISI enginnek gyakorlatilag mindegy , hogy jól kuplungolsz-e vagy sem .LFS pl. el sem váltja ha rosszul vagy nem nyomod ki a kuplungot , itt ilyen nincs...

VRSDM
ne tõlem kérdezd

- a gtr2amateurfest hamán van rendszeres játék? vagy csak spontán?

Toby0501
Nem.. 😊 Csak most az úgy külsõre megtetszett és meg is tudom fizetni.
Szal? Érdemes még olyat venni?

VRSDM
csak nem wiw-en láttad árulni a Fót részlegbe? /mert én igen 😄/

Toby0501
Eléggé kapkodósra vette a figurát 😊
Ha már írok, megkérdem: Saitek R440-es kormányt érdemes még venni, vagy már elavult technika?<#idiota>

Vagy valaki elmondana, hogy hogy kellmegcsinalni?#5065
Alexease
Igy ranezesre, segitsegekkel vezet, automata kuplunggal, az FFB is minimum, semmi vagy csak kozeprehuzas, stb. Bar azert videobol nehez megallapitani😉) De a kormany-valto jonak tunik😛
VRSDM
szerintem autoclutch-on van
/bár nemtudom hogy ez a duplakatt a váltásnál a vátlómû vagy a kuplungolása... szvsz inkább az elõbbi

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured