GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy lehet hogy átírta az autó tulajdonságát.
próbálja meg a nevét átírni...
én ezeket tapasztaltam a haveri körben..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
de azért küldte 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
máris jobban fogok aludni 😄
nemrég végigmentem német szerveren 1 "7végét"
hangulatos kis game volt..látván elõzékenyek..engedelmesek...
(a folytonos ki-be járkálást leszámítva)
Monzába a 16.idõt autóztam a qvalin (1:48 volt..pedig az 1:44 mindíg ment versenyben) a rajt jó volt..mindenki szinkronban volt..
az 1sõ kanyarnál kis tumultus..mint ahogy vártam páran lelépnek..(már a 12. vagyok)...elõzgettem szépen,ívben, szélárnyékban...kilépkednek..6. vagyok..a 8.körben az 1es kanyarban az elõttemlévõk ütköznek..épp elférek az 1ik pörgése elõtt..már a 4. vagyok..van hátra 3kör..
1ember kilép..cél elõtti íves kanyarban porfelhõ..így a célba 2.ént értem...pedig a 16. helyrõl startoltam...
öröm volt most játszanom 😄
(bocsesz h hosszú lett..de gondoltam megosztom veletek)
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
be volt állítva az X az üres fokozatra.
(ezért nem jó ha a gépen nincs jelszó mert öcsém belekontárkodik :@)
kössz skacok!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
eddig ment..csak mióta újra online-t nyomok azóta nemtudok visszakapcsolni..1nél megáll..se üres se rükverc..
milyen beállítást alkalmazzak?
u dont have to listen anybody else but me
on: a játékokról lesz még jó, mármint amateurfest-en
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
GT NGT-k közé beiktatni 1 kis GoKartot 😄
Az eladas a fontos. Itthon is mar tobb vadiuj Ferrarit es Lamborghinit lattam az utcan, es mindegyikbe kizarolag szotyizabalok ultek... nekik szerintem teljesen mindegy, ilyen reszletekkel nem foglalkoznak😉
(kivéve egy darabot... <#zavart1>#zavart1> (na meg egy befutó lottószelvényt))
A Merga SLR-nél együttforgó van.
..igaz volt egy ilyen elhibázott döntés, hogy a kormányváltást kicsiny gombokkal oldották meg: kép
de aztán korrigálták, mert sokan panaszkodtak ,és ilyen lett:kép
Ez is egy nagyon erõs autó, de máshol, karakterisztikában azért nem egyenlõ ezzel a Ferka-val.
(egyébként az egyik tesztben arra panaszkodott a tesztelõ hogy a régi SLR-nél váltásnál sokszor véletlenül rányomott a 'pedálcserélõ'-re (??!)
Sajnos nem hallottam az eredeti hangot, ezért lehet hoggy fordítási zûr, de mindenesetre elég érdekesen hangzik...és ilyesztõen.
kiváncsi lennék vki véleményére hogy ilyen funkció valóban létezik?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
valszeg ha annyira eltekered a kormányt, akkor már jobban teszed ha nem váltod el.
Egyébként a csávesz igen bevállalósan tolta a gázt, fõleg mikor elment egy másik verda elõtt, ilyen hepe pályán..
De tudta mit csinál, mert azért szépeket fogott ilyen durva gázon is, csak néha feleslegesnek tünt. 😊
veszett egy verda 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
öcsémnek pillangó váltós kormánya van..én nehezen tudnék hozzászokni..
maradok a gombnál 1 darabig..aztán jöhet a g25 😄
remélem nem 24 órás versenyt mentek <#gonosz1>#gonosz1>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nem jöttök jáccani?hamachin!
Network:SGGTR2
Pass:gtr2
aki még nem tudná,aki akar jönni szóljón hamachin vagy msn-en:[email protected]
X-fire: doggikaa TDU nick: GeRyYy_91
amateurfest-re kéne akkor valami rendszeresség, én péntek-szombat-vasárnap bármikor ráérek, de hét közben is lehetnének röpke versenyek (megdobnál egy messenger/gmail passport-al ? és akkor valami aktivizálást csináljunk
gtr2 amateurfest-en GT Legendset játszottunk párszor, nagyon elvétve, mert alig vagyunk, és együtt sosem érünk rá... 😞
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Letöltöttem a magyar pit hangokat, és azokat egy PIT mappába installálta, és nincsenek benne a játékban. Tudtok segiteni?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Kuplungal teljesen másként vált az autó ...
Mondjuk ezzel sokan lesznek így ...Elég nehéz kuplungal menni eleinte, pedig az ISI enginnek gyakorlatilag mindegy , hogy jól kuplungolsz-e vagy sem .LFS pl. el sem váltja ha rosszul vagy nem nyomod ki a kuplungot , itt ilyen nincs...
- a gtr2amateurfest hamán van rendszeres játék? vagy csak spontán?
Szal? Érdemes még olyat venni?
Ha már írok, megkérdem: Saitek R440-es kormányt érdemes még venni, vagy már elavult technika?<#idiota>#idiota>
/bár nemtudom hogy ez a duplakatt a váltásnál a vátlómû vagy a kuplungolása... szvsz inkább az elõbbi
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured