10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Hello!
Miért van az, hogy lefagy a játék ? Mindig máskor...néha mikor ki akarok lépni, néha a boxban, néha a menüben...ez miért van, nincs valami megoldás ???
Előre is kössz! -
gudman #6411 GTR2-ben nem lehet LAN-ba Ai ellenfeleket berakni,de a WTTC-ben igen! -
#6408:) -
Szabi1991 #6409 #6406 :) -
KOSZI!! 

-
Boldog Szulinapot Alex -
LeePí17 #6406 Ezúton Kívánok a HRC Team Nevében Neked boldog Születésnapot!
-
lehet nem 800x600-ba kéne tolni?:S csak kevés a memóriám lehet újra beszerzem és kipróbálom :) -
Dehonnem :)
pl. az egyik sirályság. -
Pontosabban a GTR2 mar az rFactor GRAFIKA engine-nyenek a modositott valtozatat hasznalja, de elvileg meg a regebbi fizikai engine-nel, csak sok-sok beepitett scripttel (eso, animaciok). -
Laceee #6402 nemis lehet összehasonlítani, mert az rFactor nem rendelkezik semmilyen autóverseny sorozat licenszel, modolásra készült, a modereken múlik, hogy mit hoznak ki belőle, a lehetőség adott mind grafikailag és fizikailag is, a GTR2 is az rFactor egy modosított motorjával megy -
nem is olyan jó az rfactor mint gtr2 -
Laceee #6400 talán azért mert interneten kell megvenni dombornyomott kártyával -
Sanya52 #6399 Köszi!!
-
F1 Challenge 99-02 meg is van, de nem nyújtja azt az élményt mint GTR 2!
Én pedig a Forma 1-et szeretem igazán, és ha lehet a legjobb minőségben.
rFactor beszerzése pedig bonyolult lenne, mivel Mo.-n nem is kapaható... -
LeePí17 #6397 vagy az F1 Ch 99-02 :D -
Nincs F1 MOD, es ertelme sincs! Modolashoz ott van az rFactor. -
Zsolt01 #6395 Ez engem is érdekelne !!!
De sajnos úgy tudom, hogy nincs F1 mod.
De egyszer csak csonál valaki !
rFactorból pályát át lehet "tenni" GTR2 -be, Móddal nem lehet megcsinálni, F1 Móddal ?! -
Sziasztok!
Adjatok lécci egy linket ahonnan le tudok tölteni F1 modot! -
Ott nem lehet. -
Abban nem is tudsz , asszem .... -
Ok bocs tényleg hülye kérdés volt a replíy-es körül kellett volna néznem!
De LAN-ban még mindig nem tudunk ellenfeleket berakni!
-
Biztos ez ..? :) -
lol,probaltam szajbaragossan leirni -
Laceee #6388 milyen meglepő, hogy a replayt a replay menüben lehet megnézni, egyszerüen nem értem mit gondolnak minek van ez a menüpont ? -
a replayt alapbol rogziti a jatek,vissznezni meg a replay opciobol lehet a jatekon belul -
Laceee #6386 ez grafikai beállitás, hogy mennyi autót jelenitsen meg a képernyőn, nem az ellenfelek számát befolyásolja, gyakorláson véletlenszerü az ellenfelek száma, bajnokságban Bajnokság inditásakor az Összegzés menüpont alatt lehett állítani az ellenfelek számát -
LeePí17 #6385 beállítások menüben látható ellenfelek száma -
Fraps az ok de honnan és hogyan tudom visszanézni a replayokat!
És hogyan tudnék ellenfeleket berakni? -
automatikusan menti -
LeePí17 #6382 fraps progival.. -
Ja és még valami hogyan lehet replayt kimenteni? -
Valahogy lanban lehet berakni ellenfeleket?
Mert ketten autókázni kicsit uncsi! -
igen azert is irtam hogy kicsit bugos de lehet rajta menni,bocs mindenkitol de most csak ennyire volt idom,keszulok a v8 bajnoksagra,HRC server sg topikban bovebben olvashatok rola/bannerban/ -
A Pitu #6378 A pitline control-t vagy mit kapcsold ki.
Egyébként az aszfalt melletti kb. félméteres füves sáv komoly ingovány. :)
De a pálya vonalvezetése kifejezetten tetszik. -
Magatol megy az autod?! 

-
Sanya52 #6376 Nekem a falnak megy az autó a garázsban,nem megy ki a boxból :( -
köszi!!! 
-
A Pitu #6374 Köszi. -
feltoltottem a Pannoniaringet a bannerban talalhato GTR2 TRACKS (TEMP) ftpre,sajna kicsit bugos de siman lehet rajta menni