GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panther
Az Ingy-féle gumifizikára gondolsz? Az nekem is tetszik, vagy ezen kívül is voltak/vannak változtatások?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
a GTR1 alá nekem van az astonhoz egy kib....tt jó fizikám 😄...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
You will get a Christmas present which includes 9 models in 30+skins - McLaren F1 GTR Shorttail, McLaren F1 GTR Longtail, Lotus Elise GT1, Pagani Zonda GR, Ultima GTR, Aston Martin DBR9, Chevrolet Corvette C6-R, Porsche 911 GT1 Evolution and Mercedes-Benz CLK GTR.

Arnold Wong, World Super Gt Mod, RMT

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Panther
Az XZibit-féle GTR projektbõl kellene kiszedni, mert az rFactorhoz készült és át lehetne konvertálni GTR2-be is. De emlékeim szerint nem volt jó a fizikája, nemcsak hogy az alapautóké nem, de az Astoné sem. Másfelõl az eredeti készítõk sosem adnának erre engedélyt és már nekem sincs meg az Xzibit-féle 600 megás telepítõ rfactorhoz.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

VRSDM
de eddig még nem láttunk sikert...

u dont have to listen anybody else but me

ha jól emléxem már ezzel próbálkoznak 1 páran..
nekem is szivemhez nõtt az Aston. 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

GTR1 bõl nemlehet a GTR2 be konvertálni vhogyan ?
Gtr1 autó :

VRSDM
iskola, így becézek, de
FLAME OFF

másoknak - ezt akartam írni!😊 Nem tudtok vmi jó tanfolyamot ahol helyesen meg lehet tanulni írni!?<#confused>
Köszi a helpet! Gondoltam leírom helyesen mert azé vannak tagok akiknek nehezebben megy az olvasás mint pl. neked...<#buck>
VRSDM
off:az ember ugy olvas hogy a szó végét és és elejét elolvassa a köztes betüket egyenként megnézni és igy rakja ki a szót, azaz simán lágyabb-nak olvastam... 😊
on: csökkentedd lágyabb, növeled erõsebb

lágyabb - ezt akartam írni!😊
A lassú berugózásnál ha növelem v ha csökkentem az értéket lesz lásabb a berugózás?
Alexease
Beregisztralsz, 1 perc, aztan leszeded onnan.
honann lehet leszedni a modot (regisztrálás nélkûl)?

VRSDM
köszi

amugy vannak V8 Supercar pályák is 😊
pl. Canberra Street Circuit GTR2

google earth térkép

Alexease
jorvelkam
VRSDM
tenkszalot

Alexease
Ket online TV is szokta kozvetiteni a versenyeket, itt talasz rengeteg jo videot: BigPond

Baloldali menubol valasztasz sorozatot, jobb oldalt a filmet.
VRSDM
ne légy már ennyire suta, ennyi idõ alatt, már 10x végignyomkodom az összes menüt ami van és ahova csak lehet beriom :S

Alexease
Figyelj ember, mar tucatszor beirtad, kaptal valaszt, pl. #5226, ennel reszletesebben nem lehet, ertsd mar meg! Rakattintasz, ott van minden a kepernyon, ha ez nem megy egyedul, akkor vegyel konzolt!
lac coo
<#idiota>

hova kell a kodot beirni amit kapta a cdhez?onlinhoz
valaki leirhatná részletesebben,ne azt hogy olvas vissza!
Alexease
Itt megtalasz mindent, erdemes vegig bongeszni: http://www.v8supercar.com.au/

Nalunk nem annyira ismert sorozat, de nagyon kemeny, brutal, latvanyos es izgalmas😊 Foleg a palyak es az ossz-vissz ket szinte stoccar miatt😉
VRSDM
akkor én voltam tudatlan:$

Alexease
A V8 mar csak ilyen😉 Szinte StockCar, ez benne a jo, tobb allitasi lehetoseg nem hinnem hogy lesz, ezeknel csak ezt lehet.
A grafikai hibakat javitjak majd hamarosan.
VRSDM
2autó...
szép részletes modellek, sok sok festés
korlátozott setup állítás (váltóutat egyáltalán nem lehet, lengéscsillapítóknál is van tiltás) és maradék értékek között is van amit csak korlátok között állíthatsz (remélem hogy cask egyelõre ilyen)
az autók szépen tolján a seggüket, jól viselkednek, a füst is egész szép,
a ford-ba nálam a müszerfalon villog a kijelzõ, néha van néha nincs, a bukócsõ csak sima fehér, vagy szürke, lehetne fémesebb...
a másik kocsinál nálam alapjáraton külsõ nézetbõl nincs hang, csak a pilótafülkébõl
de, a hangok újak, szépek, jóak tényleg...

alapvetõen jó (csak még kéne pár apróság fejlesztésbe, de jó úton haladnak)

VRSDM
köszi a figyelemfelhívást... tesztelem

Alexease
lac coo
Csak négyet kellett volna visszaolvasnod !

eredeti a játék hol kell regelni a kod megadásához?
mi simbin szerver cime?
én majd nem a ring melet lakom egy pár km-tere

Hungaroring v1.0 van vmi külõmbség ez és a régi közõtt ?

leírnád plíz részletesebben , hogy hogyan lehetne pl. ebbe beleteni alpha csatornának ugyanezt betennicsak azõld fehér legyen ?
mert nekem mindig egy sima fehér lapot tesz be ,és igy az egész út fekete lesz 😞

Alexease
A SimBin szerverere. De ha rakattintasz a Multiplayer/Internetre, azonnal meg tudsz mindent😊
Hova kell regelni?
Photoshop és az alpha csatorna alapból rajta is van a PSD template-en is, innentõl kezdve már nem nehéz a dolog.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

be kell regelni a gémet..van kódod (27db szám betü kombináció)
majd nevet és jelszót készítessz...
majd OK gomb 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Neten hogy lehet játszani?{eredeti game}
#5214 ?

a kijelzõ a fülkében hol található...
mert már én is próbálkozni akartam ilyen festéssel...

<#idiota>

<#circling>

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ok már bejõn 😊 csak szaraxot az uw 😞

VRSDM
nekem bejön