10998
  • GPx8
    Most nem azért, de driftelésre ott az Lfs, korrekt fizikával. Elég hozzá a demo is.
  • Szabi1991
    Pannoniaring (rF)
  • MaverickSXT
    megprobalom,link?
  • bardocz
    én innen próbálgattam régen tanulni drifteln rbr-hez meg gtl-hez,selythetitek hogy menyire ment :Dvéletlenül volt hogy szépen keresztbe állt autó de úgy nagyon más nem:D meg viszafordítóba megforgattam magam hogy gyorsabb legyek rövid versenyen nem számít a gumi^^
  • LeePí17
    még 10%..a 10mb-mal ^^.. éppeg hogy csak 40kval szalad..
  • LeePí17
    kevesebb ellenfelet állíts.... 5 sztem megfelel...
    norisring is jó..lienz 24h is jó..de vannak jó páylák is..Nogripracing.com-ról lehet szedni 1-2t..
  • Szabi1991
    ugy 9 körűl megyek el szoval siess :P
  • bardocz
    nekem még az a baj hogy kicsi a memóriám és a nagyon kicsi beszaggatások is rohadt zavaróak:S driftmod szaggat huszonx ellenféllel na meg nem ismerem anyira a pályákat hogy melyik lehet jó driftelésre haichizni vagy mit csinálni anderstorp hosszú egyenes na de a többi...egyedül enna pergusa-n szoktam versenyezni is mert az egy nagyon jó pálya:)
  • LeePí17
    kézifék beállítás és asszem EXTRA menüpontban lehet.. Handbrake-t kell állítani.
    de én így csinálom...kanyar előtt nemsokkal vissza 1 h pörögjön a fordulatszám..kézi 1 tizedmásodperc erejéig..megcsúszik az autó..kis rárántás..majd hirtelen ellenkormányzás és padló..

de éjszaka szabival gyúrok h nem fog aludni...
  • bardocz
    én kormányal csinálom de hát béna vagyok+nem találtam még mega kéziféket setupnál+én ha arra megyek hogy keresztbe rakjam akkor azt sikánba csinálom úgy hogy első kanyarba nrmálisan megyek majd picit túlkanyarodok,elveszem a gázt hirtelen közbe már átfordult kormány másik irányba és bőgáz majd ellenkormányzés érthető volt vagy uinkább meg se próbáljam leírni mégegyszer:D
  • Szabi1991
    jah :)

egy GT DRift módós verseny ? :)

csinálhatsz vidit :D
  • LeePí17
    de csinálok éjszaka driftet és felrakom..aztán majd linkelem...
  • LeePí17
    kicsit rárántod..majd ellenkormányzás...
  • Szabi1991
    az is van ?:)
  • Szabi1991
    aztán kereket ugy kell forgatbni , hogy a "oldalra" áljon , mint a bevásárló kocsinál :DD
  • Willi Betz
    Maverick: Pannónia Ringet áttudod konvertálni gtr2-be?
  • Szabi1991
    bilel nekem se megy(valami jól) , de majd a kormánnyal :)
  • LeePí17
    kanyar előtt vissza 1 kézi..padlógáz..
    de csinálok róla múvit a közeljövőben...
  • bardocz
    heh nekem ez a driftelés nem megy:D gtl-ben jobban megy ferkával vagy akármivel mint itt:D(nem pördülök meg ha megcsúszik a fara a kocsinak vagyis nem mindig^^)
  • Szabi1991
    skyline r32 , kézifék , padlógáz , balkanyar(vagy jobb) :D
  • Szabi1991

• bardocz
    ilyen kis köröket hogy?nekem csak nagyobb megy^^ gtl-be meg pláne:D (76-os vette 2-esben is pörög igaz saleen 3-asban is^^)
  • tzsoltika
    Én nem tudtam sehogysem driftelni, csak úgy ha kipörgésgátlót kivettem, de akkor ha égettem a gumit, akkor a motor leégett :P
  • LeePí17
    a képen látható Sapek (új, bontatlan)4000ft-ért eladó!
    további részletek PMben!
  • LeePí17
    sztem köze nincs a tokyjós RX7hez..de mind1..
  • sikura
    leszedtem én is, de nem nekem nem teccik annyira.
    Kell hozzá a Drift beta is?
    Vagy csak ezt kell bemásolni a gamedatába?
  • Szabi1991
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    amugy egy skyline-t silviának néztem :(

viszont van tokyo driftes RX7 XD
  • tzsoltika
    Már töltöm is! Király lehet!
  • LeePí17
    192mb :)
  • Szabi1991
    GT2-Drift
    -40+ autó
    -űj 3d modelek / texturák
    --új hangok

Mazda RX7 , Nissan Silvia ...:)
  • LeePí17
    banner alatt..
  • JohnnieWalkerX
    Mostanában szoktattok jáccani?ha igen akkor meik Hamachi szerveren?
  • Ginger17
    Arra van valami javaslatotok, hogy a sok-sok internet vásárlós/rendelősv helyről honnan érdemes megrendelni a dfp-t?
  • LeePí17
    kormányzás szög,erőátvitel,gumik, váltó, fékelosztás, majd rugók,stabilizálás..én így kezdek neki..
  • bardocz
    szerintem először futómű mert nem érsz semmit aerodinamikával ha pattog az autó:D
  • chriss21
    Tud segíteni vki abban h a kocsi beállításának mi a helyes sorrendje? Gondolom először az aerodinamikát kell beállítani aztán jöhet az áttétel rugók stb., hogy ennek mi a jó sorrendje!?
  • bardocz
    baszus én meg vettem egy momot használtan :(
  • REAKTOR
    Hi együtt érzek veled. Nekem is nemrég döglött meg a kormányom, és vettem egy dfp-t, saturnban lehet kapni biztossan, médiában nem vagyok bisztos. Meg feltuningoltam kompletten frex gp cucokkal, csak 1,5 hónapot kell várni a cuccaikra. De a kormány nagyon jó, alapban is!