GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Egy haveromnak csináltam meg a cuccot, mert tudom, hogy ugysem tudja bemásolgatni amit kell 😊)))
Találtam valami Freeinstaller-t, az is tök jó: magyar nyelvû a telepítõ , ikonokkal mindennel .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
én a helyedben winrar-ral csinálnék, az mindent tud, amit kell

readme-t megjelenít, jól tömörít, ikont adhatsz neki stb mittommén minden csicsa, ráadásul ha valakik (pl én) utálják az installert egyszerûen átnevezik rar-ra és kész

vagy hasonló megoldást tud még jobb tömörítési aránnyal a 7zip (.org) is

lac coo
THX

önkicsomagoló rar nem jó erre a feladatra? 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

djfuge
Csak a kipörgésgátlót használom,azt is a leggyengébben!Amugy semmi segitséget.És persze nem Ferrarival,hanem Lamboval.Ferkával biztos gyorsulnék minimum 1MP-et.Dolgozom rajta.😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

NASCAR MANIA <#idiota>

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Jó , hát ezt kérdezem : hol van egy ilyen ? 😊))))))

Vannak install készítõ programok, használd az egyiket 😊

lac coo
Milyen progival lehetne megcsinálni a magyarosítást "exe"-sre? Gondolom az csak egy sima kicsomagoló amivel szokták ezeket, csak egy alap útvonalat kell neki megadni ...

Esetleg egy linket is elfogadnék 😉

Panther
Be van kapcsolva valamilyen segítség? mert én csak auto clutch-ra és cockpit nézetre gondoltam. Ha így érted el ezt az idõt, szépen fejlõdsz.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

djfuge
Ma már mentem Lamboval 1:42.523-at! Ugy látom van mit még gyakorolnom. Azért köszi😊

Panther
Nézd meg a GTR2 Rankon, keress rá az oldalra. Én F550-el 1:40-et megyek. Pontosabban 1:40 végét.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Thx Alexease !
copass
v8 supercars gtr2 hungaroring
körözgettem kicsit az este, bitang jó ez a mod, meg a pálya is😊

djfuge
Köszönöm.😊

Magyaritás
nem szünt meg az oldal csak Alexease nem javitotta ki a linket.
Egyébként a Magyarítások portálról és a GTRMasters.hu-ról is letölthetõ.
djfuge
Monza: 1:43.395 Ez jó idõ Lamboval?

VRSDM
kellemetlen, hát megnézem majd amint felállt a rendszer...

u dont have to listen anybody else but me

külõn vannak az ajtók meg lökõsõk <#szomoru1>

VRSDM
amennyiben nem tul genyós a file, (azaz igazítsak mindent mindenhez mert szanaszét van minden elem festése) akkor nekilátok ...

<#szomoru1>

Maradok az eredeti GTR2 kocsiknál, de most abból is van éppen elég amit már elkezdtem 😊

vmiért ezt csinája nekem is meg egy haveromnak is <#violent>

...azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ezt csak a GTR 2-nél csinálja, WTCC megy hamachival minden probléma nélkül. Ezért vagyok tanácstalan... :S

infidel

még egy pár video/kép

Toya : nincs kedved megcsinálni Robbie Bolger Holden-ének a festését ? 😊

video

Üdv, nekem olyan problémám van, hogy ha hamachival próbálunk multit összehozni akkor véletlenszerûen, de olyanokat csinál, hogy: ledob msn-rõl, ledob skype-ról(nem telefonálás közben), hamachiba sárgává válnak a nevek, néha még a netrõl is ledob (ADSL) ezeket véletlenszerûen csinálja különbözõ variációkban valamikor miden bejön amit írtam valamikor csak 1-1 program... :S Jah és ezeket nem akkor csinálja amikor már a pályán vagyunk hanem amikor még a menüben. Remélem tudja valaki mitõl lehet ez.

infidel

djfuge
Sziasztok.Honnan tudok leszedni magyarosítást?Mert ami itt van fent,az az oldal megszünt.Amugy gyári javitó patch már létezik?

JuanG
most hogy Ingall-ék befejezték a V8-at, remélem gyorsba áttesz egy Zonda-t nekem, és a többit Ingy-vel befejezzük 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
az AI tüzel hátrafelé ha közeledsz <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

és ez mi ?

lac coo

nekem a Pagani Zonda kéne , de nagyon <#papakacsint>

Egy Cockpites kepet is tudnal betenni? Koszi szepen a kepeket!)
VRSDM
tessék képek...
kép2 kép3 kép1
de a képeken nem jön át a fizikája az ereje... és az az igazán ütõs benne...

a 47hz-el lesz a probléma

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

VRSDM! Betennel par kepet a topicba a V8 Supercars 2006-rol?
teljesen le van huzva minden 47hz a monitor frissités... 800x600 as felbontás és a directx is auton van ezt azért birnia kéne...
VRSDM
a gondod az hogy a játék olyan felbontásban van amit a monitorod nem kezel, vagy épp fordítva...

van egy gtr2config.exe a (a file menüben is) azzal tedd be valami emberi értékre... és hajrá ujra

sziasztok nagyon szépen kérlek titeket segitsetek nekem az lenne a problémám hogy mikor elinditom a játékot akkor elsötétül az egész monitor és azt irja ki hogy Mode not supported! Pedig most töltöttem le videókártya driver frissitést x850pro a kártya! a beállításokat full lehuztam a legminimumabra hogy az se nagyon zavarja! a hangokat hallom a játékból de nem látom a képet mi lehet a probléma?
kérlek segitsetek!köszi elõre is!
Ginger17
Megvan... 😊

Köszönöm.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

VRSDM
rányomod pl a time-trial-ra, aztán ahol autót választhatsz, ott vannak különféle kategóriák, szériák... legbaloldali fül..., ott van hogy:
fia-gt-2005 . fia-gt-2006 . továbbnyomva külön autókra lebontva ésigytovább, ott lépsz jobbra vagy balra, és ott kell hogy legyen a v8 is...

vagy menj chaleng-re és ottlesz egybõl a 2 gyári alatt a v8

Ginger17
Hát ugye azt írja, hogy másoljam be a rar-ba lévõ
gamedata könyvtárat a gtr2 -be. Ott már van egy gamedata,
ergo belepakol mindent amit kell.

Node hol jelenik meg ez a V8 challenge???

Ne haragudj, hogy ilyennel zaklatlak. 😉

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

VRSDM
ahogy váltogatot ott kell lennie egy v8 challenge-nek...
biztos jó helyre tetted?

Ginger17
Az önkicsomagoló/telepítõ már valami extra az MMM-tõl.
Azt már csak utólag próbáltam ki.

Az "#5236" -at telepítettem de cseszik mûködni.
Hol kéne befigyelni az autóknak? A 2003-2004 GT
bajnokság mellett?

Egyéb 5let?

VRSDM
#5236 én innen telepítettem bemásoltam és kész...
semmit telepítés nem volt, önkicsomagoló exe...:S

Ginger17
Sziasztok!

Segítséget kérnék:

Letöltöttem a V8 mod-ot. A leírásnak megfelelõen bemásoltam
a cuccot a GTR2 könyvtárba. Ugye a komplett GameData könyvtárba
kerül bele a letöltött fájlmennyiség.

Namost akármit csinálok, nekem nem jelennek meg az autók a
játékban. Mi lehet a baj?

A választ elõre is köszi.

ui.: a önkicsomagoló exe, meg nem találja a gtr2 könyvtárat. 😞((

JuanG
megjelent a V8 MOD!!!

HSW

JuanG
aha arra 😊)