10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
mit lehet csinálni ilyen sz@r időben?(...na jó azon kivűl)
kis esővideó. -
LeePí17 #6451 fúúú és akkor milessz?
szted nem kapnak napi több 100 szpam levelet mert hülye azért nemvagyok címzettel?
a MM még a saját költségeit is ráteszi...
nálunk miskolcon az MMbe 69 most a G25..
nagykerben 48-49..
-
:D:D:D van e-mail címük?ezt el kéne nekik küldeni :D -
A Media-ban még mindig 80-ért próbálják eladni. Na én nem ott vettem meg "mert hülye azért nem vagyok" :) -
Az semmi. Amikor megjelent a G25 90000 Ft-ert adtak a Media-ban, alig 2-3 het utan, mar mindenhol 50-60000 volt;) Na, ez mar rablas;)) -
Finkoo #6447 karácsony magasságában meg 36ért volt a westend médiában a momo... kicsit sem gáz... -
en a westendes mediamarktban nyaron? 22-ert vettem full uj MOMO-t. -
Köszönöm, majd rágódom rajta. -
LeePí17 #6444 milyen neted van?
aztán...
milyen bajnokság?
GT/NGT/V8/GTL?
Offlineban hogyna gondolod?..
mindeki az idejét átküldi és leellenörzöd?
milyen időközönként akarsz bajnoki pályát választani?
1nap 1 pályához elegendő a gaméban kreált server..mert abból is tudol más pályát választani..de ott a versenytávot tudod csak beállítani..
a dedikált szerverben viszont több az opció:
szabadedzés
időmérő
bemelegítés
verseny..
segédletek
balesetek..stb..
a letöltött mapok a gamedata/location mappába teendők..
de vigyázz ha mással játszol és nem ugyanaz a készitő féle pálya van meg könnyen csalás miatt kizárja a hozzád kapcsolódó usert...
mi (HRC) jelenleg V8 bajnokságban vagyunk..1enlőre szüneteltetjük szerverhiány miatt..
így esténként 6-8emberrel megyünk versenyeket..
van rólunk 1-2 Video.
Video 1
Video 2
ha kell segítség csak szólj! -
Egyelőre offline bajnokságra gondoltam, amíg nincsen otthon széles-sáv (még pár hónap, amíg új helyre költözünk), addig csak kísérleteznék. Olyasmi kéne, mint az offline "Egyéni bajnokságok". Csak szeretném bekapcsolni a letöltött pályákat. -
LeePí17 #6442 szerverről szeretnél vagy saját netről?
-
Ha szeretnék egy saját bajnokságot tervezni (meghatározni, melyik pályák, milyen sorrendben kövessék egymást, hány körös legyen egy verseny, stb.), milyen fájlokat kell buherálni és hogyan? -
Na nem azért de nekem a 8/512-vel ment 10-11 ember minden gond nélkül szóval nem olyan vészes a dolog. -
kösssz
-
LeePí17 #6438 netre vagyok kíváncsi..
1m/512?..
azzal 4 embert
nekem 10M/1M és 10ember megy franyón..
ha érdekel akkor :
GTR2 1.1 patch
V8 Mod
V8 track Pack
és gyere HRC fórum. -
huha most igy nemvágom annyira,de amugy 1M letöltés,
ha azért kérded hogy megy e a futam akkor megy ,mert haveral nyomtuk és 1024*768 felbontásban. -
LeePí17 #6436 mekkora feltölésed van? -
hali!
Jó,gondoltam egy olyanra hogy megkérdem ki szeretne hamival gtr2 partizni?Megbeszélnénk az időpontot. -
Meg .
-
majd megpróbálsz írni róla egy tutorialt valamilyen honlapra?lehet én is megpróbálnám -
Tervben van, egy háromtengelyes joystick elektronikáját felhasználva .... -
kuplungot is tudsz csinálni? -
Én mindenkit lebeszélek a TM RGTPro-ról !!!!!!!!!
Iszonyat bóvli cucc. Alapból fura a forcefeedback, holtjátéka van, a pedál rugói eltörnek , a kormány pillangováltója néhány órás ( ! ) használat után tönkrement !!!
Azóta is készítgetem a "saját" cuccomat, a váltó gyakorlatilag kész, már csak egy rugó kéne, de lusta vagyok utána járni :))) -
Az enyem is mukodik meg, csak a sogoromek hasznaljak;) -
LeePí17 #6428 nekem jelenleg is Thrustmaster 360 modena van :)
5éves..és még megy 100%on :D -
Ugy tudom itthon nem lehet kapni, raadasul Lacco-nak erosen bedoglott es nagyon hamar:( Pedig nekem regen Thrustmasterem volt (Ferrari GT), 5-6 evig nyuztam es nem volt semmi baja. -
ez milyen kormány(megbízható-e)és menyibe kerül?nem látom hogy oda lenne írva -
szerinetm inkább a dfp-t vedd bár momonak nagyon kényelmes a kormánya -
van az aqua computerben budapesten elvileg az öszes üzletben tegnap láttam is egyneka dobozát:) -
Szabi1991 #6423 az ex 14.990 az elektrówőrld-ben
(én is annyiért vettem :)
sztem az ex jó kis kormány és ez a legolcsobb, ami jó :))
azt a vibrációs-t ne vedd sztem olcso , de sz*r is.. -
Ismételten köszönöm. :)))
Akkor még rágódom kicsit. Azt hiszem, Momo lesz belőle. -
nah sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy telepitettem a játékot és van olyan exem hogy time trial instlarrer,nos ez mire jó?DE elinditom akkor nem csinál semmit.lehet hogy egy nagy hülyeséget kérdek,de muszály megkérdeznem.Előre is köszönöm a válaszokat. -
Ja a DFP-t azért alig használtam mert nekem a Momo sokkal joban bejött, így a DFP-nek csak a pedálját használtam és inkább tekergettem a régebbi Momo-t. -
Nekem van egy DFP-m, alig használtam viszont a pedálja sz@r.
Ha kell szólj, 10rugáért odaadom (egyébként van egy Momo-m is de pedál csak az egyikhez jár :DD )
A G25 viszont atomjó 4hónapja taposom ha jól tudom és semmi gond. -
Szerintem mindenkepp Logitech Driving Force Pro-t probalj szrezni! Meg ha varni is kell ra par napot. -
Ok, köszönöm nektek a gyors és részletes reakciókat. Akkor azt hiszem, a formula force ex mellett döntök. -
Finkoo #6416 így baromi egyszerű a döntés... tudván a rászánt összeget, és mondjuk azt feltételezve, hogy nem akarsz lopni ill. rabolni, csak a formula force ex jöhet számításba...
a g25 kib*szott profi cucc, kisebb hibákkal kb. 50-60 papírért...
a momo kib*szott dizájnos cucc, kicsivel nagyobb hibákkal kb. 30-35 papírért...
a ff ex egy alap, de egész kiforrott cucc, de semmi extrát ne várjon tőle az ember kb. 15-18 papírért...
az fvfw pedig egy minimál kormány, amit inkább árkád kormánytekergetéshez találtak ki, mint szimulátorokhoz, egyetlen előnye, hogy olcsó és így ha rájössz, hogy te mégsem szeretnél kormányt tekergetni nem dobsz ki érte több tízezret, ez a kormány kb. 10-12 papír, de nem ajánlom...
ezen kívül, ha találsz még helyet, ahol lehet kapni (akkor légyszi szólj nekem is) létezik a logitech driving force pro, ami elméletileg egy ps2es kormány, de kezeli a pc is...
ez kb. 25-30 papír, de veri tudásban a momo-t és sokkal megbízhatóbb is... én szívem szerint ezt ajánlanám, de sajnos már inkább csak legenda, mint valós, kapható termék... -
LeePí17 #6415 G25 kilőve..49kért találtam eddig..
Momo 30 körül van még mindíg..de akadhat 25ért is..csak keresni kell..
legjobb a Formula EX 17-18kért kaphatóak.(bár miskolcon még most sincs..)
a Vibrásról nemtudok infót.. -
Ezek közül melyik a legjobb a GTR 2-höz? Milyen sdorrendbe raknátok őket? Van kb. 20-25 ezrem rá...
- Logitech® G25 Racing Wheel
- Logitech® MOMO® Racing
- Logitech® Formula™ Force EX
- Logitech® Formula Vibration Feedback Wheel -
Szabi1991 #6413 nekem akkor csinálta , amikor meghalt a winfos :S