10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Tudtam hogy F1 .... :))))) Másra nem tudtam vélni a 30 hsz-t :))))) -
monte carlo nem monza -
Ez az F1 valoban csak barkacs lehet, csak megszallottaknak, akinek nincs rFactora;) A Prototype meg beta, az F1C-bol "atemelve":)
Talan ha kesz lesz egyszer, akkor majd az rFactor alatt lesz jo a Prototype-C (http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Prototype%2DC) -
hát én toca3-ban játszottam nyitott kocsikkal az egy szenvedés volt:D de a F1carrer-ben vagy miben monzában úgy hogy törik az autó box-on legnehezebb módban már szinte mindig nyertem 60 körös versenyen -
En szeretem a formula autokat;) De csak a "gyengebeket" es amiket meg rendesen botvaltoval lehet kezelni;) F2000, F.Renault, F.BMW, F.Ford, F3, F3000. De azkhoz nem art ha van "normalis" fizika is, igy Formula autozni a netKarPro-val szoktam:D -
Én tegnap megnézegettem esőben, belsőnézetből nincs első kerék, és a futómű olyan 'kasztnis'.
Egyébként nem rossz, de jó sem szvsz..a replay-ben is bénus kicsit, de hát béta, nem is mondják hogy hűdefsza.
A prototype az jó volt, nekem nem volt hang mert egy dbr9-re hivatkozik, de átraktam alá másik hangot és kész.
Szal a prototype az nem tünt rossznak, de csak esőben csapattam. -
Annyi elonye van ebben az F1-nek, hogy ha normalisabban meg van csinalva, akkor itt sokkal tobb az "extra korites" mint az rFactorban (pilota es palya animacio, idojaras-eso, tukrozodes). Aztan ennyi. -
én nem szeretem a nyitott kocsikat mindig letöröm a kereküket:D mert ugyebár kis koccanás azért kell
-
Zsolt01 #6484 "Forma 1 mod??? Csak nem! Végre! :)"
Ja igen, VÉGRE !
Nagyon kíváncsi vagyok rá, szedem.
-
Zsolt01 #6483 Köszi.
Hát ezt a baloldali menü részt elnéztem. (letöltést)
-
Debilon #6482 lol...akkor sem értem..mitől kell minden egyes autós játékhoz f1 mod..nem egy nagy durranás az f1 imho -
Mert talán imádja az F1-et és nincs meg neki az rFactor, a Challenge meg már kissé megkopott.
Lehet, hogy ezér'. -
Debilon #6480 mér akar mindenki minde játékhoz f1 mod-ot 
-
Szabi1991 #6479 FAQ :P -
Ja, nem. GTA 2-höz. Van a két hivatalos bajnokság (2003 és 2004) meg 40 "Egyéni bajnokság", amik akkor nyílnak meg, ha kivégzem az autós-sulit. Hogyan lehet új "egyéni bajnokságot" kreálni pl. letöltött pályákkal és autókkal? -
Szabi1991 #6477 gtasa hoz ? :D -
Hogyan kell modot készíteni? -
Forma 1 mod??? Csak nem! Végre! :)
Persze, letöltés: http://perfectdarkfr.free.fr/download.html -
Szabi1991 #6474 én is csináltam egy tonna gtasa módót,de nem adtam közzé,néhány havernak elküldtem,azt annyi.. -
tzsoltika #6473 szólásszabadság van
különben ez az én véleményem, az én szememben köcsög.
Mindegy, téma lezárva -
LeePí17 #6472 nem köcsög..ha ö készítette saját joga h vagy megosztja vagy nem!!
ezt el kell fogadni.
-
Miert lenne kocsog?! Gondolozzal mar mielott valami hulyeseget irsz... -
tzsoltika #6470 jah, akkor köcsög egy gyerek! Lehet ha sikere lenne, de akkor mindegy -
LeePí17 #6469 csak neki..de irtam mélt neki..
lehet használnom csak ne tegyen sehol közzé..feltétellel adta ki. -
tzsoltika #6468 szigorúan csak neked felhasználásra vagy annak a srácnak?
-
LeePí17 #6467 még nem jelentek meg
1 srác oldalán találtam de szigorúan csak saját felhasználásra használható
-
tzsoltika #6466 Mikor jelennek meg ezek a módok? És hol? -
Zsolt01 #6465 Sziasztok !
http://perfectdarkfr.free.fr/#Proto
Ezek a MODOK letölthetők, nem ?
-
LeePí17 #6464 én hamarosan a WTCC 2006ot és a Renault Megane Trophy modot próbálom ki :P -
Próbálnám de még egy óra mire ezzel a sebességgel lejön! -
ez milyen, próbálta már valaki? -
van aki nem csak az eredményért megy :) Játékélményt az FFB nagyon sokat ad, többet mint +10 FPS ;) (már, ha a 30-40 amugy megvan ;) ) -
, thxa :)
-
Na azért túlzásba nem kell esni , de nem csak a kormányon múlik.
És ott vagyok a többiek eredményénél(eXtrem profikat
leszámítva)
10e meg egy generációval jobb graf kártya vagy procc.
-
Az a plusz 10E forint nem sokat dob egy konfigon, de a kormanynal az FFB-s azert negysagrenddel nagyobb elmeny. Es kezelesben is sokkal jobb, azert nem art erezni rendesen az autot, mikor mit is csinal (vagy fog):)
Persze, azert hasznalattol, stilustol is nagyban fugg, hogy mire van szukseg. Ha valaki kulsonezetbol, segitsegekkel, automatan tolja, annak teljesen mindegy;)
De ha mar kormany, akkor szerintem mindenkepp FFB-s. -
LeePí17 #6457 iszonyat jó vagy vele...szoktunk is versengeni ki is a jobb. :) -

-
Ha a konfigod egyébként nem túl bika akkor vegyél egy ilyent csak, és inkább fejleszd a többi hardvert.
-
Nekem a legolcsóbb Vibration feedback-es van.
Mondja meg Suna milyen vagyok vele...
Ez úgy rezeg mint egy gamepad - rázókő meg ilyenek
visszaadására jó ,ha csak az ilyen effektek vannak rajta
az kellemesen kiegészíti.
Már egy éve elég sűrün -szinte naponta versenyzek vele.
-
Ket "azon kivul" kozott egy kicsit autokazni:)