10998
| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
#10638 nem ott..rendesen menűben lehet állitani
na meg állisd sim modba -
gabf1 #10637 hát fene tudja, custom championship-et csináltam, de nem látok ilyen állítási lehetőséget a gdb fájlban -
#10636 Nincs beállítva véletlen hogy véletlenszerű rajtsorrend? -
gabf1 #10635 én is 1024-et használok -
gabf1 #10634 hali
az miért van, h amikor átlépek quali-ról versenyre, a rajtsorrendet megkavarja a gép, pedig vége a quali-nak és mindenki már visszament a boxba (csak Q2-t használok, Q1 és WU nincs) -
#10633 -
Laceee #10632 GTR2 Integrált beállítási útmutató (1024x768 felbontásra) -
Laceee #10631 work in progress -
Laceee #10630 -
#10629 már csak én használok a 1024x768-at? -
#10628 Okés ez sikerült, de a szimulációs módom így is fagy.
Lehet hogy ezt a profilomat teljesen hazavágtam.
Majd holnap természetesen próbálkozom vele tovább.
Ma már dolog van sajna.
Köszi szépen a segítséget! -
Laceee #10627 Csak az UIData mappában levő gtr2ui.mnu fájlt kell kicserélni az eredetire, ha ettől sem javul meg akkor nem a kiegészítés miatt fagy. -
#10626 Xp alatt használom ,és két GTR2-m van.
Az egyik amiben mindenféle pálya, mód van 13,5 GB!!!
Ezzel szoktunk szórakozni, próbálgatni különféle dolgokat.
A másikon csak a legszükségesebb dolgok vannak ezt szoktuk Online-ra használni.Ez csak 2,1 Gb pont ezért hogy mindnen stimmeljen.
Hát pont az utóbbit sikerült így lefagyasztanom.
Végső esetben el tudom távolítani ezt a kiegészítést?
Milyen file-ket kell törölni ehhez vagy van Uninstal lehetőség?
-
Laceee #10625 Most próbáltam, csináltam új profilt és váltogattam a 2 között, de nekem nem fagy (Windows 7). -
Laceee #10624 Próbálj meg telepíteni még egy GTR2-őt külön mappába, hogy nekeljen profilt váltani. -
#10623 Szia!
Működik a dolog de sajnos csak részben.
Ugyanis több profilt használunk, mert a kisfiam is játszik vele, és itt van a gond.
Kezdő szintü profilnál gyönyörűen működik a dolog ugyan olyan a játékban mint nálad.
Viszont ha Szimulációs szintű profilt választok ( és ez lenne a lényeg) egyből lefagy a játék szinte még kilépni se tudok belőle.
Mi lehet a gond? -
Laceee #10622 Frissített magyarítás
GTR2 Integrált beállítási útmutató (1280x1024 felbontásra), (előzetes, lehet, hogy változtatok rajta, de azis lehet, hogy marad így ahogy van) -
#10621 Szuper!
Köszönöm előre is! -
Laceee #10620 Nem csak neked :), majd, ha kész lesz akkor publikálva lesz. -
#10619 Köszönöm a gyors választ!
Az enyém az 1280x1024 felbontású. Akkor remélhetek hogy lesz nekem ilyenem? -
Laceee #10618 Ez a kiegészítés az alap játékon kivül minden modhoz használható ami nem modosítja a menüt, ha van olyan mod ami alapból menü modosítást tartalmaz, ahoz külön kell megcsinálni ezt a kiegészítést, ami már kész van, de több verziót vagyok kénytelen csinálni, mert minden felbontásokon másképp jönnek ki a szövegek végei, vagy kilógnak a képről, az 1280x1024 felbontású van kész, 1600x900, 1680x1050, 1920x1200 felbontásúakat csinálom meg. -
#10617 Szia!
A beállítások 2 után a SETUP GUIDE fül gondolom csak nálad elérhető valamilyen módban.
Mivel olvastam hogy te készítetted a szöveges fordítást (amiért egy hatalmas köszönet jár) gondolom neked nem volt nagy dolog beletenni még pluszba ezt a nagyon hasznos infót.
Nem lehetne ezt valahogy belevarázsolni az én eredeti GTR2-be valahogy? -
Laceee #10616
-
#10615 -
#10614 Már túl vagyok rajta ! VISSZAOLVASTAM ! -
#10613 Ha vki . írna saját kormány beállítást és így kipróbálhatnám , nagyon megköszönném ! /logitechFF/ -
Amcir #10612 Nincs mit. -
#10611 Nagyon kősz,tényleg sikerült... -
Amcir #10610 A GTR2 mappája/Userdata/nicknéc/nicknév.plr fájban a Wheels Visible In Cockpit="0" a nullát átírod egyre. -
#10609 -
#10608 Ha valaki segítene röhögés nélkül : Feltettem a F 1 2009 modot ami nagyon jó szerintem , viszont az a nagy bajom , hogy nem látni az autók kerekét.
Esetleg vmi. használható ötlet ??????? -
asdr #10607 Hello!
Felraktam a GTR-t, minden működik egy apró hibát kivéve. Verseny közben csak a zene, meg a teamradio szól. Beállításoknál semmi nincs nullán, effektek száma maxon van, nem tudom mi baja van. Valaki tudna segíteni?
Előre is kösz -
gabf1 #10606 van rá program, amivel össze lehet dobni egy bajnokságot, szóval nem kell az egészet "manuálisan" csinálni, de finomhangoláshoz azért bele kell piszkálni.
CSGTR2 nevű progi
link -
wright #10605 Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,hogyan tudok saját bajnokságot indítani-akármilyen mod-al és pályával?Vagy marad a championship fájl szerkesztgetés?
Válaszokat előre is köszönöm! -
#10604 Ha jól tudom ez direkt ilyen. Fogd a kormányt és nem csinálja! :P -
#10603 Szevasztok,
A FAQ-ban leírt "fontosabb FFB beállítások"-at elvégeztem.
Mindezek után normális dolog-e, hogy autótól függetlenül a beton pályán, egyenes szakaszon - elengedett kormány esetén csak - kocsonyát játszik a kormány? -
#10602 A pedál probléma nem zavar, nem nagy dolog megcsinálni. Saitek R660-t ajánlgatják még, de nekem az több dolog miatt sem tetszik. Valszeg MOMO-t veszek.
Thx! -
#10601 Nekem most 5 éves. Már van néha olyan hogy kicsit késik a reagálással. A Bot váltót már ripityára vágtam. (fém csavarok tartják össze:D)
De még mindig müködik. Jövőre majd ha össze jön cserélem, de ilyen jó padom sose volt még.
Szerintem érdemes befektetni rá, föleg ugy hogy alig kerül valamibe már. A Pedáljai szét szoktak menni (nekem ilyen nem volt) de az is orvosolható. -
#10600 Nekem évek óta jól működik,de néha nem árt kontakttisztítóval permetezni. -
#10599 Momot használok 3hete..semmi baja..am usertől függ..mondjuk én zokniban játszok..van aki cipővel...tehát simán userfüggő..