GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
kódok?bazz te vagy a 3. aki sajnál 1990ftot ezért a játékért.ez nem NFS. Itt vezetni kell és a pedált felengedni h a kanyart beved.törik az autó, lökdösnek az ellenfelek.
Én 9k-ért vettem...nembántam meg.
Ide nincs kód,nincs nitró, nincs kers, nincs rendörség. Ha modot akarsz betenni a readme.txt-t olvasd el.
Nekem sikerült, több modot csináltam már különbözõ modokból. FAQt olvasd el.

kódok vannak hozzá?

Õrült vagyok? Lehet :D

betettem a Gamedata mappába de sehol sincs F1...

mcmoha
Sokszor szukseg van 3-4 masik mod-ra, hogy megjelenjenek a kocsik a jatekban.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

SimaSuna
a kocsikban a car-fájlban kell kategóriát szerkeszteni...
Eddig én is így tudtam, csakhogy hiába másoltam be a GameData könyvtárat a játék könyvtárába, nem mûködik semmi, kivéve a pályákat, azokat, mindig felismeri. Amúgy a 2009-es FIA GT-s autókat akartam berakni a játékba, hiszen minden versenyzõtõl szereztem képeslapot, vagy aláírást a magyar versenyen! Egyedül egy Maserati MC12-est tudtam berakni, de azt is csak a kocsiválasztásnál láttam forogni, aztán kilépett a játék.
SimaSuna
Crome:
F1 - F12es gombok...

oder hano:
readme.txt fájl elolvasása után a gamedata mappába bemásolod a játék cuccait..
Hello! Hogy tudnám a letöltött F1 módot üzembe felrakni/üzembehelyezni/használni? Mert nekem csak az alap versenyek vannak rajta...

Sziasztok!

Nekem egy olyan gondom lenne, hogy akárhányszor kikapcsolom a "plr" fájlban a spin recovery-t és az opposite lock-ot, annyiszor visszakapcsolja a játék. Hogyan tudnám kikapcsolni, hogy úgy is maradjon, mert menüben nem találtam ezeket a funkciókat.

Crome

Alexease
Ha letoltesz egy MOD-ot (uj autokat, palyakat), az tartalmazza a helyes konyvtarszerkezetet is. Oda masold. Ha nem mukodik, akkor rossz a MOD vagy "akarmi":)
SimaSuna
mit szeretnél berakni hova?...
amúgy FAQ :)
Sziasztok!
Most keztem a GTR2-höz autókat betölteni! Szeretném megtudni, hogy kell olyan típusú autókat berakni a játékba, amik addig nem voltak benne. Az autóválasztásnál csak a nevét jeleníti meg, de az autót nem. Ha pedig a folytatásra nyomok, akkor befagy az egész!!! Kérlek benneteket, hogy segítsetek!!!!
maffioso
jolvan hát most erre inkább nem mondok semmit:)

\"If in doubt, flat out!\"

Alexease
Komoly auto lehet, ahol szamit az 1990 Ft is:))) 6.5 liter benzin:D
maffioso
értelmes az az emoticon a végére, amugy meg nemtudom ki mondta h én az életben akarok játszani

SimaSuna
vagy online játszol vagy az életben...dönts okosan -.-
maffioso
autora gyüjtök :P megvenném és a bfet is de most nagy sporolás van

SimaSuna
akkor keress cracket..bár 1990ért megéri megvenni...
maffioso
de a hamachis játékhoz nem kellene kérnie ha jol tudom

pointer4
CD kulcsot azért kér, mert a CD-t csak látja, és a gonosz készítõk nem akarják hogy lopják a munkájukat.
maffioso
sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy mér kér cd kulcsot hamachis játékhoz?a szervert se látja, pedig nem elõször csinálunk ilyet, de fogalmunk sincs mi a hiba

ahaaa értem.ok.köszi a helpet.

Alexease
Attol fugg, mit szeretnel. A ket program, teljesen kulonbozo.
- A GTR2 a FIA GT sorozatot dolozza fel, minden autojaval es palyajaval.
- A GTR:Evo a RACE07 egyik kiegeszitese, addonja, amibe beleraktak nehany "GT-s" autot es 1 palyat (Nord.).

Olvass utana, nezd meg a hivatalos tartalmakat (weboldalak).
aha értem.de akkor nem jobban megérné már az evolution-t megvenni? az nem jobb?igaz kicsit pótolni kell hozzá :D (5000 Ft)vagy nem ér meg plusz kb 3500 Ft-ot?

Black Ghost
Igen a multival, de ennek a játéknak pont ez a lényege, hús-vér emberekkel küzdeni egy reális fizikával megáldott autóval.

Ez mellet szerintem az egyik legszebb autós játék, pedig nem egy mai darab(2006).
amúgy az eredeti csak a multiplayerrel 'gazdagabb' mint a nem eredeti? vagy vmivel jobb, több?

nem 2e hanem csak 1790 Ft :D utánanéztem, de csak akkor ha megrendeljük :D éppen van 1200 Ft-om.Gyûjtsek még hozzá? nem tudom. Nem tudom hogy csak a multiplayer miatt érdemes lenne-e megvenni."meditálok rajta"- by Yoda :D:D

azt, amugy nem 3 csak 2e :)
vagyis hogy nem neten :D

offline az azt jelenti hogy nem lehet neten?

Dietrich
7000

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
ha eredeti a játékod akkor play online..ha nem akkor offline nyomulhatsz -.-

2990 a játék annyit már megér...én 2-3éve vettem kb 8.000ért..
tehát a bugokat szedi ki meg egy kicsit "jobbá" teszi a játékot.vagy vmi ilyesmi :D és miújság a multiplayerrel?xfire? vagy a fõmenübõl?ez az utolsó kérdésem :) (szerintem):D

pointer4
A lényeg, hogy az 1.1.0.0-val mûködik.

GTR2 1.1.0.0 Update

changes since GTR2 1.0.0.0:
---------------------------

General
-------
� Fixed performance hit in Changeable Weather
� Fixed missing race groove in driving school
� Fixed Car number missing from results export
� Fixed inconsistency with "Pit Exit Arrow" UI option
� Fixed inconsistency with "Mirrors" UI option - Mirrors are now ON ingame when UI shows ON
� Fixed Custom Championship "European 360 Champions Cup" incorrect reference to "Dubai North"
� Fixed Custom Championships with F575s that contained duplicate drivers
� Improved car balance in custom Championship "Super Endurance Drivers Championship"
� Improved statistics tracking in Player Profile
� Allow manual pit control in Novice mode
� Fixed bug where some cars would not visibly show repaired body damage after pitstops
� Fixed bug where corner markers would no longer show after first car crossed the finish line
� Fixed bug where track award video was shown when no track was awarded
� Fixed bug where Wrong time indicator and position were displayed during some Driving lessons
� Added option to skip award videos
� Enabled "+auto" command line option on the dedicated server
� Fixed bug where "Show All" drivers lobby option was not working on first entry to Lobby
� Fixed bug where the Fuel and Tyre wear labels were inverted on the dedicated server
� Fixed bug where "-1/16 players" was sometimes shown on the in-game server UI
� Fixed bug where the Lobby lists would sometimes overflow the display areas

Track specific
--------------
� Valencia
- Corrected an issue where the Pole position was on the wrong side of the track
- Fixed a bug where some terrain areas caused cars to flip
- Fixed a bug where the tirewalls graphics were corrupted by headlights
� Magny Cours
- Fixed low-res textures on some boards
- Fixed a bug where the track would cause a CTD on some hardware
� Spa Francorchamps
- Corrected a graphical issue on one of the curbs

Car specific
------------
� Murcielago
- Corrected a graphical issue on the right rear wheelarch
� Ferrari JMB 575
- Fixed a bug where the steering wheel was not disabled when the option for visible steeringwheel is unchecked
amúgy mi a különbség a 1.0.0.0. és az 1.1.0.0. verzió között?mert én az 1.0.0.0.ról felfrissitettem 1.1.0.0.ra de én nem találtam különbséget. vagy van vmi? és multizni hogy lehet?xfire? vagy a fõmenübõl?elõre is köszi

nem felejtettem el! :D az acer honlapjáról töltöttem le frissebb drivert és kész.na de most már nem fogok magyarázkodni :D

mert azt el lehet felejteni :D

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

mondom h tudtam hogy hogy kell drivert frissíteni csak nem ugrott be:D

Csabesz6
LFS

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SimaSuna
banner alatt linkek...

gtr4u vagy nogripracing.com.

bár GTR2be drift CSAK öszkerékhajtással érhetõ el..
driftre rfactor vagy LFS...
Dietrich
régen azt irtam volna sulinetes hülyegyerek <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lehet hülyeség de hallottam valami drift módról.van ilyen? ha igen honnan tudom megszerezni?megéri megszerezni?

EEEZZZAAAZZZZ!!!!!!!!:D:D:D sikerült!!! frissítettem a vga drivert és tökéletes minden:D a grafika fullon van és nem szaggat a menü is jó minden ok.Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

most azt nem tudom hogy én miért hittem azt hogy nem tudok drivert frissíteni?! ezt tudtam hogy le kell tölteni :D:D azt hittem hogy nem így kell :D na remélem hogy megoldja a játékhibát :)

mcmoha
A legegyszerubb ha megkeresed a laptopod gyartojanak az oldalat. Ott biztos van olyan lehetoseg, hogy driver letoltes.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Na akkor #10498 ?

Senki nem irta, hogy szar, de nem is játékra találták ki.
szerintem még nem próbáltál ki gma 4500M-et csak mivel intel már csak szar lehet mi?nem szar!! cod4 simán fut a gtr pedig full grafikán.és nem kérek több véleményt a vga-ról.kösz. ja és #10498?

Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500M 3Dmark06 eredmény: 567 pont