GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A patch elött nem volt ilyen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
általában inkább 1280x720ra skálázzák át a komemrsz, olcsó megjelenitõk a képet, ami azért már HD felbontás. 1920x1080as megjelenitõ valóban drága, de pl projektor már 1 milla alatt is van(1080as) ... 😊
Mohus: brutál a video 😮 csak sztem ez egy erõsen post processzelt (kamu)video, nem hinném h a ps3 hdben elbir 16xAA-t 😄
Forza.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
demó jelent csak meg szinte ingyé
10-20autó 1 pálya...
GT5re koncentrálnak már😊LOL
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sztem 2 év és lesz olcsóbban is az😊
Amire meg csak annyi van írva, hogy "HD Ready" az nem csinál mást minthogy le tudja bontani a HD felbontását a saját, általában 720x480 felbontására, azaz semmi különbséget nem fogsz látni egy HD DVD és egy sima DVD között.
Biztos, hogy megéri?
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
P.U.É.K.! (programgazdag boldog új évet)
Végre egy játék, amiért érdemes lesz talán HDTV-t venni...
Gran Turismo HD, ahogy a játék alkotója - Yamauchi san - tolja😊
on
akkor nem csak neked mondom hanem annak aki úgy érzi h sötét..
az a powerstripet használja..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ctrl + - al lehet fényerõsséget állítani..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Én még alig próbáltam ki egy párat, igaz le is ragadtam annál ami tetszik 😊)))
mod: rájöttem miért 😄 guggoltam a gépnél és mivel tft és lentrõl néztem ezért változtak el a színek... :S jolvanna 😄 tegnap buli volt😄
/bár a felni akkor is jó 😄
u dont have to listen anybody else but me
The following things are related to the full version of the World Super GT Mod
Fixed all the bugs known in the demo version
Changes from demo version:
McLaren F1 GTR Longtail - Better 3D mesh, LODs, Totally New cockpit and new motec, three body styles, new steering wheel, driver arms, new physics and new sounds.
Lotus Elise GT1 - Better 3D mesh, LODs, driver arms, new physics, new map.
Chevrolet Corvette C6-R - two body styles, LODs, improved map, more details, improved template and miscs, new physics.
Ultima GTR, five body styles, LODs, new physics, new cockpit textures, working motec.
New issues:
Special Series
New menu(Maybe)
Intro(Maybe)
Readme file
Porsche 911 GT1 Evo
Aston Martin DBR9
Pagani Zonda GR
And also a lot of skins
Pls írj egy PÜ-t...
Elõre is köszi!
nálam is volt pl hasonló mikor SPA pályán Murcival 1folytába 2:20at mentem csak 1-2 tized volt a különbség..azóta már 2:11-2:13 között vagyok 😊