10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Maverick felrakta az újabb drivert majd ő elmondja számít vagy sem a vezetésnél neki momo van..
-
poticsere, és a pedál felfekvésének (elforgásponton)a javítása segít.
Nekem specca olyan mértékű volt hogy nem segített rajta semmilyen progi. -
gondolom a hibas potit maskepp erzekeli a progi segitsegevel,de ez csak otlet -
figy nem én találtam ki..nekem nincs momom..de ha a DXTweak2 tud javítani egy kopott potin... -
Azert komoly lehet egy olyan software, ami a hardware hibat is javitja;) 
-
ill. momo tulajok elmondása alapján a pedál hibát is javítja nem kell sprayt használni. -
logitech oldalán a G25-nél kell keresni!
érdemes megnézni a verzió számot pl. a momonál vagy az ex-nél ott még mindig 4.60 van miközben ez egy általános 5.0 driver nem csak G25-höz jó!
DFP-hez is frankó...nem tudom logiéknál miért nem frissitik.. -
igaz te már tudod, hátha van aki nem..
a G25-höz kiadott driver jó az EX-hez is és orvosolja a tipusnál fellépő hibát (FF 80-100%-on, balra kormányzásnál hibádzik a hardver)és mindegyik Logitech kormányhoz jó és erősen javasolt a használata! 5.0 a verzió száma. -
monaco 2007 v1.0 GTR2
nemi hianyosag van benne de nyugottan lehet rajta menni,kicsit kijottem a gyakorlatbol es most csak ennyire telet,ha lesz ra idom javitom a hianyosagokat -

-
LeePí17 #6815 amúgy ha eredeti gammád van..online setupok százai vannak 1 pályára...
ha 1-2t leszedel..és kicsit magadra állítod simán jó lesz..
1 autót általában 10kör után tudok beállítani..addig minden körben állítom..kormány szög..motor váltó..felfüggesztés...
van 1 jó setup akkor már esély is van :) -

-
LeePí17 #6813 pálya és időjárás függő..
én laposabb kerékkel megyek h tapadjon..
"a túlfújt kerék jelegzetesen német hamar kopik így cserélni kell...ezt csak Krügernél lehet megtenni...és Krüger szintén német" :D (ezt nemtudtam kihagyni :D -
RaKmaTakaTa #6812 Mekkora az ideális guminyomás (bocsi, de nem találtam infót erre)?
-
Sikerült!
Megoldódott egy ujratelepítéssel és újrakonfigolással!
THX ALL! -
OFF!
A napokban vettem egy Logitech FF EX kormányt, és nekem a gyári programbjában belehet állítani, hogy külön kezelje a gáz és fék pedálokat. Eddig rendben is van ,de sem GTL sem GTR2-ben nem kezeli külön. Nemértem ,hogy miért?
Szal akinek ilyen kormánya van legyenszives megosztani velem a tapasztalatait! Vagy bárki akinek Logitech kormánya van és bármilyen ötlete van a problémámmal kapcsolatban írjon!
Köszönöm!
ON -
LeePí17 #6809 SC!
találtam 1 új szerverhosting-os szolgáltatót..
olcsón vállalta a gtr2es szerverünk futtatását..
kis jattért 100 férőhelyes TS szerver(antiflood stb modl)
N-Sat Server Hosting -
LeePí17 #6808 persze természetesen.
3 hosting cégnek küldtem mélt..
h +lehet e oldani..még nem kaptam választ.
de szólok természetesen -
OFF
Ja, odaát a GTL topiknak is elkélne már egy, de még nem találtam én sem kifejezetten ilyet. Sztem nem is nagyon esélyes, a többi játéknak (CS, COD) mind van Linuxos dedikált szervere, és az egy nagyon kényelmes dolog. Komplett szerverhosztingot meg legolcsóbban havi 10k-ért találtam (1 éves sszerződéssel), de ammeg egy kicsit drága...
Ha találsz véletlenül valamit, szólnál?
ON -
fadi #6806 Értem köszi, akkor asszem nekiállok kitanulni a vezető iskolát :) Minden aranyon aztán reszkessetek :P -
persze! momo már sok sok éve létezik ... -
LeePí17 #6804 sziasztok!
nem tud valaki olyan szerverhostingot ahol olcsón tudnának GTR2t futtatni?
sajna mindenhol csak a CS meg az ijenek mennek.
sehol semmi autós szerver :( -
fadi #6803 decemberi példány... -
ha újonnan veszi már ez aszem nem fog fellépni -
jó. (csak van rá esély, h a gázpedál meghibásodik ... nagyon sokaknak előjött, de kis barkáccsal javitható) -
fadi #6800 Bocsi, h megkérdem (biztos már volt), de nem müxik a kereső egy browserrel sem: A MOMO Racing az jó kormány, tehát lehetek vele profi, vagy nem az igazi? -
a menüben lehet állitani. -
Ok elfelejtettem:D -
jui #6797 Nem tudja valaki hogy plr-fájban lehet állitani a töréseket,ne törjenek annyira az autok.Gumikat is lehet állitani hogy ne kopjanak annyira? -
Mér vagytok ilyenek???
Nemhogy örülnétek, hogy jönne mégegy ember!!!
Oszt nemkénn mindennap ezt olvasni hogy jajj hát masem jáccottunk mer kevesen vagyunk!
Zsolesz nézz át a hrc fórumra ha esténként gamézni akarsz!
Kell hozzá:
- Hamachi (majd megmondjuk melyk szoba mermár annyivan mint a szemét)
- 1.1 US Pach
- No CD 1.1 crack
naggyából ennyi a többi meg napról-napra változik mikor melyk pályát töltjük le meg milyen moddal toljuk
Pííísz -
Azért ez durva. Most tényleg nem vetted észre, hogy már fél órája mész a pályán és (jobb esetben) csak a harmadik körben vagy??? Most nem cikizésként, de szerinted a valóságban hogy megy ez? A YouTube -on van egy videó, amin a (felvezető kör+) rajt után az egyik Lambo a kör végén ki is áll tankolni... hosszú a pálya no. Jó is az.
-
Fel tucat program kell hozza, es nehany szaz oldal ismeret... Felejtsd el. De ha valoban erdekel, akkor Google, RSC forum, 3D-s forumok, egyeb szak-site-ok, es sok-sok ido - nehany het vagy nehany honap;) -
hogyan lehet az NfS MW-ből átrakni a kocsikat? kell valami progi? vagy hogy kell? -
Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)
ON -
Szabi1991 #6785 hamachi szerveren játszik a HRC Team :) -
morMi #6784 Úgy értem ahol a bajnokságot nyomjátok. -
morMi #6783 Hellosztok! Eredeti kell a netes játékhoz, vagy hamachival fellehet jutni szerverre? -
ez is igaz -
Szerintem félreértetted: teljesen mindegy a verseny hossza, de a pálya négyszer akkora, mint az átlag versenypályák. Ezért bírsz csak öt kört. Akkora távot teszel meg, mint máshol 20-25 kör alatt. -
Sztem ne írjál át semmit.
Egyfelől mert ezek az autók ennyit fogyasztanak, nem lehet többszáz literes üzanyagtartályuk, ahogy már lett írva..ki kell állni tankolni.
Másfelől felborul az autó viselkedése ha nagyon megbuggyantod a .gdb-ben.