GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért hány patch van?
Másik hogy én a cdgalaxisba rendeltem melyik patchet tegyem fel?
Miért lépki a játkbol azzal az üzenettel hogy windows GTR2exe hibát észlelt?
mohus
off
G25, GTHD, drifthegyek...jól tolja
link
on

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Lui76
Meg ha nincs meg az a pálya esetleg akkor is kirúghat...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Willi Betz
c6-os corvettehez hogy a jó égbe lehet skint rakni? mert nekem baromira nem akar sikerülni. nem jelenik meg a játékban pedig ugy csinálom mint az összes többi autónál.<#falbav><#fejvakaras>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

bocs pci-express a kártyám.
Akkor is kitudom kapcsolni?
mohus
nemtom srácok, de ami nekem tetszik, azt mindig nektek is megmutogatom majd😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

k8bal
nem inkább pci-express? <#idiota>
( nem mindegy )

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Azt mondod be kell kapcsolni a AGPFW-ot a biosba?
De nekem PCI a kártyám.
minimize
egy épkézláb válasz.
köszönöm! <#eljen>

No one can stop Death!

Toby0501
Majd valamikor a hónapban kijön a full WSGT mod, abban lesz Pagani Zonda is! Addig meg türelem 😄

minimize
talán azért, mert ezzel játszom.

No one can stop Death!

Istencsászár
A biosban engedélyezni kell az AGP FAST WRITE-ot és ugyanezt ON-ra állítani a control panelen.

De lehet driver, direktx, és hulladék winfos hiba is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ebbõl a kérdésbõl nem sok mindent lehet leszûrni a probléma megtalálásához.
Az eredeti játék nem szokott lefagyni. Ha mégis, akkor többnyire a tuning miatt. Azt nem szereti a GTR. Esetleg elõfordulhat, hogy más alkalmazás is egyidõben akar futni a játékkal, amivel összeakad, vagy csak kevéssé válik a gép teljesítménye, és szintén leáll.

Válaszolna valaki?
Miért fagyle a játék menet közbe?
Szerencsére.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
ja...ehelyett volt 2006-ban a Hungaroringen a GT futam...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sok fantázia nincs benne az biztos...

térkép

utcai pálya ?😊

Sajna nem eredeti, viszont a patch fenn van

Formula 1 Fan

Panther
Ha eredeti a játék, akkor egy reinstall nem árt. Fenn van az 1.1-es patch?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Pedig régen még mûködött

Formula 1 Fan

Csak az a baj hogy egyáltalán nem enged fel egyik kocsival sem.

Formula 1 Fan

Panther
Internetes játék közben is csinálja. Néha akkor is ha egy fájlt sem változtattál meg, de ha a .car fájlban megváltoztattad például a belsõ nézetet (elõrehoztad a fókuszt), akkor is csinálhatja ezt, pedig nem a fizikába nyúltál bele.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Nem tudjátok mitõl rúg ki lanban a szerver mindig azzal az üzenettel hogy BOOTED AS POSSIBLE CHEAT ?

Formula 1 Fan

lac coo
Pff....Grat !!!!<#eljen><#worship><#taps>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Panther
Hmmm.....büszkélkedem kicsit, gyorsan nézzétek meg, mielõtt mindenki megelõzne. <#vigyor> Roland Ehnstromot mindenesetre 11 ezreddel megvertem. <#alien><#idiota><#zavart1>

Második futamot nem is megyek, úgysem tudnék javítani.

Amúgy a Simchallenge Magny-Cours-féle futamáról van szó. Jelenlegi prekvali eredmények:

Magny-Cours kvalifikáció

Istencsászár
minek GTR2 alá, amikor ott az rFactor?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

minimize
nem lesz játszható Zonda GTR2 alatt??!
<#rinya>

No one can stop Death!

Nem tudjátok mitöl lépki a játékbol ugy magátol?
Kiirja hogy hibátészlelt aza bizonyos hibajelentés.
Istencsászár
Nem az a lényeg h egy autót hogy jelenít meg, azt pécén is meglehet minden effektel, millio poligonnal stb... az a lényeg hogy 20-30 autót hogyan jelenít meg egyzserre, azonos grafika és fizikai feltételek mellett... van elég powa erre vagy nincs.

Toby0501
Azért kemény az a ps3! A procija vagy ami van benne proci helyett, 18-szor több mûveletre képes, mint egy 3GHz-es pentium.. Legalábbis valahol ilyesmit olvastam 😊

arty
de láttad a kocsit, nem? azon nem 6xAA van, az fix 😊 márpedig, sztem annyira nem erõs a ps3, h ilyen gfx mellett ilyen szûrésekre képes legyen ... 😊 pláne esetleg 1080ban ... 😊

Forza.

Alexease
De ha mar grafika😉 Az ISI engine (rFactor, GTR2, stb.) amugy full DX9, vagyis minden extra, csicsa lehetseges, a jelenleg latott megoldasok csak 50%-ban hasznaljak ki😊 Vagyis, sokkal jobban is kinezhetne, de ahoz kicsit erosebb gep kell😉))) Majd idovel, ebben az evben. Es ebben meg nem is emlitettuk a shaderelest es a postprocessinget, amivel mar minden filmefekt, extra mega csicsa megoldhato😉 Elvileg az rFactorban publikus a shadere;es is, aki ert hozza, irhat hozza barmilyen efektet😉
Alexease
Ezzel csak az a baj, hogy mind ez csak grafika es efektek😉 Azert ne ez legyen az etalon😉 Legalabbis a szimeknel, ez masodlagos. Amugy TRD3 vagy az uj Colin mar szinte ugyan igy nez ki, vagyis visszajatszasban azok is tele vannak hasonlo efektekke😊)
Jatekban, menetkozben meg a PS2 is "szarul" nez ki, es ahogy elneztem a PS3-as GT4 HD-t, menetkozben az sem az az extra😊
mohus
"Mohus: brutál a video 😮 csak sztem ez egy erõsen post processzelt (kamu)video, nem hinném h a ps3 hdben elbir 16xAA-t 😄"

van kézi HD camerával felvett cucc is...de nem offolom szét a topicot, pláne hogy még valóban nem próbáltam ezt a "játékdemót"

szerintem a visszajátszások így fognak minimum kinézni, remélem 20 autónál sem lesz akadozás....meglátjuk...remélem a PCs szimgyártók vérszemet kapnak majd ilyenek láttán...és ilyesmi lesz majd ez etalon...

arty
OFF
jogos, tévérõl volt szó, nem plazmáról és nem is projektorrol ;-) márpedig csak a plazmák vannak felbontásban elmaradva, az lcd-tv-k szinte 98%-a 1366x768 már most is 😊 (maradva a kommersz, olcsó kategoriánál)

Forza.

lac coo
Igen , ez megtévesztõ ...Én még nem láttam itt embert aki akár 10 hsz-t is visszaolvasott volna 😊))

Alexease
Sorry! Ezt beneztem😊))

A sok felkialtojeled miatt, nem hittem volna hogy ennyit visszaolvasol😉))

A WSGT konyvtaran belul, meg kell keresni azt a csapatot, ahova tartozik (nev es/vagy sorszam alapjan).
lac coo
Tényleg egy százast elnéztük 😊))))))

<#idiota><#wow2>

Toby0501
Miért szivatjátok? A WSGT-s Ultima GTR festésrõl beszél, amit Toya csinált és nem a Gran Turismo videóról.. Valahová a WSGT könyvtárba kell..

ja ok bocs ezt nem tudtam
Alexease
A PS3 Gran Turismo HD-rol keszult videot, hova szeretned berakni? Igy jo? 😊
lac coo
Ja , most látom mit akarsz berakni 😊))))))
Ez egy PS3-as video !!!

légyszives normálisan
Alexease
Hova akarod berakni!😊 <#idiota><#zavart1><#zavart2><#wilting>