GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
1 darabka jött ki belõle...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Forza.
Forza.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

[url=http://m0010.gamecopyworld.com/games/pc_gtr_2.shtml#G.T.R. 2 v1.1
www.gtr-masters.hu
de ez az uj hang sem kutya😄 hála érte
u dont have to listen anybody else but me
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
http://www.f1-info.hu/
Ez nem hivatalos konvert, a pálya készítõje Jim Pearson nem engedte a konvertálását ISI engine alá. Úgyhogy senki se kifogásolja a grafikát, olyan amilyen, amennyi idõm volt rá és kedvem.
11-nél ne legyen több AI a pályán, mert a többit kiteszi a pálya szélére, az AIW-t még akkor kezdtem el faragni, amikor nem volt ISI AIW editor.
Itt a readme, vegye mindenki komolyan a figyelmeztetést és ne adja oda külföldieknek, nem akarok bíróságra járkálni. <#alien>#alien><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
"Isle of Man, Version 0.9 Alpha for GTR2.
Converted by Alex Demko from the Hungarian GTR Racers, base on the Standalone Mod Guys alpha version for F1 Challenge.
What’s new:
-working pace car
-working start and pit lights
-working shadows under cars
-little bit multitexturing asphalt
-new skyboxi
Bugs: many 😊
-need a better AIW
-need a better textures
Coming soon:
-road reflection
Warning: This is an illegal conversion of Jim Pearson’s track who made this beauty for GPL only and gave permission to convert for Nascar Racing 2003. So, If you use this track in any format you violate the international law and Mr. Pearson have the right to inform from this insult the international penitentiary such as CIA, FBI, etc.
If you test it, you must delete from your hard drive within 24 hours.
Enjoy.
Alex"
Innen letölthetitek:
Isle of Man
Még valami: ha valaki textúrafrissítést akar készíteni, vagy új mesheket, örömmel fogadom, csak juttassa el hozzám, hogy ne össze-vissza verzók legyenek, hanem fokozatosan fejlesszük a pályát és mindenki számára ugyanaz a verzió legyen elérhetõ.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
és az tényleg jó volt az egyáltalán nem zümmögött
bízom benne h hamarosan lesz vmi élethûbb változat..
imádtam a hangukat a hungaroringen 😄
még a corvette hangja volt muzsikáló 😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

A track packok a demo-hoz vannak? Ha nem akkor, hogy lehet be varázsolni a játkba?
http://www.f1-info.hu/
Szoktatok játszani Hamachin? Szeretnék menni én is.
Köszike
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
milyen szinü?
Nálatok nem fagyle a játék?
Milyen karitok van?