10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
jah, dehát kb. erről kellene szolnia, hiszen szorakozásbol játszunk ;-) szal az FFB tényleg nagyban növeli az élményt, nem feltétlen az eredményesség miatt van rá szükség (bár nálam is számitott anno) :) -
az van fenn -
En is ugy jatszom a momoval Gtr-t, hogy ffb off :) -
jelenlegi kormáynomba se vibration se ffb nincs, még is sok embert elverek vele, versenyezni egy alap kormány is elég, a többi már csak a saját magad élményének fokozása -
Ezzel is lehet eredményt elérni ! Nekem is ilyen van.
ÉS TUD ALUDNI LEGALÁBB A CSALÁD !
-
Talan nem kellett volna 100%-on hasznalni... -
próbáld ki az 5.0 drivert ha nem az van fenn! -
azért hogy rátehessenek még 5e-t az árára, mert ugye a garanciát szépen megveszed ;] -
hát régebben(pár hónapja)nem csinált olyat hogy egyenesben elkedi magától tekerni egyik irányba,és ez kifejezettem jó akkor amikor mondjuk igazítom magamat,vagy seggemmel mozgolódok hogy érezzem hogy van anyira lezsibadt,esetleg a szemüvegemet stabilizálom a fejemen:D
tuti hogy nem szoktam hozzá,rallyban(RBR) programjában minden 100% volt,gaméban meg kb 25%,és alig bírtam fogni,és ezt komolyan mondom hogy alig bírtam,most meg programjában 150% rallyban 100% plr fájl ugyan olyan és mintha nem is ffb-s lenne...alig ránt valamit,kátyúnál sem -
nem hiszem,nem hallotam erről sok embernél még,de engem rohadtul idegesít,de ami mégroszabb hogy szervízben a hozzáértő szakemberek(ez ugyebár cinikus)azt mondják hogy jó,miután letesztelik egy nfs:mw-n úgy hogy szimulátorral még soha nem játszottak,majd ezután a nagyker is azt mondja hogy persze jó,miért ne lenne az,csak ne keljen megmozdítani a kisujjamat,azt tudnám minek árulják úgy hogy garanciás,ha lókukit sem csinálnak,és leszarják,ha kiégne benne a motor nekik az is jó lenne... -
Sztem nem az FFB gyengül, hanem te szokod meg és erősödsz hozzá. ;) -
fadi #6934 Nekem is MOMO-m van, pedállal semmi gond nem lett hálisten, de ez az FFB elgyengülés remélem nem szériafelszerelés.... -
nekem momo-m van és semmi baja a pedálnak,ellenben az ffb elgyengült,és nem tudom mit csináljak vele,és így kedvem sincsen túl sok csapatáshoz... -
Szabi1991 #6932 nekem Force RX em van , és csak ajánlani tudom :)
(Fx + G25 Driver)
-
nekem momo van és nem ajánlom (szopok a pedálokkal :D ) -
szophat a pedálokkal = nem jó = szar ...
dfp-t vegyél ;] -
A momo jo, csak szophat a pedalokkal :) -
Sztem Momo-t is vehet.. Nekem nincs vele semmi bajom, erős (masszív) és jól néz ki :P Bár már most én is DFP-t vennék helyette, de arra amire használom, ez is megfelel.. -
nekem Logitech Force Feedback EX-em van és csodálatosan működik és mindössze 13.000 ft volt.Sztem ennyit megér kiadni rá;) -
DFP 20 -
hát amig te murciztál addig mi Mavval hol listern hol salennel mentünk 
-
Szar, olyat ne vegyel! Tudom hogy minden penztol fugg, de az csak vibral, semmi ertelme. Mindenkepp FFB-set (Force Feed Back) szerezzel.
Logitech EX (10-15000), Logitech DFP (20-25000), Logitech G25 (50-60000). Csak nagysagrendi arak;) A Logitechnel nezz korbe.
Ja, es MOMO-t NE vegyel, foleg ne hasznaltan:) -
Angle #6923 Egy kérdés: Eddig billentyűzettel toltam a játékot de most szeetném kormánnyal játszani egy ilyent vennék: Logitech Formula Vibration Feedback Wheel szerintetek ez milyen lenne hozzá? -
a kurzor feletti 6os billentyü"sziget" -el is lehet ... én nem tudtam a shift-ről :D
driving scool? gyorsításnál meguntam, inkább megyek helyette +20kört ;] -
En azert csinalom meg oket, mivel kb. 1 hete van meg a kormanyom, es meg sosem vezettem elotte kormannyal, igy elsore nagyon furcsa volt az egesz. Viszont ahogy megcsinaltam az elso par tesztet (gyorsitas, fekezes, kanyartechnikak, elozes) addigra egesz jol belejottem a dolgokba :) -
totya4 #6920 Bal shift, tényleg, kösz! Mondom én hogy béna vagyok. Magyarítást? Első lépés volt :) -
LeePí17 #6919 lehet asszem a shift..
magyarosítást tedd fel.
beállítások,irányítás, asszem az extra gonboknál van -
totya4 #6918 Üdv, a nézetek között menet közben lehet valami billentyűvel váltani? Átnéztem a beállításokat de nem találtam. Biztos én vagyok béna :) -
LeePí17 #6917 én nem csináltam meg ezeket a sulikat..
kiválasztol 1 autót ami neked tetszik és tudod majd setupolni..
GT közül mindenki ferkát választota..és a Murcit.
NGT-nél porsche a nyerő..
ha kiválasztottad az autót..menj vele pár kört..
szárazon, nedves úton és vizesen is..
nedves és vizes úton nő a féktáv..
laposabb kerekek kellenek hogy tapadjanak..
semmi padlózás..fokozatos indulás és megállás..
bár csináljátok nyugodtan ;)
-
En most vegeztem az elozesig a dolgokkal, azt hiszem 4 gold hianyzik osszesen. Azokat egyenkent kb. 50-szer probaltam, de nem mentek ;) -
Szerintem nem árt ,ha "izzadsz" vele egy kicsit!
Persze nem kötelező!!!
Én speciál nemtudtam mindent goldra megcsinálni
Online azé kicsit más, mert azé vigyázni kell egymásra.
Nem mindegy hogy hányan érünk célba ,vagy hogy hányan esnek ki miattad az első kanyarban.
-
fadi #6914 Ti a driving schoolr gold-ra toltátok végig vagy elég simán? Elég kezdő vok aztán nemtom megéri-e izzadni... -
Szabi1991 #6913 je, jön 20 kb/s el :S -
Szabi1991 #6912 nekem inkább BMW E30 + hacsí(AE86) kéne :)
meg akár egy euró ring :) -
ha mindenigaz 2000FT de még nincs 100%-osra letárgyalva.
msn-en többet tok mondani:P -
Szabi1991 #6910 gyere msn re :P -
Mennyi $ ? -
LeePí17 #6908 hohóóó..
hmmmhmm -
hamacsival
a szerver 100mbit/s
-
LeePí17 #6906 DTM 3.0
sry elnéztem..már 3.0ás van