GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Cowek
Most már akkor is Isten vagy, ha tetszik ha nem :-)

http://www.f1-info.hu/

uHs Gerzson
Fiúk nem én csináltam a hangot csak a videót 😊 félreértések elkerülése véget 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

a GT sorozatra gondolsz..
1 darabka jött ki belõle...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

atenza
Pontosan nem tom a nevét de kijött már az a mód amiben evo IX-es is szerepel meg még sok más jó járgány?

arty
esetleg alex tárhelyére nem teszed fel? én ide beza be nem regelek 😊 (igy is kapok elég szpemet...)

Forza.

arty
uhh, mivel én is kintvoltam ringen, beugrott mekkora hangja volt a dögnek 😊 ez elég jol visszajön gtr2 a hangoddal 😄 grat! (csak videot láttam egyenlõre)

Forza.

Willi Betz
jó a c6-hoz is és jó kis hangot sikerült összedobnod.<#eljen><#worship>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

uHs Gerzson
C5-höz készült de asszem C6-hoz is használható még nem néztem meg.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Willi Betz
az én c6-osom jelenleg így néz ki,remélem tetszetõs<#papakacsint>

Willi Betz
ez ugye c6-hoz is jó?

Beagie
1.1 patch crack ha kell vkinek
[url=http://m0010.gamecopyworld.com/games/pc_gtr_2.shtml#G.T.R. 2 v1.1 No-CD/Fixed EXE]1.1 crack[/url]

www.gtr-masters.hu

VRSDM
valóban élõben volt az igazi 😉
de ez az uj hang sem kutya😄 hála érte

u dont have to listen anybody else but me

Motors TV asszem õk

JuanG
aha...amjd biztos törlöm <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

A FIA GT sorozatot melyik tvcsatorna közvetiti?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

isten vagy vazze! 😄

Cowek
<#banplz><#taps>

uHs Gerzson
Én csináltam, mert ismerõsök nem tudták elhinni, hogy lehet jobb hangokat csinálni NFS carbon mellett. <#zavart1><#idiota>

Cowek
Hát vazzze aki ott volt az tudhatja :-) Feláll a szõr a kezemen olyan ez a hang. V8 Rulez <#eljen><#zavart1>

uHs Gerzson
Tessék egy jobbfajta Corvette hang. És egy videó amin meg lehet hallgatni.

Panther
Itt van Isle of Man, a legenda, alfa verzióban a közösség számára. Ez nem a napokban megjelent német srác, bizonyos Superkolos verziója, õ a Frank Fauval és az én verziómat használta fel, de az annyira korai volt, hogy még árnyékok sem voltak a kocsi alatt, amit megoldani sem tudott.

Ez nem hivatalos konvert, a pálya készítõje Jim Pearson nem engedte a konvertálását ISI engine alá. Úgyhogy senki se kifogásolja a grafikát, olyan amilyen, amennyi idõm volt rá és kedvem.

11-nél ne legyen több AI a pályán, mert a többit kiteszi a pálya szélére, az AIW-t még akkor kezdtem el faragni, amikor nem volt ISI AIW editor.

Itt a readme, vegye mindenki komolyan a figyelmeztetést és ne adja oda külföldieknek, nem akarok bíróságra járkálni. <#alien><#zavart1><#idiota><#wilting>

"Isle of Man, Version 0.9 Alpha for GTR2.

Converted by Alex Demko from the Hungarian GTR Racers, base on the Standalone Mod Guys alpha version for F1 Challenge.

What’s new:

-working pace car
-working start and pit lights
-working shadows under cars
-little bit multitexturing asphalt
-new skyboxi

Bugs: many 😊

-need a better AIW
-need a better textures

Coming soon:

-road reflection

Warning: This is an illegal conversion of Jim Pearson’s track who made this beauty for GPL only and gave permission to convert for Nascar Racing 2003. So, If you use this track in any format you violate the international law and Mr. Pearson have the right to inform from this insult the international penitentiary such as CIA, FBI, etc.

If you test it, you must delete from your hard drive within 24 hours.

Enjoy.

Alex"

Innen letölthetitek:

Isle of Man

Még valami: ha valaki textúrafrissítést akar készíteni, vagy új mesheket, örömmel fogadom, csak juttassa el hozzám, hogy ne össze-vissza verzók legyenek, hanem fokozatosan fejlesszük a pályát és mindenki számára ugyanaz a verzió legyen elérhetõ.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Willi Betz
nekem volt egy eléggé jó hangom de mióta újra tettem winfost azóta nem mûködik<#falbav><#wilting>
és az tényleg jó volt az egyáltalán nem zümmögött

találtam ápdétet de ugyanojan sux😞
bízom benne h hamarosan lesz vmi élethûbb változat..

Willi Betz
én is kint voltam és azóta keresek normális corvette hangot,mert az eredeti eléggé zümmögõ<#szomoru1>

hmm faintos 😄
imádtam a hangukat a hungaroringen 😄
még a corvette hangja volt muzsikáló 😄

Nem tudom, de nekem ezek az új autók olyan furcsák... Valahogy nincs "élet" bennük. Lehet, hogy majd a jó textúrák segítenek a dolgon.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

megvan

Willi Betz
Lassan kész az Aston Martin <#taps>

Hali!

A track packok a demo-hoz vannak? Ha nem akkor, hogy lehet be varázsolni a játkba?

Nem eredeti játékal is lehet?

Cowek
Minek, ha ott van az a sok szerver amiken lehet <#idiota><#wilting>

Hali!

Szoktatok játszani Hamachin? Szeretnék menni én is.

Köszike

pajti
rakott rá egy hosszabb a váltógombot sztem.<#fejvakaras>

CodeRed
Az a váltóbot érdekesen néz ki....vajon valami sufnituning?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Willi Betz
#5865-re tud vki megoldást?<#confused>

VRSDM
jogos!!!<#ejnye1>

u dont have to listen anybody else but me

Alexease
Chat?!
Neked melyikbe van a kártyádon bedugva?
milyen szinü?
én csak egyet.
én csak átalakítót kaptam 2db-t
te nem kaptál ilyen fehér szinü DVI csatlakozot?
29
dvi átalakittba hánytü van,kaptam én is a kártyához de nekem csak egy-két tü van.
dvi átalakítóval, mert crt monitorom van
nekem is 7600GT MSIvan,kérdezni szeretném nálad hogy van csatlakoztatva a monitorod a kártyához?
nekem nem MSI6800GT256ram 445/1130
és melyik?
Nálatok nem fagyle a játék?
Milyen karitok van?
ha a cdgalaxisban vette akkor eleve csak egy lehetõség van, erre akartam rávezetni <#buck>
lac coo
Több fajta verzió van , amerikai, európai, elektronikusan letöltött stb... Mindegyikhez másik patch kell ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!