10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Egyszoval kiraly jatek.
-
Hat csak anyit errol a jatekrol, hogy a GTR1 kedvert vetem kormanyt annak idelyen, es a GTR2 miatt csereltem ki a gepem mert azon mar sajnos nem ment rendesen az 5200-as kartyaval. -
LeePí17 #6984 kicsit el vagy tévedve barátom..
2007et ne hasonlítsd össze légyszi 98-99el..
sajos haladni kell a korral még ha nem is folyamatosan..
ati 9550el nekem ment a gtr2 med grafon..
2éve 15ért vettem..
most 10ért árulják PHn
Nvidiából a 6600gt-ket is 20 körül..
néz szét... -
Debilon #6983 lol -
Pepe f1fan #6982 Amúgy mindenből a legfrisebb van fent, már a kompatibilitási beállításokat is végigátszottam, de állandóan kidob. 
Próbáltam a lehető leggányabb grafikát is, de semmi.
Marad a jólbevált Le mans 24 hours.(2002-es kiadás PS2 konvertjáték)
Igaz, elég árkád jellegű meg régi is de a hangulata az nagyon nagy, a pályamodellről nem is beszélve.
Már 3x-4x végigvittem a 24 órát.
Szóval birom!
Csak jólett volna egy új játékot is megismerni, de ha köcsögök a fejlesztők, vagy ebből akar üzletet csinálni az Ati hogy régi videokártyáit folyamatosan szopatja hogy vegyenek újakat az emberek, ebben az esetben soha többet nem veszek Atit. -
1.) nvidia driverek terén jelenleg rosszabb helyzetben van, mint az ATI, de persze azt vezsel, amit akarsz legközelebb ;)
2.) az ATI9200 már honapok ota nem támogatott kártya, szedd le hozzá a legutolso drivert az ati.com -rol, ami még támogatta
3.) installálj legujabb directx-et, microsoft.com rol leszedhető
4.) allitgass a grafikán, probald meg minimumon, directx7-8 modban, kisebb felbontasban, stb
ne add fel, tényleg jo jatek :) csak sajnos a kártyád öreg hozza. -
Szerintem a 9200 mar nagyon nem alkalmas jatekra, en nvidiabol 6600 alatt, vagy atibol x800 alatt nem nagyon jatszanek vele. (Ezek a kartyak hasznaltan olyan 12-18e-e kerulnek) -
ati9550-el csodaszépen megy ;] -
Pepe f1fan #6977 Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem:
Gondoltam hogy megveszem a játékot, mert Le mans i 24 órást lehet benne menni és úgy tudom hogy megéri a pénzét.
De gondoltam, előbb inkább letöltöm a demót, nehogy jópénzért megvegyem és aztán rájöjjek hogy mégsem tetszik nekem valami miatt.
Tehát letöltöttem a Gtr 2 demóját.
A szopás valószinüleg ott van hogy Ati 9200-asom van és elkezdi betölteni Barcelonát és egy pár másodperc múlva csak úgy se szó se beszéd kilép.
Létezik a teljes verzióhoz Ati patch, vagy valami hasonló ami biztosan tudjátok hogy javítja ezt?
Vagy nekem foglalkozni sem érdemes vele?
Egy biztos, az Atival már nem egy játéknál volt gondom aszem legközelebb majd Nvidiát kell vennem. -
bocsánat
-
Szabi1991 #6975
-
mázlid van, itt a linkje...
itt -
Szabi1991 #6973
ehez tud adni vki linket ? :) -
Allitsd feljebb a gammat :) -
Azon lehet változtatni, hogy esőben ne legyen olyan sötét? -
OK. köszi ! -
Aszem U.K.!! -
LeePí17 #6968 1.1 us patch-et használunk elég sokan.. -
1.1 US felmegy. -
Hali , virágbolti verzióhoz melyik patch való ? -
OFF
szó se rola, én is mennék egy kört a kocsimmal a hungaroringen, ott nehezebb összetörni, van hova kicsuszni ... csak azt hallottam, h rázoköre rámegyek komolyabb sebességgel, akkor annyi a felfüggesztésnek, meg ugy mindennek :D de egy biztositott bérelt sportkocsival, tét nélkül... ahh ... :D -
hmm, igazad van, de ugyan ez igaz AS-re is, 2év és megyek katonaságba, akkor érthető hogy inkább veszek 130e-ből egy fegyvert, mint egy kormányt, kocsizni is imádok, nem arról van szó, játszok napi min.1órát gtr-t de azért még is más a szenvedélyem n_n
-
fúú...áruló :DDDD
Jó a csaj, meg jó a bringa..meg minden, a kormány viszont (mint monitor kb) évekre szól. :)
A csaj ki tudja, a bringából előbb-utóbb kipuhulsz (én triáloztam), jön a moci..stb. Mindig van vmi umond 'normális', pedig ez is az.
Egyedül az idő az amit kordában kell tartani amit az ember számgép előtt tölt (tv detto), mert az öli az embert belülről. :)
egy kormány 3 évig kormány kell legyen (kivéve Momo
).
Olyan mint egy csaj, ha belekóstolsz egy nem frankón müködőbe, akkor elmegy a kedved az egésztől :DDD
Míg egy frankót tekersz akár évekig
-
nem azt mondtam hogy 100-al száguldozok, természetesen ésszel, a saját határaimon belül autózom, még csak nem is a határértéken vagy annak a közelében, mégis élvezetes ...
az élvezetes kocsizás 30-40el is... bizonyos útviszonyok mellett, mind1 -
és ha ott rontasz, akkor R betű és visszarak a pályára? :P -
sok dologra kell pénz, és már kinőttem abból hogy a gépbe tegyem minden pénzem... barátnő - airsoft - bmxem - ruháim stb... inkább ezekre szórom a pénzt, így marad a csórizás szim.téren, hidd el ha tehetném és sem hagynám aludni anyámat a G25-től :D de más fontosabb
/nameg ha nagyon azt akarom hogy élethű legyen, becsúsztatom a jogsit a farzsebembe, volt.osztálytársamék egész családja roncsderbizik, kimegyünk valami szakadt mantával a hegyre, azt had szóljon a szimezés ;] -
vkhunter #6959 Sziasztok! Eladó egy Eredeti GTR 2 DVD+Online ACC. 5000ért
Ha valakit érdekel privizzen rám! -
Szvsz ha szimezni akar akkor csak FFB-s kormányt vegyen, nulla FFB az szimtelen :)) -
Ez a régi, de azért kösz
Az újat nem találom sehol..nemtudom miért nem publikus... Ezen az oldalon volt fennt, ha jól emlékszem. Itt a banner alatt is a link.
-
[url=http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=8941&lm=800]Új vonalvezetésű Hungaryrong
[/url], ha erre gondolsz...
-
"Valaki tudna linket adni az új vonalvezetésű hungaroringhez?"
mivan
-
Valaki tudna linket adni az új vonalvezetésű hungaroringhez? Nem találom sehol. Nincs azon a helyen sem, ahonnan leszedtem. Megvolt csak letöröltem
-
hm, nemtudom én sokszor már azt érzem (ffb-m nincs ugye) hogy csuszok, közben meg épp hogy csikorog a kerék egy icipicit, nemtudom, nekem jó így . vagyis pénz híján jó igy :D -
de ffb-vel jobban érzed ha megcsúszik az autó,és könyebb megfogni,ami viszont segít,de ffb nélkül meg eléggé jól lehet tartani kormány rázókövön is:) -
Szabi1991 #6951 elég az is :) -
azért irtam így neki, mert kérdezte hogy ahhoz hogy jól tudjon játszani milyet vegyen, én meg irtam hogyha tényleg precízen jól akar teljesíteni akkor ne FFB-ezzen, az már megint más kérdés hogy mennyivel jobb úgy játszani :) -
ja de ez tán csak 180 fokos :\ -
Angle #6948 Logitech Formula Force EX lehet hogy ez lessz a MOMO az is jó csak nekem drága -
Angle #6947 a tippeket köszönöm
-
akkor tényleg haldoklik..
nálam 60% az FF..