GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asdfgh00
Sziasztok!

Még nincs meg a GTR 2, de tervezem megvételét! 😊
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a FIA GT sorozat 2003-as ill. 2004-es évadjain kívül moddingolható-e a játék?! Inkább a Forma 1-et szeretem, viszont a grafika, a fizika és még sorolhatnám a többi játékban nincs meg ennyire jól kidolgozva, mint itt...

arty
nincs beállitva holtjáték a gtr2ben a fügöleges tengelyre?

Forza.

Hi all!
Beruháztam egy használt Logitech Wingman Formula Force-ra.
Nahszóval nagyon tetszik stb
Olyan problémám lenne, hogy pl GTR2-ben ill. rFactor-ban a gázpedál kb negyedénél kezdni a gázt adni. Azonban az LFS-ben tökéletesen, ahogy megnyomom a gázt már adja is.
Windows-ban a konfigurálásnál is azonnal adja a gázt. Mi lehet a gond?

Béla9248
<#wink>

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

õõõ nem Panther, hanem a "fekete téglalap" 😄 üzenetére volt válasz, bocs...

...hát nem nagyon...

Béla9248
és akkor az most jó v nem? <#wow2>

annak semmi jelentõsége, hogy ha indítom a játékot, és a kétmagos procimat folyamatosan 50%-on tartja? - Errõl egy programozó barátom azt mondta, hogy kullancs, szarul van megírva... semmit nem nyomok, csak be van töltve a játék, nem vagyok pályán, sem lobby-ban, csak a kezdõképernyõn állok, a challenge-en belül. na? - ilyenkor mi van?
Nem akartam beszólni, meg semmi, de azért mégiscsak elgondolkoztató... én ugyan nem értek hozzá, de na...

Béla9248
Hi all! Na ujra instal a game de még most sem láti az autókat! Nem hiszem hogy rossz helyre raktam mert csak 1 GameData mappát kell bemásolni! És pl.: a V12-es BMW betette meg 1 uj Porschet is csak a C6 Corvette és az F1 McLarent nem! Ha vki már feltette és megy neki az PLS mondja el hogy hogyan! Elõre is köcce!

VRSDM
rossz helyre tetted akkor

u dont have to listen anybody else but me

Béla9248
Hali! Volna 1 kérdésem! Felraktam pár uj autót meg pályát de vmelyik megy vmelyik meg nem! Az autókat beteszi de pl. kép nincs róla meg ilyesmi gondok! Szal vmi patchet fell kell tenni hogy mûködjön v mi?

mohus
tózse<#worship>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

nem tudjátok miért fagy le a kép játék közbe?
a hiba a te készülékedben van, ha az isi engine-t cell procin és egy 8800gtx-nél erõsebb vga-ra irták volna az sem szaggatna, egy arcade autós játék gépigényét nem lehet összehasonlítani egy autószimulátor játék gépigényével, szoktam is mosolyogni amikor azt irják, hogy az nfs fullon fut náluk de a GTR2 szaggat, amúgy is meddõ vita az egész összehasonlítosdi, mert egy konzol fix hardver a pc meg millió féle variáció van, sokan sirnának ha egy pc-s játék minimum konfigja legalább egy PS2 szintü hardver lenne, de azt elvárják, hogy csilli villi legyen a játék, na én befejeztem <#buck>
mohus
nincs ps3-am és fogalmam sincs mi lehet kihozni belõle, mert nem vagyok programozó
ha a ráadásul a force feedback valóban nem lesz abban a konzolban, akkor valószínû semmim sem lesz (se ps3 se gt5 se f1 akármi)

szóval nem ír ki semmit nekem, ez a videó kézikamárával készült és láthatóan nem szaggat, sõt igencsak stabilan tartja a képfrissítést

a GTR2 nekem szaggat, ha sok kocsi van a boxban és elhaladok mellette, de ott sem iratom ki emiatt az FPS számot, esõben meg sem próbáltam

nem celeronom van, azt meg alul elolvashatod...

ha jó az engine, akkor nem szaggat be egy autósgém , akkor amikor a fizikailag NEMLÁTHATÓ autók mellet haladunk el
...640*480-tól a legjobb felbontásig kipróbáltam a replayeket is, minden esetben berángatott (tehát nem tökéletes az engine, de nem is említeném meg a legújabb konzolok/technológiák megjelenésekor)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

miért nálad kiirja az fps-t a ps3 ? váú, ha a cell ezt sem birná akkor mit akarnának kihozni belõle? probáld ki egy X2 procival ne egy celeronnal.... és láss csodát
mohus
valószínû a tömegközönségnek rakták oda az ideális ívet és sebességet a tokyo game shown különben mindenki sóderezne, így is elég bénák voltak
nekem a GTR2ben is ott volt(van), ha új volt a pálya (meg a szar fékhatás érzés miatt, amikor a ferrarim 5-10mp alatt fékez 100-ról nullára, hallani meg nem hallom, hogy megcsúszna)...szerintem az a jó és népszerû gém, ahol szim és árkád mód is van benne..a GTR2, GT4 két kitûnõ példa erre

a sony f1 sorozata jócskán az árkád, "tömegeknek szólok" fele húz (ott is ki lehet kapcsolni segítségeket, de a beállítások még messze elmaradnak egy szimulátortól), mindenesetre azt az esõs párás részt rendesen megcsinálták, mindenféle szaggatás nélkül és a box mellett sem lassult le...ha már valaki az ISI engine-t említette

köszönjük a véleményeket...reméljük a sony is olvassa (nemhiába kapok tõlük százalékot fórumbeírásonként)😊))))))))))))))))))))

Alexease
A PS3 biztos hogy nagyot ut mint hardware, de ezek egyelore csak konvertek ala, messze nem hasznaljak ki. Raadasul a koncepcio mindig arkados, az is lehuzza egy kicsit.
SuperCharger
OFF
Sztem az egész "mire képes a PS3" témát simán jegelni lehetne úgy másfél évre. Akkoriban kezdenek majd rájönni azok, akik programoznak rá, hogy mit hogyan kell csinálni rajta, és mire is képes.

amit én láttam képeket ebbõl a játékból, azt kell mondjam, hogy a méret arány nem a Sony erõssége, ez lenne a nagy PS3, ennyi ? ... no comment, az esõn kivül nemnagyon kell szégyenkeznie az isi grafikus enginének
Alexease
Ez csak megerositio az emberekben, hogy sajnos meg mindig a Sony-nal van az F1😉)) Leszamitva az esocseppeket (aminek igy ertelme sincs), mar grafikaban sem szamit semmit. Persze visszajatszasban, amit annyira szeretsz, biztos kitolja magabol a filmefekteket, de az meg kiterdekel😉)))

De uzletileg biztos jo fogas, mert a tobbsegnek ilyen szintu autozas kell, nagyobb a kozonsege, tobbet lehet eladni.
Istencsászár
Vicces, de nagyon😄, az ok hogy sinen mennek, de még oda is van rajzolva... és azt ugye tudod hogy ahol a Honda keresztbe állt ( volna, ha nem tapadna a sóderhoz sem 😄 ) azt az isten sem fogta volna meg igy, szépen a sóderba vagy a falba kötött volna ki... vasárnapi viccnek jóvolt ez a videó, ugyan olyan szar mint a többi sony próbálkozás, F1hez csak távolról van köze, szerencsére ezt a pécés szimeken felnõttek tudják...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
ha már OFFOLUNK MA
Egy kis F1 PS3-ra
LINK - 80 MB MPG - Monaco Esõben
OFFOFF

mohus
Meg az idegenrendészetnek is...Yamauchi azóta is keresi két hangmérnökét

Béla9248
/off! Ilyen simulátor kéne! <#vigyor5>
GT 4 szimulátor

Ginger17
Mondjuk tökre igazatok van. 😉

A második link egy szép Corvette.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

uHs Gerzson
Hát te meg, hogy a ménykõbe szerezted ezt a képek? <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

autó ?? sztem ez egy versenypálya..

könnyeb lenne URL BESZÚRÁSA-ként linkelni...és akkor nem kell átírogatni..
😉

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ginger17
...a kötõjeleked kéretik módosítani "\" -ra.

Még1x bocs a hibákért. Korán van még... 😉

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
..bocs, a link lemaradt:

www.archeoskins.com-gtr2-skins-3-006.rar

Ginger17
No vééégre...!!!

http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=2318

Lehet gyakorolni az (állítólag) idén megjelenõ Grand-Am játékra,
vagy a remélhetõleg (egyszer) megjelenõ Grand-Am modra. 😊

Üdv!

ui.: ...egy szép autó hozzá. 😉

biztos jómunkás ember volt.. 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Alexease
Esetleg szolni kellene az APEH-nak, TB-nek, valszeg erdekelne oket honnan es mibol van neki😊 <#idiota><#zavart1><#vigyor3><#hehe>
mohus
van egy ismerõsöm, aki árul ferrárit....40 millától felfele

mohus
Gerzson garázsa...méghogy õ nem csinált semmit....

Toby0501
Ezt írják: it will be ready, when it's ready.. Szal majd ha kész lesz, kész lesz 😄 Ez bármelyik pillanatban megtörténhet <#idiota> Már énis várom 😉

Willi Betz
A fenébe mikor jön ki a teljes wsgt?<#wilting>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

végképp nem fogol találni..

Hát ja, ott nézegetek, de semmi:S:S
Jah meg bmw m5(e60)at!!😄
arra várhatol..
nogripracing.com / gtr4u.de nézhetel..de nem lesz..

Én Ferrari f430-at keresek, de eddig nem találtam semmit:S Tudnátok segiteni pls??
Ez a no-cd patch jó az eredeti játékhozis?
Kérdezném hogy a bajnokságot játszok és általában akik az elsök között végeznek plussz sulyokat kapnak de a következö versenyen megse látszik hogy sulyt vinnének ugyan ugy nyernek.Ezt nem lehet valahol beállitani?
gtr4u.de / nogripracing.com
it tuti találsz Modokat és pályákat.
de a pályák 1 része a MavercikSXT Track packban megtalálható!

VRSDM
új pájákra ott a maverick tarackpack 😄
kocsik meg vannak igen, beírod lentre hogy " mod " és kiadja õket 😄

u dont have to listen anybody else but me

Béla9248
Sziasztok! Érdeklõdnék hogy van e estleg olyan mûködõ mod amiben van új pálya + autó? Elõre is köcce szépen!

leszedtem a GT drift mod beta-t..
gondoltam milyen jó lesz kicsit brahiból "hajszázni"<#hehe>
na szal gondoltam Porsche alkalmas nekem..
hát start..olyan furán ment a kocsi..nem a drift miatt hanem maga a vezetése..az 1sõ kanyarnál gondolván én halálos iramban sorozatok, és egyéb autós filmeken felnõtt kölök h itt valami bibi van..bezony..a verda elsõ kerekei hajtják a gépet...tudomásomma hátsónak kelene lenni..
megnéztem a bömbit is..de az is 😞
aki már próbálta esetleg játszik is vele az árulja el nekem pls h neki is front hajtásuak e a verdák.. thx!

Sziasztok! Segitségre lenne szûkségem, nem tudom feltelepiteni a játékot
mert a telepités felénél ujra indul a gépem. miért van ez? Kõszi elõre is!